(2011-07-30 ساعت 11:03)bakhtiari659 نوشته: سلام . من امروز 30 جولای مدارکم رو از TNT اصفهان با هزینه 62000 تومان ارسال کردم . متصدی بعد از این که مدارکم رو رسید کرد گفت TNT همون PTG که مخفف گروه پیشتازان تهران است می باشد و ترک نامبر رو هم از سایت PTG باید چک کنم . کمی نگران شدم ... اما امید به خدا ... دعا کنید مدارک صحیح و سالم برسه و امیدوارم همه کارنت بشیم و جام جهانی 2014 برزیل رو همه با هم از آمریکا بریم ریودوژانیرو .... به امید اون روز .
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:30 جولای 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها : 5000 تومان عکس+ 62.000 تومن TNT +
دوست عزیز خوب پستی رو انتخاب کردی. منم اولش نگران شدم که این تی پی جی، چی چی هست ولی بعدا ویکیپدیا خوندم که انگار اول اسمش tpg بوده. مخفف tnt post group بعدا اسمشو به tnt عوض کرده.
مال من 4 روزه رسیده. خیلی سریع و خوب. رفت دبی، از اونجا نیویورک و بعد هم کنتاکی. امیدوارم مال شما هم به خوبی و خوشی برسه.
نقل قول:من فرمارو فرستادم، از سایت dhl چک کردم میگه به مقصد رسیده. متنی که باید ایمیل بزنم رو کسی آماده داره که مطمئن شد که فرما به دست KKC رسیده و مشکلی نداره؟
Email Subject line: Please acknowledge the receipt of my shipment.
Case Number: 2011AS********
FIRSTNAME: ******
LASTNAME: ******
Date of Birth: (Month/Day/Year)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
Kind Regards,
YOUR NAME
2012AS40XXX-Ankara
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا