کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-07 ساعت 11:52)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان گل
ظاهراً یه اتفاقاتی در رابطه با ماهیت لاتاری و یا کلاً مهاجرت به آمریکا در آمریکا صورت گرفته و یا دارن بخاطر حال گیری باطل شدن نتایج اولیه به همه شیرینی میدن . . . . اون از وضعیت کارنت شدن خفن بود و حالا من توسایت دیدم که از 13 آپریل قیمت ویزا برای هر نفر از 440 دلار به 330 دلار کاهش پیدا میکنه . . . .برید حالشو ببرید . . .
اینم لینکش http://turkey.usembassy.gov/wn_040512.html

بحث شیرینی دادن و دلجویی نیست.
فکر کنم چند مرحله اداری بررسی پرونده ها کم شده و اینجوری هزینه ها کاهش پیدا کرده. احتمالا در روند کارنت و کلیر شدن هم تاثیر میذاره و مدت زمانشون رو میاره پایین تر.

تشکر کنندگان: hoda2012 ، bakhshandehgy ، Superman ، Seattle2015 ، ghorbat
سلام,کیس نامبر من oc خورده و با قاره اقیانوسیه کارنت شدم نمیدونم شاژیبیلیتیم استرلیا خورده در صورتی که من موقع ثبت نام ایران زده بودم,چند بار به kcc ایمیل زدم که چرا کیس من اینطوری؟و مثل اینکه در کیسم اشتباهی شده؟چون نه من ونه خوانوادم اصلا استرالیا و کشور خارجی زندگی نکردیم
ولی اونا گفتن نمیشه اشتباهی شده باشه!!
و 12 آپریل مصاحبم انکارای ولی چون کیسم اینطوری شده از رفتن منصرف شدم چون دیدم انگار من با سهمیه استرالیا قبول شدم و هر چیم من بگم فکر میکنن دروغ میگم و مدرک ندارم ثابت کنم واسه همین گفتم الکی هزینه نکنم،فقط نمیدونم چون مدارکم kcc پست کردم و واسم وقت مصاحبه گذاشتن اگه نرم سال های دیگه میتونم شرکت کنم یا بلک لیست میشم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-04-07 ساعت 16:15)mahtabi نوشته:  سلام,کیس نامبر من oc خورده و با قاره اقیانوسیه کارنت شدم نمیدونم شاژیبیلیتیم استرلیا خورده در صورتی که من موقع ثبت نام ایران زده بودم,چند بار به kcc ایمیل زدم که چرا کیس من اینطوری؟و مثل اینکه در کیسم اشتباهی شده؟چون نه من ونه خوانوادم اصلا استرالیا و کشور خارجی زندگی نکردیم
و 12 آپریل مصاحبم انکارای ولی چون کیسم اینطوری شده از رفتن منصرف شدم چون دیدم انگار من با سهمیه استرالیا قبول شدم و هر چیم من بگم فکر میکنن دروغ میگم و مدرک ندارم ثابت کنم واسه همین گفتم الکی هزینه نکنم،فقط نمیدونم چون مدارکم kcc پست کردم و واسم وقت مصاحبه گذاشتن اگه نرم سال های دیگه میتونم شرکت کنم یا بلک لیست میشم؟؟؟؟
به نظر من اگر واقعا قصد رفتن داری بیخیال نشو.با چند میلیون تومن آسمون به زمین نمیاد که.در ضمن اگر اشتباهی هم باشه از طرف اونا هستش نه شما و اگه اینطوری باشه مطمئن باش برای جبران اشتباهشون همه کاری میکنن تا شما رو راضی کنن.در ضمن میشه متن دقیق جوابشون رو بذارین؟چون ممکنه که منظورشون این باشه که مشکلی نیست. به نظر من برو به مصاحبه و امیدت به همت و پشتکار خودت باشه.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: M_star1316 ، MAHDI2012 ، MPU
ممنون,ولی چون نامزدم واسم ثبت نام کرده بود و خودشم چون اولین سالی بود ثبت نام میکردیم میگه اصلا یادم نیست شایدم اشتباه زدم واسه همین دل ریسک ندارم هم چون اول زندگیمون و2نفریم کم کم 6تومن الکی خرج نکنم و بعدشم تو خانواده مسخره بشم،اگه قسمتمم باشه واسه سال بعد دقیق اسم نوشتم،فقط نمیدونم چون این اشتباه رخ داده و ممکن مشخصات من به عنوان متخلف ذخیره کرده باشن میتونم بازم ثبت نام کنم؟؟؟
ایمیل هایی که زدم تو تاپیک مکاتبه با kcc میزارم
بحرحال از راهنماییتون صمیمانه متشکرم
تشکر کنندگان:
دوستان برنده 2012

با توجه به اینکه عموما تاپیک های سال گدشته مطالعه نمی شوند (با وجودیکه پاسخ تقریبا تمام یسوال های احتمالی خود را می توانید در این تاپیک های بیابید!) لینک دو تا از تایک های مفید رو برای شما در این پست می گذارم. امیدوارم مفید بشه و از حجم پرسش های تکراری کم کنه:

http://mohajersara.com/thread-3149-post-...l#pid78434 :

(2010-09-28 ساعت 17:28)User نوشته:  قابل توجه دوستاني كه آنكارا مصاحبه دارند:
چك ليست مدارك ارسالي به انكارا رو دوباره پيوست كردم. من كنترل كردم اين فايل هنوز هم قابل دانلود است! با اينحال دوباره در اين پست پيوست كردم تا دوستاني كه اعلام كردند نتونستند دانلود كنند،‌اينجا دريافت كنند.
(2010-09-11 ساعت 15:46)User نوشته:  چک لیست مدارک ارسالی به سفارت آمریکا در آنکارا قبل از مصاحبه:
فایل ضمیمه --اولین فایل--را دانلود کنید، پر کنید و چاپ کنید:
اگر ویرایش نیاز داشت اعلام کنید.
عکس این چک لیست:
[عکس: a69df1e0d70740ffb520.PNG]

ویرایش:
با توجه به پیگیری های rayan.s و جواب آنکارا که شامل فرم های سال گذشته بوده، به نظر می رسد فرم ها را باید همراه با مدارک ارسال کنیم.
من فرم های سال پیش آنکارا رو به شکل "قابل تایپ کردن" تغییر دادم و آماده نوشتن است.
این فرم دو صفحه داره:
صفحه اولش رو همه افراد بالای 16 سال باید پر کنند.
اما صفحه دومش رو فقط برنده اصلی.
این فرم پیوست شده است. form (Ankara
دوستانی که هنوز مدارک رو برای آنکارا ارسال نگرده اند، این فرم را پر کنند و با مدارک خود به آنکارا ارسال کنند.
دوستانی هم که مدارک را ارسال کرده اند، این فرم را پر کرده و پرینت کنید و با خود به آنکارا ببرید.

پیروز باشید

و مدارک مورد نیاز در هر مرحله لاتری:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863

(2011-03-14 ساعت 23:38)User نوشته:  پروسه لاتری دارای مراحل مختلفی است. هر مرحله نیز دارای یک سری الزامات است. از جمله مدارک مورد نیاز و یا ترتیب زمانی مراحل.
این تاپیک به صورت بسیار محدود مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از پروسه لاتری را اعلام می کند. این تاپیک در نهایت دارای یک یا چند پست محدود خواهد بود، بنابراین پرسش و پاسخ را در سایر تاپیک های انجمن پیگیری کنید. از دوستان خواهش می کنم چنانچه برای هر مرحله ای که می توانند همکاری کنند لیست مدارک مورد نیاز را در یک ارسال اعلام کنند. اطلاعات مفید در نهایت در پست اول جمع بندی می شود.

------------------------------------------------------------------------------
مدارکی که بعد از آگاهی از برنده شدن باید به KCC ارسال شوند:
1- فرم DS230 برای تمامی افراد
2- فرم DP122 برای فرد برنده
3- دو قطعه عکس برای هر نفر
اطلاعات بیشتر در ویکی مهاجرسرا

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بین المللی واکسیناسیون:
- پاسپورت
- تمامی کارت ها یا مدارک نشاندهنده واکسیناسیون های قبلی
- هزینه های احتمالی واکسیناسیون
اطلاعات بیشتر در ویکی مهاجرسرا
واکسن های مورد نیاز- لینک به ویکی مهاجرسرا
مدارک مورد نیاز برای خرید ارز مسافری از بانک و یا صرافی ها
1- حضور هر فرد دارای پاسپورت و بلیت
2- پاسپورت
3- بلیت دارای مهر آژانس پرواز
4- فیش عوارض خروج از کشور برای هر نفر

----------------------------------------------------------------------------
مدارکی که باید قبل از مصاحبه به آنکارا ارسال کنید
چک لیست مدارک
فرم آنکارا
-------------------------------------------------------------------------------
(2011-03-15 ساعت 15:04)javidk نوشته:  مدارک مورد نیاز برای مصاحبه:
پرینت ایمیل یا نامه دوم
اصل مدارک:
-پاسپورت
-شناسنامه
-کارت ملّی
-آخرین مدرک تحصیلی
-سند ازدواج
-کارت پایان خدمت
-مدارک اسپانسر یا گواهی بانکی
-جواب تست مدیکال
+بعلاوه مدارک دادگاه در صورت وجود (طلاق نامه یا احکام دادگاهی).

(2011-03-15 ساعت 14:55)armido نوشته:  مدارک مورد نیاز برای انجام آزمایشات پزشکی سفارت در ابوظبی یا آنکارا:

--کپی نامه تاریخ مصاحبه از kcc یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه ، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر
--اصل پاسپورت
--سه عکس 5*5 جدید - پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
--کارت واکسیناسیون بین المللی تایید شده توسط پاستور
--پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی (اگه قبلا وقت گرفته باشین)
--آدرس هتل یا جایی که در دبی یا آنکارا موقتا ساکن هستین
--پول - در حال حاضر برای NMC میشه 425درهم که برای معاینه و آزمایشات معموله و 125 درهم برای هر واکسن اضافه که دکتر تشخیص بده باید بزنید.
اطلاعات بیشتر در این باره: ویکی مهاجرسرا

این تاپیک به پیشنهاد silia ی عزیز ساخته شد.

امیدوارم مفید باشه
یه موضوعی چند روز که فکرمو مشغول کرده.طبقه قانون جدید کارتهای معافیت سربازی باید عوض بشن و اگه عوض نکنیم کارت از اعتبار ساقط می‌شه.مهلتشم گویا گذشته.یعنی قابل ترجمه نیست.حالا می‌خوام بدونم کسی‌ در این مورد اطلاعاتی داره که مارو راهنمایی کنه ممنونم
تشکر کنندگان: h4di ، mohammadm64 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
يعني شما رفتي دارالترجمه و اعلام كردن كه قابل ترجمه نيست يا فكر ميكني اينجوريه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012
دوستان ببخشید
برای financial support چه مقدار پول باید در حسابمون باشه؟
تشکر کنندگان:
يه مقدار بالاتر از خط فقر آمريكا. من توي تاپيك هاي قبلي خوندم گويا خط فقر حدود 18 هزار دلار است.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: MAHDI2012
[quote='elias' pid='159773' dateline='1333862354']
سلام دوستان
financial support چی هست؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2012-04-08 ساعت 11:32)shkhmo نوشته:  [quote='elias' pid='159773' dateline='1333862354']
سلام دوستان
financial support چی هست؟

سلام
چیز جدیدی نیست دوست عزیز! نگران نباشینWink
همون موجودی بانکی که به عنوان پشتوانه مالی باید به سفارت ارائه بدیم.
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، **USA** ، kopol
(2012-04-07 ساعت 16:26)roghiyeh نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 16:15)mahtabi نوشته:  سلام,کیس نامبر من oc خورده و با قاره اقیانوسیه کارنت شدم نمیدونم شاژیبیلیتیم استرلیا خورده در صورتی که من موقع ثبت نام ایران زده بودم,چند بار به kcc ایمیل زدم که چرا کیس من اینطوری؟و مثل اینکه در کیسم اشتباهی شده؟چون نه من ونه خوانوادم اصلا استرالیا و کشور خارجی زندگی نکردیم
به نظر من اگر واقعا قصد رفتن داری بیخیال نشو.با چند میلیون تومن آسمون به زمین نمیاد که.در ضمن اگر اشتباهی هم باشه از طرف اونا هستش نه شما و اگه اینطوری باشه مطمئن باش برای جبران اشتباهشون همه کاری میکنن تا شما رو راضی کنن.در ضمن میشه متن دقیق جوابشون رو بذارین؟چون ممکنه که منظورشون این باشه که مشکلی نیست. به نظر من برو به مصاحبه و امیدت به همت و پشتکار خودت باشه.
سلام چرا با سفارت تماس نمی گیری یا ایمیل نمی فرستی
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol
دوست عزیز داری اشتباه می کنی حتماً برای مصاحبه برو ، اگر واقعاً اشتباه از طرف شما نبوده که مشکلی نیست ، ایمیل هاتون و مکاتباتتون رو هم ببر و بهشون نشون بده ، اینقدر منطقی هستند که وضعیت شما رو درک کنند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
سلام دوستان
ایا نیازه مدارکی که به انکارا میفرستیم بعدش ایمیل بزنیم و از رسیدنش مطمن بشیم؟
اصلا جواب ایمیل میدن؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
من يه چيزهايي در مورد بيمه مسافرتي خوندم براتون ميگذارم شما هم بگيد آيا ضروريه كه بيمه بشيم يا نه.
بیمه نامه مسافرتى خارج از کشور AXA

این بیمه نامه اشخاصى را که قصد مسافرت به خارج از کشور دارند تحت پوشش بیمه قرار مى دهد و اعتبار آن در خارج از کشور بوده و کلیه خدمات موضوع این بیمه نامه با توجه به قرارداد فى مابین مطابق با شرایط عمومى ، توسط شبکه بین المللى شرکت کمک رسانى آکسا تضمین و ارائه مى گردد . همچنین خسارتهاى وارده در محل و به ارز قابل پرداخت مى باشد . استفاده از این پوشش بیمه ای علیرغم مزایای فوق العاده ای که برآن مترتب است ، اجباری نیست و به جهت عدم آشنائی مردم با آن کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . لازم به ذکر است برای سفر به کشور هائی نظیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، کانادا و امریکا داشتن این نوع پوشش بیمه ای اجباری است.

مزایاى بیمه نامه مسافرت به خارج از کشور با احتساب موارد استثنائات و شرایط مندرج در بیمه نامه عبارتند از :

پرداخت هزینه هاى درمانى ، جراحى ، داروخانه و بیمارستان جهت حوادث و بیمارى هایى که در طول مسافرت بروز نماید تا مبلغ 50.000 یورو

پرداخت هزینه هاى فوریتهاى دندانپزشکى تا مبلغ 150یورو

پذیرش و انتقال پزشکى به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکى

پرداخت هزینه هاى دعاوى حقوقى تا 1000 یورو طبق شرایط بیمه نامه

راهنمایى و کمک رسانى در سرقت یا مفقود شدن مدارک مسافرتى

بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت یا بسترى شدن بیمه شده

بازگرداندن جسد به ایران در صورت فوت بیمه شده در طول مسافرت

پرداخت هزینه هاى عزیمت همراه به بالین بیمه شده بسترى در بیمارستان

انتقال پیامهاى فورى و اضطرارى بیمه شده

ارسال دارو از کشور مبدا به کشورى که بیمه شده در آن بسترى است .

بازگشت پیش بینى نشده به دلیل مسائل پزشکى یا بیمارى بستگان بیمه شده در صورتیکه نتواند از بلیط اولیه جهت بازگشت استفاده نماید .

استرداد بار مسافر در صورت فقدان یا اشتباه مسیر بار ( چنانچه بار کنترل شده مسافر تا 12 ساعت به بیمه شده تحویل نگردد ، هزینه خریدهاى اضطرارى تا مبلغ 200 یورو و در صورتیکه این تاخیر به بیش از 48 ساعت منجر شود حداکثر تا مبلغ 800 یورو)

در صورت مفقود شدن یا به سرقت رفتن مدارک مهم مسافرتى از قبیل گذرنامه ، ویزا و... ارائه اطلاعات لازم در مورد چگونگى اقدامات قانونى براى جایگزینى آنها.

پرداخت هزینه هاى دیدار اضطرارى هر فرد به درخواست بیمه گذار از مبدا ایران شامل یک فقره بلیط دو طرفه و مخارج اقامت تا سقف روزانه 60 یورو براى حداکثر 15 روز متوالى (مشروط بر آنکه بیمه گذار بیش از 10 روز متوالى در بیمارستان بسترى شود) .

شرایط ابطال بیمه مسافرت به خارج از کشور AXA

در بعضى از موارد بیمه‌گذاران بعلت عدم صدور ویزاى سفر یا انصراف از مسافرت درخواست ابطال بیمه‌ نامه خود را دارند ، بدین منظور با شرایط ذیل نسبت به ابطال اقدام مى‌گردد :

در صورتیکه علت ابطال عدم صدور ویزا باشد با اخذ نامه از سفارتخانه کشور موردنظر و با صدور الحاقى با درج علت ابطال و با کسر 000/20 ریال بابت هزینه ابطال اقدام مى شود .

در صورتیکه انصراف از سفر توسط بیمه‌گذار (بیمه شده) قبل از صدور ویزا باشد با کسر مبلغ 000/30 ریال نسبت به صدور الحاقى اقدام و بیمه‌نامه باطل خواهد شد .

در صورتیکه انصراف از سفر توسط بیمه‌گذار (بیمه شده) بعد از صدور ویزا باشد على‌القاعده تا اتمام مهلت ویزا امکان ابطال بیمه‌نامه فراهم نیست و بعد از پایان یافتن مدت ویزا بیمه‌گر با رویت اصل گذرنامه بیمه شده و کنترل عدم درج مهر خروج از کشور در مدت اعتبار ویزا با کسر مبلغ 000/30 ریال هزینه ابطال نسبت به صدور الحاقى اقدام خواهد نمود .

نرخ بيمه براي اقامت 8 تا 15 روز افراد بين 13 تا 65 سال رو 267.000 ريال زده.

بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: Hamed112 ، hoda2012 ، bahbah ، MPU

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان