موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-14 ساعت 13:28)SH1A2R3 نوشته: قربت جون خیلی گلی
از اینکه صمیمانه راهنماییمون میکنی واقعا سپاسگزارم.
من یکهفته قبل ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یا نه البته از طریق ارامکس تایید رسیدش اومده ولی از سفارت ایمیلی دریافت نکردم
به نظرتون چیکار کنم؟
دوباره ایمیل کنم یا بیخیال بشم؟
سلام شیارا عزیز - بابا شما ها چقدر نگران رسیدن یا نرسیدن مدارک هستید . من مدارک را که فرستادم فقط از طریق ارامکس چک کردم و بعدش کلا بیخیال شدم اصلا ایمیل به سفارت هم نزدم . مدارک رسیده بود دریافت کرده بودند و کلی مدارک وقت مصاحبه به من عودت دادند .
پس انقدر خودتان را اذیت نکنید .
شاد باشید
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-17 ساعت 10:14)Serendipity نوشته: (2012-06-16 ساعت 01:17)gulu نوشته: دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟
من چون فاصله ارسال فرمهای اولیه تا زمان مصاحبهام زیاد بود، سری دوم عکسهای جدیدتر برای سفارت ارسال کردم. عکسهایی که روز مصاحبه دادم همون عکسهایی بود که از قبل پست کرده بودم برای سفارت. و همون عکس رو تو پاس زدن.
من هم مثل شما زمان ارسال فرمها براي KCC تا زمان مصاحبه ام خيلي زياده .ولي عكسهاي ارسالي به سفارت رو جديد انداختم كه اصلاً دوسشون ندارم خيلي زشت افتادم مي خواستم بدونم ميشه روز مصاحبه اگه قسمتم ويزا شد عكسهاي ارسالي به KCC رو بهشون بدم آخه اونا خيلي بهترن
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-16 ساعت 19:16)ehsan99 نوشته: دوستان ممنون ميشم راهنمايی بکنيد
من همين امروز يه ايميل از استادم گرفتم که از طرف يه کمپانی برای کنفرانسی در آمريکا ازم دعوت شده..از 6 تا 9 آگوسته
نآمه ساپورت و دعوت به کنفرانس رو هم برام ميفرستن اما من مشکلم اينه که با توجه به اينکه من وارد پروسه ويزای مهاجرتی لاتاری 2013 شدم ، آيا اقدام برای ويزای غير مهاجرتی -حتی شده واسه 3 روز- ممکنه تاثير بدی روی پرونده مهاجرتيم بزاره...آيا چون الان پرونده مهاجرتی برام باز شده ديگه بهم ويزای غير مهاجرتی نميدن؟
سلام دوست عزيز
به نظر من بهتره براي هر موردي با kcc مشورت كنيد. مشخصات و تاريخ و محل كنفرانس رو با ايميل بهشون خبر بديد و مطمئن بشيد كه براشون ايرادي نداره (هر چند 99 درصد ايرادي نداره) بعد از جوابي كه kcc بهتون ايميل ميكنه يه پرينت بگيريد و روز مصاحبه همراهتون باشه. اگر احتمالا سوالي پرسيد ايميل رو بهشون نشون بديد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه مصاحبه رفتن مي تونن بگن دقيقاً چند روز قبل مصاحبه از سفارت برامون ايميل مي ياد ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم که خیلی فکرمو مشغول کرده من تو کیس نفر اصلی نیستم شوهرم برنده شده من تو فرمام شغلمو زدم student چون برای کنکور ارشد کلاس می رفتم وکلاس زبان می رفتم حالا به نظرتون من ا شتباه کردم و فرمامو اصلاح کنم یا نه الان همش می گم کاشکی به حرف دوستام گوش نمی کردم و همون خانه دارو می زدم.لطفا یکی یه راهی جلو پام بذاره .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوال من تکراریه اما جوابی پیدا نکردم اینکه باید کپی پاسپورتهای قدیمی رو ارسال کنیم برای سفارت یا لازم نیست چون پاسپورت اخریم رو یکماهه که گرفتم و همه صفحه هاش سفیده ممنون
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: