کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-01 ساعت 14:55)3rip نوشته:  
(2012-05-01 ساعت 14:41)montazer59 نوشته:  سلام به همه
یه خرابکاری کردم. دیروز که رفتم مدارکو پست کنم عکسامون توی پاکتم جا موند و پست نکردم. حالا باید چیکار کنم؟ لازمه بهشون ایمیل بزنم یا باید دوباره بفرستم یا میشه روز مصاحبه بهشون بدم؟ تورو خدا راهنمایی کنین...

نه مشکلی نداره . منم قبل از اومدن به ترکیه تازه فهمیده چه دسته گلی به آب دادم و تاحالا این دوسری عکسی که به KCC و آنکارا فرستاده بودم 6 در 4 بوده . و عکس 5 در 5 گرفتم و بردم مصاحبه بهشون دادم
3rip جان خوش به حالت . راحت شدی از استرس مصاحبه. امیدوارم این 2 هفته باقیمونده به مصاحبه ما هم به خوبی بگذره.

(2012-05-01 ساعت 14:49)maka2 نوشته:  دوست عزیز نگران نباش! ، هستن کسانی که اصلا مدارک پست نمی کنن و به سفارت میرن.( البته از مهاجرسرا نه)

اونجا از شما عکساتونو میگیرن.

ممنونم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: shadin_n ، كاميلا
بچه ها سلام
یک مشکل فوری برام پیش اومده و خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
من روز 5 تیر وقت مصاحبه دارم تو آنکارا ، در حالیکه هنوز مدرک پیش دانشگاهی ام را نگرفتم و از شانس بد من روز 4 تیر (یعنی یک روز قبل از مصاحبه) آخرین امتحان پیش دانشگاهیم تموم میشه.
آیا تاریخ مصاحبه را عقب بندازم ؟ اگر جواب بله است در نامه چه چیزی بنویسم که دچار مشکل نشوم؟ و اینکه آیا با به تعویق انداختن مشکلی برام پیش نمی یاد و حدودا کی دعوت میشم؟
از شما خواهش می کنم کمکم کنید این مساله خیلی برام مهمه.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان:
(2012-05-01 ساعت 15:53)loveusa نوشته:  بچه ها سلام
من روز 5 تیر وقت مصاحبه دارم تو آنکارا ، در حالیکه هنوز مدرک پیش دانشگاهی ام را نگرفتم و از شانس بد من روز 4 تیر (یعنی یک روز قبل از مصاحبه) آخرین امتحان پیش دانشگاهیم تموم میشه.
آیا تاریخ مصاحبه را عقب بندازم ؟ اگر جواب بله است در نامه چه چیزی بنویسم که دچار مشکل نشوم؟ و اینکه آیا با به تعویق انداختن مشکلی برام پیش نمی یاد و حدودا کی دعوت میشم؟
با سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش
منم به دلیل آماده نبودن کارت پایان خدمت و نداشتن پاسپورت و اصل آخرین مدرک تحصیلی به سفارت ایمیل زدم و تاریخ مصاحبم رو عوض کردم
و الانم ویزامو گرفتم و چند روز آینده عازم امریکا هستم

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: loveusa ، shadin_n
(2012-05-01 ساعت 16:09)pouyakafi نوشته:  
با سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش
منم به دلیل آماده نبودن کارت پایان خدمت و نداشتن پاسپورت و اصل آخرین مدرک تحصیلی به سفارت ایمیل زدم و تاریخ مصاحبم رو عوض کردم

سلام آقا پویا
خیلی ممنون از جوابت و از صمیم قلب بهت تبریک میگم که تونستی ویزای آمریکا رو بگیری.
لطفا بگو به چه سایتی ایمیل بزنم .
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-05-01 ساعت 14:55)3rip نوشته:  
(2012-05-01 ساعت 14:41)montazer59 نوشته:  سلام به همه
یه خرابکاری کردم. دیروز که رفتم مدارکو پست کنم عکسامون توی پاکتم جا موند و پست نکردم. حالا باید چیکار کنم؟ لازمه بهشون ایمیل بزنم یا باید دوباره بفرستم یا میشه روز مصاحبه بهشون بدم؟ تورو خدا راهنمایی کنین...

نه مشکلی نداره . منم قبل از اومدن به ترکیه تازه فهمیده چه دسته گلی به آب دادم و تاحالا این دوسری عکسی که به KCC و آنکارا فرستاده بودم 6 در 4 بوده . و عکس 5 در 5 گرفتم و بردم مصاحبه بهشون دادم

دوست من اصلا به این عکس ها یا اون عکس های موقع ثبت نام نگاه کرد؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: shadin_n ، behzad7
(2012-05-01 ساعت 16:37)loveusa نوشته:  
با سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش

سلام آقا پویا
خیلی ممنون از جوابت و از صمیم قلب بهت تبریک میگم که تونستی ویزای آمریکا رو بگیری.

با سلام
ممنون از لطفت ، به امید گرفتن ویزا در آینده ای نزدیک نیز برای شما
این ایمیل سفارت امریکا تو آنکاراست
CA-Ankara@state.gov

تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: shadin_n ، loveusa
(2012-05-01 ساعت 16:44)pouyakafi نوشته:  
با سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش

سلام آقا پویا
با سلام
CA-Ankara@state.gov
من بهتون پیشنهاد اکید می کنم که تاریخ را عقب نیندازید و بلافاصله بعد از امتحان بروید آنکارا و اول به سفارت برای مصاحبه و بعدش مدیکال.
هیچ مشکلی پیش نمی آد. نقص مدرک می خورید و بعدا می برید.
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-05-01 ساعت 15:19)فوآد نوشته:  
(2012-05-01 ساعت 13:37)فوآد نوشته:  سلام دوستان خوبم
شاید اینجا جای سوال من نباشه ولی چون خودم برنده 2012 هستم دیگه اینجا مطرح می کنم امیدوارم ببخشید منو.
اینجا اینقدر پربار و پر از تجربه هست که به اندازه ی کل اداره مهاجرت امریکا ارزش داره برام
ولی میخوام بدونم کسی وکیل مهاجرتی خوب و توانا برای امریکا سراغ داره که دفترش تهران باشه...
واسه خودم نمی خوام!! چون با وجود همه مهاجر سرایی ها هیچ مشگل و کمبودی ما که نداریم
واسه یکی از دوستان میخوام ...
ممنون میشم کسی سریع راهنمایی کنه.

پیغام خصوصی بدهید ممنون میشوم .

دوستان نظری دارید ؟ Sad

پول زبان بسته رو دور نریزید!!
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: shadin_n ، كاميلا
دوستان عزیزآیاکسی ازدوستان بوده که درسفربرای مصاحبه درعبورازگیت گذرنامه فرودگاه امام کارت سربازی ازشون خواسته باشند؟
اگربوده باپوزش آیامهری بابت سفرهای گذشته اتان درپاس داشتید؟
واگرممکن باشدسنتان چقدرمیباشد؟
چون دقیقانمی دانم برای تعویض کارت معافیت اقدام کنم یانه چون حدوددوماه تاتازیخ مصاحبه وقت دارم
ممنونم دوستان
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: كاميلا
دوست عزیز سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندند!
برای چی می خوای اینکارو بکنی ؟ هر اتفاقی بیافته جلوی خروج شما رو که نمی گیرن! حداکثر یه اخطار به شما برای سری بعد می دن.
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mmmsdeghi ، h4di ، shadin_n
با سلام

دوستان اگه کسی‌ لینکی‌ داره که نشون میده اصل فرم اسپانسر رو خودمون باید ببریم سفارت لطفا

بزارین چون اسپانسر من میگه خودش باید پست کنه سفارت !!!!!!!!!!!!!!!!!! ممنون میشم زودتر لینکشو برام بذارین.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hamed112 ، كاميلا ، shadin_n
(2012-04-30 ساعت 17:17)mo* نوشته:  دوستان خوبم
1. کسی تا حالا گواهی اشتغال به تحصیل به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسونده؟
2. می دونین که چه مدارکی باید همراهم باشه روزی که می رم برای گرفتن مهر تایید؟
3. هزینه ای داره؟ اگه داره خواهشا بگین چقدر.
4. ازم می پرسن برای چی گواهی گرفتی و چرا می خوای تاییدش کنی یا بدون هیچ سوالی تایید می کنن؟
5. اینکه گواهی اشتغال به تحصیلم به نام کجا صادر شده که مهم نیست براشون، هست؟

سلام دوست عزیز
من برای پیگیری مدرکم رفتم سازمان اصلی. معمولا مدارک رو برای ترجمه کردن میبرن برای تایید به همین دلیل فکر نمیکنم دلیلشو بپرسن.اگه پرسیدن هم شما بگو واسه ترجمه میخوام. نمیدونم چه مدارکی باید همراهتون باشه فکر میکنم اصل مدرک و کارت شناسایی.حتی واسه احتیاط یه کپی از نامه قبولیتونو ببرین ولی بهشون ندین.فقط همراهتون باشه. هرچی که فکر میکنید میتونه مهم باشه براشون ببرید اگرچه احتمال داره هیچ کدومشو ازتون نخوان.
راستی سازمان اصلی پاسداران-نیستان نهم و آدرس اداره فارغ التحصیلان هم پاسداران-گلستان هشتم(شهید کاظمی) نبش خیابان پایداری فرد هستش. این فقط نظر من هست و امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، mo* ، head of flower
(2012-05-01 ساعت 19:16)Orchin نوشته:  دوستان عزیزآیاکسی ازدوستان بوده که درسفربرای مصاحبه درعبورازگیت گذرنامه فرودگاه امام کارت سربازی ازشون خواسته باشند؟
چون دقیقانمی دانم برای تعویض کارت معافیت اقدام کنم یانه چون حدوددوماه تاتازیخ مصاحبه وقت دارم
ممنونم دوستان

دوست عزیز،
جهت راحتی خیال شما و سایر دوستان عرض کنم که من چند روز پیش به پلیس گذرنامه واقع در تهرانپارس سر زدم و این مساله رو براشون توضیح دادم.
ببینید کسی که گذرنامه داشته باشه هیچ احدی نمیتونه جلوی خروجش رو از کشور بگیره مگر و فقط مگر وقتی که ممنوع الخروج باشه که اون هم وقتی اتفاق میفته که دادستانی کشور حکم ممنوع الخروجیش رو به پلیس گذرنامه ابلاغ کنه.
ازشون پرسیدم پس چرا کارت های سربازی رو میبینند. جناب افسر توضیح داد که معمولا از جوانان و کسانی که بهشون مشکوک باشن کارت سربازی میخوان که اون هم به دلیل وضعیت خاص کشور هست و ربطی به تعویض کارت و این حرفها نداره و سالهای قبل اینجوری نبوده.
اگر کارت معافی 40 سال پیش داشته باشین و معافیتتون در سیستم گذرنامه ثبت شده باشه 40 سال دیگه هم که بگذره شما کماکان معاف خواهید بود حتی اگر چند دفعه هم این وسط کارتها عوض شده باشن و دیجیتالی و فیبر نوری هم شده باشن بازم شما معافین فقط از کارت قدیمیتون نمیتونین برای کارهایی مثل خرید و فروش ملک و باز کردن حساب بانکی و کارهایی از این دست که احتیاج به کارت پایان خدمت دارن استفاده کنین. ابطال کارت به معنی ابطال معافیتون نیست. در فرودگاه هم مامور اونجا تمام مشخصاتتون و از جمله معافیتتون رو در سیستم گذرنامه میبینه و خود کارت فرمالیته هست.

امیدوارم این مساله براتون شفاف شده باشه. Smile
(2012-05-01 ساعت 16:54)hoseyn نوشته:  
(2012-05-01 ساعت 16:44)pouyakafi نوشته:  
با سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش

سلام آقا پویا
با سلام
CA-Ankara@state.gov
من بهتون پیشنهاد اکید می کنم که تاریخ را عقب نیندازید و بلافاصله بعد از امتحان بروید آنکارا و اول به سفارت برای مصاحبه و بعدش مدیکال.
هیچ مشکلی پیش نمی آد. نقص مدرک می خورید و بعدا می برید.
موفق باشید

حسین عزیز
میشه بگید چرا تاریخ رو عقب نندازم؟ خیلی ها بودن تاریخ رو عقب انداختن و مشکلی براشون پیش نیومده. من وضعیت خیلی خاصی دارم . در یکی از شهرهای غرب کشور زندگی می کنم که فاصلش تا تهران 12 ساعته. چطور می تونم با این فاصله زمانی کم و دوری مسافت خودم رو به مصاحبه برسونم؟ چون من حداقلش تا ساعت 10 صبح حساب کنیم امتحانم تموم نمیشه و تا زمان مصاحبه که تو آنکاراست کمتر از بیست ساعت وقت دارم. تقریبا غیر ممکنه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، shadin_n ، ghorbat ، behzad7
(2012-05-01 ساعت 23:57)h4di نوشته:  
(2012-05-01 ساعت 19:16)Orchin نوشته:  دوستان عزیزآیاکسی ازدوستان بوده که درسفربرای مصاحبه درعبورازگیت گذرنامه فرودگاه امام کارت سربازی ازشون خواسته باشند؟
ممنونم دوستان

دوست عزیز،
جهت راحتی خیال شما و سایر دوستان عرض کنم که من چند روز پیش به پلیس گذرنامه واقع در تهرانپارس سر زدم و این مساله رو براشون توضیح دادم.
ببینید کسی که گذرنامه داشته باشه هیچ احدی نمیتونه جلوی خروجش رو از کشور بگیره مگر و فقط مگر وقتی که ممنوع الخروج باشه که اون هم وقتی اتفاق میفته که دادستانی کشور حکم ممنوع الخروجیش رو به پلیس گذرنامه ابلاغ کنه.
ازشون پرسیدم پس چرا کارت های سربازی رو میبینند. جناب افسر توضیح داد که معمولا از جوانان و کسانی که بهشون مشکوک باشن کارت سربازی میخوان که اون هم به دلیل وضعیت خاص کشور هست و ربطی به تعویض کارت و این حرفها نداره و سالهای قبل اینجوری نبوده.
اگر کارت معافی 40 سال پیش داشته باشین و معافیتتون در سیستم گذرنامه ثبت شده باشه 40 سال دیگه هم که بگذره شما کماکان معاف خواهید بود حتی اگر چند دفعه هم این وسط کارتها عوض شده باشن و دیجیتالی و فیبر نوری هم شده باشن بازم شما معافین فقط از کارت قدیمیتون نمیتونین برای کارهایی مثل خرید و فروش ملک و باز کردن حساب بانکی و کارهایی از این دست که احتیاج به کارت پایان خدمت دارن استفاده کنین. ابطال کارت به معنی ابطال معافیتون نیست. در فرودگاه هم مامور اونجا تمام مشخصاتتون و از جمله معافیتتون رو در سیستم گذرنامه میبینه و خود کارت فرمالیته هست.

امیدوارم این مساله براتون شفاف شده باشه. Smile

متشکرم.توضیحات خوبی بود

2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان