کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
[
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم شما هم بهش برخوردید یا نه. من از لینک زیر
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
میخواستم ببینم که تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص شده یا نه ولی case number مون رو پیدا نکردم. میشه شما هم چک کنید ببینید من درست دیدم یا نه؟ یا اصلا همین سایت رو باید چک کنم یا نه؟
مرسی
[/quote]

سایت آپدیت شد. الان چک کنید.
موفق باشید.
[/quote]

اما هنوز مال ما رو نزده
[/quote]

جالب است 12 جوئن فقط دو تا کیس نوشته وشماره من هم نیست در صورتیکه نامه دوم من تاریخ 12جوئن ثبت شده . راهنمایی کنید باید صبر کنم یا ایمیل بزنم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-25 ساعت 11:18)smk2 نوشته:  [
سلام
میخواستم ببینم که تاریخ و ساعت مصاحبه مشخص شده یا نه ولی case number مون رو پیدا نکردم. میشه شما هم چک کنید ببینید من درست دیدم یا نه؟ یا اصلا همین سایت رو باید چک کنم یا نه؟
مرسی

سایت آپدیت شد. الان چک کنید.
موفق باشید.
[/quote]

اما هنوز مال ما رو نزده
[/quote]

جالب است 12 جوئن فقط دو تا کیس نوشته وشماره من هم نیست در صورتیکه نامه دوم من تاریخ 12جوئن ثبت شده . راهنمایی کنید باید صبر کنم یا ایمیل بزنم .
[/quote]

دوست عزیز این لیست هنوز اپدیت نشده ، مصاحبه شما بعد از این لیست کانفرم شده.
(2012-04-25 ساعت 11:17)naser_hosseini نوشته:  سلام.میخواستم بپرسم اگر به جای گرفتن سوء پیشینه از کشوری که 1 سال بیشتر درش زندگی کردیم گواهی عدم سوء پیشینه از اینترپل ایران بگیریم مشکلی پیش نمی یاد؟
ممنون نیشم کمکم کنید

چیزی از اینتر پل تو خواسته های مدارک گفته نشده.
این کار بی مورد است.
since 2012
چرا آپدیت شده ولی آخرین شماره:
as40491
است یعنی هنوز جدید ها را نزده. احتمال زیاد دوباره آپدیت جدید میذاره.
صبور باشید و موفق.
فقط شماره 28618 اضافه شده که فکر میکنم reschedule بوده
since 2012
بچه ها یعنی من که تاریخ مصاحبه ام اوایل ماه جون بلیط بگیرم دیگه ؟؟؟
سایت آخه نزده کیس های جدید رو
تغییر که نمیکنه دیگه؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: shadin_n ، batis2010

اما هنوز مال ما رو نزده
[/quote]

[/quote]

دوست عزیز این لیست هنوز اپدیت نشده ، مصاحبه شما بعد از این لیست کانفرم شده.
[
دوست عزیز این لیست 24 اپریل اپدیت شده ولی تاریخ ما یک هفته پیش اعلام شده ودرضمن تاان روز برای هیچ تاریخی از ماه جوئن هیچ کس کارنت نشده وتاریخ نداشت . فقط امکان دارد که هنوز کاملا کیسها را وارد سیستم نکرده اند.
(2012-04-25 ساعت 11:37)edge نوشته:  بچه ها یعنی من که تاریخ مصاحبه ام اوایل ماه جون بلیط بگیرم دیگه ؟؟؟
تغییر که نمیکنه دیگه؟

دوست عزیز مطمئن باشید که تاریخ اعلام شده در نامه دوم کاملا معتبر بوده وسفارت هم براساس همان تاریخ بارگذاری خواهد شد و فقط هنوز زمان کافی برای وارد کردن تاریخ وکیسهای جدید را نداشته اند واگر خیلی دوست دارید مطمئن شوید با یک ایمیل به سفارت از روز وساعت ان مطلع شوید .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: edge ، shadin_n ، SH1A2R3 ، kia_0950 ، batis2010
دوستان ميشه ايميل سفارت رو بزارين ايميل براى كيس هاى لاتارى؟من ترسيدم update 24th of april ولى براى ما نيومده؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010
دوستان دو تا سوال:
1- واکسن MMR دو مرحله ای هستش . ما فقط می تونیم تا تاریخ مصاحبه (و اینکه دکتر اونگان گفته یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن زده باشیم) فقط یک مرحله از اون رو بزنیم. شما چیکار کردین؟ اگه فقط یه مرحله اش رو بزنیم توی کارت واکسن می نویسن؟ مثل اینه برای بچه ها راحت این واکسن رو می زنند ولی بزرگسال ها رو به این راحتی نمی زنند شما اگه تهران هستین و این واکسن رو زدین میشه بگین کجا براتون زدن؟

2- واکسن آبله مرغان چی؟ اون رو کجا زدین؟

راستش ما تا حالا فقط یک مرحله از واکسن هپاتیت رو زدین همین! خیلی کارمون عقب هستش؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: batis2010
(2012-04-24 ساعت 14:39)msi نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 14:08)M.Haghighi نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 13:29)msi نوشته:  سلام دوستان ما ۲روز پیش نامه دوم رو هم دریافت کردیم تاریخ مصاحبه شد ۲۵ جون ساعت ۸:۳۰
حالا چند تا سوال ازتون داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنین
ما اسپانسر نداریم چقدر گواهی تمکن ببریم ؟ ۲نفر هستیم من و شوهرم
روز مصاحبه ما برای ۲شنبه هست ما کی باید آنکارا باشیم که بتونیم تست های پزشکی رو انجام بدیم ؟
سوال مهم اینکه ما وقتی فرم های اصلی رو پر میکردیم ایران نبودیم وا الان چند ماهی هست که برگشتیم ایران ،آدرس که مسلما تغییر کرده اینو روز مصاحبه بهشون چه جوری اعلام کنیم ؟
و برای سوء پیشینه از کشوری که بودیم درخواست کردیم ولی بهمون به سوئدی دادن همینو ببریم ؟یا بدیم ترجمه ؟تو تهران جای هست که سوئدی رو ترجمه کنن ؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین
با سلام برای تمکن مالی نفری حداقل 18000 دلار و برای روز مصاحبه بهتره جمعه آنکارا باشید آدرس جدید تون رو در فرم آنکارا قید کنید و روز مصاحبه قبل از قسم خوردن یاداوری کنید. بله حتما ترجمه کنید

میشه لینک فرم هایی رو که باید بفرستیم آنکارا رو بدین من پیدا نمیکنم ....ممنون
میشه لطفا بگید این نامه هایی که به دستتون می رسه از طریق ای میل هست؟اگه کسی ای میلش رو فراموش کرده می شه به کی سی سی اطلاع داد و تغییرش داد؟
تشکر کنندگان: batis2010
(2012-04-25 ساعت 01:56)edge نوشته:  
(2012-04-25 ساعت 00:24)SallyD نوشته:  
(2012-04-25 ساعت 00:07)honey62 نوشته:  سلام
مرسی

این صفحه از 5 آوریل تا حالا آپدیت نشده در حالی که ما بعد از اون تاریخ نامه دوممونون گرفتیم. پس فکر کنم برای مشاهده کیس نامبرمون در این صفحه باید صبر کنیم تا صفحه رو آپدیت کنن.

بچه ها یعنی من که تاریخ مصاحبه ام اوایل ماه جون بلیط بگیرم دیگه ؟؟؟

ما هم مصاحبه مون هفته اول جونه. هنوزم تو سايت نزدن ولي ما بليط خريديم و فكر كنم شما اگه بخري بد نباشه چون هر چه به تاريخ مصاحبه نزديكتر بخري گرونتره بخصوص كه اون موقع ها ايام رحلت هم هست كه ديگه براي ما high season حساب مي شه چون همه مي خوان برن "HOLIDAY"!!
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
(2012-04-25 ساعت 14:54)SallyD نوشته:  ما هم مصاحبه مون هفته اول جونه. هنوزم تو سايت نزدن ولي ما بليط خريديم و فكر كنم شما اگه بخري بد نباشه چون هر چه به تاريخ مصاحبه نزديكتر بخري گرونتره بخصوص كه اون موقع ها ايام رحلت هم هست كه ديگه براي ما high season حساب مي شه چون همه مي خوان برن "HOLIDAY"!!

SallyD
تاریخ مصاحبه ما هم اوایل جون هستش. ما فقط یه مرحله از واکسن هپاتیت ب رو زدیم همین. از فردا هم می خواهیم بریم سراغ ترجمه ها و بدیم مدارکمون رو ترجمه کنن . شما چی؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
(2012-04-25 ساعت 12:49)Hamed112 نوشته:  دوستان ميشه ايميل سفارت رو بزارين ايميل براى كيس هاى لاتارى؟من ترسيدم update 24th of april ولى براى ما نيومده؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما باید از سایت براشون پیام بفرستید

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، Hamed112
سلام
بچه ها من یک پسر یک ساله دارم ایا باید 4 روز زودتر برم
چون روز مصاحبه ما چهار شنبه هست ما کی بریم بهتره
و تاریخ برگشت رو واسه کی بگیریم بهتره
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
من یک سوال دارم اگر به هر دلیل نشه در زمان تعیین شده برای دریافت وبزا مراجعه نمود میشه دوباره clearnace دوباره اعتبار دار بشه یعنی adminrastive process دوباره یه زمان جدید برای دربافت وبزا بده؟ ;کسی می تونه جواب بده ؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-25 ساعت 15:48)fm5206 نوشته:  سلام
بچه ها من یک پسر یک ساله دارم ایا باید 4 روز زودتر برم
چون روز مصاحبه ما چهار شنبه هست ما کی بریم بهتره
و تاریخ برگشت رو واسه کی بگیریم بهتره
بچه های 2 تا 14 سال تست سل دارند و باید 3 تا 4 روز منتظر نتیجه بشوند. شما نه.
شما با پرواز مستقیم دوشنبه می تونید بروید و اگر فکر می کنید یک ضرب نباشه ویزاتون برگشت 5 شنبه را بگیرید.
موفق باشیدBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: fm5206 ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان