کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-16 ساعت 09:51)jordanir نوشته:  آقا استرس چی دارین؟
بیاین تو فکر آب و هوای ترکیه و خوردنیاش باشیم.
بالاخره یا میریم آمریکا یا نمیریم. در هر صورت بعد از یه مدت هر دوجا باید کار کنیم و دیگه ممکنه تا کلی وقت فرصت سفر و خوش گذرونی پیش نیاد.
من که فقط تو فکر ترکیه هستم. بیایید تقسیم بندی کنیم مراحل را که مغزمون گیر پاژ نکنه.

من نمیخوام استرس بدم ها فقط میخوام همفکری کنید و حی کنجکاویمه:
این قسمت را بخونید:

FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be
presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be
prepared as one set for each family member.

حالا به نظر میرسه از شواهد و تجربه دوستان که این فقط برای کسانیه که اسپانسر دارند و برای پرینت بانک و ترجمه سند منزل و ماشین احتیاجی نیست.

--------------------
دوستانی که ویزای چه یه ضرب و چه دو ضرب و حتی دوستان قدیمی نظرشون را بفرمایند و دوستان دیگر نیز آرامششون را حفظ کنند جای هیچ نگرانی نیست. این به اصطلاح برای دابل چکه نه باری هیچ چیز دیگر.

به نظر منم استرس نداشته باشید ، هوای آنکارا واقعا تمیزه یه عالمه خوراکیهای خوشمزه هم داره ، پس فقط از سفرتون لذت ببرید.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، schaghayegh
(2012-06-14 ساعت 13:28)SH1A2R3 نوشته:  قربت جون خیلی گلی

از اینکه صمیمانه راهنماییمون میکنی واقعا سپاسگزارم.

من یکهفته قبل ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یا نه البته از طریق ارامکس تایید رسیدش اومده ولی از سفارت ایمیلی دریافت نکردم
به نظرتون چیکار کنم؟
دوباره ایمیل کنم یا بیخیال بشم؟
سلام شیارا عزیز - بابا شما ها چقدر نگران رسیدن یا نرسیدن مدارک هستید . من مدارک را که فرستادم فقط از طریق ارامکس چک کردم و بعدش کلا بیخیال شدم اصلا ایمیل به سفارت هم نزدم . مدارک رسیده بود دریافت کرده بودند و کلی مدارک وقت مصاحبه به من عودت دادند .
پس انقدر خودتان را اذیت نکنید .
شاد باشید

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: frz61 ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، saher ، daria ، SH1A2R3 ، H-K
(2012-06-16 ساعت 01:17)gulu نوشته:  دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟

من چون فاصله ارسال فرم‌های اولیه تا زمان مصاحبه‌ام زیاد بود، سری دوم عکس‌های جدیدتر برای سفارت ارسال کردم. عکس‌هایی که روز مصاحبه دادم همون عکس‌هایی بود که از قبل پست کرده بودم برای سفارت. و همون عکس رو تو پاس زدن.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 10:14)Serendipity نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 01:17)gulu نوشته:  دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟

من چون فاصله ارسال فرم‌های اولیه تا زمان مصاحبه‌ام زیاد بود، سری دوم عکس‌های جدیدتر برای سفارت ارسال کردم. عکس‌هایی که روز مصاحبه دادم همون عکس‌هایی بود که از قبل پست کرده بودم برای سفارت. و همون عکس رو تو پاس زدن.

من هم مثل شما زمان ارسال فرمها براي KCC تا زمان مصاحبه ام خيلي زياده .ولي عكسهاي ارسالي به سفارت رو جديد انداختم كه اصلاً‌ دوسشون ندارم خيلي زشت افتادم Wink مي خواستم بدونم ميشه روز مصاحبه اگه قسمتم ويزا شد عكسهاي ارسالي به KCC رو بهشون بدم آخه اونا خيلي بهترن Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 10:09)frz61 نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 03:45)Shezem نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 19:16)ehsan99 نوشته:  دوستان ممنون ميشم راهنمايی بکنيد
من همين امروز يه ايميل از استادم گرفتم که از طرف يه کمپانی برای کنفرانسی در آمريکا ازم دعوت شده..از 6 تا 9 آگوسته
نآمه ساپورت و دعوت به کنفرانس رو هم برام ميفرستن اما من مشکلم اينه که با توجه به اينکه من وارد پروسه ويزای مهاجرتی لاتاری 2013 شدم ، آيا اقدام برای ويزای غير مهاجرتی -حتی شده واسه 3 روز- ممکنه تاثير بدی روی پرونده مهاجرتيم بزاره...آيا چون الان پرونده مهاجرتی برام باز شده ديگه بهم ويزای غير مهاجرتی نميدن؟

من فقط می‌تونم بگم که آقای گودرزی چه ربطی داره به آقای شقیقی!!
مهاجرت جای خود و کنفرانس علمی هم جای خود، شاید اصلا براتون بهتر هم باشه، چون به کنفرانس علمی میروید.
تا جایی که من می دونم چند تا پروسه مهاجرتی هم زمان ( برای یک کشور مثلا هم از طریق خانوادگی هم از طریف لاتاری) مشکل ایجاد می کنه و ویزاهای غیر مهاجرتی شاملش نمیشه ( البته این نظر من با توجه به خوندن فروم امسال و سال های قبل هست و دلیلی بر درست بودنش نیست)

آقا دمتون گرم ...خيالم راحت شد....فقط اين سوپر وايزر ما يه ايميل ديگه زده که من هيچ اقدامی برای ويزای غير مهاجرتی فعلا نکنم چون اون کمپانيه از يک US Government agency خواسته که در خواست ما برای ويزا رو بررسی کنن و وقتی اونها جواب مثبت دادن بعد من بايد برم دنبال کارهای ويزا.

آيا اين کار يه جورايی معنی FBI Check نميده ؟
و اگه FBI چک باشه آيا باعث نميشه که بعدا برای لاتاری ديگه سر اين قسمت وقتی گذاشته نشه
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 10:14)Serendipity نوشته:  

دوست عزیز اون عکسایی که برای سری دوم میفرستی سفارت امریکا در انکارا همون عکسو روی ویزا میزنن.
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، amin_gholian ، frz61 ، mehdiii ، ghorbat ، SH1A2R3
من همين امروز يه ايميل از استادم گرفتم که از طرف يه کمپانی برای کنفرانسی در آمريکا ازم دعوت شده..از 6 تا 9 آگوسته
نآمه ساپورت و دعوت به کنفرانس رو هم برام ميفرستن اما من مشکلم اينه که با توجه به اينکه من وارد پروسه ويزای مهاجرتی لاتاری 2013 شدم ، آيا اقدام برای ويزای غير مهاجرتی -حتی شده واسه 3 روز- ممکنه تاثير بدی روی پرونده مهاجرتيم بزاره...آيا چون الان پرونده مهاجرتی برام باز شده ديگه بهم ويزای غير مهاجرتی نميدن؟

سلام دوست عزيز
به نظر من بهتره براي هر موردي با kcc مشورت كنيد. مشخصات و تاريخ و محل كنفرانس رو با ايميل بهشون خبر بديد و مطمئن بشيد كه براشون ايرادي نداره (هر چند 99 درصد ايرادي نداره) بعد از جوابي كه kcc بهتون ايميل ميكنه يه پرينت بگيريد و روز مصاحبه همراهتون باشه. اگر احتمالا سوالي پرسيد ايميل رو بهشون نشون بديد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، ASALI ، ghorbat ، daria ، ehsan99 ، SH1A2R3
دوستان عزيزي كه مصاحبه رفتن مي تونن بگن دقيقاً چند روز قبل مصاحبه از سفارت برامون ايميل مي ياد ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 15:30)gulu نوشته:  دوستان عزيزي كه مصاحبه رفتن مي تونن بگن دقيقاً چند روز قبل مصاحبه از سفارت برامون ايميل مي ياد ؟

باسلام
تقریبا یک هفته قبل از مصاحبه برایتان از سفارت امریکا در آنکارا، ای میلی دریافت می کنید که تاریخ مصاحبه ومدارک لازم را گوشزد می کند. بهتر است از آن ای میل یک پرینت گرفته و بهمراه خود وقت مصاحبه داشته باشید. اگر هم ای میلی دریافت نکردید، نگران نباشید و براساس تاریخ اعلان شده در سایت، به آنجا مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، msi ، frz61 ، mehdiii ، ghorbat ، shadin_n ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 15:30)gulu نوشته:  دوستان عزيزي كه مصاحبه رفتن مي تونن بگن دقيقاً چند روز قبل مصاحبه از سفارت برامون ايميل مي ياد ؟

براي ما هيچوقت نيامد
(2012-06-17 ساعت 12:01)ehsan99 نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 10:09)frz61 نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 03:45)Shezem نوشته:  

من فقط می‌تونم بگم که آقای گودرزی چه ربطی داره به آقای شقیقی!!
مهاجرت جای خود و کنفرانس علمی هم جای خود، شاید اصلا براتون بهتر هم باشه، چون به کنفرانس علمی میروید.
تا جایی که من می دونم چند تا پروسه مهاجرتی هم زمان ( برای یک کشور مثلا هم از طریق خانوادگی هم از طریف لاتاری) مشکل ایجاد می کنه و ویزاهای غیر مهاجرتی شاملش نمیشه ( البته این نظر من با توجه به خوندن فروم امسال و سال های قبل هست و دلیلی بر درست بودنش نیست)

آقا دمتون گرم ...خيالم راحت شد....فقط اين سوپر وايزر ما يه ايميل ديگه زده که من هيچ اقدامی برای ويزای غير مهاجرتی فعلا نکنم چون اون کمپانيه از يک US Government agency خواسته که در خواست ما برای ويزا رو بررسی کنن و وقتی اونها جواب مثبت دادن بعد من بايد برم دنبال کارهای ويزا.

آيا اين کار يه جورايی معنی FBI Check نميده ؟
و اگه FBI چک باشه آيا باعث نميشه که بعدا برای لاتاری ديگه سر اين قسمت وقتی گذاشته نشه

يكي از دوستان ما ٦ ماه پيش ويزا امريكا گرفت با FBI Check .الان كه دوباره ميخواهد برود وبرأي مصاحبه رفته دوباره براش FBI check زدند .
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ehsan99 ، SH1A2R3
سلام دوستان یه سوال داشتم که خیلی فکرمو مشغول کرده من تو کیس نفر اصلی نیستم شوهرم برنده شده من تو فرمام شغلمو زدم student چون برای کنکور ارشد کلاس می رفتم وکلاس زبان می رفتم حالا به نظرتون من ا شتباه کردم و فرمامو اصلاح کنم یا نه الان همش می گم کاشکی به حرف دوستام گوش نمی کردم و همون خانه دارو می زدم.لطفا یکی یه راهی جلو پام بذاره .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 17:33)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم که خیلی فکرمو مشغول کرده من تو کیس نفر اصلی نیستم شوهرم برنده شده من تو فرمام شغلمو زدم student چون برای کنکور ارشد کلاس می رفتم وکلاس زبان می رفتم حالا به نظرتون من ا شتباه کردم و فرمامو اصلاح کنم یا نه الان همش می گم کاشکی به حرف دوستام گوش نمی کردم و همون خانه دارو می زدم.لطفا یکی یه راهی جلو پام بذاره .

سلام
دوست عزیز در بررسی پرونده ویزای لاتاری شما, principal Applicant = متقاضی اصلی و یا برنده اصلی مد نظر آفیسر بررسی کننده پرونده میباشد. سایر اعضای کیس هم مهم میباشند ولی نه به اندازه برنده اصلی.
اگر از این موضوع پشیمان شده اید و این موضوع فکر شما را به خودش مشغول کرده است, شما میتوانید یک ایمیل برای اصلاح این موضوع به سفارت بزنید. زیرا بدلیل کارنت شدن شما, پرونده شما از این به بعد به سفارت مربوط میباشد.
در صورتی که برای اصلاح این موضوع ( نوشتن متن نامه ) به کمک نیاز داشتید میتوانید پیام خصوصی بدهید.
ارادتمند
SAHER
تشکر کنندگان: mehdiii ، daria ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Shezem
دوستان
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام دوستان سوال من تکراریه اما جوابی پیدا نکردم اینکه باید کپی پاسپورتهای قدیمی رو ارسال کنیم برای سفارت یا لازم نیست چون پاسپورت اخریم رو یکماهه که گرفتم و همه صفحه هاش سفیده ممنون
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 17:58)smk2 نوشته:  دوستان
سلام
نتیجه مصاحبه چی شد ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3