کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-27 ساعت 16:25)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 15:38)frz61 نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 15:15)frz61 نوشته:  دوستان من مجدد می پرسم شما مدارک رو به همون آدرس تو مدارک مورد نیاز آنکارا ( قبل از ذکر موارد 1-13) که در اصل همون آدرس سفارت هست پست کردین؟

شما رو به خدا من سومین باره که می پرسم و چون مدارکم رو پست کردم میترسم به آدرس اشتباه بره لطفا جواب بدین سوال بالا روSadSadSadSadSadSadSad

آدرس تو نامه دومی که براتون فرستادن هست. کلا فکر کنم جای آدرس فقط بنویسین سفارت آمریکا در آنکارا هم پیداش میکنن اینقدر تابلو اه. آدرس کامل:

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
KAVAKLIDERE
ANKARA
TURKEY
ادرس بالا که دوستمون گفتن درسته. من این آدرسو نوشتم که توی Instuctions گفته بودن:
U.S. Embassy,Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk boulevard kavaklidere ,Ankara,06100 Turkey
که هردو درسته! نگران نباشیدSmileSmile مگه اینکه کلا آدرسو اشتباه نوشته باشید که در اون صورت هم اگه به دی اچ ال اطلاع بدین براتون درستش میکنن دوست خوبم Wink

شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n
دوستان یه سوال!
مدارک اسپانسر من دیر به دستم میرسه واسه همین میخوام همراه خودم ببرم، حالا میخوام بدونم که تو روز مصاحبه کی این مدارکو بهشون بدم؟ همون زمانی که اصل مدارکو میدم یا اینکه نگهشون دارم هروقت که آفیسر پرسید مدارک اسپانسرو بهش بدم؟؟ Smile
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
دوستان سلام
شرمنده زیاد مزاحم شما میشم. یه سوال دارم.
شماره تلفن سفارت آمریکا در آنکارا چنده؟ و در چه روز و ساعتی می تونیم تماس بگیرم؟
خیلی سپاسگذارم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2012-05-27 ساعت 19:01)loveusa نوشته:  دوستان سلام
شرمنده زیاد مزاحم شما میشم. یه سوال دارم.
شماره تلفن سفارت آمریکا در آنکارا چنده؟ و در چه روز و ساعتی می تونیم تماس بگیرم؟
خیلی سپاسگذارم

The Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 16:00  - 17:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 468 6103

http://turkey.usembassy.gov/contact.html
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: loveusa ، ghorbat ، كاميلا ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
بچه ها باز هم سلام
یه سوال دیگه داشتم.
من پدرم عمرشو داده به شما و یک خونه سه طبقه رو برای ما جا گذاشته ( 7 خواهر و برادر ).
و دادگاه هم اون رو میون ما تقسیم کرده. من اگه بخوام گواهی ملک رو برای سفارت ببرم باید چه مدارکی رو با خودم ببرم؟ و نیاز به چه مراحلی داره؟
خیلی ممنونم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2012-05-27 ساعت 10:55)فوآد نوشته:  دوستان با تجربه،
با توجه به اینکه پاسپورت های تاریخ گذشته ما ، سفرهای اروپا و بریتانیا داخلش هم هست ، ما فرم آنکارا کدوم را پر کنیم یک صفحه ای یا دوصفحه ای ؟

اگر یک صفحه ای را پر کنیم آیا لازم هست کپی پاس های قبلی رو هم بفرستیم سفارت ؟
دوستان این فرم ها چه تک برگی و چه دو برگی برای همه اعضاء باید باشه یا برنده فقط ؟

پاسخ رو میتوانید در ارسال شماره 4782 همین تاپیک پیدا کنید. من هم همین مشکل رو داشتم و درنهایت فرم یک صفحه ای رو به همراه پرینت جواب اونها به آنکارا پست کردم
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: ghorbat ، فوآد ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
سلام دوستان
من دیپلم کامپیوتر دارم و 8ساله تو بازار کار میکنم برای سابقه کار امروز رفتم با رییس اتحادیه لوازم خانه صحبت کردم که 2سال سابقه عضویت در اتحادیه بنویسه اونم قبول کرد میخاستم بدونم این سابقه مورد قبول هست؟
دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنند بخدا دیگه خسته شدم تمام تاپیک های 2010 و 2011و2012 رو خوندم حواب نگرفتم مممممممممم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
دوستان خوب وزحمت کش سلام من چند هفته س گیر پرکردن فرم ها هستم همه جا واز همه کس پرسیدم کسی جواب کامل نمیده بخدا خسته شذم من دیپلم کامپیوتر دارم ساله 89 گرفتم و8ساله تو بازار ازاد کار میکنم چطور میتونم سابقه پر کنم؟
از اتحادیه نامه بگیرم قبول میکنن؟
تو رو خدا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-28 ساعت 02:19)ali heydari نوشته:  دوستان خوب وزحمت کش سلام من چند هفته س گیر پرکردن فرم ها هستم همه جا واز همه کس پرسیدم کسی جواب کامل نمیده بخدا خسته شذم من دیپلم کامپیوتر دارم ساله 89 گرفتم و8ساله تو بازار ازاد کار میکنم چطور میتونم سابقه پر کنم؟
از اتحادیه نامه بگیرم قبول میکنن؟
تو رو خدا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام . تا جایی که من می دونم سابقه کار باید به رشتت بخوره. اگه کامپیوتر خوندی درخصوص اون باشه . اگر پیش دانشگاهی داری نیازی به سابقه نیست. اگه نداری حتما سابقه جور کن

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat
ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه واكسن آنفلانزا رو چه قدر قبل از وقت سفارت با يد زد؟
و آيا واكسن مننژيت و تست آنتي بادي واسه آبله مرغون لازمه؟
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat
(2012-05-24 ساعت 15:25)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام
دوستان وقتى DHL توى سايتش ميزنه بسته رسيده ديگه نيازى نيست از سفارت بپرسيم كه رسيده يا نه؟(روز مصاحبه نريم ببينيم هيچى اونجا نداريم)
اگه لازمه ادرس ميل با متنى كه بايد بنويسيم رو بذارين ممنون ميشم.
شما در هر صورت اگر از مدارک ارسالیت کپی گرفتی، اونها رو با قبض دی اچ ال همراهت ببر که اگر مشکلی بود و گفتن نرسیده شما بتونی ثابت کنی که مدارک رو ارسال کردی. موفق باشی. به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستانRolleyes
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، Hamed112 ، shadin_n ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 10:04)arbasic نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 15:25)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام
دوستان وقتى DHL توى سايتش ميزنه بسته رسيده ديگه نيازى نيست از سفارت بپرسيم كه رسيده يا نه؟(روز مصاحبه نريم ببينيم هيچى اونجا نداريم)
اگه لازمه ادرس ميل با متنى كه بايد بنويسيم رو بذارين ممنون ميشم.
شما در هر صورت اگر از مدارک ارسالیت کپی گرفتی، اونها رو با قبض دی اچ ال همراهت ببر که اگر مشکلی بود و گفتن نرسیده شما بتونی ثابت کنی که مدارک رو ارسال کردی. موفق باشی. به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستانRolleyes
دورود
دوست عزیز DHL مثل پست ایران نیست که مدارک ما پس از دوهفته رسید ترکیه و آخرش هم به علت همزمان بودن با تاریخ مصاحبه ویزا به تاخیر افتاد.اونا کارشون دقیق هست.کپی مدارک همراهتون باشد.علت اینکه من پست ایران را انتخاب کردم به خاطر این بود که در ایام تعطیلات سال نو به شهرستان رفته بودیم و به پست بین المللی دسترسی نداشتم.هر جند که از نظر قیمت گرون دراومد.

تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Hamed112 ، shadin_n ، daria ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 15:48)HR.SHAHAB نوشته:  با سلام خدمت دوستان و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
من از برندگان 2012 هستم و 17april مصاحبه داشتم. الان که می خواهم سایت سفارت چک کنم ، تو قسمته Click here to check your number نمیتونم وارد بشم و پیغام
The webpage cannot be found میزنه
لطفا راهناییم کنید
مشکل از خود سایته و تا سایت رو درست نکنن نمیشه کاری کرد، شما بهتره با ایمیل وضعیت کیستون رو از سفارت بپرسین.
ضمنا حالا که عضو مهاجرسرا شدین و اگه به نظرتون به درد بخور میاد، لطف کنین فقط مصرف کننده نباشین و بقیه دوستان رو هم در جریان شرایط و مصاحبتون قرار بدین و مشخصاتتون رو هم برای احسان بفرستین تا تو جدول ثبت بشه. جای دوری هم نمیره، تا سالها افرادی مثل من و شما میتونن از این تجربیات استفاده کنن و دعاتون کنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shadin_n ، mansour*** ، Hediyeh ، loveusa ، پرنیان90 ، Orchin ، alexander ، ghorbat
(2012-05-28 ساعت 15:52)HR.SHAHAB نوشته:  با سلام خدمت دوستان و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
من از برندگان 2012 هستم و 17april مصاحبه داشتم. الان که می خواهم سایت سفارت چک کنم ، تو قسمته Click here to check your number نمیتونم وارد بشم و پیغام
The webpage cannot be found میزنه
لطفا راهناییم کنید
سلام دوست عزيز،

سايت سفارت دچار يكسري مشكلات شده، بچه هاي ديگر هم براي ديدن تاريخ مصاحبشون دچار مشكل شدند.... تنها مشكل شما نيست. من خودم الان چك كردم و ارور داد..
موفق باشيد Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، ghorbat
(2012-05-27 ساعت 23:42)loveusa نوشته:  بچه ها باز هم سلام
یه سوال دیگه داشتم.
من پدرم عمرشو داده به شما و یک خونه سه طبقه رو برای ما جا گذاشته ( 7 خواهر و برادر ).
و دادگاه هم اون رو میون ما تقسیم کرده. من اگه بخوام گواهی ملک رو برای سفارت ببرم باید چه مدارکی رو با خودم ببرم؟ و نیاز به چه مراحلی داره؟
خیلی ممنونم

با تبریک به جنابعالی

دوست عزیز چنانچه این موارد در حکم موجود است آن را ترجمه کنید از دادگاه بخواهید در زیر حکم(رای بدوی) مهر بلامانع بودن ترجمه را انجام دهد. در هر صورت اگر برای ثبت وصدور سند اقدام کردید آن را هم بهمراه بنچاق ترجمه کنید. نامه تمکن مالی بانکی هم ضروری است.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: loveusa ، shadin_n ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان