کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
آقا من پاک گیج شدم رفت....

یکی میگه این فرم لامصب آنکارا دو صفحه ایه.... اون یکی میگه یه صفحه ایه....

همسر من رفته جیک و پوک داستانو بررسی کرده آخرش رسیدیم به این قضیه که:
- فرم مربوط به Diversity Visa خود سایت سفارت گفته یک صفحه هستش.
-فرم مربوط به Immigrant Visa بازم خودشون گفتن که دو صفحه هستش.

اینم مرجعش http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html

حالا می خوام ببینم کسی دوباره غیر این نظر داره ؟ لطفا اگه درست گفتم یه شیر پاک خورده کار درست با مرام نظری برای قوت قلب به ما بده
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 21:11)odiseh نوشته:  آقا من پاک گیج شدم رفت....

یکی میگه این فرم لامصب آنکارا دو صفحه ایه.... اون یکی میگه یه صفحه ایه....

همسر من رفته جیک و پوک داستانو بررسی کرده آخرش رسیدیم به این قضیه که:
- فرم مربوط به Diversity Visa خود سایت سفارت گفته یک صفحه هستش.
-فرم مربوط به Immigrant Visa بازم خودشون گفتن که دو صفحه هستش.

اینم مرجعش http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html

حالا می خوام ببینم کسی دوباره غیر این نظر داره ؟ لطفا اگه درست گفتم یه شیر پاک خورده کار درست با مرام نظری برای قوت قلب به ما بده
با سلام
ما که فرم دو صفحه ای رو پر کردیم و فرستادیم.هیچ مشکلی هم پیش نیومد.کسی هم نگفت که چرا این رو پر کردین.الان هم ویزا در دست آماده پریدن هستیم.
Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: odiseh ، ghorbat ، daria ، shadin_n ، SH1A2R3
من یک سوال دارم اگر به هر دلیل نشه در زمان تعیین شده برای دریافت وبزا مراجعه نمود میشه دوباره clearnace دوباره اعتبار دار بشه یعنی adminrastive process دوباره یه زمان جدید برای دربافت وبزا بده؟ ;کسی می تونه جواب بده ؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 18:45)SallyD نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 13:44)sheida.bvip نوشته:  خوب من نمي خوام ماشينمو بفروشم! حالا اگه ترجمه كنم فايده اي داره يا نه؟

دوست عزیز

ما هم می خوایم علاوه بر پرینت حساب سند ماشینم ترجمه کنیم و براشون بفرستیم. شما هم همین کارو بکن. اصلا فکر نمی کنم بی تاثیر باشه.

دوستان ، نیازی به فروش ماشین نیست . سندش رو ترجمه کنید بفرستید .
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
سلام دوستان عزیز، ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه مدارکی رو باید پست کرد سفارت؟و از چه مدارکی باید کپی فرستاد؟برای مصاحبه چه مدارکی باید همراه داشت؟مدارک مالی(فرم مالیاتی اسپانسر) رو هم باید پست کرد؟ممنون میشم به صورت پیام خصوصی راهنماییم بفرمایید،ممنون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Superman ، SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 20:20)pr.kia نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 11:27)jahan_roone نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 23:37)pr.kia نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 22:08)H-K نوشته:  سلام دوستان

آیا باید کارت معافیت رو حتماً تعویض کنیم ؟؟؟ممکنه چه اتفاقی بیفته اگه تعویض نکنیم....من که پاسم تا سال 1393 وقت داره...
درود
بله حتما باید کارت های قدیم رو تعویض کرد چون از تیر ماه از اعتبار ساقط می شوند.
مشکلی از لحاظ پاسپورت ندارید منم تا 94 پاسم اعتبار داره ولی سریع رفتم اقدام کردم تا کارت جدید بیاد چون هر روز یک اتفاقی می افته.
اگر پاسپورتتون تا تاریخ انقضاش خیلی مونده و مشکلی با برنامه هاتون نداره برید کارت رو تعویض کنید اگر هم نه ابتدا پاستون رو تعویض کنید بعد برید برای کارت جدید اقدام کنید.
موفق باشید.

کسی میدونه چه کارتهایی رو باید عوض کرد؟
همه ی کارت های معافیت که به شکل قدیم هستند و هوشمند مثل گواهینامه های جدید نیستن باید عوض بشه.من کارتم رو خرداد89 گرفتم ولی بازهم باید عوض می کردم.
مدارک مورد نیاز هم اینا هستند که یک روز در وقتتون صرفه جویی بشه:
1-اصل و کپی کارت ملی
2-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
3-اصل کارت معافیت
4-برگ درخواست متقاضی(از هموجا بگیرید و پر کنید)
5-اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی
6-دو قطعه عکس 4*3 سیاه و سفید متعارف
7-اصل و کپی فیش بانکی به مبلغ 8200 تومان به شماره حساب 0106374479003 بنام شرکت توسعه ناجی جهت صدور کارت هوشمند(بانک ملی)
8-گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان.
6هزار تومان هم همونجا گرفت.
اگر مثل من دانشجو هستید و مدرکتون دستتون نیست فقط گواهی اشتغال به تحصیل کفایت می کنه.
موفق باشید.

با درود قبل از هر چیز باید ازین صمیمیت و حس همکاری شما دوستان خوبم تشکر کنم انشالله همه با هم ویزای یک ضرب بگیرید

سوال:من هنوز نامه دوم برام نیومده و 67000 هستم آیا اگر واسه کارت اقدام کنم تا جولای بدستم می رسه یا خیر؟؟و آیا اقدام کنم واسه این کار یا خیر؟؟؟لطفاً راهنمایی کنید مرسی
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: pr.kia ، SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 20:22)SallyD نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 19:51)3rip نوشته:  
بچه ها من دیپلم نظام قدیمم. دیپلممو بردم برای ترجمه، دارالترجمه "گواهینامه پایان تحصیلات نظری" رو "Certificate for Completion of High School Studies" ترجمه کرده! همین کافیه. می فهمن که من 12 سال درس خوندم؟
مال ما هم نظام قدیمه, دقیقا" همینطور ترجمه شده. کاملا" درسته خیالت راحت باشه.
اونها از او قانون نوشته شده در بالای مدرکها: بنا به قانون مصوب فلان......

میفهمند که دیپلم چند سال تحصیله.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، SallyD
(2012-04-23 ساعت 22:15)H-K نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 20:20)pr.kia نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 11:27)jahan_roone نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 23:37)pr.kia نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 22:08)H-K نوشته:  سلام دوستان

آیا باید کارت معافیت رو حتماً تعویض کنیم ؟؟؟ممکنه چه اتفاقی بیفته اگه تعویض نکنیم....من که پاسم تا سال 1393 وقت داره...
درود
بله حتما باید کارت های قدیم رو تعویض کرد چون از تیر ماه از اعتبار ساقط می شوند.
مشکلی از لحاظ پاسپورت ندارید منم تا 94 پاسم اعتبار داره ولی سریع رفتم اقدام کردم تا کارت جدید بیاد چون هر روز یک اتفاقی می افته.
اگر پاسپورتتون تا تاریخ انقضاش خیلی مونده و مشکلی با برنامه هاتون نداره برید کارت رو تعویض کنید اگر هم نه ابتدا پاستون رو تعویض کنید بعد برید برای کارت جدید اقدام کنید.
موفق باشید.

کسی میدونه چه کارتهایی رو باید عوض کرد؟
همه ی کارت های معافیت که به شکل قدیم هستند و هوشمند مثل گواهینامه های جدید نیستن باید عوض بشه.من کارتم رو خرداد89 گرفتم ولی بازهم باید عوض می کردم.
مدارک مورد نیاز هم اینا هستند که یک روز در وقتتون صرفه جویی بشه:
1-اصل و کپی کارت ملی
2-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
3-اصل کارت معافیت
4-برگ درخواست متقاضی(از هموجا بگیرید و پر کنید)
5-اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی
6-دو قطعه عکس 4*3 سیاه و سفید متعارف
7-اصل و کپی فیش بانکی به مبلغ 8200 تومان به شماره حساب 0106374479003 بنام شرکت توسعه ناجی جهت صدور کارت هوشمند(بانک ملی)
8-گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان.
6هزار تومان هم همونجا گرفت.
اگر مثل من دانشجو هستید و مدرکتون دستتون نیست فقط گواهی اشتغال به تحصیل کفایت می کنه.
موفق باشید.

با درود قبل از هر چیز باید ازین صمیمیت و حس همکاری شما دوستان خوبم تشکر کنم انشالله همه با هم ویزای یک ضرب بگیرید

سوال:من هنوز نامه دوم برام نیومده و 67000 هستم آیا اگر واسه کارت اقدام کنم تا جولای بدستم می رسه یا خیر؟؟و آیا اقدام کنم واسه این کار یا خیر؟؟؟لطفاً راهنمایی کنید مرسی
درود بر شما دوست عزیز ایشالا که همتون ویزا بگیرید و به سلامت برید. من هنوز قبول نشدم. چون دیدم در این مورد خودم اقدام کردم گفتم جواب بدم.
ببینید واقعا معلوم نیست که کی بیاد.بودن اقدام کردن همزمان. واسه یکی بعد 1ماه و نیم اومده واسه یکی هم هنوز نیومده.این اطلاعاتی که من دارم این هست: تو اخبار شنیدم که تا تیر کارت های قدیم فاقد اعتبار می شوند.و دوستی گفتند که هنگام مصاحبه باید کارت رو داشته باشید.به نظر من ببینید اگر هنگام مصاحبه کارت رو لازم دارند فعلا اقدام نکنید تا بعد از مصاحبه(مهم مصاحبتون هست ببینید اگر اونا میخوان کارت رو اقدام نکنید چون اینجا نمیتونند بگن تاریخ تعویض کارت تموم شده پس دیگه تعویض نمی کنیم حالا باید برید سربازی!).ولی اگر لازم ندارند اول تاریخ انقضا پاسپورتتون رو نگاه کنید که اگر تاریخ زیادی نمونده اول پاستون رو عوض کنید بعد برای تعویض اقدام کنید که مشکلی نباشه اگر هم تاریخ زیادی مونده فقط برای تعویض کارت اقدام کنید مدارک لازم هم اگه خواستید اقدام کنید بالا نوشتم که حداقل یک روز صرفه جویی بشه .
موفق باشید.
از همه دنیا می گذرم میام و پیدات میکنم یک عمــــــر تماشات می کنم.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
سلام دوستان خوب مهاجرسرا Smile
شماره تلفن منزل ما و آدرس اسپانسرم بعد از فرستادن اولین سری فرم ها تغییر پیدا کرده و من اینو به kcc نگفتم تا تو روز مصاحبه بهشون اطلاع بدم. این تغییرات را باید تو فرم آنکارا بنویسم دیگه ؟درسته؟و روز مصاحبه هم براشون توضیح بدم ؟
و اینکه اگه من پول تو حساب کارت (کارت های عضو شتاب بانک ملت )بریزم برای پرینت تمکن مالی مشکل نداره؟
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
(2012-04-24 ساعت 00:00)atisland نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرسرا Smile
شماره تلفن منزل ما و آدرس اسپانسرم بعد از فرستادن اولین سری فرم ها تغییر پیدا کرده و من اینو به kcc نگفتم تا تو روز مصاحبه بهشون اطلاع بدم. این تغییرات را باید تو فرم آنکارا بنویسم دیگه ؟درسته؟و روز مصاحبه هم براشون توضیح بدم ؟
و اینکه اگه من پول تو حساب کارت (کارت های عضو شتاب بانک ملت )بریزم برای پرینت تمکن مالی مشکل نداره؟

شماره تلفن منزلتون که زیاد مهم نیست و میتونین همون روز مصاحبه تغییر بدین، ولی برای آدرس اسپانسر به نظر من محض احتیاط بگین مجددا فرم I-134 رو پر کنن و براتون بفرستن.
مهم نیست پول تو چه حسابیه، مهم اینه که باتکتون روی اون حساب گواهی موجودی به نامتون صادر بکنه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: atisland ، shadin_n ، SH1A2R3
در تکمیل توضیح دوستمون عرض کنم که هر کارت بانکی که شما داشته باشید در واقع به یک حساب وصل است که شما با موجودی گرفتن از atm‌میتونید در بالای رسید شماره حسابتون را ببینید.
و با مراجعه به بانک نیز این امر امکانپذیره و هیچ مشکلی برای پرینت بانک نیست.
تشکر کنندگان: daria ، atisland ، saher ، SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 16:55)felor نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 08:18)Lucky Forever نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 11:02)Hediyeh نوشته:  سلام دوستان
وقت همگی بخیر
هرچه که به زمان مصاحبه نزدیکتر میشیم استرسها و حساسیتها انگار زیادتر میشه! الان هم یه چیزی به ذهنم رسیده که حسابی منو مشغول کرده! گفتم باهاتون درمیون بذارم و نظرتونو بپرسم. من سال 87 ارشد قبول شدم و یک ترم هم دانشگاه رفتم ولی از ترم دوم انصراف دادم ولی این موضوع رو جایی (منظورم فرمهاییه که برای سفارت فرستادیم) اعلام نکردم! اون موقع فکر کردم نیازی نیست که دیگه در موردش بنویسم چون مدرکش رو که نگرفتم! ولی الان نگرانم که اگه اونا با اون سرچ قوی ای که دارن اسمم رو ولو تو لیست انصرافیهای اون دانشگاه پیدا کرده باشن مشکلی برای من پیش نمیاد که چرا مطرح نکردم؟ خدا کنه این واقعا یه حساسیت بیمورد باشه که در من ایجاد شده! چون اگه غیر از این باشه دیگه وقتی برای جبران ندارم!Sad

سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم موردی باشه، چون شما ان دوره رو اصلآ تموم نکردین

موفق باشید

(2012-04-22 ساعت 12:42)khavaran نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 23:05)felor نوشته:  سلام دوستان. بالاخره روز مصاحبه ماهم رسید رفتیم برای کلیر شدن . گفتن که مدارکمون کامل هست و فقط یه پروسه اداری هستش. تنها سوالایی که که پرسیدن شغل پدر مادرم بود و محل سربازی پدرم . جالب بود واسم که اصلا به سنم که از 21 رد شده اشاره هم نکرد. اها راستی انکارا بودیم و این خوش اخلاق ترین افیسری بود که تاحالا دیدمD:

[font=Tahoma]پدر همسر من که برنده اصلی هست کارمند بازنشسته ارتش هست اگر تو مصاحبه از ما هم پرسیدن چی بگیم. همین طور درباره سربازیشون. آیا مشکلی برامون پیش نمی آد؟ خواهش میکنم من از استرس دارم میمیرم.Sad[/font]

پدر همسر شما برنده اصلی هستن ؟ خوب اون وقت همسر شما و شما چه جوری با ایشون در یک کیس هستین ؟

فکر نمیکنم درباره سربازی پدر برنده دیگه چیزی بپرسن!!! من پدرم چون خودشون تو نفرات کیس بودن ازشون سوال شد!
[font=Tahoma]ممنون دوست عزیز. من فکر کردم از خانمم که برنده اصلیه در مورد شغل پدرش میپرسن که بازنشسته ارتشه و ترسیدم که مبادا مشگلی پیش بیاد.[/font]
-------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس :2012AS00030XXX
تاریخ رویت قبولی: july15 - 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول با آرامکس از مشهد به کنتاکی: 16 Agu
تاریخ رسیدن فرمهای سری اول با آرامکس از مشهد به کنتاکی :19Agu
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم: March 8-2012
تاریخ مصاحبه: May16 -2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:2
هزینه ها:عکس 12000 برای دو نفر+ پست با+ 45000 aramex دو نسخه ترجمه 570000 در مشهد برای دو نفر+واکسیناسیون در مشهد120000 برای دو نفر +بلیط مشهد- تهران- آنکارا- تهران- مشهد 1000000 برای دو نفر
شماره کیس:2012AS000300XX
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
(2012-04-22 ساعت 21:04)leilit نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 12:42)khavaran نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 23:05)felor نوشته:  سلام دوستان. بالاخره روز مصاحبه ماهم رسید رفتیم برای کلیر شدن . گفتن که مدارکمون کامل هست و فقط یه پروسه اداری هستش. تنها سوالایی که که پرسیدن شغل پدر مادرم بود و محل سربازی پدرم . جالب بود واسم که اصلا به سنم که از 21 رد شده اشاره هم نکرد. اها راستی انکارا بودیم و این خوش اخلاق ترین افیسری بود که تاحالا دیدمD:

[font=Tahoma]پدر همسر من که برنده اصلی هست کارمند بازنشسته ارتش هست اگر تو مصاحبه از ما هم پرسیدن چی بگیم. همین طور درباره سربازیشون. آیا مشکلی برامون پیش نمی آد؟ خواهش میکنم من از استرس دارم میمیرم.Sad[/font]

دوست خوبم استرس نداشته باش. من فکر میکنم این دوستی که ذر مورد پدر و مادرش نوشتن احتمالاً برنده یا پدر بوده یا مادرشون و ایشون همراه بوده (فرزند خانواده بوده). لزومی نداره از همسرتون در مورد سربازی پدرشون بپرسن!!!

[font=Tahoma]ممنونم-آخیش خیالم راحت شد[/font]
(2012-04-24 ساعت 00:41)daria نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 00:00)atisland نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرسرا Smile

شماره تلفن منزلتون که زیاد مهم نیست و میتونین همون روز مصاحبه تغییر بدین، ولی برای آدرس اسپانسر به نظر من محض احتیاط بگین مجددا فرم I-134 رو پر کنن و براتون بفرستن.
مهم نیست پول تو چه حسابیه، مهم اینه که باتکتون روی اون حساب گواهی موجودی به نامتون صادر بکنه.
سلام Smile
از راهنماییتون ممنون دوست خوبم Wink
منظورم از اولین سری فرم ها.فرم هایی بودند که به kcc فرستادیم و اسپانسرم فرم ها رو به زودی برای من می فرستند .
(2012-04-24 ساعت 00:51)jordanir نوشته:  در تکمیل توضیح دوستمون عرض کنم که هر کارت بانکی که شما داشته باشید در واقع به یک حساب وصل است که شما با موجودی گرفتن از atm‌میتونید در بالای رسید شماره حسابتون را ببینید.
و با مراجعه به بانک نیز این امر امکانپذیره و هیچ مشکلی برای پرینت بانک نیست.

از راهنماییتون ممنون دوست خوبم Wink Smile
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n ، SH1A2R3
دوستان یه چیزیو خواستم بگم شاید واستون مفید باشه.روزی که واسه مصاحبه رفتم مشکل اکثر افراد پرداخت نشدن مالیات توسط اسپانسرشون بود یا کلا نداشتن برگه مالیاتی . بهش دقت کنید که واستون دردسر نشه.
تشکر کنندگان: frz61 ، Superman ، shadin_n ، SH1A2R3 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان