موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درودبرهمه دوستان مهاجری
۱- آیاتابحال کسی تونسته بامرجع معتبری آماری راپیداکندکه درسالهای قبل ازایران چنددرصدیاتعدادازقبول شده های سری اول کارنت شده اند وچندنفرازآنها کلیریاموفق به دریافت ویزاشده اند؟
۲- آیادرسالهای گذشته تعداد قبول شده ها مانند امسال بیش تراز۳۵۰۰نفربوده وآیا همه یعنی صددرصدکارنت شده اند؟
ممنون ازهمه عزیزانی که دلسوزانه به سوالهاپاسخ میدهند
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زود
نفرات همراه:۱نفرهمراه
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-12-03 ساعت 15:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-03 ساعت 15:48 توسط faranak.n.)
(2011-12-03 ساعت 15:21)فوآد نوشته: سلام به دوستان
من پدرم جزء قبول شدگان هست و شماره کیس نامبرشون همونطور که قبلاً گفتم 47000 هست ولی ایمیل که زدم گفت شما در دسامبر کارنت میشیند ! نمیدونم چه فرمی چک کنم ؟ اصلا این کارنت چی هست ؟
زمان مصاحبه پدرم با توجه به کیس نامبر کی هست ؟
یک سوال دیگه ! من شنیدم برای ترجمه مدارک تا 6 ماه معتبرند مهرشون ! می خوام بدونم مدارک رو الان بدم واسه ترجمه مثل سند ملک و شناسنامه و ... یا مثلا ً یک ماه مونده به مصاحبه ؟
سفارت آمریکا اعتبار مهر وزارت خارجه رو تا چند ماه قبول داره ؟
ممنون از همه کسایی که کمک می کنند و این تالار محبوب
دوست عزیز اولا لطفا امضاء خودتون رو هم مثل من و باقی دوستان درست کنید تا بهتر بتونیم به هم کمک کنیم ...ممنون
شما به kcc میل زدید و اونا گفتن شما دسامبر کارنت می شید؟ میشه متن ایمیلی که به شما زدن رو بزارید اینجا بعید می دونم چون kcc به ککسی نمیگه کی کارنت میشن فکر کنم شما اشتباه برداشت کردید...تا الان که ماه نوامبر هستیم تا شماره 18500 کارنت شدن پس صد در صد 47000 چند ماه دیگه کارنت میشه!
مثلا الان دوستان برای ماه ژانویه تا 18500 کارنت شدن این یعنی کسانی که کیس نامبرشون تا 18500 هست تا ژانویه میرن برای مصاحبه! که زمان مصاحبه رو هم سفارت جایی که انتخاب کردید مشخص می کنه(اگه الان امضا داشتید بهتون میتونسم بگم اگه آنکارایید کجارو چک کنید و اگه ابوظبی هستید کجا رو پس امضا بزارید سریع) ..
پدر بزرگوار شما احتمالا برای ماه خرداد یا تیر زمانه مصاحبشون خواهد بود...
ترجمه وقت خیلی زیادی از شما نمیگیره! شما تقریبا 2ناه زودتر از زمان مصاحبه کارنت میشید بزارید همون موقع ترجه کنید
موفق باشید
(2011-12-03 ساعت 15:26)Orchin نوشته: درودبرهمه دوستان مهاجری
۱- آیاتابحال کسی تونسته بامرجع معتبری آماری راپیداکندکه درسالهای قبل ازایران چنددرصدیاتعدادازقبول شده های سری اول کارنت شده اند وچندنفرازآنها کلیریاموفق به دریافت ویزاشده اند؟
۲- آیادرسالهای گذشته تعداد قبول شده ها مانند امسال بیش تراز۳۵۰۰نفربوده وآیا همه یعنی صددرصدکارنت شده اند؟
می تونید به جدول تهیه شده در سالهای قبل مزاجعه کنید تا ببنید چقدر کلیر نشدن...اما همه یعنی 100% کارنت رو شدن فقط بعضی ها متاسفانه کلیر نشدن
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-12-03 ساعت 18:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-03 ساعت 18:48 توسط faranak.n.)
(2011-12-03 ساعت 16:01)Orchin نوشته: (2011-12-03 ساعت 15:45)faranak.n نوشته: (2011-12-03 ساعت 15:21)فوآد نوشته: سلام به دوستان
من پدرم جزء قبول شدگان هست و شماره کیس نامبرشون همونطور که قبلاً گفتم 47000 هست ولی ایمیل که زدم گفت شما در دسامبر کارنت میشیند ! نمیدونم چه فرمی چک کنم ؟ اصلا این کارنت چی هست ؟
زمان مصاحبه پدرم با توجه به کیس نامبر کی هست ؟
یک سوال دیگه ! من شنیدم برای ترجمه مدارک تا 6 ماه معتبرند مهرشون ! می خوام بدونم مدارک رو الان بدم واسه ترجمه مثل سند ملک و شناسنامه و ... یا مثلا ً یک ماه مونده به مصاحبه ؟
سفارت آمریکا اعتبار مهر وزارت خارجه رو تا چند ماه قبول داره ؟
ممنون از همه کسایی که کمک می کنند و این تالار محبوب
دوست عزیز اولا لطفا امضاء خودتون رو هم مثل من و باقی دوستان درست کنید تا بهتر بتونیم به هم کمک کنیم ...ممنون
شما به kcc میل زدید و اونا گفتن شما دسامبر کارنت می شید؟ میشه متن ایمیلی که به شما زدن رو بزارید اینجا بعید می دونم چون kcc به ککسی نمیگه کی کارنت میشن فکر کنم شما اشتباه برداشت کردید...تا الان که ماه نوامبر هستیم تا شماره 18500 کارنت شدن پس صد در صد 47000 چند ماه دیگه کارنت میشه!
مثلا الان دوستان برای ماه ژانویه تا 18500 کارنت شدن این یعنی کسانی که کیس نامبرشون تا 18500 هست تا ژانویه میرن برای مصاحبه! که زمان مصاحبه رو هم سفارت جایی که انتخاب کردید مشخص می کنه(اگه الان امضا داشتید بهتون میتونسم بگم اگه آنکارایید کجارو چک کنید و اگه ابوظبی هستید کجا رو پس امضا بزارید سریع) ..
پدر بزرگوار شما احتمالا برای ماه خرداد یا تیر زمانه مصاحبشون خواهد بود...
ترجمه وقت خیلی زیادی از شما نمیگیره! شما تقریبا 2ناه زودتر از زمان مصاحبه کارنت میشید بزارید همون موقع ترجه کنید
موفق باشید
(2011-12-03 ساعت 15:26)Orchin نوشته: درودبرهمه دوستان مهاجری
می تونید به جدول تهیه شده در سالهای قبل مزاجعه کنید تا ببنید چقدر کلیر نشدن...اما همه یعنی 100% کارنت رو شدن فقط بعضی ها متاسفانه کلیر نشدن
دوست عزیزمیشودلطف کنیدولینک جدول گذشته رابگذاریدودرضمن جواب سوال دوم راآیا میدانستید؟
ممنونم
2011
2012
متوجه نشدم 3500 تارو از کجا آوردید ولی اگر نگران کانت شدنتون هستید مطمئن باشید کارنت می شید تا به حال که سابقه نداشته کارنت نشدن....فرق امسال با سالهای پیش در اینه که تراکم جمعیت در کیس نامبرهای بالاتر هست بر عکس سالهای قبل...نگران نباشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام الان بعد ار چندماه متوجه شدم یکی دوتا اشتباه تو فرمها داشتم که از روی نا اگاهی بوده و عمدی نبوده حالا برای جبران چکار باید کرد نامه بفرستیم. باتشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بنظرتون خیلی نکته بین نباشیم اخه خیلی خوندم که بعضی اشتباهات که بنظر من خیلی مهم نیستند باعث رد شدن شده مثلا من سه ماه اول اون ده سال محل کارم مربوط به جایی ذیگه بوده که که تازه فهمیدم حالا منو راهنمایی کنید که چه جوری این مسئله رو اطلاع بدم ممنون
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی رفته ما هم از این فرمها داریم؟؟؟