کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-19 ساعت 23:46)kopol نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 01:24)kopol نوشته:  دوستان لطف کنید وجواب من رو بدهبد
با توجه به این که در کودکی واکسن mmr رو زدیم آیا باید مجددآ این واکسن رو بزنیم یا اینکه با زدن مهر انیستیتو پاستور مشکل حله ؟؟؟؟؟؟؟

کسی از دوستان کمک نمی کند ؟؟؟؟؟
در ضمن زدن واکسن مننژیت ضروریه ؟؟؟؟
من واكسن mmr رو نزدم يعني خود دكتر گفت براي بزرگسالان نميزنيم خطرناك و چون در كودكي زده بودم مهرو وارد كردن و مننژيتو من تو هلال احمر زدم ولي فكر نميكنم ضروري باشه
تشکر کنندگان:
(2011-12-20 ساعت 00:11)M_star1316 نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 14:05)afshin4749 نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 13:58)M_star1316 نوشته:  سلام به همه دوستان:
من به دلیل گرفتاری و سهل انگاری که داشتم خیلی خیلی دیر فهمیدم که قبول شدم.مدارکم رو اول نوامبر فرستادم و هفتم نوامبر به دستشون رسید. با توجه به زمان کارنت شدنم که ماه دسامبر بوده چند بار براشون ایمیل کردم و روند کارم رو پرسیدم اونهاهم گفتند که مدارک رسیده و مورد قبوله و باید منتظر نامه دومشون باشم.ولی متاسفانه هنوز خبری نیست !!!!؟؟؟
درحالیکه توی سایت سفارت آنکارا شماره های خیلی بالاتر از من وقت مصاحبه گرفتن!( تا چهارم ژانویه)
خودم و خانوادم خیلی ناامیدشدیم، جوری که دنبال تهیه مدارک دیگه از قبیل واکسن و ترجمه و ......نیستم.Sad
به نظر دوستان دیگه امیدی نیست؟
لطفا راهنمائیم کنین.
دوست عزيزم سلام ، هي واي من ............ اين چه حرفيه كه ميزني كار شما روال اداري داره كه انجام ميشه . شما فقط و فقط مصاحبتون عقب افتاده ولي مردود نشدين شما تا 30 سپتامبر سال 2012 وقت داري و خيلي خيلي سريع برو كاراي ترجمه و واكسنتو انجام بده . تعجب ميكنم كه چقدر بي خيال هستي برو !!! زود برو انجام بده خيلي سريع !! معطل نكن كه از دستت ميپره . فقط سريع باش . به زودي نامه دوم به همون جايي كه قبوليت رو كنترل كردي ارسال ميشه و اون نامه قبولي برداشته ميشه . زود باش ديگه وقتي نيست ها !!!!! . درضمن شروع كن مطالب سايت مهاجرسرا رو هم بخون . اول از مدارك شروع كن ، شما بايد 15 روز قبل از زمان مصاحبه مداركتو به آنكارا ارسال كني . بازم ميگم كه خيلي خيلي بايد مراقب باشي چون اگه نامه دوم بياد ديگه وقتي نداري و ................ واي از دستت پريده !!!! موفق باشيد و با همه ما مشورت كنيد !!!! اين سايت به همراه اعضاي اون آماده كمك رساني به شما هستن .

افشین جان خیلی ممنونم از راهنمائی.
بالاخره نامه دوم منهم اومد و وقت مصاحبم برای تقریبا یک ماه و نیم دیگه مشخص شده .Rolleyes یه سئوال:
این فرصت یک ماه و نیم برای واکسن زدن کم نیست؟!!!!
من توی یکی از شهرهای خراسان زندگی میکنم .
هلال احمر اینجا فقط مننژیت رو داره نمیدونم مشهد برم یا تهران ؟
ممکنه راهنمائیم کنین؟
سلام...تبریک می گم..اگه مشگل پول نداری همه را آنکارا بزن اگه نه
هپاتیت ...MMr...آنفولانزا...کزاز...مننژیت را از فردا شروع کن .یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن تزریق کنید.اگه MMR زدی حتما خیلی از تاریخ آن گذشته و فکر کنم تایید نشه...موفق باشی...بلیط فراموش نشه...

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: M_star1316 ، Hediyeh
با توجه به این که در کودکی واکسن mmr رو زدیم آیا باید مجددآ این واکسن رو بزنیم یا اینکه با زدن مهر انیستیتو پاستور مشکل حله ؟؟؟؟؟؟؟

بله واکسن مننژیت ضروریه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان من قصد دارم مدارک برای کنسول ارسال نکنم فقط دستی ببرم فوقش 1روز مصاحبه من تاخیردار میشه اما بنظر شما مدارک مالی وبانکی را از چه زمان قانونا" مجازم بگیرم؟(حداقل وحداکثر زمان)
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-19 ساعت 20:01)noura amini نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 19:09)shahab2012 نوشته:  سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:

1-كارت ملي منم همينطور بود و ترجمه كردمو فرستادم براي مصاحبه هم همونو بردم و مشكلي پيش نيومد
2-فكر ميكنم بتونين اين كارو بكنيد براي برندگان سال هاي قبل پيش اومده بود و همين كارو كردن.

سلام دوست عزيز و ممنون از جوابتون
فقط سوالي كه برام پيش اومده اينه كه آفيسر شما متوجه اين موضوع نشد يا اينكه اصلا اين موضوع براشون اهميت نداره؟
يعني ممكنه يه آفيسر به اين موضوع حساس باشه و ديگري نباشه؟
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
تشکر کنندگان:
آیا کسی اطلاع داره که توی آمریکا همه رشته ها باید یه سری امتحان بدند تا مدرکشون تائید بشه؟ی فقط شامل رشته های پزشکیه؟
مثلا برا رشته مهندسی برق؟اگه جواب آره هست کجا میتونم اطلاعات دقیق پیدا کنم؟

--------------------------------------------------------------------------------
تشکر کنندگان:
سلام دوستان می خواستم بدونم بهترین زمان زدن واکسن چند ماه قبل مصاحبه هست ؟
شماره کیس : 2012AS00024XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست
کنسولگری: کوالالامپور
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:1
تشکر کنندگان:
(2011-12-20 ساعت 11:50)shahab2012 نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 20:01)noura amini نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 19:09)shahab2012 نوشته:  سلام بچه ها
دو تا سوال داشتم:

1-كارت ملي منم همينطور بود و ترجمه كردمو فرستادم براي مصاحبه هم همونو بردم و مشكلي پيش نيومد
2-فكر ميكنم بتونين اين كارو بكنيد براي برندگان سال هاي قبل پيش اومده بود و همين كارو كردن.

سلام دوست عزيز و ممنون از جوابتون
فقط سوالي كه برام پيش اومده اينه كه آفيسر شما متوجه اين موضوع نشد يا اينكه اصلا اين موضوع براشون اهميت نداره؟
يعني ممكنه يه آفيسر به اين موضوع حساس باشه و ديگري نباشه؟
نه به حساس بودن اونا ربطي نداره اين مشكل شما نيست براي همه كارت ملي به همين صورته...

(2011-12-20 ساعت 14:06)joins86 نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم بهترین زمان زدن واکسن چند ماه قبل مصاحبه هست ؟

شما تا 30 روز قبل از وقت پزشكيتون نبايد واكسن بزنيد...
تشکر کنندگان: shahab2012

دوست عزیز نمی دونم چرا ناراحتی ، واقعیت اینه که اینجا کسی موظف نیست که به دیگران کمک کنه و اگر اینکار کرد لطف کرده،سعی کنیم باهمدیگر دوست باشیم ودرکنار هم جلو بریم
موفق باشی
چیزی که عوض داره گله نداره
تشکر کنندگان:
(2011-12-20 ساعت 12:30)adambarfi نوشته:  آیا کسی اطلاع داره که توی آمریکا همه رشته ها باید یه سری امتحان بدند تا مدرکشون تائید بشه؟ی فقط شامل رشته های پزشکیه؟

--------------------------------------------------------------------------------
اگر برای دانشگاه می پرسید که خیر...البته دانشگاه ها برای ارزیابی برخی مدارک بهتون میگن که مدارکتون رو بفرستید فلان جا تا ارزیابی بشه اما این هم در همه دانشگاه ها دیده نشده و بستگی به دانشگاه داره...اگر برای کار می پرسید که باید بگم خیلی رو مدرک ایران حساب باز نکنید چون برای کار با سطح دانش خودتون می تونید کار پیدا کنید و به شخصه دیدم کسایی رو که رزومه 10 صفحه ای داشتن اما شرکت ها حتی تا آخرش رو هم نخوندن...
(2011-12-20 ساعت 15:49)mahmoudi نوشته:  

دوست عزیز نمی دونم چرا ناراحتی ، واقعیت اینه که اینجا کسی موظف نیست که به دیگران کمک کنه و اگر اینکار کرد لطف کرده،سعی کنیم باهمدیگر دوست باشیم ودرکنار هم جلو بریم
موفق باشی
چیزی که عوض داره گله نداره

kopol عزیز جواب شما رو در یک تاپیک دیگه دوستان داده بودن من دیدم اما الان یادم نیست...وقتی چند جا یه سوال رو می پرسید همینه دیگه Wink

mahmoudi عزیز شما به سلامتی قرار سال بیست هزار و دوازده لاتاری برنده شید؟Big Grinایشالا معجزه ای رخ می ده تا اون موقع وضع ایرانمون اینقدر خوب میشه که همه آرزوشون میشه اومدن به ایران Smile
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: kopol ، Hediyeh ، Serendipity
(2011-12-20 ساعت 16:04)faranak.n نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 12:30)adambarfi نوشته:  آیا کسی اطلاع داره که توی آمریکا همه رشته ها باید یه سری امتحان بدند تا مدرکشون تائید بشه؟ی فقط شامل رشته های پزشکیه؟

اگر برای دانشگاه می پرسید که خیر...البته دانشگاه ها برای ارزیابی برخی مدارک بهتون میگن که مدارکتون رو بفرستید فلان جا تا ارزیابی بشه اما این هم در همه دانشگاه ها دیده نشده و بستگی به دانشگاه داره...اگر برای کار می پرسید که باید بگم خیلی رو مدرک ایران حساب باز نکنید چون برای کار با سطح دانش خودتون می تونید کار پیدا کنید و به شخصه دیدم کسایی رو که رزومه 10 صفحه ای داشتن اما شرکت ها حتی تا آخرش رو هم نخوندن...
(2011-12-20 ساعت 15:49)mahmoudi نوشته:  

kopol عزیز جواب شما رو در یک تاپیک دیگه دوستان داده بودن من دیدم اما الان یادم نیست...وقتی چند جا یه سوال رو می پرسید همینه دیگه Wink

mahmoudi عزیز شما به سلامتی قرار سال بیست هزار و دوازده لاتاری برنده شید؟Big Grinایشالا معجزه ای رخ می ده تا اون موقع وضع ایرانمون اینقدر خوب میشه که همه آرزوشون میشه اومدن به ایران Smile

فرانک جان من سوالم رو جای دیگه ای نپرسیدم فکر می کنم شما اشتباه می کنید ، به این خاطر سوال کردم که واکسن mmr ضروریه یا خیر چون همه ما در کودکی این واکسن ها رو زدیم و آنتی بادی آن در بدن ما وجود دارد و دیگر نیازی به تکرار آن نیست
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: 3rip ، **USA**
(2011-12-20 ساعت 02:52)ali72 نوشته:  دوستان من قصد دارم مدارک برای کنسول ارسال نکنم فقط دستی ببرم فوقش 1روز مصاحبه من تاخیردار میشه اما بنظر شما مدارک مالی وبانکی را از چه زمان قانونا" مجازم بگیرم؟(حداقل وحداکثر زمان)

فوقش یک روز؟؟ شاید چند ماه
اونا نمیگن (( پسر خوب.اشکال نداره.برو فردا بیا))
شاید بگن تا فلان ماه وقت نداریم..صبر کن تا جا خالی بشه!!!
چه دلیل داره نفرستید.....کپی همه رو بفرستید .اصل مدارک رو روز مصاحبه بدید
مدارک بانکی هم تا 6ماه قبل مصاحبه اعتبار داره
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: M_star1316 ، ali72 ، kopol
ما یک ماه و چند روز دیگه برای مصاحبه بیشتر فرصت نداریم. واکسن هم هنوز نزدیم. اگه الان بزنیم نوبت دوم واکسن میشه زمان مصاحبه و طبق گفته دوستان اونجا اجبارا نوبت دوم اونها رو میزننن که هزینه زیادی رودستمون میزاره. میخواستم ببینم راهی وجود نداره که این هزینه اضافی رو ندیم؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: kopol
(2011-12-20 ساعت 16:55)kopol
[/quote' نوشته:  
فرانک جان من سوالم رو جای دیگه ای نپرسیدم فکر می کنم شما اشتباه می کنید ، به این خاطر سوال کردم که واکسن mmr ضروریه یا خیر چون همه ما در کودکی این واکسن ها رو زدیم و آنتی بادی آن در بدن ما وجود دارد و دیگر نیازی به تکرار آن نیست
سلام
این mmr که آمریکا میخواد mmr بزرگسالان و فرق میکنه و حتما باید بیشتر از 1 ماه مانده به تاریخ مصاحبه زده شه هزینشم 20000 تومان.
در ضمن دوست عزیز شما بهتر یک سر به پاستور تجریش بزنی.اونجا دکتر راهنمایی میکنه داره دیر میشه ها..............

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
ببخشید من قبل از مصاحبه پرسیدم از سفارت .........
گفتن مدارک مالی بانک 1 ماه اعتبار داره اینم مدرک :

Dear Sir/Madam,
We recommend that your bank statement is not older than one month. We would like to remind you that the interviewing officer may ask for updated documents after your interview.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

لطفا با دادن اطلاعات غلط ، دوستانمون رو به اشتباه نندازیم
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......