کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-01 ساعت 08:30)bahbah نوشته:  ک سئوال فوری.به نظر شما نوع حساب که پول به ان می ریزیم مهمه یا نه؟؟؟؟؟ مثلا حساب جاری یا پس انداز کوتاه مدت ویا پس انداز بلند مدت؟؟؟؟؟؟؟ چون در حساب جاری چندین سال سابقه داریم ولی پس انداز کوتاه مدت چند روزه که حساب را باز کرده ایم؟؟؟؟ از نظر سابقه حساب و زمان افتتاح ان اهمییت دارد یا نه ؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید و جواب را سریع بدید به خیلی ها کمک میتونه بشه....

نه ، اصلا مهم نیست
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، bahbah
(2012-04-30 ساعت 15:46)Orchin نوشته:  دوستان عزیز
من فردامیخواهم کارت معافیتم رابرای تعویض بدهم باتوجه به اینکه ماه ژون پرشده ومصاحبه من درماه ژولای میباشدیعنی دوماه وقت دارم .
آیاازدوستان کسی نظری دارد؟
ازترس اینکه درفرودگاه مشکلی برای خروج پیش نیاید اینکاررامیکنم.
ممنون میشوم نظرتان رابدانم

دوست من از شما جایی کارت پایان خدمت نمی خواهند، من هم وضعیت شما رو دارم این کار رو بزارید برای بعد از مصاحبه.
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
دوستان سلام :من از دانشگاهی که مدارکم تحویلش هست نتونستم هیچ مدرکی دال براشتغال به تحصیل در اونجا بگیرم اما توی يه دانشگاه دیگه چند واحد به عنوان دانشجوی مهمان گرفتم ، به نظر شما گواهی اشتغال به تحصیل از این یکی دانشگاه میتونه مشکلم را حل کنه ؟
خواهش میکنم هر کی میدونه جواب فوری
تشکر کنندگان:
(2012-05-01 ساعت 12:52)JOHANNA نوشته:  دوستان سلام :من از دانشگاهی که مدارکم تحویلش هست نتونستم هیچ مدرکی دال براشتغال به تحصیل در اونجا بگیرم اما توی يه دانشگاه دیگه چند واحد به عنوان دانشجوی مهمان گرفتم ، به نظر شما گواهی اشتغال به تحصیل از این یکی دانشگاه میتونه مشکلم را حل کنه ؟
خواهش میکنم هر کی میدونه جواب فوری
اينكه بچه ها خيلي جواب نمي دهند براي اينه كه خداي نكرده باعث گره خوردن كارت نشه. مثل اينكه تجربه اينچنيني كم بوده يا نبوده.Shy
ولي در هر حال شما هر چي مي توني بگير و ترجمه كن و ببر. همين نامه اي كه ميگيد حتما توش مي نويسه آقاي فلاني دانشجوي دانشگاه فلان با اين شماره دانشجويي، در ترم فلان در دانشگاه ما مهمان بوده يا هست. خيلي بدرد خواهد خورد.Rolleyes
نكته مهم اينه كه كوتاه نيا و هرچي گيرت مي آد ترجمه كن و با دست پر برو برو مصاحبه. فوقش نقص مي زنند و ميگن فلان چيز را هم بايد بياري كه توي دوره اي كه منتظر كليرنس هستي، تهيه اش مي كني.Rolleyes
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، ساری ، shadin_n ، JOHANNA ، كاميلا
شرمنده دوستان یه سوال دیگه داشتم، سند خونه ای که به اسممه رو باید ترجمه کنم؟ بعد ترجمه اش رو برای سفارت بفرستم؟ یا ترجمه نمیخواد؟
بعد داخل سند قیمتی که نوشته شده برای 10 سال پیشه، باید جایی ببرم به نرخ امروز بدن؟
من یک سند خونه+7000 دلار حساب ارزی+9میلیون حساب بانکی دارم کافیه؟ بالای خط فقر آمریکا حساب میشه؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا
(2012-05-01 ساعت 13:25)ساری نوشته:  شرمنده دوستان یه سوال دیگه داشتم، سند خونه ای که به اسممه رو باید ترجمه کنم؟ بعد ترجمه اش رو برای سفارت بفرستم؟ یا ترجمه نمیخواد؟
بعد داخل سند قیمتی که نوشته شده برای 10 سال پیشه، باید جایی ببرم به نرخ امروز بدن؟
من یک سند خونه+7000 دلار حساب ارزی+9میلیون حساب بانکی دارم کافیه؟ بالای خط فقر آمریکا حساب میشه؟
بله. ترجمه و براي سفارت ارسال كنيد. قيمتش هم لازم نيست
اين مواردي كه شما گفتيد براي يك نفر كافيه.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ساری ، ghorbat
سلام دوستان خوبم
شاید اینجا جای سوال من نباشه ولی چون خودم برنده 2012 هستم دیگه اینجا مطرح می کنم امیدوارم ببخشید منو.
اینجا اینقدر پربار و پر از تجربه هست که به اندازه ی کل اداره مهاجرت امریکا ارزش داره برام
ولی میخوام بدونم کسی وکیل مهاجرتی خوب و توانا برای امریکا سراغ داره که دفترش تهران باشه...
واسه خودم نمی خوام!! چون با وجود همه مهاجر سرایی ها هیچ مشگل و کمبودی ما که نداریم
واسه یکی از دوستان میخوام ...
ممنون میشم کسی سریع راهنمایی کنه.

پیغام خصوصی بدهید ممنون میشوم .
شماره کیس 2012AS00047xxx
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shadin_n ، mohajersara12
(2012-05-01 ساعت 13:25)ساری نوشته:  شرمنده دوستان یه سوال دیگه داشتم، سند خونه ای که به اسممه رو باید ترجمه کنم؟ بعد ترجمه اش رو برای سفارت بفرستم؟ یا ترجمه نمیخواد؟

تمکن مالی رو بین 20 تا 30 هزار دلار میخوان
فکر کنم شما اگه حسابتون رو بالا تر ببرین یکم بهتره چون اون سند خونه قیمت گذاری که شده ممکنه شمارو با مشکل مواجه کنه مگر اینکه حل بشه Smile
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: shadin_n ، كاميلا
درود
دوستان به نظر شما جزو اقلیتهای قومی بودن برای گرفتن ویزای یک ضرب خوبه یا بده؟
مثلا من کرد هستم و ساکن کردستان. اون افیسر براش مهمه؟؟

با سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:
سلام به همه
یه خرابکاری کردم. دیروز که رفتم مدارکو پست کنم عکسامون توی پاکتم جا موند و پست نکردم. حالا باید چیکار کنم؟ لازمه بهشون ایمیل بزنم یا باید دوباره بفرستم یا میشه روز مصاحبه بهشون بدم؟ تورو خدا راهنمایی کنین...
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: كاميلا
دوست عزیز نگران نباش! ، هستن کسانی که اصلا مدارک پست نمی کنن و به سفارت میرن.( البته از مهاجرسرا نه)

اونجا از شما عکساتونو میگیرن.
since 2012
(2012-05-01 ساعت 13:00)pouyakafi نوشته:  با سلام به همه ی دوستان مهاجرسرا
بنده هم یکی از برندگان 2012 هستم و 10 اپریل موفق شدم ویزامو بگیرم و اگه خدا بخواد تا چند روز آینده عازم امریکا هستم
شاید باورتون نشه بچه ها ولی من سال قبل به کلی یادم رفته بود پیگیری کنم که ببینم نتایج لاتاری چه موقعی اعلام میشه و فکر کنم اواخر تیرماه 90 بود که داشتیم آماده میشدیم بریم مسافرت که یه دفعه یه جرقه ای تو ذهنم زد و گفتم برم ببینم نتایج قرعه کشی اعلام شده یا نه
وقتی دیدم برنده شدم به هر کی میگفتم باورش نمیشد و میگفت اینا همش کلاه گذاریه
حتی خاله و داییم که امریکا و کانادا هستن هم باورشون نمیشد که قبول شدم و میگفتن از این ایمیلهای تقلبی زیاد میادش ،بهشون گفتم آخه من ایمیل نگرفتم تو سایت لاتاری نگاه کردم ، باورشون نشد که نشد
تا اینکه کانفورمیشن نامبرمو واسشون میل کردم و گفتم خودشون برن ببینن ، تا بالاخره باورشون شد

راستی من پارسال اصلا نمیدونستم که نتایج یه بار اعلام شده و به دلیل مشکل نرم افزاری سیستمشون نتایج باطل شده ، بعد از اینکه با سایت مهاجرسرا آشنا شدم دیدم که نتایج ، اول تو اردیبهشت ماه اعلام شده.
من که اصلا اون موقع یادم نبود و نرفته بودم سایتو چک کنم که ببینم قبول شدم یا نه.

امیدوارم به امید خدا همه ی بچه های مهاجرسرا از این آزمون با موفقیت بیرون بیان
در ضمن اینو یک وظیفه میدونم که بازم از بچه های مهاجرسرا ، مدیران سایت و بویژه کسایی که این سایتو راه اندازی کردند تشکر کنم که اطلاع رسانی دقیقی در همه ی زمینه ها کردند و اگر راهنماییها و زحمتهای این دوستان نبود ، پیمودن این راه نیز به این سادگی نبود.

تبریک می گم به سلامتی ایشالا موفق باشین برای همه ماها هم دعا کنین که ما هم بتونیم راحت ویزا بگیریم.

خدا پشت و پناهتون باشه
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shadin_n ، parsy631 ، Shezem ، كاميلا ، msi
(2012-05-01 ساعت 14:35)jahan_roone نوشته:  درود
دوستان به نظر شما جزو اقلیتهای قومی بودن برای گرفتن ویزای یک ضرب خوبه یا بده؟
مثلا من کرد هستم و ساکن کردستان. اون افیسر براش مهمه؟؟

با سپاس

سلام، به نظر من كه اصلا براشون مهم نيست. اگر شما ميخواستين از طريقهاي ديگه مهاجرت كنين شايد درست بود و به دلايل 30 ا سي ممكن بود براتون فرقي قايل بشن ولي شما گرين كارت برنده شدين و اگر مشكل خيلي خيلي خاصي نداشته باشين حتما ويزا ميگيرين. پس من بودم اصلا همچين چيزي رو عنوان نميكردم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2012-05-01 ساعت 14:41)montazer59 نوشته:  سلام به همه
یه خرابکاری کردم. دیروز که رفتم مدارکو پست کنم عکسامون توی پاکتم جا موند و پست نکردم. حالا باید چیکار کنم؟ لازمه بهشون ایمیل بزنم یا باید دوباره بفرستم یا میشه روز مصاحبه بهشون بدم؟ تورو خدا راهنمایی کنین...

نه مشکلی نداره . منم قبل از اومدن به ترکیه تازه فهمیده چه دسته گلی به آب دادم و تاحالا این دوسری عکسی که به KCC و آنکارا فرستاده بودم 6 در 4 بوده . و عکس 5 در 5 گرفتم و بردم مصاحبه بهشون دادم
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، كاميلا
(2012-05-01 ساعت 13:37)فوآد نوشته:  سلام دوستان خوبم
شاید اینجا جای سوال من نباشه ولی چون خودم برنده 2012 هستم دیگه اینجا مطرح می کنم امیدوارم ببخشید منو.
اینجا اینقدر پربار و پر از تجربه هست که به اندازه ی کل اداره مهاجرت امریکا ارزش داره برام
ولی میخوام بدونم کسی وکیل مهاجرتی خوب و توانا برای امریکا سراغ داره که دفترش تهران باشه...
واسه خودم نمی خوام!! چون با وجود همه مهاجر سرایی ها هیچ مشگل و کمبودی ما که نداریم
واسه یکی از دوستان میخوام ...
ممنون میشم کسی سریع راهنمایی کنه.

پیغام خصوصی بدهید ممنون میشوم .

دوستان نظری دارید ؟ Sad
شماره کیس 2012AS00047xxx
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان