کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
|
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat
قابل توجه برندگانی که مثل ما دیر اقدام کردند و با تشکر از مدیران
من برای یک خانواده ثبت نام کردم اول may 2012 متوجه شدیم برنده شدند با شماره 2012XX62000 چهارم may فرم ها رو فرستادیم دیروز زنگ زدیم kcc گفتند: "براشون 14 آگوست وقت مصاحبه تعیین شده ولی هنوز روی سایت نیامده" و سوال کردیم دیر نشده؟ جواب دادند: " نه به احتمال نود درصد می رسند" فقط یه سوال : پدر خانواده دیپلم ردی است ولی تو فرم زدیم دیپلم به نظر شما با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی نیست کدام راه حل را پیشنهاد می کنید 1 - یه دیپلم براشون جور کنیم 2 - همین الان یک نامه بزنیم به kcc و فرم رو تصصیح کنیم 3 - روز مصاحبه آخرین مدرک تحصیلی رو ببرند و قبل از قسم خوردن فرم رو تصصیح کنند تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat
2012-06-16 ساعت 10:48
(2012-06-16 ساعت 01:17)gulu نوشته: دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟ با سلام البته این به نقل از یاشار و ماری عزیزاست که از برنده های سال های قبل هستند و امیدوارم سالم و موفق باشند. عکس گرین کارت همان عکسی است که روز مصاحبه تحویل می دهید.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011 کارنت شدن کیس: ژوئن 2012 تاریخ مصاحبه:25ژوئن تعداد نفرات کیس : 3 نفر تاریخ کلیرنس : 31 جولای جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000 تشکر کنندگان: edge ، daria ، mehdiii ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، atisland ، ghorbat ، یاشار و ماری
سفرنامه فرانکفورت
ترد سفرنامه در سفارتخانه آمریکا بجز آنکارا و ابوظبی بسته شده و من به ناچار اینجا مینویسم. و فکر کنم اولین نفر باشم که سفرنامه در فرانکفورت مینویسم. راستش من الآن که این سفرنامه را مینویسم، در آمریکا هستم، و وقتی به گذشته نگاه میکنم، میبینم که انگار همش خوش شانسی آوردم و کارهایم جفت و جور شد که راحت بیایم آمریکا! برای همه دوستان هم، همین آرزو را میکنم. مسایل پزشکی را فاکتور میگیرم و بریم سر اصل مطلب. من (مرد، مجرد) از قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۲ هستم و تا قبل از قبولی در آلمان دانشجو بودم که بعد از قبولی و گرفتن ویزا فوری آمدم به آمریکا. تاریخ مصاحبه من هفتم ماه می بود، ساعت ۸ صبح، و برای رفتن به فرانکفورت باید از شهر خودمان ۳ ساعت با ماشین سفر میکردم تا به فرانکفورت برسم. خلاصه یه خورده مانده به ساعت هفت صبح به سفارت رسیدم که همانجا بیرون از سفارت فقط یک خانم آلمانی بود که برای ویزا آمده بود، من هم شدم نفر دوم، بعدش هم هی به مراجعه کنندگان اضافه میشد. ساعت هفت و نیم درب باز شد و رفتیم داخل سفارت، مامور جلوی درب که یک لیست داشت که اسم من هم در آن بود. اول از همه چیز باید بگم که رفتار ماموران سفارت، از دربان جلوی درب گرفته تا آن خانم افیسر که با من مصاحبه کرد، بسیار مهربانانه و همراه با لبخند بود. و من که تا زمان مصاحبه استرس فراوان داشتم تا وارد سفارت شدم، همه استرسم خوابید! مثلا در کنترل درب ورودی، وقتی سبد وسایل من که کت بارانیام هم توش بود، از دستگاه بیرون آمد، یکی از نگهبانان کمک کرد وسایلم را بردارم، و بارانیام را گرفت و با لبخند گفت: به به، چه پالتو شیکی! بفرمایید بپوشیدش!! و برایم گرفت تا بپوشمش داخل سالن، انجایی که همه ویزاگیرندگان منتظر میماندند، شاید به بزرگی یک سالن تئاتر بود و ۲۴ تا باجه یا پنجره داشت که مراجعه کنندگان آنجا مصاحبه می شدند. البته فکر کنم ۴ تاش فقط برای مهاجران بود. در باجه اول، یک خانم خوشاخلاق با لبخند، بعد از پیدا کردن اسم من در لیستش گفت: اُه، شما برنده لاتاری هستید! تبریک میگم. و یک برگه آبی رنگ داد دستم و گفت : مدارک را به این ترتیب که اینجا نوشته شده آماده کن و از آنجا هم تمبر بخر بیار و این باجه بغلی هم پول را پرداخت کن. باجه بقلی پول ویزا را نقد پرداخت کردم. در باجه بعدی ، یک خانم چاق که آلمانی را بدون لهجه صحبت میکرد (تا اینجا همه کارمندان با من آلمانی صحبت کردند) مدارکم را به ترتیب گرفت و گفت که منتظر باشم که در باجه بعدی مصاحبه خواهم شد. فکر کنم این خانمه آلمانی بود، چون درست مثل کارمندان آلمانی به هیچ چیز کار نداشت و خیلی خشک فقط کارش را انجام میداد. و من ندیدم که به کسی لبخند بزنه. راستی مدرک دیپلم را هم نخواست چون لیسانس داشتم و مدرک سابقه کار هم از من نخواست. من منتظر نشسته بودم و در همان حال داشتم به یک باجه که یک دختر آلمانی داشت مصاحبه میشد. نگاه میکردم، از حرفاش فهمیدم که با ازدواج میخواد مهاجرت بگیره و حدودا نیم ساعت هی سوال و جواب داشت میشد! من هم پیش خودم گفتم: یا ابالفضل! یعنی از من هم انقدر قراره سوال جواب بشه مگه چی داره میپرسه؟ خلاصه نوبت من شد و من رفتم جلوی باجه، که یک پنجره بود و بینما شیشه بود، و با میکروفون صحبت میکردیم. آنجا هم یک خانم آمریکایی بود که با اینکه حدودا ۵۰ به بالا بود، اما خوب مونده بود پرونده و مدارک من دست این خانم بود و ایشان هم تا دید که من برنده لاتاری هستم، با لبخند تبریک گفت. اولش که خب اسم و مخلفات را پرسید و همچنانکه با من صحبت میکرد هی یه چیزایی هم تو کامپیوترش تایپ میکرد. در طرف پشت پنجره، آنجایی که من ایستاده بودم، یک دستگاه کوچک بود که من بعدا فهمیدم دستگاه اسکنر اثر انگشت هست! و رسیدیم به اینجایی که گفت: قسم بخور! که من هم تند دستم را روی همان دستگاه گذاشتم و گفتم: قسم میخورم!!! فکر کردم کتاب مقدسی، یا چیزیه زنه خندید و دستتش را بالا گرفت و گفت اینجوری و چون دست راست اون میشد سمت چپ من، من در همان حال دست چپم را بالا گرفتم و باز خندید و گفت، نه ،دست راست! و من هم مثل چارلی چاپلین هی دست راست و چپم را بالا پایین میکردم! خلاصه کلی، خنده بازار شد و با هم خندیدیم. کلا سوال هایی که از من میکرد، همانهایی بود که من در فرم هم نوشته بودم یه چیزای الکی هم پرسید مثل اینکه چندتا خواهر برادر هستید و من چندمی هستم، منهم با لبخند همه را پاسخ میدادم، همون چپ و راست کردن دستم، اثر خودش را کرد و اتمسفر مصاحبه با خنده و گاهی شوخی همراه بود. اولش به انگلیسی گپ زد و من توی پاسخ دادن به انگلیسی خوب نتونستم جواب بدم و ازش خواهشکردم که آلمانی با من حرف بزنه و او هم قبول کرد. بعدش هم پرسید که در آلمان کجا و در چه مقطعی درس میخونم و کارم چیه، و اینکه در آمریکا چهکار می خواهم بکنم، که من هم گفتم در رشته خودم میخواهم کار کنم. من اسپانسر هم نداشتم و فقط ۸۰۰۰ یورو در حسابم داشتم فقط پرسید این پول از کجا آمده در حسابم و منم گفتم که پس اندازم میباشد. و در آمریکا آیا به این آدرسی که نوشتم میروم، من هم گفتم که تا زمانی که برای خودم خانه پیدا کنم، بعله. و پرسید کی می خواهم بروم به آمریکا، و من هم گفتم یا آخر می، یا آخر جون، هرچه زودتر، بهتر آخرشهم گفت که شما زبان انگلیسیت خوب نیست آنجا چه میخواهی کنی؟ و من پاسخ دادم که، ما در زمان مدرسه و دانشگاه انگلیسی خواندهایم، اما چون اینجا همش آلمانی حرف میزنم، تمرین ندارم و گذاشتم که وقتی وارد آمریکا شدم، آن چند ماه اول که دنبال کار پیدا کردن هستم، زبان انگلیسیم را هم بهتر کنم. آخرش هم گفت: کار شما اینجا تمام شد و مدارکتون اینجا میمونه و ما براتون پست میکنیم. پاسپورت و اصل مدرک لیسانس و شناسنامه و معافی هم بماند که مترجم پارسی زبانمون هم یک نگاهی بهش بندازه! و دست آخر هم گفت: آمریکا بهتون خوش بگذره کلا، شاید ۱۰ دقیقه هم گپ زدن ما نشد. بعد از ۵ روز هم، مدارکم به همراه پاسپورت با یک ویزای خوشگل هم روش، آمد به منزل. آخر سر هم میخواهم بگویم که، تا قبل از اینکه من بیایم آمریکا، فکر میکردم که این گرین کارت فقط برای ما جهان سومیها ارزش زیادی داره، و همه دنبالش هستند. اما در آلمان، هنگامی که دنبال کارهای بلیت گرفتن و بقیه کارهای اداری بودم، میدیدم که حتی آلمانیها هم با شنیدن اینکه من گرین کارت خواهم گرفت، یهجورایی شگفتزده میشدند و گاهی هم میخواستند بدانند که چهجوریاست! خلاصه اینکه ما برندگان لاتاری شانس خیلی بزرگی آوردهایم، و خیلیها هستند که دنبال این گرین کارت هستند. من این مسئله را تازه در آمریکا بیشتر دارم احساس میکنم. اینجا دکتر و مهندسانی هستند که با ویزای کاری ۱۰ یا ۲۰ سال است که در آمریکا هستند، اما اقامت دایم نتوانستهاند بگیرند! بعضی از مکزیکی ها که اصلا بدون اجازه اقامت در آمریکا زندگی میکنند و به کارهای با دستمزد پایین میپردازند. با آرزوی کامیابی برای همه دوستان. راستی همین الآن هم گرین کارتم اومد!! هنوز ۲۰ روز از ورودم نگذشته!!
2012-06-16 ساعت 11:13
(2012-06-16 ساعت 10:40)ezatolah نوشته: قابل توجه برندگانی که مثل ما دیر اقدام کردند و با تشکر از مدیرانروز مصاحبه فقط مدرك تحصيلي فرد برنده را ميخواهند (حالا اگه خودتون دوست داريد و ميتونيد خوب يك ديپلم هم جور كنيدكه لازم هم نميشه ولي از اون مواردي است كه ادم ميگه اين جوري خيالم راحتتر است)
2012-06-16 ساعت 11:27
(2012-06-16 ساعت 11:09)Shezem نوشته: سفرنامه فرانکفورت دوست عزیز مبارکتون باشه. این تاپیک هنوز باره. می تونید اینجا هم وارد کنید. http://mohajersara.com/thread-4686-page-3.html
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور مصاحبه: 19th june دریافت ویزا: یک ضرب ___________________________ تجربه ی مصاحبه خودم در کوالالامپور-مالزی
2012-06-16 ساعت 11:39
با عرض سلام
بلاخره ما هم مصاحبه شديم ومراحل كاري انرا انجام داديم در تاريخ 7جوئن پرواز با ايران اير ساعت 5 صبح بعدازرسيدن به انكارا با تاكسي تا هتل ازيلهان با 65 لير رفتيم چون صبح زودبود هنوز اتاقها اماده نشدهبودند كه با هماهنگي وسايل رادر اتاق رسپشن گذاشتيم وبه دنبال كارهاي مديكال رفتيم تقريبا 20 دقيقه راه بود من وهمسرم ازمايش خون وعكس قفسه سينه انداختيم ولي ازبچه ها هيچ تستي نگرفت هزينه ها هم طبق معمول نا مشخص است ودر ضمن به ماگفت بعدازظهر ساعت 4 برگرديد وماهم بعداز كمي گشت وگذار درشهر به هتل رفتيم واتاق خود را تحويل گرفتيم يك سوئيت 4 تخته در قسمت استاندارد به مبلغ 80 دلار شبي در كل از هتل وكاركنان ان راضي بوديم خيلي باهتلهاي 4 ستاره فرق ندارد در ضمن يك اقاي با نام مجيد در اين هتل است كه همكاري با دوستان رادارد . بعداز ظهر هم باز به دكتر رفتيم ومرحله معاينه براي همه اعضاي خانواده انجام شد ودوباره از همه افراد خانواده ازمايش خون گرفتند وبراي بچه هاي من نيز هم كشت سل انجام شد وهم واكسن زدند . ودوروز بعدنيز براي ديدن بچه ها دوباره به مطب رفتيم وگفتند روز دوشنبه جهت گرفتن جواب به مطب مرجعه شود ودر ضمن در طول اقامت ما در انكارا فستيوال فروش اغاز شده بود وماهم استاده لازم رابرديم . روز مصاحبه نيز زود رفتيم وهمه كارها طبق روال انجام شد ومصاحبه هم سوال خاصي نپرسيد وفقط گفت من متقاعد شدم شما مي توانيد درامريكا يك زندگي تشكيل دهيد ومدارك شما كامل است واز سه هفته ديگردر سايت شماره خودراچگ كنيد وهر زمان اماده بود يك نفر براي گرفتن تشريف بياورد كافي است در كل خوب بود وما از سفر خودمان راضي هستيم وخداراشكر مي كنم . هر سوالي باشد اماده پاسخ گوئي هستم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug کنسولگری: ANKARA تاریخ مصاحبه:2012-june-12 تاریخ دریافت ویزا: بزودي تاریخ ورود به آمریکا : تاریخ دریافت گرین کارت : تعداد نفرات همراه با این کیس:4 جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
2012-06-16 ساعت 12:13
(2012-06-16 ساعت 00:38)rasbor نوشته:سلام(2012-06-15 ساعت 23:42)shahab.ra نوشته: salam khob hastin man yeki az dostanam inja moarefi kard man vaghean alan enghad esteres daram nemidonam koja , chetori moshkelamo begam , man dar hale hazer ankara hastam , madare man lottery daro mad va manm chon zire sene 21 bodam bahash omadam , 14 jun interview dashtim , azmayesha angoshnegari hata pol va ghasam ham khordim dar marhale akhar , goftan chon madareton dar avale kar esme shoma nazade , shoma kolan reject mishin vali ma seri dovom esme mano zadim va ferestadim , kcc va ona ham javab dadan va esme man to name dovom bod hala benazareton mishe eteraz kard , منظورتون موقع ثبت نام ، ثبت نام اولیه برای برنده شدن تو لاتاری بوده یا نه ارسال سری اول مدارک؟ چون من هم خودم ثبت نام نکرده بودم !!
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا : جمع تقریبی 7.5 + 2100 $ 2013 استاني كانادا تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat
يه سوال برام پيش اومده چرا فرم 9 سوالي رو بعضيها بايد پر كنن ولي براي بعضيها نيازي نيست؟ و اينكه منظور از فرستادن CV به جز فرم 9 سواليه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat
2012-06-16 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 13:37 توسط hossein1234.)
(2012-06-16 ساعت 12:18)capricorn نوشته: يه سوال برام پيش اومده چرا فرم 9 سوالي رو بعضيها بايد پر كنن ولي براي بعضيها نيازي نيست؟ و اينكه منظور از فرستادن CV به جز فرم 9 سواليه؟ دوست مهاجر سرايي عزيز ، پر كردن فرم 9 سوالي مستقيما به نظر آفيسر روز مصاحبه بستگي داره . بعضي اوقات هم يك رزومه هم مي خوان كه بايد با دقت و مطابق با ااطلاعات ارسالي قبلي پر شود . (2012-06-16 ساعت 12:13)mmmsdeghi نوشته:(2012-06-16 ساعت 00:38)rasbor نوشته:سلام(2012-06-15 ساعت 23:42)shahab.ra نوشته: salam khob hastin man yeki az dostanam inja moarefi kard man vaghean alan enghad esteres daram nemidonam koja , chetori moshkelamo begam , man dar hale hazer ankara hastam , madare man lottery daro mad va manm chon zire sene 21 bodam bahash omadam , 14 jun interview dashtim , azmayesha angoshnegari hata pol va ghasam ham khordim dar marhale akhar , goftan chon madareton dar avale kar esme shoma nazade , shoma kolan reject mishin vali ma seri dovom esme mano zadim va ferestadim , kcc va ona ham javab dadan va esme man to name dovom bod hala benazareton mishe eteraz kard , لطفا توجه كنيد : در صورتي كه اطلاعات ورودي شما براي افراد تحت تكفل ( همسر و فرزندان زير 21 سال) در مرحله اول ثبت نام لاتاري متفاوت باشد ، يعني يكي از افراد از قلم بيافتد اون كيس در مراحل بعدي " حتي با اضافه كردن اسم در مرحله پر كردن فرم ها براي KCC " اضافه هم شود باز كيس متاسفانه ريجكت مي شود چون اطلاعات كامل هنگام ثبت نام وارد نشده است . (2012-06-16 ساعت 10:40)ezatolah نوشته: قابل توجه برندگانی که مثل ما دیر اقدام کردند و با تشکر از مدیران در روز مصاحبه تنها مدرك برنده اصلي مورد نياز است . موفق باشيد اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید. تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود شیکاگو تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، frozen mind ، shadin_n ، mehdiii ، Omidooo ، ezatolah ، ghorbat
2012-06-16 ساعت 16:10
دوستان عزيزي كه هتل ددمان بودن لطفاًراهنمايي كنند كه از فرودگاه چه طوري مي تونم برم هتل ددمان ؟با همون اتوبوسهاي (442) ego مي شه رفت ؟ از ايستگاهي كه پياده مي كنه تا هتل مسافتش زياده ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th) تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat
2012-06-16 ساعت 16:32
(2012-06-16 ساعت 16:10)gulu نوشته: دوستان عزيزي كه هتل ددمان بودن لطفاًراهنمايي كنند كه از فرودگاه چه طوري مي تونم برم هتل ددمان ؟با همون اتوبوسهاي (442) ego مي شه رفت ؟ از ايستگاهي كه پياده مي كنه تا هتل مسافتش زياده ؟ سلام اصلا لازم نیست ترانسفر بگیرید چون واقعا خیلی راحت میشه به هتل رفت البته من هتل بیوک ارشان بودم ولی تا ددمان فاصله زیادی نبود خیلی به هم نزدیک بودن شما از فرودگاه که میای بیرون یه سری اتوبوس همون جلوی در وایساده که اسمش هاواشه HAVAS میری سوار میشی ایستگاه اخرش که یه جایی شبیه ترمیناله که توش پر از تاکسیه پیاده میشی ، از اونجا میتونی بری سوار یه سری اتوبوس دسگه بشی ولی ما دیگه با تاکسی رفتیم دو نفر بودیم تا دم در هتل ازمون 17 لیر گرفت. خیلی راحت بود تشکر کنندگان: Shezem ، امیر مهاجر ، mehdiii ، daria ، msi ، ghorbat ، schaghayegh
2012-06-16 ساعت 16:40
(2012-06-16 ساعت 10:40)ezatolah نوشته: قابل توجه برندگانی که مثل ما دیر اقدام کردند و با تشکر از مدیران با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی نیست من اگه بودم یه نامه به kcc می زدم و فرم رو تصصیح می کردم و بعد روز مصاحبه آخرین مدرک تحصیلی رو می بردم و قبل از قسم خوردن، مراتب را دوباره به آفیسر یادآوری می کردم. (البته مطمئنا آفیسر خواهد گفت که اشکالی ندارد چون ایشان برنده اصلی نیستند)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en]
2012-06-16 ساعت 17:02
(2012-06-16 ساعت 01:23)SH1A2R3 نوشته:(2012-06-16 ساعت 00:23)zaherbin نوشته: انشاالله آقا شهاب قانون عدم اعتراض به ردی کیس شامل حال شما نشود. من هم وضع شما رو دارم شایرا جون کس دیگه ای برام ثبت نام کرده- به اندازه کافی خواب و خوارک ما مصاحبه شده از دوستان خواهش می کنم لطفا استرس رو بیشتر نکن به خدا تحمل این روزها به اندازه کافی صبر می خواد و دقت با استرس ممکنه دقتمون تو کارا کم بشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
2012-06-16 ساعت 18:31
(2012-06-16 ساعت 01:17)gulu نوشته: دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟ عکسی هست که برای سفارت فرستادیم در ضمن ما عکس فرستاده بودیم ولی روز مصاجبه دوباره ازما خواست که خدا را شکر از همون عکسها همراه داشتیم.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا مصاحبه:اپریل نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم) ورود به آمریکا:sep2012 گرین کارت:15 روز بعد از ورود تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat ، Serendipity ، mojtaba_k
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان