کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-30 ساعت 11:03)bakhtiari659 نوشته:  سلام . من امروز 30 جولای مدارکم رو از TNT اصفهان با هزینه 62000 تومان ارسال کردم . متصدی بعد از این که مدارکم رو رسید کرد گفت TNT همون PTG که مخفف گروه پیشتازان تهران است می باشد و ترک نامبر رو هم از سایت PTG باید چک کنم . کمی نگران شدم ... اما امید به خدا ... دعا کنید مدارک صحیح و سالم برسه و امیدوارم همه کارنت بشیم و جام جهانی 2014 برزیل رو همه با هم از آمریکا بریم ریودوژانیرو .... به امید اون روز .
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:30 جولای 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها : 5000 تومان عکس+ 62.000 تومن TNT +

دوست عزیز خوب پستی رو انتخاب کردی. منم اولش نگران شدم که این تی پی جی، چی چی هست ولی بعدا ویکیپدیا خوندم که انگار اول اسمش tpg بوده. مخفف tnt post group بعدا اسمشو به tnt عوض کرده.
مال من 4 روزه رسیده. خیلی سریع و خوب. رفت دبی، از اونجا نیویورک و بعد هم کنتاکی. امیدوارم مال شما هم به خوبی و خوشی برسه.

نقل قول:من فرمارو فرستادم، از سایت dhl چک کردم میگه به مقصد رسیده. متنی که باید ایمیل بزنم رو کسی آماده داره که مطمئن شد که فرما به دست KKC رسیده و مشکلی نداره؟

Email Subject line: Please acknowledge the receipt of my shipment.
Case Number: 2011AS********
FIRSTNAME: ******
LASTNAME: ******
Date of Birth: (Month/Day/Year)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
YOUR NAME

تشکر کنندگان: kopol ، الی الی ، ali.narooei ، Serendipity
1-بلي
2- خير. اصلا نيازي به گواهي ترجمه شده هم نيست. اگه مدرك تحصيلي نداشتيد گواهي مي خواست. هيچ كمكي هم در كار پيدا كردن نمي كند.
3- اين سوابق كدوم سوابقتونه؟ اگه منظور فرمتونه، خودتون يه كپي ازش براي خودتون نگه داريد ديگه. چقدر سختش مي كنيد!

(2011-07-30 ساعت 11:20)naazi نوشته:  سلام من هم در قرعه کشی لاتاری 2012 برنده شدم و تحصیلاتم لیسانس است و سابقه کار کمی دارم (حدود سه ماه) ولی با توجه به تحصیلاتم واجد شرایط هستم می خواستم در قسمت کار این چند ماه رو اعلام کنم:
1- آیا این کار درست هست؟
2- آیا کاری که اعلام میکنیم و به دنبال آن در روز مصاحبه گواهی سابقه کار ترجمه شده می بریم در روند پیدا کردن کار در آمریکا به ما کمک می کند؟
3- آیا این سوابق جایی نگه داری میشود که در صورت لزوم بتوان به آن مراجعه کرد؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ali.narooei ، funnybluesolea
(2011-07-30 ساعت 12:52)h4di نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 11:03)bakhtiari659 نوشته:  سلام . من امروز 30 جولای مدارکم رو از TNT اصفهان با هزینه 62000 تومان ارسال کردم . متصدی بعد از این که مدارکم رو رسید کرد گفت TNT همون PTG که مخفف گروه پیشتازان تهران است می باشد و ترک نامبر رو هم از سایت PTG باید چک کنم . کمی نگران شدم ... اما امید به خدا ... دعا کنید مدارک صحیح و سالم برسه و امیدوارم همه کارنت بشیم و جام جهانی 2014 برزیل رو همه با هم از آمریکا بریم ریودوژانیرو .... به امید اون روز .
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :

دوست عزیز خوب پستی رو انتخاب کردی. منم اولش نگران شدم که این تی پی جی، چی چی هست ولی بعدا ویکیپدیا خوندم که انگار اول اسمش tpg بوده. مخفف tnt post group بعدا اسمشو به tnt عوض کرده.
مال من 4 روزه رسیده. خیلی سریع و خوب. رفت دبی، از اونجا نیویورک و بعد هم کنتاکی. امیدوارم مال شما هم به خوبی و خوشی برسه.

نقل قول:من فرمارو فرستادم، از سایت dhl چک کردم میگه به مقصد رسیده. متنی که باید ایمیل بزنم رو کسی آماده داره که مطمئن شد که فرما به دست KKC رسیده و مشکلی نداره؟

To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
YOUR NAME

آدرس email Kcc?
آدرس email Kcc?
تشکر کنندگان:
الان که میخوام به کنتاکی میل بزنم ببینم مدارکم دستشونه ،من مدارکم رو از سوئد پست کردمForeign State Chargeability
چی بنویسم ؟
مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: ali.narooei
من با آرامکس فرستادم و امروز پس از تنها 3 روز رسید کنتاکی و تحویل شد
شد 41000 تومان
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: Hornet ، mahdicivil ، ali.narooei ، vahidvm60 ، kopol
(2011-07-30 ساعت 12:51)الی الی نوشته:  سلام دوستان عزیز

من فرمارو فرستادم، از سایت dhl چک کردم میگه به مقصد رسیده. متنی که باید ایمیل بزنم رو کسی آماده داره که مطمئن شد که فرما به دست KKC رسیده و مشکلی نداره؟

سلام

To whom it may concern,

Kind Regards,
YOUR NAME

سلام دوستان اينهم آدرس ايميل KCCDV@state.gov

(2011-07-30 ساعت 14:08)gol1 نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 12:52)h4di نوشته:  
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :

To whom it may concern,

Kind Regards,
YOUR NAME

آدرس email Kcc?
آدرس email Kcc?

تشکر کنندگان: Hornet
Foreign State Chargeability زبطي نداره به اين كه مداركتون رو از كجا پست كرديد. محل تولد و در بعضي از موارد كشور محل تابعيتتونه. فكر كنم براي شما ايران باشه.

(2011-07-30 ساعت 14:25)msi نوشته:  الان که میخوام به کنتاکی میل بزنم ببینم مدارکم دستشونه ،من مدارکم رو از سوئد پست کردمForeign State Chargeability
چی بنویسم ؟
مرسی

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2011-07-30 ساعت 09:39)mansour*** نوشته:  شما آیا شماره کیس نامبر راروی تمام صفحه های مدارکت سمت راست بالا نوشته اید؟
آیا عکسی که داده اید2.5*2.5 اینچ بوده؟
واگرپاسخ مثبت است واگر با پست مطمئن وقابل پیگرد ارسال شده شما باید اول نامه را پیگیری ورهگیری کنید تا معلوم بشود که به KCC رسیده که اگر رسید با ایمیل وهم تماس تلفنی آنها را مطلع کن که فراموش کردی وبگو مدارک فراموش شده را فکس کنم یا اسکن کنم وبا ایمیل بفرستم یا با پست سریع ارسال کنم؟

یک توضیح:وقتی با پست سریع یعنی اکسپرس ارسال کردید شماره رهگیری میدهند واز آن طریق میتوانید مطمئن شوید که بهKCC رسیده یا خیر؟بعد پیگیری واقدام کنید.

(2011-07-30 ساعت 01:39)nmoslemie نوشته:  یه سوالی داشتم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم
من فرم 122 و230 رو به همراه 2 تا عکس فرستادم رفت بعد توی فرم قبولی دیدم که باید نامه قبولی رو به خاطر بارکد میفرستادم حالا به نظرتون چی کار باید بکنم

عکسا باید 2*2 اینچ باشند نه 2.5*2.5
تشکر کنندگان: mansour*** ، Hornet
کاربر محترم vahid_ce ممنون از توجه شما من اصلاحش کردم
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Hornet
سلام من مدرك ديپلم پيش دانشگاهي ام گم شده اصلاً معلوم نيست كجا هستن.... نه تو دانشگاه هست نه در پيش دانشگاهيي!! حالا بايد چي كار كنم؟؟؟((( IM FREAKING OUT!! SOMEONE PLZZ HELP ME
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 09:49)sheida.bvip نوشته:  سلام من مدرك ديپلم پيش دانشگاهي ام گم شده اصلاً معلوم نيست كجا هستن.... نه تو دانشگاه هست نه در پيش دانشگاهيي!! حالا بايد چي كار كنم؟؟؟((( IM FREAKING OUT!! SOMEONE PLZZ HELP ME

مدرک موقتت دیپلمت باید تو دانشگاه لیسانست باشه، اونو گرو نگه می دارن
ولی اصل مدرکت تو اداره اموزش و پرورش ناحیه ای که دبیرستنانت بوده هستش
بهر حال اگه لیسانستو گرفتی، همون مدرک لیسانستو ببری کافیه
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان
یه سئوال داشتم.من 6 سال بعد از دیپلم در دانشگاه درس خوندم ولی به علت اینکه معدل من 11/97 بود (زیر 12) به من مدرک اصلی لیسانس ندادند و مدرک معدل لیسانس دادند.تو ترجمه هم Bachelor's curriculum نوشتن . حالا من نمی دونم تو فرمها مدرک رو چی بنویسم؟ می تونم Bachelor's Degree بنویسم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 10:09)vahid_ce نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 09:49)sheida.bvip نوشته:  سلام من مدرك ديپلم پيش دانشگاهي ام گم شده اصلاً معلوم نيست كجا هستن.... نه تو دانشگاه هست نه در پيش دانشگاهيي!! حالا بايد چي كار كنم؟؟؟((( IM FREAKING OUT!! SOMEONE PLZZ HELP ME

مدرک موقتت دیپلمت باید تو دانشگاه لیسانست باشه، اونو گرو نگه می دارن
ولی اصل مدرکت تو اداره اموزش و پرورش ناحیه ای که دبیرستنانت بوده هستش
بهر حال اگه لیسانستو گرفتی، همون مدرک لیسانستو ببری کافیه

دانشگاه رفتم ميگن تمام مداركتو گرفتي! ولي من هيچي دستم ندارم! المثني بهم ميدن ....پيش دانشگاهيم چي! خيلي كلافم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان:
سلام
خانوم هایی که برنده شدن، عکسای 5*5 شون رو با حجاب گرفتن یا بدون حجاب؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من میخواستم بدونم فرم I-134 رو از کجا باید دانلود کنیم. البته منظورم ورژن جدیدش هست. من تا حالا و از تو تاپیکهای مختلف چند تا دانلود کردم ولی همشون اکسپایر شدن. من اسپانسرم الان ایران هست و من میتونم ازش همینجا امضا بگیرم ولی نمیدونم فرمهایی که دانلود کردم اعتبار دارند یا نه. اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان