کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
همچنين email اون رو
مرسي
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام. تو سایت ابوظبی به کدوم قسمت برای دیدن اینکه ببینم آیا case number من برای مصاحبه اعلام شده یا نه، باید مراجعه کنم. خیلی ممنون. من نامه دوم KCC رو گرفتم.
تشکر کنندگان: shkhmo ، hoda2012 ، shadin_n ، ghorbat ، H-K ، SH1A2R3
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.
من 8 سال قبل نام خانوادگی ام را بطور کامل عوض کردم و توضیحات اون هم آخر شناسنامه من ثبت شده.به نظر شما این قضیه برای اونها حساسیت زا نیست و کار خاصی من باید بکنم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
با سلام خدمت دوستان...
یه سوال درباره فرم های ارسالی داشتم...
این ترجمه هایی که گرفتم یه کپی از اصل مدرک بهش منگنه شده..سوالم اینه که به غیر اون باید کپی دیگه ای بفرستیم یا همون هایی که منگنه شده کافیه...!!؟؟؟
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-14 ساعت 21:42)Superman نوشته:  با سلام خدمت دوستان...
یه سوال درباره فرم های ارسالی داشتم...
این ترجمه هایی که گرفتم یه کپی از اصل مدرک بهش منگنه شده..سوالم اینه که به غیر اون باید کپی دیگه ای بفرستیم یا همون هایی که منگنه شده کافیه...!!؟؟؟
با تشکر...
سلام.همان‌ها کافی‌ است

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، SH1A2R3 ، behzad7 ، shadin_n ، shkhmo
سلام خدمت دوستان گل ، من اصل ترجمه مدارک را برای سفارت آنکارا ارسال نکردم و از همه یک گپی گرفتم و برابر با اصل گردم و فرستادم و اصل ترجمه ها را هم روز مصاخبه با خودم میبرم !!! میخواستم ببینم مشکلی نداره که ؟؟؟!! از دوستان کسی تجربه این کارو داره ؟؟؟ قبلاً تو یه پستی خونده بودم و انجامش دادم ولی حقیقتاً یکمی فکرم مشغول شد که شاید کار اشتباهی کردم !!؟؟ البته هنوز وقت دارم که دوباره اصلشونو ارسال کنم ولی خب دیگه پولشم مهمه !!؟؟ لطفاً یه کمک فکری بمن بدین . . . با تشکر از لطف و توجه دوستان گل Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: a.behzadi ، SH1A2R3 ، shadin_n ، كاميلا ، shkhmo
(2012-05-14 ساعت 17:04)maryam_sh نوشته:  بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
همچنين email اون رو
مرسي

دوست عزیز ما چند بار ایمیل زدیم پاسخی ندادند در نهایت ما زنگ زدیم و تلفنی وقت گرفتیم. بهتون پیشنهاد میکنم زنگ بزنید و وقت بگیرید. البته دوستان مهاجرسرا در پستهای قبلی اعلام کرده بودند که بدون وقت هم بروید کارتون انجام خواهد شد اما جهت اطمینان و انجام سریعتر کار بهتر است که وقت قبلی گرفته بشود.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
آیا درسته که من قبل از مصاحبه باید بخشی از مدارکم رو به سفارت آمریکا توی آنکارا ارسال کنم؟ من هیچ دستورالعملی نه توی سایت وزارت امور خارجه آمریکا و نه توی سایت سفارت تو آنکارا ندیدم. ممنون میشم اگر با سند راهنماییم کنید. تا 30 روز دیگه وقت مصاحبه است.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-14 ساعت 21:22)mirman نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.
من 8 سال قبل نام خانوادگی ام را بطور کامل عوض کردم و توضیحات اون هم آخر شناسنامه من ثبت شده.به نظر شما این قضیه برای اونها حساسیت زا نیست و کار خاصی من باید بکنم؟

منم مثل شما تغییر شناسنامه داشتم. در فرمهای اولیه که فرستادم در قسمت Other Names Used or Aliases تغییر نام و تاریخ اون رو شرح دادم.اهنگام ترجمه مدارک هم حتما مترجم تغییرات نام خانوادگی شما رو ترجمه می کنه پس بهتره خودتون هم اعلام فرمایید.
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: shadin_n ، mirman ، sam.hesaam ، ghorbat ، shkhmo
من روز يكشنبه وقت سفارت دارم . پنجشنبه واسه وقت معاينه پزشكي خوبه؟
با توجه به اين كه جمعه و شنبه دبي تعطيله ....
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 09:41)maryam_sh نوشته:  من روز يكشنبه وقت سفارت دارم . پنجشنبه واسه وقت معاينه پزشكي خوبه؟
با توجه به اين كه جمعه و شنبه دبي تعطيله ....
دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو طبق قوانین سایت تنها در یک تاپیک مطرح کنید. مطمئن باشید دوستان راهنمایی خواهند کرد. با تشکر
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، faranak.n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 01:07)sam.hesaam نوشته:  آیا درسته که من قبل از مصاحبه باید بخشی از مدارکم رو به سفارت آمریکا توی آنکارا ارسال کنم؟ من هیچ دستورالعملی نه توی سایت وزارت امور خارجه آمریکا و نه توی سایت سفارت تو آنکارا ندیدم. ممنون میشم اگر با سند راهنماییم کنید. تا 30 روز دیگه وقت مصاحبه است.

بله دوست عزیز، شما موظفید بخشی از مدارکتون رو تا 15 روز قبل از مصاحبتون پست کنید. در این صفحه روی instruction for diversity visa کلیک کنید. یه فایل پی دی اف باز می شه که به صورت کامل توضیح داده.
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، sam.hesaam ، shkhmo
(2012-05-14 ساعت 22:59)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل ، من اصل ترجمه مدارک را برای سفارت آنکارا ارسال نکردم و از همه یک گپی گرفتم و برابر با اصل گردم و فرستادم و اصل ترجمه ها را هم روز مصاخبه با خودم میبرم !!! میخواستم ببینم مشکلی نداره که ؟؟؟!! از دوستان کسی تجربه این کارو داره ؟؟؟ قبلاً تو یه پستی خونده بودم و انجامش دادم ولی حقیقتاً یکمی فکرم مشغول شد که شاید کار اشتباهی کردم !!؟؟ البته هنوز وقت دارم که دوباره اصلشونو ارسال کنم ولی خب دیگه پولشم مهمه !!؟؟ لطفاً یه کمک فکری بمن بدین . . . با تشکر از لطف و توجه دوستان گل Wink

دوست عزیز نگران نباش تو سفرنامه ها خوندم که کسانی بودند که اصلا مدارک نفرستاده بودن !( از بچه های مهاجر سرا نبودن ، بچه هایی که رفته بودن انها را دیده بودن ) ، این مدارک هم زودتر میگیرن که کارتون جلو بیافته! اونجا بری اصلاش رو ازت میگیره!
since 2012
تشکر کنندگان: mirman ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، shkhmo
سلام، یه سوال دارم از شما دوستان...
در لاتری 2012 قبول شدم و پس از ارسال مدارک منتظر بودم که از طریق ایمیل و یا نامه بهم تایم INTERVIEW را اعلام کنند ولی متاسفانه دیروز متوجه شدم که از طریق خود سایت به ما اعلام می کنند. برام 8 مارچ را اعلام کرده بودند در دبی ولی من اون تایم را از دست دادم حالا چطوری می تونم یه تایم دیگه بگیرم یعنی اصلا امکانش هست؟

با تشکرSad
Sadسلام دوستان من 8 سال پیش اسم فامیلمو عوض کردم و تو فرم های ارسالی هم فراموش کردم که قید کنم به نظرتون الان باید چکار کنم؟آیا ایمیل بزنم به kcc و سفارت یا لازم نیست.لطفا اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان