کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزيز سلام يه سؤال داشتم خواستم ببينم اين شايعه هست تو انكارا نسبت به ابوظبى سخت تر ميگيرن و اذيت مى كنن يا نه اخه من مصاحبم انكارا هست خيلى نگرانم ممنون ميشم جواب بدين؟؟؟
تشکر کنندگان: anikoo
دارالترجمه گفت نا ترجمه میکنیم ولی از پلیس +10 که پرسیدم گفت به این کارتهای قدیمی اجازه خروج بهت نمیدن.خواهشن هرکی اطلاعات بیشتری داره کمک کنه چون فکر میکنم این مشکل خیلی از دوستان باشه . ممنونم
تشکر کنندگان:
امضاء بعضی از دوستان 2012 تا حالا هنوز تکمیل نشده!!

لطفا امضاء تون رو درست کنید.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: bahbah
(2012-04-08 ساعت 16:51)odiseh نوشته:  امضاء بعضی از دوستان 2012 تا حالا هنوز تکمیل نشده!!

لطفا امضاء تون رو درست کن
سلام .چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در کنترل پانل من تغییر امضاء نیست که انرا تکمیل کنیم لطفا دقیق بفرمایید چکار کنیم؟؟؟؟ متشکر

[quote='honey62' pid='159824' dateline='1333879587']
من يه چيزهايي در مورد بيمه مسافرتي خوندم براتون ميگذارم شما هم بگيد آيا ضروريه كه بيمه بشيم يا نه.
بیمه نامه مسافرتى خارج از کشور AXA

این بیمه نامه اشخاصى را که قصد مسافرت به خارج از کشور دارند تحت پوشش بیمه قرار مى دهد و اعتبار آن در خارج از کشور بوده و کلیه خدمات موضوع این بیمه نامه با توجه به قرارداد فى مابین مطابق با شرایط عمومى ، توسط شبکه بین المللى شرکت کمک رسانى آکسا تضمین و ارائه مى گردد . همچنین خسارتهاى وارده در محل و به ارز قابل پرداخت مى باشد . استفاده از این پوشش بیمه ای علیرغم مزایای فوق العاده ای که برآن مترتب است ، اجباری نیست و به جهت عدم آشنائی مردم با آن کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . لازم به ذکر است برای سفر به کشور هائی نظیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، کانادا و امریکا داشتن این نوع پوشش بیمه ای اجباری است.

مزایاى بیمه نامه مسافرت به خارج از کشور با احتساب موارد استثنائات و شرایط مندرج در بیمه نامه عبارتند از :

پرداخت هزینه هاى درمانى ، جراحى ، داروخانه و بیمارستان جهت حوادث و بیمارى هایى که در طول مسافرت بروز نماید تا مبلغ 50.000 یورو

پرداخت هزینه هاى فوریتهاى دندانپزشکى تا مبلغ 150یورو

پذیرش و انتقال پزشکى به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکى

پرداخت هزینه هاى دعاوى حقوقى تا 1000 یورو طبق شرایط بیمه نامه

راهنمایى و کمک رسانى در سرقت یا مفقود شدن مدارک مسافرتى

بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت یا بسترى شدن بیمه شده

بازگرداندن جسد به ایران در صورت فوت بیمه شده در طول مسافرت

پرداخت هزینه هاى عزیمت همراه به بالین بیمه شده بسترى در بیمارستان

انتقال پیامهاى فورى و اضطرارى بیمه شده

ارسال دارو از کشور مبدا به کشورى که بیمه شده در آن بسترى است .

بازگشت پیش بینى نشده به دلیل مسائل پزشکى یا بیمارى بستگان بیمه شده در صورتیکه نتواند از بلیط اولیه جهت بازگشت استفاده نماید .

استرداد بار مسافر در صورت فقدان یا اشتباه مسیر بار ( چنانچه بار کنترل شده مسافر تا 12 ساعت به بیمه شده تحویل نگردد ، هزینه خریدهاى اضطرارى تا مبلغ 200 یورو و در صورتیکه این تاخیر به بیش از 48 ساعت منجر شود حداکثر تا مبلغ 800 یورو)

در صورت مفقود شدن یا به سرقت رفتن مدارک مهم مسافرتى از قبیل گذرنامه ، ویزا و... ارائه اطلاعات لازم در مورد چگونگى اقدامات قانونى براى جایگزینى آنها.

پرداخت هزینه هاى دیدار اضطرارى هر فرد به درخواست بیمه گذار از مبدا ایران شامل یک فقره بلیط دو طرفه و مخارج اقامت تا سقف روزانه 60 یورو براى حداکثر 15 روز متوالى (مشروط بر آنکه بیمه گذار بیش از 10 روز متوالى در بیمارستان بسترى شود) .

شرایط ابطال بیمه مسافرت به خارج از کشور AXA

در بعضى از موارد بیمه‌گذاران بعلت عدم صدور ویزاى سفر یا انصراف از مسافرت درخواست ابطال بیمه‌ نامه خود را دارند ، بدین منظور با شرایط ذیل نسبت به ابطال اقدام مى‌گردد :

در صورتیکه علت ابطال عدم صدور ویزا باشد با اخذ نامه از سفارتخانه کشور موردنظر و با صدور الحاقى با درج علت ابطال و با کسر 000/20 ریال بابت هزینه ابطال اقدام مى شود .

در صورتیکه انصراف از سفر توسط بیمه‌گذار (بیمه شده) قبل از صدور ویزا باشد با کسر مبلغ 000/30 ریال نسبت به صدور الحاقى اقدام و بیمه‌نامه باطل خواهد شد .

در صورتیکه انصراف از سفر توسط بیمه‌گذار (بیمه شده) بعد از صدور ویزا باشد على‌القاعده تا اتمام مهلت ویزا امکان ابطال بیمه‌نامه فراهم نیست و بعد از پایان یافتن مدت ویزا بیمه‌گر با رویت اصل گذرنامه بیمه شده و کنترل عدم درج مهر خروج از کشور در مدت اعتبار ویزا با کسر مبلغ 000/30 ریال هزینه ابطال نسبت به صدور الحاقى اقدام خواهد نمود .

نرخ بيمه براي اقامت 8 تا 15 روز افراد بين 13 تا 65 سال رو 267.000 ريال زده.

ضمن تشکر .اگر کسی از این بیمه گرفته واطلاعات بیشتری دارد برامون توضیح بده.متشکر
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
(2012-04-07 ساعت 11:06)shadin_n نوشته:  سلام آیا کسی میتونه لینک دانلود فرمهای 1040 , w2 رو برای اسپانسر اینجا بزاره...ممنون می شم

--------------------------------------------------------------------------------
2012AS00065xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
تعداد:2 نفر
هزینه ها: ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:

سلام دوست عزیز این فرم ها را اسپانسر شما باید به دست شما برساندو کاملا مربوط به ایشان میشود و مال هر شخص با دیگری فرق دارد
تشکر کنندگان:
(2012-04-08 ساعت 02:22)h4di نوشته:  يعني شما رفتي دارالترجمه و اعلام كردن كه قابل ترجمه نيست يا فكر ميكني اينجوريه؟

دوست عزیز من کارتم رو دادم برای ترجمه، امروز زنگ زدم گفت آمادست و مهر دادگستری هم خورده.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: MPU
(2012-04-07 ساعت 11:28)behzadb57 نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 11:06)shadin_n نوشته:  سلام آیا کسی میتونه لینک دانلود فرمهای 1040 , w2 رو برای اسپانسر اینجا بزاره...ممنون می شم

سلام
http://www.irs.gov/formspubs/index.html

اسپانسر با توجه به شغلش باید یکی از این دو فرم 1040 یا , w2 را ارائه دهد که معمولا خود فرد فرم را می شناسد و این فرم برای این است که اونها بفهمند که اسپانسر مالیات میدهد(چون فردی که اسپانسر می شود باید حد اقل در 3سال گذسته مالیات داده باشد)
(2012-04-07 ساعت 12:15)ehsan_iuc نوشته:  سلام دوستان عزیز به خصوص current شده های سورپرایز شده (از جمله خود من )
دو تا سوال داشتم یکی اینکه اسپانسرم چه فرمها و مدارکی دقیقا باید برای من پر کنه و ارسال کنه؟ آیا w2 , I134 کافی هستش؟ می دونم تاپیک جداگانه داره ولی به صورت مختصر می خوام جمع بندی کنم که چیزی از قلم نیفته
یکی هم اینکه الان که کارنت شدیم باید به kcc ایمیل بزنیم یا خیر؟
ممنونم
سلام
1.کپی پاسپورت آمریکایی
2.کپی برگه سیتی زن شیپ
3.پر کردن و تایید کردن فرمI134
4.گواهی اشتغال به کار
5.نامه بانک برای موجودی و تاریخ افتتاح حساب
6. فرم 1040 یاw2
باز هم خودتون چک کنید تا خدایی نا کرده چیزی از قلم نیفتاده باشه.

تشکر کنندگان: ehsan_iuc
(2012-04-05 ساعت 12:38)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام خدمت دوستان؛من پاسپورتم رو عوض کردم،لازمه به kcc اطلاع بدم که شماره پاسپورتم عوض شده؟یه سوال دیگه هم داشتم، من عینکی هستم و عکسایی که برای kcc فرستادم بدون عینکم،این مساله مشکلی برام درست میکنه؟ممنون میشم تو پیام خصوصی منو راهنمایی بفرمایید

سلام
تا اونجایی که میدونم این عکس ها باید بدون عینک کلاه و ... باشند پس نگران نباشید
سلام دوستان
اگر ممکنه لینکی که بتونیم فرم سفارت آنکارا را تهیه کنیم بگذارید من که از مرجع اصلی فقط اطلاعات تماس را دیدم نه بیشتر.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 15:08)honey62 نوشته:  سلام، من يه سوال داشتم ولي نميدونستم كجا مطرح كنم، ببخشيد اگه اينجا جاش نيست!
ميخواستم بدونم براي مصاحبه معمولا خانم ها و آقايان چي ميپوشن؟ يعني بايد رسمي باشه آقايون كت و شلوار و خانمها كت و دامن؟اسپرت ميشه بپوشيم؟

سلام
دوست عزیز
قطعا لباس رسمی مناسب تر است.
تشکر کنندگان:
(2012-04-01 ساعت 00:44)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-04-01 ساعت 00:09)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 15:01)parsy631 نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 09:52)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان . میخواستم بپرسم آیا در کنار مدارک ارسالی به سفارت آنکارا باید فرم خاصی را هم پر کنم ؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه . با تشکر از لطف تمام دوستان .

دوست عزیز
این لینک حاوی دستورالعمل سفارت برای متقاضیان ویزا است. در دو صفحه اخر آن فرم مورد نظر شما است که باید برای متقاضی اصلی و هر یک از همراهان تکمیل و همراه مدارک به سفارت ارسال کنید. اگر سئوالی بود در خدمتم. راستی لطفا امضای خودتان را تکمیل کنید . ممنونBig Grin
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf

ممنون از لینکی که گذاشتین،من همینو از سایت سفارت گرفته بودم ولی فرمش فقط همون صفحه آخر بودش که اسم و آدرسه بودش و صفحه یکی مونده به آخرو اصلا نداشت!مرسی

من اون فرم قبلی رو از این لینک برداشتم: http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html که هنوزم یک صفحه کمتر داره نسبت به اون فرمی که شما محبت فرمودین،کسی علتش رو میدونه؟ممنون میشم پیغام خصوصی بذارین

سلام دوستان
برای مدارک ارسالی به سفارت باید اصل فرم اسپانسر(I 134,1040 )را هم بفرستیم یا کپی کافی میباشد؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 02:53)h4di نوشته:  
(2012-03-31 ساعت 01:58)Superman نوشته:  سلام به همه دوستان...
2تا سوال داشتم...
1 - بعد از با خبر شدن از تاریخ مصاحبه چند روز وقت داریم که مدارک رو واسه سفارت بفرستیم...؟؟

2 - واسه واکسن میتونیم همه کاراشو همین جا تو واکسیناسیون تجریش انجام بدیم؟یعنی خیلی زودتر کاراشو همین جا کامل کنیم که خیالمون راحت باشه؟

با تشکر...

سلام.
1. تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارک باید رسیده باشند (برای ترکیه اینجوریه)
2. بله همه کارها رو میشه تو ایران انجام داد (همون پاستور تجریش مثلا). اما به هر حال پول کافی با خودتون ببرید شاید دکتر اونجا بخواد آزمایش اضافه ای انجام بده یا واکسنی بزنه.

سلام دوستان
در نظر داشته باشید من در سایت دکتر خواندم که حد اقل تا 30 روز قبل از انجان آزمایشات هیچ واکسنی نزنید پس با توجه به زمان مصاحبه دقت کنید تا سریعتر واکسن ها را بزنید تا به مشکلی بر نخورید
تشکر کنندگان: odiseh
شما درست میگین.ترجمه میکنن و مهر دادگستری هم میزنن.ولی اگه تاریخ مصاحبتون بعد از اردیبهشت باشه گویا اجازه خروج بهتون نمیدن.چون کارتتون قدیمیه
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان:
(2012-04-08 ساعت 00:49)mahtabi نوشته:  ممنون,ولی چون نامزدم واسم ثبت نام کرده بود و خودشم چون اولین سالی بود ثبت نام میکردیم میگه اصلا یادم نیست شایدم اشتباه زدم واسه همین دل ریسک ندارم هم چون اول زندگیمون و2نفریم کم کم 6تومن الکی خرج نکنم و بعدشم تو خانواده مسخره بشم،اگه قسمتمم باشه واسه سال بعد دقیق اسم نوشتم،فقط نمیدونم چون این اشتباه رخ داده و ممکن مشخصات من به عنوان متخلف ذخیره کرده باشن میتونم بازم ثبت نام کنم؟؟؟
ایمیل هایی که زدم تو تاپیک مکاتبه با kcc میزارم
بحرحال از راهنماییتون صمیمانه متشکرم

دوست من در بدترین حالت شما دچار اشتباه شدین نه تخلف.آخه آدم متخلف میاد به kcc ایمیل میزنه؟؟!! راستی منتظرم اسمت رو جزو برنده های امسال ببینیم ولی جون داداش از آسیا
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mahtabi
سلام به عزیزان
برای ارسال مدارک به سفارت در انکارا عکس های ارسالی لزوما باید جدیدتر از عکس های ارسالی به کی سی سی باشه؟ چند ددر چند؟
مرسی
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-08 ساعت 23:48)فوآد نوشته:  سلام به عزیزان
برای ارسال مدارک به سفارت در انکارا عکس های ارسالی لزوما باید جدیدتر از عکس های ارسالی به کی سی سی باشه؟ چند ددر چند؟
مرسی

نه ما همون عكس هاي
اوليه رو دوباره فرستاديم بايد عكس ها ٥*٥ باشه.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان