کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-29 ساعت 14:02)vida.k نوشته:  (نکتهٔ مهم: کلیه ارقام فوق مستقیم از سایت اصلی‌ اقتباس شده اند، من فقط یه مقایسه آماری انجام داده ام)

*تحلیل آمار فوق: همانطوری که می‌بینید ساله ۲۰۱۰ در کل اسیا ۱۵۰۰۱ نفر ،و در سال ۲۰۱۱ کلا ۱۴۹۹۹ نفر در مرحلهٔ اول انتخاب شدند ؛مسلما امسال هم این سهمیه تغییره زیادی نکرده است (حدود ۱۵۰۰۰) ؛این بدن معنی‌ است که سیستم شماره گذاری ابدا ارتباطی با سهمیه ها ندارند (سهمیه اسیا 15000 نفر است ولی ما در ایران دوستان با نامبرهای ۵۰۰۰۰ یا ۷۰۰۰۰ داریم؛ پس دوستان اصلا جای نگرانی در ارتباط با کیس نامبر ها نیست!)

سپاس
سلام ویدا جان
بسیار خوب مقایسه و نتیجه گیری کرده اید
ضمن تشکر از وقتی که برای تحقیق و اطلاع رسانی در این سایت میگذارید
آیا رفرنسی که بتونید این نتایج رو به 2012 هم بسط بدید دارید یا خیر؟
اگه باشه که نتیجه گیری بسیار عالی هست و همه کیس بالایی هارو از نگرانی خارج خواهید کرد

موفق باشید
تشکر کنندگان: vida.k ، funnybluesolea
سلام دوستان
من مدارکمو 25 جولای با DHL پست کردم . مدارک دیروز رسید آمریکا ولی وقتی فرآیند ارسال رو چک میکنم میگه Clearace Delay. شما نمیدونید معمولا بسته های پستی چقدر تو گمرک آمریکا گیر میکنند؟
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
سلام

بسته شما به احتمال زياد دوشنبه از گمرك ترخيص مي شه و حداكثر سه شنبه مي رسه. به طور تصادفي بعضي بسته ها رو براي بررسي بيشتر گمرك نگه مي داره كه شانس شما بوده، اما جاي نگراني نيست.

ضمنا ... اگه يه موقع نرسيد، از طريق سايت متوجه مي شيد. نگران نباشيد. دوباره بفرستيد. فعلا صبر كنيد تا تكليف بسته اي كه فرستاديد معلوم بشه.

(2011-07-29 ساعت 14:15)rasbor نوشته:  سلام دوستان
من مدارکمو 25 جولای با DHL پست کردم . مدارک دیروز رسید آمریکا ولی وقتی فرآیند ارسال رو چک میکنم میگه Clearace Delay. شما نمیدونید معمولا بسته های پستی چقدر تو گمرک آمریکا گیر میکنند؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: vida.k
وحید عزیز.

ممنون؛ من صرفا یه مقایسه ساده آماری (رتروسپکتیو=گذشته نگر) انجام دادم یعنی‌ با مراجعه به نتیجه سالهای گذشته (که در پست قبلی‌ فقط آمار ۲ ساله ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ رو گذاشتم) به این نتیجه رسیدم که سهمیه اسیا همیشه بین ۱۴-۱۵ درصد بود است. اگر اتفاق خاصی‌ برای اختصاص سهمیه ۶گانه در سال ۲۰۱۲ نیفتاده باشد، امسال هم سهمیه اسیا بعد از آفریقا و اروپا در مقام سوم و در همان بازه ۱۴-۱۵ درصد خواهد بود که این یعنی‌ تقریبا ۱۵۰۰۰ نفر (با رند کردن ۳ رقم آخر!)

البته پیرو توصیه خودم در پست قبلی‌،تصمیم گرفته‌ام دیگه راجب این مطلب تحقیق نکنم و مطلب ننویسم؛Wink
ولی‌ با اطمینان میگم که شماره کیس ها ربطی‌ به سهمیهٔ کل نداره؛حتی با یه محاسبه ساده هم همگان درمی‌ یابند که نمی‌شه در اسیا که همیشه زیر ۲۰ درصد سهمیه کلّ رو داشته (از ۱۰۰،۰۰۰ نفر) ما یه شماره ۷۰،۰۰۰ داشته باشیم. پس دوستان مطمئن باشید شمارهای بالا که حتی در رنج سهمیهٔ آسیا هم نیستند در همان ظرفیت حدود ۱۵۰۰۰ نفری قرار دارند!
مطمئن باشید!!!

سپاس

]

(نکتهٔ مهم: کلیه ارقام فوق مستقیم از سایت اصلی‌ اقتباس شده اند، من فقط یه مقایسه آماری انجام داده ام)

*تحلیل آمار فوق: همانطوری که می‌بینید ساله ۲۰۱۰ در کل اسیا ۱۵۰۰۱ نفر ،و در سال ۲۰۱۱ کلا ۱۴۹۹۹ نفر در مرحلهٔ اول انتخاب شدند ؛مسلما امسال هم این سهمیه تغییره زیادی نکرده است (حدود ۱۵۰۰۰) ؛این بدن معنی‌ است که سیستم شماره گذاری ابدا ارتباطی با سهمیه ها ندارند (سهمیه اسیا 15000 نفر است ولی ما در ایران دوستان با نامبرهای ۵۰۰۰۰ یا ۷۰۰۰۰ داریم؛ پس دوستان اصلا جای نگرانی در ارتباط با کیس نامبر ها نیست!)

سپاس

[/quote]
سلام ویدا جان
بسیار خوب مقایسه و نتیجه گیری کرده اید
ضمن تشکر از وقتی که برای تحقیق و اطلاع رسانی در این سایت میگذارید
آیا رفرنسی که بتونید این نتایج رو به 2012 هم بسط بدید دارید یا خیر؟
اگه باشه که نتیجه گیری بسیار عالی هست و همه کیس بالایی هارو از نگرانی خارج خواهید کرد

موفق باشید
[/quote]

تشکر کنندگان: ساری ، adambarfi ، h4di
دوست عزیز کلیرنس شما در گمرگ 1 روز طول می کشد .اگه تو سایت دی اچ ال نگاه کنی مشخص است کی خارج می شیواینجا به من گفتند یکروز بعد از تائیید به دست KCC میرسه
تشکر کنندگان: vida.k ، rasbor
ساری عزیز،

متنی که نوشتی‌ قابل فهمه، اگه دوست داری ساده تر بنویسی‌ من اینو پیشنهاد می‌ کنم:
Kindy be informed that due to a little mistake in dictation, my surename has been written with a wrong spelling in all registration forms which I've already sent to KCC on date XXX))
The correct spelling is XXXXX (while it has been reported as XXXX
please advise on any needed action from my side.
BR XXX=full name)
l

دوستان این نوشته درسته؟ بفرستم؟

CASE NUMBER:
FIRST NAME:
LAST NAME:
Date of Birth:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Changeability: IRAN

Dear Sir/Madam

I have to inform you that I made a mistake which is: while my family name in my passport is "XooXXX", but I wrote "XouXXX" in my reg form. so, I decided to inform you.
please inform if i need to do anything. Im waiting for hearing from you.

Best regards.
[/quote]

تشکر کنندگان: ساری ، funnybluesolea
سلام دوتا سوال دارم یکی اینکه مشخصات پشت عکس رو می شه بگید به ترتیب چی باید بنویسیم ؟
دوم اینکه باید برگه پرینت قبولی را ضمیمه فرمها کنیم یا فقط قسمت کیس نامبر و بارکد را قیچی کنیم و ضمیمه کنیم
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Hediyeh
1- نام، نام خانوادگي و شماره Case. ترتيبش زياد مهم نيست. در اين حد كه عكست گم و گور شد، تشخيص بدن مال كدوم پرونده بوده!

2- باركد و Case Number كافيه. اما فكر مي كنند تو مملكتمون كمبود كاغذ داريم. قشنگ يه كاغذ كامل پريت بگير بفرست ديگه. با همه چيز.

(2011-07-29 ساعت 16:37)kopol نوشته:  سلام دوتا سوال دارم یکی اینکه مشخصات پشت عکس رو می شه بگید به ترتیب چی باید بنویسیم ؟
دوم اینکه باید برگه پرینت قبولی را ضمیمه فرمها کنیم یا فقط قسمت کیس نامبر و بارکد را قیچی کنیم و ضمیمه کنیم

تشکر کنندگان: kopol ، ali72
عذر خواهی می کنم برای همراهان هم باید پشت عکشون اسم برنده رو بنویسیم یا نوشتن CASE NUMBER کافیه
مثلاً بدین شکل
CASE NUMBER :2012000000
نام برنده :..........
نام صاحب عکس :.......
و دیگه اینکه عکس هر شخصی رو به فرم خودش منگنه کنیم یا هردو عکس رو داخل پاکت بگذاریم وضمیمه مدارک کنیم
(2011-07-29 ساعت 16:52)Ashkan78 نوشته:  1- نام، نام خانوادگي و شماره Case. ترتيبش زياد مهم نيست. در اين حد كه عكست گم و گور شد، تشخيص بدن مال كدوم پرونده بوده!

2- باركد و Case Number كافيه. اما فكر مي كنند تو مملكتمون كمبود كاغذ داريم. قشنگ يه كاغذ كامل پريت بگير بفرست ديگه. با همه چيز.

(2011-07-29 ساعت 16:37)kopol نوشته:  سلام دوتا سوال دارم یکی اینکه مشخصات پشت عکس رو می شه بگید به ترتیب چی باید بنویسیم ؟

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، Hediyeh
[quote='adambarfi' pid='122970' dateline='1311936504']
دوست عزیز کلیرنس شما در گمرگ 1 روز طول می کشد .اگه تو سایت دی اچ ال نگاه کنی مشخص است کی خارج می شیواینجا به من گفتند یکروز بعد از تائیید به دست KCC میرس

ممنون از جوابتون
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
شلوغش نكنيد.

نام صاحب عكس و Case Number كافيه.

من عكس هام رو با يه گيره (و نه منگنه) به فرم هام وصل كردم كه به سادگي بتونن جداش كنن.

(2011-07-29 ساعت 17:15)kopol نوشته:  عذر خواهی می کنم برای همراهان هم باید پشت عکشون اسم برنده رو بنویسیم یا نوشتن CASE NUMBER کافیه
مثلاً بدین شکل
CASE NUMBER :2012000000
نام برنده :..........
نام صاحب عکس :.......
و دیگه اینکه عکس هر شخصی رو به فرم خودش منگنه کنیم یا هردو عکس رو داخل پاکت بگذاریم وضمیمه مدارک کنیم

تشکر کنندگان: kopol
دوستان کسی میدونه کسایی رو که در مصاحبه سفارت قبول میکنن چقدر بهشون ویزا میدن یا ساده ترش چه مدت برای ورود به خاک آمریکا مهلت دارن
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
(2011-07-29 ساعت 17:55)m0na_000 نوشته:  دوستان کسی میدونه کسایی رو که در مصاحبه سفارت قبول میکنن چقدر بهشون ویزا میدن یا ساده ترش چه مدت برای ورود به خاک آمریکا مهلت دارن

در آنکارا فکر کنم 6ماه از تاريخ آزمايشات پزشکي فرصت داريد به آمريکا برويد ولي در ابوظبي را نميدونم دقيق .
دوستان باتجربه اگر اشتباه ميگم اصلاح کنند.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: m0na_000
لطفا راهنماییم کنید : من در لاتاری شرکت کردم و در اول ماه می چک کردم دیدم قبول نشدم ودیگه به سایت نرفتم تا اینکه 2 روز پیش یعنی 28 جولای یه نامه از سایت رسمی لاتاری دریافث کردم که نوشته بود شما قبول شدید و باید هزینه تهیه گرین کارت را پرداخت کنید با کمک سایت union agancy . میشه بگید درسته این نامه یا نه ؟؟؟!!!!
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز!

لطفا قبل طرح سوالات خود ، صفحات قبلی‌ را مطلع فرمایید؛این موضوع اشکال فنی‌ سایت لاتاری (دریافت پیام خطا یا محو موقت نتایج،در صفحات قبلی همین تالار بحث شده است!)

جای هیچ گونه نگرانی برای برندگان ۲۰۱۲ نیست؛در صورتیکه پرینت بارکد خود را دارید لطفا با سرکشی گاه و بیگاه به سایت حساسیت برای خود و احیانا دوستان شاغل در سایت ایجاد نفرماییدBig Grin!

سپاس

تشکر کنندگان: frz61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان