کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام به همگی
من بالاخره متوجه نشدم مدارک تحصیلی برای برنده اصلی باید فرستاده بشه یا برای همسرش هم میخواد؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-24 ساعت 23:01)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی
من بالاخره متوجه نشدم مدارک تحصیلی برای برنده اصلی باید فرستاده بشه یا برای همسرش هم میخواد؟

فقط برنده اصلی
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-24 ساعت 18:22)shadin_n نوشته:  من میخوام تو سایت دکتر اونگان وفت بگیرم اما تا 24 می به بعد رو نداره!!

هر بار فقط تا یک ماه جلوتر رو وقت میده.
(2012-04-24 ساعت 16:45)frz61 نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 16:29)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام يه عزيزى يه نگاه بندازه ببينه درست ميگم اگه اشتباه ميكنم اصلاحم كنين؟؟اگه زيادى هم گفتم كه بگين:
مداركى كه بايد 15روز زودتر بفرستيم سفارت:
ترجمه شناسنامه+كارت ملى +كارت معافيت (همگى اصل ترجمه ها)+كپى اصل اين مدارك
كپى تمام صفحات پاسپورت+٢قطعه عكس
اصل مدارك اسپانسر و فرم هاى مالياتى و اصل پرينت بانك(خدا كنه گم نشه)
اصل ترجمه ديپلم+پيش دانشگاهى+اخرين مدرك دانشگاه +ريز نمرات +كپى اصل اين مدارك(همگى اصل ترجمه ها)بازم خداكنه گم نشه
فرم ٢ صفحه اى انكارا
ممنون ميشم يه نگاهى بندازين به اميد موفقيت همگى.

-- فرم آنکارای من یک صفحه هست
--- شاید من اشتباه برداشت می کنم ولی فکر کنم فقط آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان last diploma of the principle applicant is required

قبلا یه pdf دو صفحه ای بود ولی الان شده یه صفحه. اون صفحه ای که مربوط به سفرهای خارجی بود فکر میکنم حذف شده.

(2012-04-24 ساعت 23:11)karbar123 نوشته:  

فقط برنده اصلی

منبع تون موثق دوست عزیز؟ تا جایی که من میدونم و توی اون pdf سفارت خوندم مدارکی که نام برده و آخرین مدرک تحصیلی هم توشه رو برای همه افراد میخوان.
من فکر میکنم ترجمه مدرک همراه های برنده اصلی هم باید ارسال بشه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
سلام،دوستان من هم سر اینکه آخر کدوم فرم رو باید پر کرد گیج شده بودم، به سفارت ایمیل زدم که از تاریخ مصاحبه م مطمین شم و اونا که جوابمو دادن فرم دو صفحه ای رو برام فرستاده بودن که پر کنم
(2012-04-24 ساعت 16:29)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام يه عزيزى يه نگاه بندازه ببينه درست ميگم اگه اشتباه ميكنم اصلاحم كنين؟؟اگه زيادى هم گفتم كه بگين:
اصل ترجمه ديپلم+پيش دانشگاهى+اخرين مدرك دانشگاه +ريز نمرات +كپى اصل اين مدارك(همگى اصل ترجمه ها)بازم خداكنه گم نشه
فرم ٢ صفحه اى انكارا

--- شاید من اشتباه برداشت می کنم ولی فکر کنم فقط آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان last diploma of the principle applicant is required

شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، behzad7
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم شما هم بهش برخوردید یا نه. من از لینک زیر
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
میخواستم ببینم که تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص شده یا نه ولی case number مون رو پیدا نکردم. میشه شما هم چک کنید ببینید من درست دیدم یا نه؟ یا اصلا همین سایت رو باید چک کنم یا نه؟
مرسی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، batis2010
(2012-04-25 ساعت 00:07)honey62 نوشته:  سلام
میخواستم ببینم که تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص شده یا نه ولی case number مون رو پیدا نکردم. میشه شما هم چک کنید ببینید من درست دیدم یا نه؟ یا اصلا همین سایت رو باید چک کنم یا نه؟
مرسی

این صفحه از 5 آوریل تا حالا آپدیت نشده در حالی که ما بعد از اون تاریخ نامه دوممونون گرفتیم. پس فکر کنم برای مشاهده کیس نامبرمون در این صفحه باید صبر کنیم تا صفحه رو آپدیت کنن.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: shadin_n ، batis2010
(2012-04-25 ساعت 00:24)SallyD نوشته:  
مرسی

این صفحه از 5 آوریل تا حالا آپدیت نشده در حالی که ما بعد از اون تاریخ نامه دوممونون گرفتیم. پس فکر کنم برای مشاهده کیس نامبرمون در این صفحه باید صبر کنیم تا صفحه رو آپدیت کنن.

بچه ها یعنی من که تاریخ مصاحبه ام اوایل ماه جون بلیط بگیرم دیگه ؟؟؟
سایت آخه نزده کیس های جدید رو
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
دوستان فرم آنکارا یک صفحه است
تشکر کنندگان: frz61 ، batis2010
دوستانی که مایل به سکونت در محدوده شهر لس انجلس میباشند (شهر گلندل در 15دقیقه ای لس انجلس)من میتوانم اپارتمان یکخوابه حدود هزار دلار اجاره هرماه یانه و دو ماه دپازیت اولیه برایشان تهیه نمایم در صورت نیاز پیغام خصوصی بگذارید
(2012-04-25 ساعت 09:01)american dream2 نوشته:  دوستانی که مایل به سکونت در محدوده شهر لس انجلس میباشند (شهر گلندل در 15دقیقه ای لس انجلس)من میتوانم اپارتمان یکخوابه حدود هزار دلار اجاره هرماه یانه و دو ماه دپازیت اولیه برایشان تهیه نمایم در صورت نیاز پیغام خصوصی بگذارید
سلام دوست عزیز اگر فقط یک اطاق که آشپزخونه share باشه تو لوس آنجلس چند هست من تا 400$یا 500$ در ماه می تونم هزینه کنم.فکر می کنید میشه پیدا کرد؟

مرسی

سایت آپدیت شد. الان چک کنید.
موفق باشید.
(2012-04-25 ساعت 10:09)jordanir نوشته:  
مرسی

سایت آپدیت شد. الان چک کنید.
موفق باشید.

اما هنوز مال ما رو نزده
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2012-04-24 ساعت 23:15)honey62 نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 18:22)shadin_n نوشته:  من میخوام تو سایت دکتر اونگان وفت بگیرم اما تا 24 می به بعد رو نداره!!

هر بار فقط تا یک ماه جلوتر رو وقت میده.
فرم ٢ صفحه اى انكارا

قبلا یه pdf دو صفحه ای بود ولی الان شده یه صفحه. اون صفحه ای که مربوط به سفرهای خارجی بود فکر میکنم حذف شده.

(2012-04-24 ساعت 23:11)karbar123 نوشته:  

فقط برنده اصلی

منبع تون موثق دوست عزیز؟ تا جایی که من میدونم و توی اون pdf سفارت خوندم مدارکی که نام برده و آخرین مدرک تحصیلی هم توشه رو برای همه افراد میخوان.
من فکر میکنم ترجمه مدرک همراه های برنده اصلی هم باید ارسال بشه.

REQUIRED DOCUMENTS
2. Diploma: A copy of last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.

http://photos.state.gov/libraries/turkey...042012.pdf

ترجمه : یک کپی از آخرین دیپلم از برنده اصلی لازم میباشد. اگر برنده اصلی فاقد دیپلم دبیرستان میباشد باید سوابق کاری خود را در پنج سال اخیر تهیه نماید.

توصیه : فقط دیپلم برنده اصلی فرستاده شود, زیرا در صورتی که برای شخص دیگری هم دیپلم بفرستید باعث زحمت بیشتری برای تفکیک مدارک میشود, که ببینند برنده اصلی کیست؟

بهتر است که سایر مدارک را همراه خودتان ببرید.
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، shadin_n
فرم انکارا دو صفحه ای برای سال 2011 بوده ! امسال شده یک صفحه ای ! از روی ادرس لینکش هم میشه فهمید که تاریخ داره.
since 2012
سلام.میخواستم بپرسم اگر به جای گرفتن سوء پیشینه از کشوری که 1 سال بیشتر درش زندگی کردیم گواهی عدم سوء پیشینه از اینترپل ایران بگیریم مشکلی پیش نمی یاد؟
ممنون نیشم کمکم کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان