موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-23 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-25 ساعت 15:50 توسط sadegh3524.)
من یک سوال دارم اگر به هر دلیل نشه در زمان تعیین شده برای دریافت وبزا مراجعه نمود میشه دوباره clearnace دوباره اعتبار دار بشه یعنی adminrastive process دوباره یه زمان جدید برای دربافت وبزا بده؟ ;کسی می تونه جواب بده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه مدارکی رو باید پست کرد سفارت؟و از چه مدارکی باید کپی فرستاد؟برای مصاحبه چه مدارکی باید همراه داشت؟مدارک مالی(فرم مالیاتی اسپانسر) رو هم باید پست کرد؟ممنون میشم به صورت پیام خصوصی راهنماییم بفرمایید،ممنون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-23 ساعت 20:20)pr.kia نوشته: (2012-04-23 ساعت 11:27)jahan_roone نوشته: (2012-04-22 ساعت 23:37)pr.kia نوشته: (2012-04-22 ساعت 22:08)H-K نوشته: سلام دوستان
آیا باید کارت معافیت رو حتماً تعویض کنیم ؟؟؟ممکنه چه اتفاقی بیفته اگه تعویض نکنیم....من که پاسم تا سال 1393 وقت داره...
درود
بله حتما باید کارت های قدیم رو تعویض کرد چون از تیر ماه از اعتبار ساقط می شوند.
مشکلی از لحاظ پاسپورت ندارید منم تا 94 پاسم اعتبار داره ولی سریع رفتم اقدام کردم تا کارت جدید بیاد چون هر روز یک اتفاقی می افته.
اگر پاسپورتتون تا تاریخ انقضاش خیلی مونده و مشکلی با برنامه هاتون نداره برید کارت رو تعویض کنید اگر هم نه ابتدا پاستون رو تعویض کنید بعد برید برای کارت جدید اقدام کنید.
موفق باشید.
کسی میدونه چه کارتهایی رو باید عوض کرد؟
همه ی کارت های معافیت که به شکل قدیم هستند و هوشمند مثل گواهینامه های جدید نیستن باید عوض بشه.من کارتم رو خرداد89 گرفتم ولی بازهم باید عوض می کردم.
مدارک مورد نیاز هم اینا هستند که یک روز در وقتتون صرفه جویی بشه:
1-اصل و کپی کارت ملی
2-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
3-اصل کارت معافیت
4-برگ درخواست متقاضی(از هموجا بگیرید و پر کنید)
5-اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی
6-دو قطعه عکس 4*3 سیاه و سفید متعارف
7-اصل و کپی فیش بانکی به مبلغ 8200 تومان به شماره حساب 0106374479003 بنام شرکت توسعه ناجی جهت صدور کارت هوشمند(بانک ملی)
8-گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان.
6هزار تومان هم همونجا گرفت.
اگر مثل من دانشجو هستید و مدرکتون دستتون نیست فقط گواهی اشتغال به تحصیل کفایت می کنه.
موفق باشید.
با درود قبل از هر چیز باید ازین صمیمیت و حس همکاری شما دوستان خوبم تشکر کنم انشالله همه با هم ویزای یک ضرب بگیرید
سوال:من هنوز نامه دوم برام نیومده و 67000 هستم آیا اگر واسه کارت اقدام کنم تا جولای بدستم می رسه یا خیر؟؟و آیا اقدام کنم واسه این کار یا خیر؟؟؟لطفاً راهنمایی کنید مرسی
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-23 ساعت 22:15)H-K نوشته: (2012-04-23 ساعت 20:20)pr.kia نوشته: (2012-04-23 ساعت 11:27)jahan_roone نوشته: (2012-04-22 ساعت 23:37)pr.kia نوشته: (2012-04-22 ساعت 22:08)H-K نوشته: سلام دوستان
آیا باید کارت معافیت رو حتماً تعویض کنیم ؟؟؟ممکنه چه اتفاقی بیفته اگه تعویض نکنیم....من که پاسم تا سال 1393 وقت داره...
درود
بله حتما باید کارت های قدیم رو تعویض کرد چون از تیر ماه از اعتبار ساقط می شوند.
مشکلی از لحاظ پاسپورت ندارید منم تا 94 پاسم اعتبار داره ولی سریع رفتم اقدام کردم تا کارت جدید بیاد چون هر روز یک اتفاقی می افته.
اگر پاسپورتتون تا تاریخ انقضاش خیلی مونده و مشکلی با برنامه هاتون نداره برید کارت رو تعویض کنید اگر هم نه ابتدا پاستون رو تعویض کنید بعد برید برای کارت جدید اقدام کنید.
موفق باشید.
کسی میدونه چه کارتهایی رو باید عوض کرد؟
همه ی کارت های معافیت که به شکل قدیم هستند و هوشمند مثل گواهینامه های جدید نیستن باید عوض بشه.من کارتم رو خرداد89 گرفتم ولی بازهم باید عوض می کردم.
مدارک مورد نیاز هم اینا هستند که یک روز در وقتتون صرفه جویی بشه:
1-اصل و کپی کارت ملی
2-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
3-اصل کارت معافیت
4-برگ درخواست متقاضی(از هموجا بگیرید و پر کنید)
5-اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی
6-دو قطعه عکس 4*3 سیاه و سفید متعارف
7-اصل و کپی فیش بانکی به مبلغ 8200 تومان به شماره حساب 0106374479003 بنام شرکت توسعه ناجی جهت صدور کارت هوشمند(بانک ملی)
8-گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان.
6هزار تومان هم همونجا گرفت.
اگر مثل من دانشجو هستید و مدرکتون دستتون نیست فقط گواهی اشتغال به تحصیل کفایت می کنه.
موفق باشید.
با درود قبل از هر چیز باید ازین صمیمیت و حس همکاری شما دوستان خوبم تشکر کنم انشالله همه با هم ویزای یک ضرب بگیرید
سوال:من هنوز نامه دوم برام نیومده و 67000 هستم آیا اگر واسه کارت اقدام کنم تا جولای بدستم می رسه یا خیر؟؟و آیا اقدام کنم واسه این کار یا خیر؟؟؟لطفاً راهنمایی کنید مرسی
درود بر شما دوست عزیز ایشالا که همتون ویزا بگیرید و به سلامت برید. من هنوز قبول نشدم. چون دیدم در این مورد خودم اقدام کردم گفتم جواب بدم.
ببینید واقعا معلوم نیست که کی بیاد.بودن اقدام کردن همزمان. واسه یکی بعد 1ماه و نیم اومده واسه یکی هم هنوز نیومده.این اطلاعاتی که من دارم این هست: تو اخبار شنیدم که تا تیر کارت های قدیم فاقد اعتبار می شوند.و دوستی گفتند که هنگام مصاحبه باید کارت رو داشته باشید.به نظر من ببینید اگر هنگام مصاحبه کارت رو لازم دارند فعلا اقدام نکنید تا بعد از مصاحبه(مهم مصاحبتون هست ببینید اگر اونا میخوان کارت رو اقدام نکنید چون اینجا نمیتونند بگن تاریخ تعویض کارت تموم شده پس دیگه تعویض نمی کنیم حالا باید برید سربازی!).ولی اگر لازم ندارند اول تاریخ انقضا پاسپورتتون رو نگاه کنید که اگر تاریخ زیادی نمونده اول پاستون رو عوض کنید بعد برای تعویض اقدام کنید که مشکلی نباشه اگر هم تاریخ زیادی مونده فقط برای تعویض کارت اقدام کنید مدارک لازم هم اگه خواستید اقدام کنید بالا نوشتم که حداقل یک روز صرفه جویی بشه .
موفق باشید.
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 00:00)atisland نوشته: سلام دوستان خوب مهاجرسرا
شماره تلفن منزل ما و آدرس اسپانسرم بعد از فرستادن اولین سری فرم ها تغییر پیدا کرده و من اینو به kcc نگفتم تا تو روز مصاحبه بهشون اطلاع بدم. این تغییرات را باید تو فرم آنکارا بنویسم دیگه ؟درسته؟و روز مصاحبه هم براشون توضیح بدم ؟
و اینکه اگه من پول تو حساب کارت (کارت های عضو شتاب بانک ملت )بریزم برای پرینت تمکن مالی مشکل نداره؟
شماره تلفن منزلتون که زیاد مهم نیست و میتونین همون روز مصاحبه تغییر بدین، ولی برای آدرس اسپانسر به نظر من محض احتیاط بگین مجددا فرم I-134 رو پر کنن و براتون بفرستن.
مهم نیست پول تو چه حسابیه، مهم اینه که باتکتون روی اون حساب گواهی موجودی به نامتون صادر بکنه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در تکمیل توضیح دوستمون عرض کنم که هر کارت بانکی که شما داشته باشید در واقع به یک حساب وصل است که شما با موجودی گرفتن از atmمیتونید در بالای رسید شماره حسابتون را ببینید.
و با مراجعه به بانک نیز این امر امکانپذیره و هیچ مشکلی برای پرینت بانک نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه چیزیو خواستم بگم شاید واستون مفید باشه.روزی که واسه مصاحبه رفتم مشکل اکثر افراد پرداخت نشدن مالیات توسط اسپانسرشون بود یا کلا نداشتن برگه مالیاتی . بهش دقت کنید که واستون دردسر نشه.