کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام. من باید همراه ترجمه مدارک فرم آنکارا را هم برای هر کدوم از اعضای خانواده پست کنم درسته؟ من از فرمهایی که قبلا فرستادم کپی ندارم. چون شوهرم توی شرکتهای مختلف کار میکرده ممکنه نتونم تاریخها رو درست بنویسم. مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن قسمت مربوط به سوابق تحصیلی از دبیرستان بنویسم یا قبل از اون؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 00:23)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 22:09)funnybluesolea نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 20:04)shadin_n نوشته:  یه سوال داشتم کسی‌ میدونه که پرینت بانک ملتو تو تهران از کجا باید گرفت یعنی‌ آدرس دقیق رو کسی‌ داره؟ چون من از شهرستان گرفتم بردم ناقض بود و سفارت قبول نکردحالا می‌خوام برم تهران بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

من از بانک ملت شهرک خودمون گرفتم، معادل دلاری هم نزده بود. سفارت سوال هم نپرسید در موردش... البته ترجمه سند هم داشتم.

من از شعبه شهرستان گرفتم. معادل دلار هم نزده بود. فقط تاریخ افتتاح حساب و موجودی در یک روز رو داشت. مهر شعبه مرکزی تهران هم نداشت. سفارت هم ایرادی نگرفت. سند و اسپانسر و ساپورت مالی هم نداشتم.
شما از شعبه خودتون در شهرستان می تونید این پزینت رو تهیه کنید.
آدرس شعبه مرکزی بانک ملت در خ طالقانی بعد از تقاطع قرنی است.
اول به طبقه همکف مراجعه کنید و مرحله بعدش رو راهنماییتون می کنن
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: shkhmo ، honey62 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته:  دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟

اگه من باشم، یه آگهی فروش لوازم منزل در روزنامه می‌زنم ، یا یه آگهی درست می‌کنم و همون دور و اطراف محله خودمان می‌چسبونم. اینجوری دیگه، حق دلالی سمساری هم نمی‌دهید. به همه فامیل و در و همسایه می‌گم که فروش لوازم منزل دارم.
بهتره که هرچه را که می‌خواهید بفروشید را یک جا جمع کنید و روی تک تکشان قیمت بزنید.
اما یه چیز دیگه، اگه فکر می‌کنید که شاید، به احتمال خیلی کم، از اینکه بخواهید در غربت زندگی کنید، پشیمان شوید، شاید بهتره که لوازم را برای روز مبادا در منزل یکی از آشناها فعلا انبار کنید.
من تا حالا ۲ بار مهاجرت کرده‌ام، و خیلی دیده‌ام که خانواده‌هایی از ایران بدون اطلاع کافی، فقط بخاطر اینکه از ایران بیایند بیرون، مهاجرت کرده‌اند و هنوز به ۳ ماه نرسیده، پشیمان شده‌اند و در حالت بد نیز، کارشان به جدایی کشیده است. البته منظورم به شما نیست، اما دوستان حتما تا جایی که می‌توانند اطلاع خودشان را زیاد کنند، ضرر نداره.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: saher ، honey62 ، 3rip ، امیر مهاجر ، hoda2012 ، shadin_n ، mgolchin13 ، ghorbat ، Orchin ، daria ، SH1A2R3 ، soheila_chem
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته:  دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
سلام دوست عزیز
روزنامه همشهری بخشی داره به نام جمعه بازار، فکر کنم اونجا بهتر از سمساری باشه.
البته نمیدونم این بحث با موضوع تاپیک مرتبط هست یا خیر.
موفق باشید
تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، hamedhamed ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 12:09)mehdi.pazoki نوشته:  
سلام دوست عزیز
موفق باشید

دوست عزیزمن جایی پیدانکردم این موضوع بنویسم من شهرستان زندگی میکنم.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 12:15)shkhmo نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 12:09)mehdi.pazoki نوشته:  
سلام دوست عزیز
موفق باشید
دوست عزیزمن جایی پیدانکردم این موضوع بنویسم من شهرستان زندگی میکنم.
شهرستان رو نمیدونم، شاید توی اینترنت جایی باشه که بتونید آگهی کنید.
تشکر کنندگان: 3rip ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 13:27)leila20 نوشته:  من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام <> نگران نباشید ! شما نی تونید فرم هاتون رو عوض کنید و روزی که می رید سفارت فرم جدید رو بهشون بدید . قبل از مصاحبه یک بار می رید فرم هاتون رو چک می کنید و موقع مصاحبه آفیسر به شما می گه که آیا محتویات فرم صحیح است یا خیر و بعد به شما قسم می دهد !!!!
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، 3rip ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، کیانا ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 13:27)leila20 نوشته:  من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.

سلام اگه مدارکو نفرستادی انکارا فرم اپدیت شده رو می تونی بفرستی دوست عزیز مکا فرم جدید انکارا رو گذاشتن که تو فرم قسمت 13 اضافه شده که فرماتون رو می تونید بفرستید.
توي فرم انكارا ايتم شماره ١٣ اضافه شده ، كه گفته مي تونيم فرم هاي ٢٣٠ و 122 اپديت شده رو با مدارك بفرستيم!!! فكر ميكن بخاطر اشتباهات زيادي كه دوستان در سفارت تصحيح ميكردند اينو اضافه كردن. براي دوستاني كه مداركشون رو هم ارسال كردن اگه اپديتي دارن بد نيست اماده كنند و اونجا با اصل مدارك ارائه بدن .

http://photos.state.gov/libraries/turkey...061412.pdf
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، 3rip ، leila20 ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، maka2 ، daria ، SH1A2R3

سلام دوست عزيز، اينجا كه همه ميخوان برن فكر نكنم كسي لوازم منزل بخرهCool
ولي اين سايت رو يه سر بزنيد يه فروم داره به عنوان حراج لوازم منزل
http://www.nowaroos.com/
من خودم ميخواستم يه چيزي بفروشم توي اين سايت زدم و موفقيت آميز بود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، 3rip ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، Hediyeh ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ASALI
(2012-06-23 ساعت 04:41)daria نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 01:52)taba60 نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 01:20)edge نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 00:24)taba60 نوشته:  سلام لطف می کنید فرم هایی که باید با مدارک به انکارا بفرستیم وبرام بگذارید؟اپدیت شدشو پیدا نمی کنم.ممنون

1- ترجمه اخرین مدرک تحصیلی
2- ترجمه کارت پایان خدمت
3- ترجمه سابقه کار
4- 2 قطعه عکس 5*5
5- ترجمه سند ازدواج
6- کپی تمکن مالی
7- نامه دوم سفارت

اگه چیزی رو کم گفتم دوستان هم بگن Smile

ممنون ولی اینا مدارکن من فرمی که با مدارک می فرستن می خوام.

سلام دوست عزیز ممنون ولی فقط همین یه فرم من قبلا 2 تا فرم دیدم.
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، honey62
سلام خدمت همگي دوستان

من یه سوالی داشتم از خدمت شما . من الان نتیجه ام اومده فراخوانده شدم برای دور بعد .اما post من را زده انکارا . من الان در ایران هستم اما تا دو سه ماه آینده برای تحصیل می روم فنلاند . حالا به نظر شما امکان داره محل مصاحبه را از انکارا بیاندازم هلسینکی . چطوری می توانم این کار را بکنم . به خود Kcc هم ایمیل زدم . فرم ها را فرستادم اما توش آدرس الان كه ايران است را نوشتم چون هنوز ادرسم تو فنلاند دقیق مشخص نیست محل اقامت زدم ایران . با KCC‌هم مكاتبه كردم مي گويند اگر آدرس شما عوض شده آدرس جديد تو كشور جديد را بدهيد چون ما بر اساس اولويت منطقه اي عمل مي كنيم . کیس نامبر من هم پایین است حدود 5000 که فکر کنم زود کارنت بشه .البته مسلما بعد از اكتبر است . اما من بايد آخر جولاي فنلاند باشم كه تا اون موقع قطعا آدرسم مشخص مي شود .
البته من برنده سال 2013 هستم اما اين سوال را در تالار 2013 پرسيدم كسي جواب نداد و ارجاع دادند شايد در اين قسمت تجربيات دوستان بيشتر باشد .
متشکر می شوم اگر راه حلی در این باره دارید بفرماييد .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 13:59)hadiseh.t نوشته:  

سلام اگه مدارکو نفرستادی انکارا فرم اپدیت شده رو می تونی بفرستی دوست عزیز مکا فرم جدید انکارا رو گذاشتن که تو فرم قسمت 13 اضافه شده که فرماتون رو می تونید بفرستید.
توي فرم انكارا ايتم شماره ١٣ اضافه شده ، كه گفته مي تونيم فرم هاي ٢٣٠ و 122 اپديت شده رو با مدارك بفرستيم!!! فكر ميكن بخاطر اشتباهات زيادي كه دوستان در سفارت تصحيح ميكردند اينو اضافه كردن. براي دوستاني كه مداركشون رو هم ارسال كردن اگه اپديتي دارن بد نيست اماده كنند و اونجا با اصل مدارك ارائه بدن .

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان