کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان لطف کنید وجواب من رو بدهبد
با توجه به این که در کودکی واکسن mmr رو زدیم آیا باید مجددآ این واکسن رو بزنیم یا اینکه با زدن مهر انیستیتو پاستور مشکل حله ؟؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
(2011-12-18 ساعت 19:19)3rip نوشته:  سلام بچه ها ، 3 تا سوال داشتم

1) من براي مصاحبه فقط ميتونم گواهي موقت فارغ التحصيليمو ببرم،‌ و ظاهرا دانشنامه تا 2 3 سال ديگه آماده نميشه. ميخواستم بدونم آيا اين گواهي موقت قابل ترجمه هست ؟‌ (چون شنيدم ميگن پايينش نوشته غير قابل ترجمه)

2) من شناسنامم قديميه و ميخوام عوضش كنم،‌ تقريبا چقدر طول ميكشه تا جديدش بياد . و اينكه تا زماني كه شناسنامه جديد بياد شناسنامه قديمي رو ازم ميگيرن ؟ (چون احتمالا اسفند مصاحبه دارم و مي خوام ببينم اگه فرصت هست شناسنامه جديد بگيرم)

3) من هنوز با روش جستجو در مهاجر سرا آشنا نيستم. مثلا وقتي يه مطلبي رو جستجو ميكنم يه سري تاپيك رو برام پيدا ميكنه كه توي عنوانشون مطلبي كه من جستجو كردم نيست ؟!؟

در موردشناسنامه من میتونم راهنمایی مختصر بکنم چون خودم جدیدا اینکارراانجام دادم وحدود1ماه طول کشید وبا پست پیشتاز درب منزل آوردندوشناسنامه جدید حدودا مثل گذرنامه شده وخیلی باکلاس هستش.حتی میتونی کارت ملی را هم تعویض کنی اون هم 25روزه بدستم رسیدShy
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: 3rip
قیمت دلار به 1400 تومن رسید
(2011-12-18 ساعت 22:25)Hediyeh نوشته:  

1) من براي مصاحبه فقط ميتونم گواهي موقت فارغ التحصيليمو ببرم،‌ و ظاهرا دانشنامه تا 2 3 سال ديگه آماده نميشه. ميخواستم بدونم آيا اين گواهي موقت قابل ترجمه هست ؟‌ (چون شنيدم ميگن پايينش نوشته غير قابل ترجمه)
سلام دوست عزیز
جواب سوال 1) هیچ اشکالی نداره که شما گواهی موقت رو ببرید برای ترجمه البته قبلش باید از دفتر مرکزی دانشگاهتون به همراه ریز نمرات تاییدیه بگیرید بعد تاییدیه رو ببرید وزارت علوم ( شهرک غرب- خیابون هرمزان ) اونجا هم تایید بشه اونوقت برید مدرکتون رو ترجمه کنید.دوستان همین مدرک موقت رو ترجمه کردند وبردند هیچ مشکلی هم پیش نیومده! نگران نباشید.

سلام . ممنون از وقتی که برای جوابا گذاشتی

شوخی نکنSad ، این تاییدیه وزارت علوم اذیت می کنند یا سریع کارمو راه میندازن ؟ یعنی یه روزه میتونم کارشو انجام بدم ؟

اصفهانم، حتما باید برم تهران ؟
تشکر کنندگان:
(2011-12-19 ساعت 12:03)3rip نوشته:  قیمت دلار به 1400 تومن رسید
(2011-12-18 ساعت 22:25)Hediyeh نوشته:  

سلام دوست عزیز
جواب سوال 1) هیچ اشکالی نداره که شما گواهی موقت رو ببرید برای ترجمه البته قبلش باید از دفتر مرکزی دانشگاهتون به همراه ریز نمرات تاییدیه بگیرید بعد تاییدیه رو ببرید وزارت علوم ( شهرک غرب- خیابون هرمزان ) اونجا هم تایید بشه اونوقت برید مدرکتون رو ترجمه کنید.دوستان همین مدرک موقت رو ترجمه کردند وبردند هیچ مشکلی هم پیش نیومده! نگران نباشید.

سلام . ممنون از وقتی که برای جوابا گذاشتی

شوخی نکنSad ، این تاییدیه وزارت علوم اذیت می کنند یا سریع کارمو راه میندازن ؟ یعنی یه روزه میتونم کارشو انجام بدم ؟

اصفهانم، حتما باید برم تهران ؟
دلار شد 1445 شد.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
نه ديگه شلوغش مي كنيد!
توي مثقال زده 1430
البته به اون هم ميرسه!
متاسفانه!!!!!!!!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: faranak.n
(2011-12-19 ساعت 14:50)hoseyn نوشته:  نه ديگه شلوغش مي كنيد!
توي مثقال زده 1430
البته به اون هم ميرسه!
متاسفانه!!!!!!!!
بله ولي هميشه در بازار 10 تومان گران تر از قيمت مثقال فروخته ميشه.من كه تا حالا اينطوري خريدم.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: amiry
توي مثقال زده 1430
البته به اون هم ميرسه!
متاسفانه!!!!!!!!
اینترنتو نگاه نکنین من شهرستانم به خدا همین الان زنگ زدم چند تا صرافی اینجا گفتن حالا شد 1450 من خیلی ناراحتم چی کار کنیم؟بچه ها شما دارین چی کار میکنین؟ایا ریسک کنیم و هر چی داریم تبدیل به دلار کنیم؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
شما بنظر من خیلی وقت پیش هم باید دلار می خریدید اگر پستها رو نگاه کنید هم من و هم دوستان دیگه پیشنهاد کرده بودند که هر چه زودتر دلار بگیرید البته الان عجله نکن چون این بالا رفتن های ناگهانی بعدش یک نزول داره و وقتی یکم اومد پایین حتما بخر و دلارتو آماده داشته باش

(2011-12-19 ساعت 14:58)SH1A2R3 نوشته:  
توي مثقال زده 1430
البته به اون هم ميرسه!
متاسفانه!!!!!!!!
اینترنتو نگاه نکنین من شهرستانم به خدا همین الان زنگ زدم چند تا صرافی اینجا گفتن حالا شد 1450 من خیلی ناراحتم چی کار کنیم؟بچه ها شما دارین چی کار میکنین؟ایا ریسک کنیم و هر چی داریم تبدیل به دلار کنیم؟

تشکر کنندگان: faranak.n ، 3rip ، Hediyeh
دوست عزیز میشه بپرسم چرا شناسنامتون رو عوض کردید؟مگه شناسنامه هم مثل کارت ملی تاریخ انفضا داره؟ممنون

در موردشناسنامه من میتونم راهنمایی مختصر بکنم چون خودم جدیدا اینکارراانجام دادم وحدود1ماه طول کشید وبا پست پیشتاز درب منزل آوردندوشناسنامه جدید حدودا مثل گذرنامه شده وخیلی باکلاس هستش.حتی میتونی کارت ملی را هم تعویض کنی اون هم 25روزه بدستم رسیدShy

کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
سلام به بچه های گل مهاجر سرا
حالا که بحث دلار پیش اومده عرض کنم که من فکر کنم بخاطر ژانویه هم میتونه باشه که اینجوری داره میره بالا. من خودم میخوام بعد ژانویه دلار بگیرم.
یه صرافی هم هست که قیمت هاش آپ دیت همیشه . اگر از نظر مدیر محترم تاپیک موردی نداشته باشه من سایتش رو میذارم.بنا به صلاحدید خودشون میتونن پست منو حذف کنن.
http://www.sarafitehran.com
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: 3rip ، Hediyeh
(2011-12-19 ساعت 16:31)shabnam 88 نوشته:  دوست عزیز میشه بپرسم چرا شناسنامتون رو عوض کردید؟مگه شناسنامه هم مثل کارت ملی تاریخ انفضا داره؟ممنون

دلیل ودلایل خاصی نداشتم چون عکسم قدیمی بود وشناسنامه ام کهنه شده بود خواستم جدید بگیرم آپدیتش کنم. کارت ملی هم اعتبارش تموم شده بود که تا 7سال تمدیش کردم وجدید گرفتم آخه من توی این موضوعات حساس هستم البته کسی اجباری نداره تعویض کنه اما اگر دوست داشت می تونه به آسانی بگیره چون فراخوان ملی ندادند تمام دفاتر خلوته وزود دریافت می کنید.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:
1. من بعد از اينكه كارت ملي رو ترجمه كردم متوجه شدم كه اعتبارش منقضي شده. به خاطر كمبود وقت مي خوام همينو بفرستم و بعد برم تمديدش كنم و بعد از ترجمه مجدد با خودم براي مصاحبه ببرم.
2. من هنوز نتونستم آدرس كسي رو تو امريكا پيدا كنم. به نظر شما اگه چيزي ننويسم و تو اين مدت باقي مونده كسي رو پيدا كنم و در زمان مصاحبه اطلاعاتشو به آفيسر بدم، مشكلي پيش نمياد؟
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
(2011-12-19 ساعت 19:09)shahab2012 نوشته:  سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:
1. من بعد از اينكه كارت ملي رو ترجمه كردم متوجه شدم كه اعتبارش منقضي شده. به خاطر كمبود وقت مي خوام همينو بفرستم و بعد برم تمديدش كنم و بعد از ترجمه مجدد با خودم براي مصاحبه ببرم.
2. من هنوز نتونستم آدرس كسي رو تو امريكا پيدا كنم. به نظر شما اگه چيزي ننويسم و تو اين مدت باقي مونده كسي رو پيدا كنم و در زمان مصاحبه اطلاعاتشو به آفيسر بدم، مشكلي پيش نمياد؟

1-كارت ملي منم همينطور بود و ترجمه كردمو فرستادم براي مصاحبه هم همونو بردم و مشكلي پيش نيومد
2-فكر ميكنم بتونين اين كارو بكنيد براي برندگان سال هاي قبل پيش اومده بود و همين كارو كردن.
تشکر کنندگان: 3rip ، shahab2012
(2011-12-19 ساعت 01:24)kopol نوشته:  دوستان لطف کنید وجواب من رو بدهبد
با توجه به این که در کودکی واکسن mmr رو زدیم آیا باید مجددآ این واکسن رو بزنیم یا اینکه با زدن مهر انیستیتو پاستور مشکل حله ؟؟؟؟؟؟؟

کسی از دوستان کمک نمی کند ؟؟؟؟؟
در ضمن زدن واکسن مننژیت ضروریه ؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2011-12-16 ساعت 14:05)afshin4749 نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 13:58)M_star1316 نوشته:  سلام به همه دوستان:
من به دلیل گرفتاری و سهل انگاری که داشتم خیلی خیلی دیر فهمیدم که قبول شدم.مدارکم رو اول نوامبر فرستادم و هفتم نوامبر به دستشون رسید. با توجه به زمان کارنت شدنم که ماه دسامبر بوده چند بار براشون ایمیل کردم و روند کارم رو پرسیدم اونهاهم گفتند که مدارک رسیده و مورد قبوله و باید منتظر نامه دومشون باشم.ولی متاسفانه هنوز خبری نیست !!!!؟؟؟
درحالیکه توی سایت سفارت آنکارا شماره های خیلی بالاتر از من وقت مصاحبه گرفتن!( تا چهارم ژانویه)
خودم و خانوادم خیلی ناامیدشدیم، جوری که دنبال تهیه مدارک دیگه از قبیل واکسن و ترجمه و ......نیستم.Sad
به نظر دوستان دیگه امیدی نیست؟
لطفا راهنمائیم کنین.
دوست عزيزم سلام ، هي واي من ............ اين چه حرفيه كه ميزني كار شما روال اداري داره كه انجام ميشه . شما فقط و فقط مصاحبتون عقب افتاده ولي مردود نشدين شما تا 30 سپتامبر سال 2012 وقت داري و خيلي خيلي سريع برو كاراي ترجمه و واكسنتو انجام بده . تعجب ميكنم كه چقدر بي خيال هستي برو !!! زود برو انجام بده خيلي سريع !! معطل نكن كه از دستت ميپره . فقط سريع باش . به زودي نامه دوم به همون جايي كه قبوليت رو كنترل كردي ارسال ميشه و اون نامه قبولي برداشته ميشه . زود باش ديگه وقتي نيست ها !!!!! . درضمن شروع كن مطالب سايت مهاجرسرا رو هم بخون . اول از مدارك شروع كن ، شما بايد 15 روز قبل از زمان مصاحبه مداركتو به آنكارا ارسال كني . بازم ميگم كه خيلي خيلي بايد مراقب باشي چون اگه نامه دوم بياد ديگه وقتي نداري و ................ واي از دستت پريده !!!! موفق باشيد و با همه ما مشورت كنيد !!!! اين سايت به همراه اعضاي اون آماده كمك رساني به شما هستن .

افشین جان خیلی ممنونم از راهنمائی.
بالاخره نامه دوم منهم اومد و وقت مصاحبم برای تقریبا یک ماه و نیم دیگه مشخص شده .Rolleyes یه سئوال:
این فرصت یک ماه و نیم برای واکسن زدن کم نیست؟!!!!
من توی یکی از شهرهای خراسان زندگی میکنم .
هلال احمر اینجا فقط مننژیت رو داره نمیدونم مشهد برم یا تهران ؟
ممکنه راهنمائیم کنین؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان