موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما دیروز رفتیم واسه مدیکال از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۳:۳۰ عصر اونجا بودیم ...کلا رندمی یه نوعی واکسن میزنه !!!به نظرم تو ایران ام ام آر رو زدن بی عقلی چون اینجا حتما میزنه !!! به من ام ام آر زد به شوهرم هم ام ام آر و ابله مرغون !! به هر کسی هم که اونجا بود همین ها رو زد! کسی رو بدون واکسن نفرستاد بیرون !!!
ما هتل ازیلهان هستیم دابل رو شبی ۵۴ میدیم ،البته شبیه هتل نیست چون خیلی تمیز نیست مخصوصا سرویس حموم ،توالتش !!!
خلاصه به امید خدا ۲شنبه میریم مصاحبه به امید ویزا !!
دعا کنین برامون
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-22 ساعت 08:09)maka2 نوشته: توي فرم انكارا ايتم شماره ١٣ اضافه شده ، كه گفته مي تونيم فرم هاي ٢٣٠ و ١٣٠ اپديت شده رو با مدارك بفرستيم!!! فكر ميكن بخاطر اشتباهات زيادي كه دوستان در سفارت تصحيح ميكردند اينو اضافه كردن. براي دوستاني كه مداركشون رو هم ارسال كردن اگه اپديتي دارن بد نيست اماده كنند و اونجا با اصل مدارك ارائه بدن .
مرسی مکا جان از راهنماییت.یکم از استرس من کم کردی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-22 ساعت 10:29)frz61 نوشته: دوستان من الان ایمیل از سفارت گرفتم که مدارک زیر رو با خودم ببرم-
منم امروز یه ایمیل گرفتم از سفارت که مدارک ببرم، البته من مجردم ولی به نظر ایمیل خودکار نیست البته من واسه متاهلین رو ندیدم ولی واسه من اینارو زده
- Passport
- Medical report
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person, payable by credit card or in cash (if you prefer to pay in cash, please bring exact change).
- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم کسی میدونه که پرینت بانک ملتو تو تهران از کجا باید گرفت یعنی آدرس دقیق رو کسی داره؟ چون من از شهرستان گرفتم بردم ناقض بود و سفارت قبول نکردحالا میخوام برم تهران بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شده
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیابان طالقانی بین قرنی و مفتح
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-22 ساعت 21:06)hossein1234 نوشته: (2012-06-22 ساعت 20:27)S.M.K نوشته: سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شده
دوست عزیز ، اگر تمامی فرم هاتون رو هم اینطوری که فرمودید پر کردین ، قبل از قسم خوردن به آفیسر متذکر شوید و بفرمایید این مورد به خاطر ۳ قسمتی بودن فامیلیتون بوده . حتما اصلاح همه فرم ها همراتون باشه ... موفق باشید.
ممنون دوست عزیز از جوابت .من تو فرمهای 230 و122درست نوشتم توی فرمهای ثبت نام لاتاری اشتباه کردم
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز وقت دکتر داشتم از دکتر اونگان. خدا رو شکر خودش اونجا نبود و خانومش بود.
بسیار خانم محترمی بود. بهم فقط واکسن م م ر زد و جواب ازمأیشهأی پاستور رو قبول کرد و واکسن اضافه ای بهم نزد.
هزینه ویزیت و ایکس ری و ازمأش خون و امام ر شد ۲۰۰ دلار.
فردا ساعت ۱۰ میرم برای جواب.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین