کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-13 ساعت 09:20)hoseyn نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 08:08)كاميلا نوشته:  دوستاني كه مدارك رو پست كردن ايا كپي ها رو پشت و رو گرفتن؟مثلا كپي سند ازدواج رو عين خود سند پشت و رو زدن يا كپي شناسنامه ها رو چي؟كپي پاسپورت چي؟پشت و رو باشه مشكلي نميشه؟
تا اونجا كه يادمه، دارالترجمه يك سري كپي همراه ترجمه ها ميگذاره و ما ديگه لازم نيست جداگانه كپي كنيم.:Cool
ولي در هر حال سفارتها طبق ديده هاي من از 2 چيز بدشون مي آيد. 1- كپي پشت و رو 2- كپي روي صفحه نصفه (A5) !Sad
بنابراين فكر كنم اين كار را نكنيد بهتره.
Wink
سلام.برای مدارک که خود در الترجمه‌ها یک کپی‌ به ترجمه اتچ میکنند پس لازم نیست دوباره کپی‌ بگیرید.برای پاس پورت چون باید از تمام صافهات کپی‌ کنید (حتا صفحات خالی‌) و این خیلی‌ زیاد می‌شه پس میتونید پشت و رو کپی‌ کنید.به ما تمام این صافهات پس پورت را هنگام دادن ویزا برگردوندند ما هم کردیم چرکنویس!Smile

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-13 ساعت 13:09)mahyar66 نوشته:  هزینه دریافتی در زمان انجام مصاحبه چقدره؟ بچه ها تو سفرنامه هاشون نوشتن 819$ در صورتی که تو سایت سفارت زده 330$(قبلا هم 440$ بوده نه 819$) ! اینم لینکش http://turkey.usembassy.gov/wn_040512.html حالا آخرش کدوم درسته:دی؟

قبلا 819 بود، الان 330 شده!
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

بچه ها یه سوال توی قسمت پیگیری پست dhl برای شما هم فقط تا رسیدن به استانبول رو نشون داد یا تا خود انکارا رو؟؟؟
چون مال من 2 روز تو استانبول !!!
مرسی Smile
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
با سلام دوستان عزيز

همسر من برند ه اصلي است مي خواهم بدانم ايا كارت پايان خدمت من هم لازم است يا فقط براي برنده اصلي واجب است ؟
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
(2012-05-13 ساعت 14:41)smk2 نوشته:  با سلام دوستان عزيز

همسر من برند ه اصلي است مي خواهم بدانم ايا كارت پايان خدمت من هم لازم است يا فقط براي برنده اصلي واجب است ؟

برای همراه هم واجب است
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، behzad7
من امروز رفتم نظام وظیفه تا برای خروج از کشور وثیقه بذارم. بم گفتن که در هر ترم فقط یکبار می تونم از کشور خارج شم. حالا اگه FBI Check بخورم نمی دونم باید چیکار کنم. من July 11, 2012 مصاحبه دارم. نمی شه ویزام رو بعد September 30, 2012 بگیرم ؟. لطفا اگه پیشنهدای دارید بم بگید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، behzad7
(2012-05-13 ساعت 12:32)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام
من مدارکم برای سفارت ارسال کردم واکسیناسیونم مرحله دوم هپاتیت باید 8خرداد بزنم و 19 خرداد وقت دکتر اونگان دارم بنظتون با مشکل مواجه میشوم آخه برخی از دوستان عنوان کردند که یکماه قبل از وقت دکتر نباید واکسن زد بنظرتون چکارکنم؟
آخه پول زیادی ندارم که بخوام مرحله دوم هپاتیت آنکارا بزنم.اگر ایران این واکسن نزنم قطعا در آنکارا باید بزنم.لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنند

دوست عزيز به هيچ وجه هپاتيت مشكلى نداره روز قبل از وقت دكتر هم بزنين هيچ ايرادى نداره اون قضيه براى واكسن هاى با ويروس زنده هستش كه ١ ماه قبل نبايد بزنين.در ضمن ميتونين از پاستور هم بپرسين كه همينو ميگن. من از ٤ مركز پرسيدم و خانم طاهر نژاد.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، arbasic ، behzad7
(2012-05-13 ساعت 16:10)Hamed112 نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 12:32)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام
من مدارکم برای سفارت ارسال کردم واکسیناسیونم مرحله دوم هپاتیت باید 8خرداد بزنم و 19 خرداد وقت دکتر اونگان دارم بنظتون با مشکل مواجه میشوم آخه برخی از دوستان عنوان کردند که یکماه قبل از وقت دکتر نباید واکسن زد بنظرتون چکارکنم؟
آخه پول زیادی ندارم که بخوام مرحله دوم هپاتیت آنکارا بزنم.اگر ایران این واکسن نزنم قطعا در آنکارا باید بزنم.لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنند

دوست عزيز به هيچ وجه هپاتيت مشكلى نداره روز قبل از وقت دكتر هم بزنين هيچ ايرادى نداره اون قضيه براى واكسن هاى با ويروس زنده هستش كه ١ ماه قبل نبايد بزنين.در ضمن ميتونين از پاستور هم بپرسين كه همينو ميگن. من از ٤ مركز پرسيدم و خانم طاهر نژاد.
سلام خدمت دوست عزیز حامد جان ، اگر از لحاظ پرشکی در این زمینه سر رشته دارید که خب حرفتون سنده ولی اگر از جایی پرسیدین زیاد نمیشه روش حساب کرد
( البته جوابی را که بهتون دادن را منظورم هست ) ولی من تا جایی که روی این قیضه پرسو جو کردم اینه که بعد از زمان تزریق واکسن میزان آنتی بادی در خون تغییر میکنه !!! حالا ظاهراً از این رو میگن که یکماه قبل از آزمایشات پزشکی تزریق نشه که احتمال خطا بوجود نیاد !!! البته من همسرم در این زمینه اطلاعات کافی داره و یک بار قبلاً این داستان هارو برام توضیح داده که من یادم نیست ولی یه چنین چیزایی بود و در حال حاضر پیشم نیست که ازش بپرسم Big GrinBig GrinBig Grin
ولی باز دوستان متخصص در این زمینه نظر بدن !!!
دوست عزیز shkamo جان این قضیه مهمه شما به این فکر کن که خدایی نکرده بری اونجا و برات داستان بشه مثلاً بگن که شما هپاتیت داری و یا باید 20 روزه دیگه بیایی برای آزمایش !!!!!!!!!!!! اونوقته که دیگه باید 10 برابر هزینه واکسن در اونجا را هزینه کنی دوست من !!!!! چرا میخواهی بخاطر یه واکسن اینقدر قضیه را تحت تاثیر قرار بدی !!! البته دوست عزیز شاید پرداخت هزینه اش برات سخت باشه ولی اگه من جای شما بودم از هزینه های دیگه میزدم و این آیتمو میزاشتم تواولویت !! البته امیدوارم متوجه هدف و قصد من شده باشید ( فقط به راهنمایی درست شما فکر میکنم دوست من )
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، Hediyeh ، shkhmo ، vroom ، hoda2012
دوستان عرض ادب
١-من معذرت ميخواهم سوالم را اينجا مطرح مي كنم.
مي تونيد لينك سفر نامه آنكاري بچه هاي امسال را كه رفتند مصاحبه برام بزاريد
من جايي پيدا نكردم Sad

٢- دلار امروز ١٥٧٥ بود ، مياد پايين تر بعداً بخريم ؟

ممنونم
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-13 ساعت 16:49)فوآد نوشته:  دوستان عرض ادب
١-من معذرت ميخواهم سوالم را اينجا مطرح مي كنم.
مي تونيد لينك سفر نامه آنكاري بچه هاي امسال را كه رفتند مصاحبه برام بزاريد
من جايي پيدا نكردم Sad

٢- دلار امروز ١٥٧٥ بود ، مياد پايين تر بعداً بخريم ؟

ممنونم

http://mohajersara.com/thread-4682.html
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
(2012-05-13 ساعت 15:57)amin_gholian نوشته:  من امروز رفتم نظام وظیفه تا برای خروج از کشور وثیقه بذارم. بم گفتن که در هر ترم فقط یکبار می تونم از کشور خارج شم. حالا اگه FBI Check بخورم نمی دونم باید چیکار کنم. من July 11, 2012 مصاحبه دارم. نمی شه ویزام رو بعد September 30, 2012 بگیرم ؟. لطفا اگه پیشنهدای دارید بم بگید.
این که فرمودید میشه. به عنوان یک راه دیگه من پیشنهاد می کنم محل مصاحبه را به ابوظبی انتقال بدهید که لازم نباشه خودتون حضوری برای دریافت ویزا مراجعه کنید.
2012, Bay Area, CA
(2012-05-13 ساعت 16:58)hoseyn نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 15:57)amin_gholian نوشته:  من امروز رفتم نظام وظیفه تا برای خروج از کشور وثیقه بذارم. بم گفتن که در هر ترم فقط یکبار می تونم از کشور خارج شم. حالا اگه FBI Check بخورم نمی دونم باید چیکار کنم. من July 11, 2012 مصاحبه دارم. نمی شه ویزام رو بعد September 30, 2012 بگیرم ؟. لطفا اگه پیشنهدای دارید بم بگید.
این که فرمودید میشه. به عنوان یک راه دیگه من پیشنهاد می کنم محل مصاحبه را به ابوظبی انتقال بدهید که لازم نباشه خودتون حضوری برای دریافت ویزا مراجعه کنید.

باید دوباره 2 تا فرم را بفرستم به KCC تا منو بندازن ابوظبی ؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-13 ساعت 16:58)hoseyn نوشته:  

آنکارا هم یک از مصاحبه شده ها می تونه بره بگیره !

For Iranian Applicants,

when your number appears, come to the Embassy with the refusal sheet (OF-194) and missing items, if any, before the expiration date of your administrative process any Monday-Thursday between 1:00-1:30 p.m. When the visa receives final approval, your passport will be returned by UPS courier to a local address (in Turkey) within 5 working days. One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
سلام دوستان
یه سوال! اگر مدارکمونو دو هفته قبل از مصاحبه بفرستیم آنکارا مشکلی پیش میاد؟با اینکه میدونیم 4-5 روز کاری طول میکشه تا برسه؟
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
fبا تشکر از دوستان عزیزی که این سوال و جواب رو گذاشته بودند.چون برای من هم سوال بود.سپاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان