کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من كيس نامبرم حدود 59 هزار است و امروز مداركم را به سفارت امريكا تو انكارا ارسال كردم.
انطوري كه توي پيام هاي ديگر دوستان خواندم بعد از اطمينان از دريافت مدارك توسط سفارت بايد يك email بفرستيم به سفارت و از كم و كيف كار مطلع بشيم . قبلا اين ايميل را توي پيام ها ديدم ولي حالا هر چي مي گردم پيدا نمي كنم .
ضمنا ما همون روز كه مي رسيم آنكارا وقت دكتر داريم . هتلمان ددمان است . مي خوام بدونم چجوري از هتل ددمان بريم مطب دكتر ؟ پياده مي شه يا نه ؟ چون وقتمون كم است از حالا بايد دقيق برنامه ريزي كنيم .
ممنون مي شم اگه هر كدام از دوستان اطلاعاتي در خصوص موارد اشاره شده داره برام بفرسته.

با تشكر از دوستان
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-05-28 ساعت 17:43)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
من كيس نامبرم حدود 59 هزار است و امروز مداركم را به سفارت امريكا تو انكارا ارسال كردم.
انطوري كه توي پيام هاي ديگر دوستان خواندم بعد از اطمينان از دريافت مدارك توسط سفارت بايد يك email بفرستيم به سفارت و از كم و كيف كار مطلع بشيم . قبلا اين ايميل را توي پيام ها ديدم ولي حالا هر چي مي گردم پيدا نمي كنم .
ضمنا ما همون روز كه مي رسيم آنكارا وقت دكتر داريم . هتلمان ددمان است . مي خوام بدونم چجوري از هتل ددمان بريم مطب دكتر ؟ پياده مي شه يا نه ؟ چون وقتمون كم است از حالا بايد دقيق برنامه ريزي كنيم .
ممنون مي شم اگه هر كدام از دوستان اطلاعاتي در خصوص موارد اشاره شده داره برام بفرسته.

با تشكر از دوستان
سلام
من چیزی در مورد اینکه باید ای میل بزنیم تو سایت ندیدم. اما قبض دی اچ ال رو نگه دار و از طریق تلفن و سایت خود دی اچ ال مطمئن شو مدارکت رسیده. اینکه تماس با سفارت بگیری یا نه میل خودته.
در قسمت مدیکال اگزم نقشه محل قرار گیری محل آزمایشات رو گذاشته. می تونی بری پیدا کنی.
از طریف Google map هم می تونی این کار رو انجام بدی. ولی یکی از اونها که من هم ثبت نام کردم از ددمان حدود 10-20 دقیقه پیاده روی بود. ولی دقیقترش رو می تونی از روی نقشه ببینی. بسته به اینکه کدوم یکی از مراکز بهداشتی رو انتخاب کرده باشی.
موفق باشی
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام دوستان

میشه از مصاحبه رفته های اخیر یکی جواب بده که آیا مصاحبه سرپایی هست یا صندلی داره و میشه نشست ؟
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-05-28 ساعت 18:01)arbasic نوشته:  

با تشكر از دوستان
سلام
من چیزی در مورد اینکه باید ای میل بزنیم تو سایت ندیدم. اما قبض دی اچ ال رو نگه دار و از طریق تلفن و سایت خود دی اچ ال مطمئن شو مدارکت رسیده. اینکه تماس با سفارت بگیری یا نه میل خودته.
در قسمت مدیکال اگزم نقشه محل قرار گیری محل آزمایشات رو گذاشته. می تونی بری پیدا کنی.
از طریف Google map هم می تونی این کار رو انجام بدی. ولی یکی از اونها که من هم ثبت نام کردم از ددمان حدود 10-20 دقیقه پیاده روی بود. ولی دقیقترش رو می تونی از روی نقشه ببینی. بسته به اینکه کدوم یکی از مراکز بهداشتی رو انتخاب کرده باشی.
موفق باشی

با تشكر از پاسختان
مگه فرق مي كنه . من دكتر اونگان را انتخاب كردم و از سايت وقت دكتر گرفتم.
فكر مي كردم تنها يك مركز براي معاينات وجود داره . لطفا مرا راهنمايي كنيد ؟
با تشكر
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، payan ، ghorbat ، SH1A2R3
خلاصه اینکه مدارک ما هم رسید دست سفارت آمریکا توی آنکارا. اینو DHL میگه.

فقط یه سوال: دوستان میگن که مدارک باید حداقل 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه به دستشون رسیده باشه. با این حساب مدارک ما 10 روز قبل از تاریخ مصاحبه رسیده دستشون.

حالا چی میشه؟ چی نمی شه؟ من چیکار کنم؟ چیکار نکنم؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، shadin_n ، payan ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-05-28 ساعت 18:20)odiseh نوشته:  خلاصه اینکه مدارک ما هم رسید دست سفارت آمریکا توی آنکارا. اینو DHL میگه.

فقط یه سوال: دوستان میگن که مدارک باید حداقل 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه به دستشون رسیده باشه. با این حساب مدارک ما 10 روز قبل از تاریخ مصاحبه رسیده دستشون.

حالا چی میشه؟ چی نمی شه؟ من چیکار کنم؟ چیکار نکنم؟

حالا فقط باید به خدا توکل کنید چون کاری از دستتون بر نمیاد اما بعید میدونم مشکلی باشه
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، odiseh ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 18:08)mandana63 نوشته:  
(2012-05-28 ساعت 18:01)arbasic نوشته:  

با تشكر از دوستان
سلام
موفق باشی

با تشكر از پاسختان
مگه فرق مي كنه . من دكتر اونگان را انتخاب كردم و از سايت وقت دكتر گرفتم.
فكر مي كردم تنها يك مركز براي معاينات وجود داره . لطفا مرا راهنمايي كنيد ؟
با تشكر
سلام. نه دو تا مرکز وجود داره ولی دکتر اونگان برای ایرانی ها بهتره. من هم همونجا رو گرفتم. نزدیک ددمان و سفارت هست. اینطوری که من از توی نقشه دیدم از توی بلوار آتاترک که بری، وقتی سفارت سمت راستت است، مرکز معاینه می شه سمت چپت. زیاد هم با هم فاصله نداشتن.

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 02:17)pouyakafi نوشته:  با سلام
سوشیال سکیوریتی نامبر من بعد از گذشت 4 روز از رفتن به اداره سوشیال به دستم رسید.
در ضمن اصل دبیت کارتم که توی بانک حساب باز کردم نیز بعد از گذشت 5 روز واسم ارسال شد.
قصد دارم که سه شنبه برای گرفتن کردیت به بانک برم چون مدیر بانک گفتش که بعد از رسیدن سوشیال نامبر مراجعه کنید و کردیتتون رو هم بگیرین.
و در روزهای آینده هم قصد دارم امتحان آیین نامه رانندگی رو بدم ، اینجا مثل اینکه گواهینامه از کارتهای معتبر به حساب میادش.
به امید موفقیت همه دوستان
پویا کافی

سلام
مگه نمیشه از ایران گواهی نامه بین الملی گرفت؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 18:03)golbahara نوشته:  سلام دوستان

میشه از مصاحبه رفته های اخیر یکی جواب بده که آیا مصاحبه سرپایی هست یا صندلی داره و میشه نشست ؟

سلامSmile
داخل سالن صندلی هست که بشینید ولی وقتی میرید جلوی باجه برای مصاحبه باید بایستید
1 سکو مانند هم جلوتون هستش که اگه لازم شد چیزی یاداشت کنید(فرمهایی که قبلاً ارسال کردین رو بهتون میدن و باید امضاشون کنید) به مشکل بر نخورید
تشکر کنندگان: shkhmo ، golbahara ، a.behzadi ، shadin_n ، payan ، SH1A2R3 ، ghorbat ، parsy631
دوستان سلام
از همه تشكر ميكنم بابت همه راهنمايى هاى مفيد و ارزشمند دوستان از همگى عزيزان ممنون من چند روز ديگه عازم هستم برام دعا كنين انشاالله همه يه ضرب بگيريم...ممنون.
تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، پرنیان90 ، payan ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، atisland
(2012-05-26 ساعت 21:01)کیانا نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 19:31)emran_no نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من تازه از آنکارا برگشتم و برگه آبی رو دریافت کردم
اگه دوستان سوالی درمورد مصاحبه و رفتن به آنکارا داره تا اونجا که بتونم راهنمایی می کنم
.
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم فرم 4 صفحه ای را که دادن امضا کنید آیا میشه قبل از امضا یه نگاهی به امضای قبلیمون کنیم؟ یا اینکه صفحات جدا شدن از هم و امکان اینکه به امضای قبلیمون نگاه کنیم نیست .
ممنونم

می تونین بگین که می خوام امضامو ببینم و مشکلی نداره

شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 18:37)پرنیان90 نوشته:  
(2012-05-28 ساعت 02:17)pouyakafi نوشته:  با سلام
سوشیال سکیوریتی نامبر من بعد از گذشت 4 روز از رفتن به اداره سوشیال به دستم رسید.
در ضمن اصل دبیت کارتم که توی بانک حساب باز کردم نیز بعد از گذشت 5 روز واسم ارسال شد.
قصد دارم که سه شنبه برای گرفتن کردیت به بانک برم چون مدیر بانک گفتش که بعد از رسیدن سوشیال نامبر مراجعه کنید و کردیتتون رو هم بگیرین.
و در روزهای آینده هم قصد دارم امتحان آیین نامه رانندگی رو بدم ، اینجا مثل اینکه گواهینامه از کارتهای معتبر به حساب میادش.
به امید موفقیت همه دوستان
پویا کافی

سلام
مگه نمیشه از ایران گواهی نامه بین الملی گرفت؟

http://www.govahiname.ir/3783/index.php?Page=frontpage
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour*** ، shadin_n ، ghorbat
(2012-05-27 ساعت 10:12)2000sahar نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 19:31)emran_no نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من تازه از آنکارا برگشتم و برگه آبی رو دریافت کردم
اگه دوستان سوالی درمورد مصاحبه و رفتن به آنکارا داره تا اونجا که بتونم راهنمایی می کنم
.

سلام
میشه لطفا از سفارت بگید؟ که چه سوالاتی پرسیدن؟ یا مصاحبه چقدر طول کشید؟ من از الان استرس دارم همه میگن نباید استرس داشته باشی چون اگه بفهمن استرس داری کلی سوال پیچت می کنن، ولی خیلی سخته چطور میشه آروم بود و اصلا استرس نداشت؟
من خودم ازاون دسته آدما هستم که همیشه استرس دارم ، واسه همه چی ولی دست خودم نیست چکار کنم؟
حتی چند بار سر امتحانای دانشگاه حالم بشدت بد شد که نتونستم امتحان بدم
همه میگن بیخیال باش ولی چه جوری؟

سر هم کمتز از 10 دقیقه طول می کشه
سوال های ساده
چرا می خوای بری امریکا
شاغلی یانه
شغلت چیه
خصوصی یا دولتی
از من در مورد هزینه سفر پرسید
چه رشته ای خوندی
همین
اصلا استرس نداره خیلی خوش برخوردن
(2012-05-26 ساعت 21:17)marj88 نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 21:08)emran_no نوشته:  
دوست عزیز امیدوارم زودترکلیرشمابیاید
آیابه نطرخودتان موردی بوده که فکرکنی کم کاری کرده باشی ویاموردی باشدکه برگه آبی گرفته باشی؟
درضمن شرایط آنکاراوشرایط سفارت همانی بوده که تاحالادوستان گفتندیاموردی دیگرهم بوده
درکدام هتل بودید وشرایطش چطوربودباکدام پروازرفتید
باسپاس
امیدوارم سفربه شماخوش گذشته باشد.Wink
ممنون انشاا... برای همه دوستان زود بیاد
به نظرم گرفتن برگه آبی بیشتر به خاطر سربازیه کسانی که رفتن عمدتاً برگه آبی می گیرن
آنکارا شهر تمییز و امنیه و اگه یه همراه خوب داشته باشین حسابی خوش می گذره
سفارت چیز خاصی نداره فقط صبح سر وقت برین که کاراتون زود انجام بشه
هر چی آفیسر گفت همونو جواب بدین و چیز اضافه ای نگین بهتره
ظاهرتون تمییز و مرتب باشه کافیه خیلی مهم نیست چی می پوشین
هتل الیت بودم هتل خوب و تمییزیه اونجا همه هتل ها اینترنت دارن دوستم اوزیلهان بود و خیلی هم راضی
با پرواز ترکیش رفتم اگه بنظرتون زمان برگشت ممکنه تغییر کنه بهتره ایران ایر بگیرین چون ترکیش کلی ازتون غرامت می گیره برای تغییر پرواز.
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم
[/quote]

معمولا همه کارت آبی میگیرند؟اصلا کارت آبی نشانه چی هست؟آیا کسی رو دیدید که رد بشه؟ممنون میشم اگه جواب بدید
[/quote]

تا جایی که فهمیدم کسانی که سربازی رفتن آبی می گیرن . اونایی که من دیدن همشون آبی گرفتن
غیر یه زوج جوان که یکضرب گرفتن اونم برادرمون سربازی نرفته بود
اسم برگه (رفیوزال چکه ) ولی کلا برگه آبی برای انتظاز کلیرینس است
شماره کیس : 2012AS00035XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat

با تشكر از دوستان

سلام میتونی بپرسی ولی بعد از 3 روز به من جواب دادن و از اینجا هم باید بپرسی تا جواب بدن http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
اینم متن آماده:
I am writing to inform you that I sent the required document on may X,2012 to Consular Section office and I checked whether it has been received.

Now I would be grateful if you let me know whether these documents are sufficient for the interview or I have to bring anything else.

Best regards

البته این متن را دوستمون شرون گذاشتن و من فقط کپی ، پیست کردم .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، shervn ، ghorbat
دوستان عزیزی که مصاحبه شده اند آیا اززوجها(زن وشوهر)هردوسوال میکنند ویافقط ازفردبرنده شده؟
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان