کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-30 ساعت 18:53)Saina نوشته:  سلام دوستان،
آیا ترجمه ریز نمرات دبیرستان هم نیاز هست؟ اگر به این نمرات دسترسی نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟

سلام بر دوست گرامی
نه آقا ریز نمرات لازم نیست
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، afshin4749 ، Saina
(2011-11-30 ساعت 20:55)omidooo نوشته:  
(2011-11-30 ساعت 18:53)Saina نوشته:  سلام دوستان،
آیا ترجمه ریز نمرات دبیرستان هم نیاز هست؟ اگر به این نمرات دسترسی نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟

سلام بر دوست گرامی
نه آقا ریز نمرات لازم نیست

JUST ,LAST DIPLOMA FOR PRINCIPAL
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، afshin4749 ، Saina
(2011-11-30 ساعت 14:53)afshin4749 نوشته:  
(2011-11-30 ساعت 04:55)AMI4SAL نوشته:  با سلام
دوستانی که گواهی حساب بانکی گرفتن

دوست خوبم ، خیلی از بانکها مثل بانک پاسارگاد و ملی تاریخ افتتاح حساب رو قید میکنن . هرچه حساب قدیمی تر باشه به طبع بهتره ولی قطعی نیست که حسابی به روز باشه و مشکل ایجاد کنه . بازم به نظر آفیسر پرونده این موضوع متفاوت هستش ولی خود من شخصاً میگم نه !!! مشکلی نداره . البته یادآور بشم که سن شخص و میزان تمکن مالی از نظر آفیسر هم باید قانع کننده باشه !! مثلاً من 19 سال دارم ولی 30میلیون توی حسابم هست و شغل هم ندارم !!!!!؟؟؟؟؟؟ خب شما باشید چی فکر میکنید ؟ باید به دنبال قانع کردن ذهن آفیسر پرونده باشید . بازهم از دوستان دیگه نظر بخواید شاید من اشتباه میکنم . موفق باشید

سلام بر دوستان گرامی:
آفیسر ریش قرمز محترم از من پرسید این پولی که تو حسابته از کجاس؟ منم با نهایت صداقت بهش گفتم که نصفشو خودم کار کردم و پس اندازمه مابقیش هم ددی محترم لطف کردن. من از بانک اقتصاد نوین گواهی داشتم که توش تاریخ افتتاح حساب هم قید شده بود . 1 ماه مونده به مصاحبه افتتاح کرده بودم.هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد. دوستان منم موافقم که بدعت های جدید مثه ارزش گذاری ملک یا گردش مالی باب نشه.
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: faranak.n ، SH1A2R3 ، afshin4749
دوست عزیز شاید حق با شما باشه ولی این عین جمله راهنمای سفارت هست وکسایی که اسپانسر ندارن به نظرم اگه واسشون مهمه (که قطعا) همین طور هست بد نیست که لا اقل همراهشون ببرن....و ریسک نکنن.چون اگه آفیسر بخواد الکی پروسه ویزا به تاخیر می افته.
تصمیمش یه چیز کاملا شخصیه....چون هیچ کس نمی تونه بگه مسئولیت ویزا گرفتن یا نگرفتن کسی رو به عهده میگیره...
موفق باشید
Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or
responsible real estate agent showing its present value any mortgages or loans against the property must be stated
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، t.azimaie
اتفاقی که برای شما افتاده،کاملاً سهوی بوده وهمش قابل توضیحه.
به نظر من به همین شفافیتی که اینجا توضیح دادی اول شرح ما وقع بده و بعد بگو برای حل این مشکل مدارکت رو تغییر دادی و اینکه همه فقط قسمت اول فامیلیتو میشناسن و مرسومه و خیلی طبیعی ازشون بپرس در خصوص این حذف پسوند چه مدارکیو برای شما و یا سفارت ارسال کنم.بعد هم توکل کن به خدا که هیچ کاریش بی حکمت نیست.
شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، afshin4749
[/color]
(2011-12-01 ساعت 12:11)Hediyeh نوشته:  
(2011-11-30 ساعت 19:04)mansour*** نوشته:  
(2011-11-30 ساعت 18:53)Saina نوشته:  

همه ی اینا تاوان بی توجهیه برادرم تو ثبت نامه!SadSadSadSad

همه اینها تاوان عدم پرسش شما و اقدام صاعقه وار شما برای حذف پسوندبوده است , تاوان عدم مشورت است که در زندگی ما ایرانیان هیچ جایی ندارد و آن را کسر شان برای خود میدانیم.

آخر چطور فکر کردید؟ چطور به این موضوع مدارک تحصیلی خود فکر نکرده بودید؟ ضمن اینکه پروسه لاتاری 5 سال میباشد و حتی اگر این موضوع موقتا" پنهان میشد, بعدا" که برملا میشد کیس شما در هر مرحله ای بر طبق امضای شما در فرمها, باطل میگردید.

شما باید در این روزها ( امروز - فردا ) این موضوع را ( اصل موضوعی را که اینجا نوشتید - حذف پسوند از طریق قانونی ) در نامه توضیح دهید.

در نامه خود و در هنگام مصاحبه از تاسف در اختلاف بین شناسنامه کارت ملی... با مدارک تحصیلی بپرهیزید زیرا این اختلاف پشتیبانی کننده از صحت راستگویی شما از اقدام شما فقط برای قبولی در لاتاری میباشد و مثبت است.

همه چیز را باید در نهایت صداقت و راستگویی عنوان کنید. ضمن اینکه در شناسنامه شما به تاریخ چنین تغییری اشاره شده که به نفع شما میباشد و اگر شما حالا با کی سی سی این موضوع را مطرح نمایید باید خیالتان راحت باشد که مشکلی پیش نمآید. اما در غیر اینصورت برعکسش را باور کنید.

در این صورت همه چیز فقط با یک لبخند پایان میپذیرد.

خیالتان راحت باشد درفکر نامه به کی سی سی باشید همه چیز درست میشود.

نامه را با مشورت بنویسید.

میتوانید به فارسی بنویسید و بعد ترجمه کنید. از یک شخص مسلط به زبان استفاده کنید.

وقتی میخواستی بفرستی قبل از ارسال مختصری اینجا مطرح کن تا مدیران با تجربه نظر دهند. ( دوست خوبم نظر مدیران خیلی مهم میباشد و اینها از اطلاعات زیادی در این جور مواقع برخوردارند )
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، afshin4749 ، Hediyeh
سلام ، با سپاس از همه دوستان که در اینجا همفکری می کنن و پاسخ مشکلات رو می دن .
با توجه به مشکل یکی از دوستان در مورد پسوند نامشون می خواستم یه سوالی رو مطرح کنم:
من نام خانوادگی خودم رو ۳۲ سال پیش عوض کردم و در تموم مدارک رسمی خودم نام خانوادگی جدیدم آورده شده ، البته در شناسنامه قسمت توضیحات آورده شده است. در زمان ثبت نام لاتاری و پر کردن فرم ها هم از نام خانوارگی ۳۲ سال پیشم حرفی نزدم(چون جایی در این باره اطلاعات نخواسته بودند.)
خوب حالا به نظر شما نیازی به اعلام این موضوع هست ؟ و وضعیتم در روز مصاحبه چگونه خواهد بود ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، t.azimaie
(2011-12-01 ساعت 22:37)hossein1234 نوشته:  خوب حالا به نظر شما نیازی به اعلام این موضوع هست ؟ و وضعیتم در روز مصاحبه چگونه خواهد بود ؟

دوست خوبم ، این هیچ اشکالی برای شما بوجود نمیاره . این موضوع مربوط به 32 سال پیش بوده و شما تمام مدارکتون و ثبت نام در قرعه کشی لاتاریتون هم با نام خانوادگی جدید بوده . پس چه لزومی داره که کیس خودتون رو پیچیده کنید . در ترجمه شناسنامه شما به این موضوع بعنوان توضیحات اشاره میشه و شما لازم نیست چیزی بگید . موفق باشید
تشکر کنندگان: hossein1234 ، faranak.n
(2011-12-01 ساعت 22:37)hossein1234 نوشته:  سلام ، با سپاس از همه دوستان که در اینجا همفکری می کنن و پاسخ مشکلات رو می دن .
با توجه به مشکل یکی از دوستان در مورد پسوند نامشون می خواستم یه سوالی رو مطرح کنم:
من نام خانوادگی خودم رو ۳۲ سال پیش عوض کردم و در تموم مدارک رسمی خودم نام خانوادگی جدیدم آورده شده ، البته در شناسنامه قسمت توضیحات آورده شده است. در زمان ثبت نام لاتاری و پر کردن فرم ها هم از نام خانوارگی ۳۲ سال پیشم حرفی نزدم(چون جایی در این باره اطلاعات نخواسته بودند.)
خوب حالا به نظر شما نیازی به اعلام این موضوع هست ؟ و وضعیتم در روز مصاحبه چگونه خواهد بود ؟

سلام، نه دوست عزیز لازم نیست چیزی بگین وقتی چیزی را نخواستن بیخود حساسشون نکنید.

تشکر کنندگان:
(2011-12-01 ساعت 22:37)hossein1234 نوشته:  سلام ، با سپاس از همه دوستان که در اینجا همفکری می کنن و پاسخ مشکلات رو می دن .

در قسمت فرم (D230 (other name used باید نام قبلی را نوشته باشید فقط همین
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان من میل کی سی سی رو از اینباکس حذف کردم ایا راهی هست که من دوباره برگردونم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-12-02 ساعت 01:54)alexander نوشته:  

در قسمت فرم (D230 (other name used باید نام قبلی را نوشته باشید فقط همین

سلام ، بالاخره من چيكار كنم ؟ يكسري از دوستان در بالا گفتند كه مشكلي نيست اما شما ميگين هست ؟ منبع اين دليل از كجاست ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
دوستان عزیز آیا در صورتیکه آدرس منزل تغییر کند به kcc باید اطلاع داد.ممنون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

سلام
من میخوام آزمایشات پزشکی را دربیمارستان American Hospital دراستانبول انجام بدم دوستان آدرسی دارند ازآنجا؟

باتشکر
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
(2011-12-02 ساعت 15:20)ali72 نوشته:  سلام
من میخوام آزمایشات پزشکی را دربیمارستان American Hospital دراستانبول انجام بدم دوستان آدرسی دارند ازآنجا؟

باتشکر
این را مشاهده کنید
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf
دوستان عزیز:
آیا تغییر مکان را به KCC باید اطلاع دهیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: ali72