موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من باید همراه ترجمه مدارک فرم آنکارا را هم برای هر کدوم از اعضای خانواده پست کنم درسته؟ من از فرمهایی که قبلا فرستادم کپی ندارم. چون شوهرم توی شرکتهای مختلف کار میکرده ممکنه نتونم تاریخها رو درست بنویسم. مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن قسمت مربوط به سوابق تحصیلی از دبیرستان بنویسم یا قبل از اون؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام <> نگران نباشید ! شما نی تونید فرم هاتون رو عوض کنید و روزی که می رید سفارت فرم جدید رو بهشون بدید . قبل از مصاحبه یک بار می رید فرم هاتون رو چک می کنید و موقع مصاحبه آفیسر به شما می گه که آیا محتویات فرم صحیح است یا خیر و بعد به شما قسم می دهد !!!!
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-23 ساعت 13:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-23 ساعت 14:02 توسط hadiseh.t.)
(2012-06-23 ساعت 13:27)leila20 نوشته: من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.
سلام اگه مدارکو نفرستادی انکارا فرم اپدیت شده رو می تونی بفرستی دوست عزیز مکا فرم جدید انکارا رو گذاشتن که تو فرم قسمت 13 اضافه شده که فرماتون رو می تونید بفرستید.
توي فرم انكارا ايتم شماره ١٣ اضافه شده ، كه گفته مي تونيم فرم هاي ٢٣٠ و 122 اپديت شده رو با مدارك بفرستيم!!! فكر ميكن بخاطر اشتباهات زيادي كه دوستان در سفارت تصحيح ميكردند اينو اضافه كردن. براي دوستاني كه مداركشون رو هم ارسال كردن اگه اپديتي دارن بد نيست اماده كنند و اونجا با اصل مدارك ارائه بدن .
http://photos.state.gov/libraries/turkey...061412.pdf
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته: دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟
سلام دوست عزيز، اينجا كه همه ميخوان برن فكر نكنم كسي لوازم منزل بخره
ولي اين سايت رو يه سر بزنيد يه فروم داره به عنوان حراج لوازم منزل
http://www.nowaroos.com/
من خودم ميخواستم يه چيزي بفروشم توي اين سايت زدم و موفقيت آميز بود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 04:41)daria نوشته: (2012-06-23 ساعت 01:52)taba60 نوشته: (2012-06-23 ساعت 01:20)edge نوشته: (2012-06-23 ساعت 00:24)taba60 نوشته: سلام لطف می کنید فرم هایی که باید با مدارک به انکارا بفرستیم وبرام بگذارید؟اپدیت شدشو پیدا نمی کنم.ممنون
1- ترجمه اخرین مدرک تحصیلی
2- ترجمه کارت پایان خدمت
3- ترجمه سابقه کار
4- 2 قطعه عکس 5*5
5- ترجمه سند ازدواج
6- کپی تمکن مالی
7- نامه دوم سفارت
اگه چیزی رو کم گفتم دوستان هم بگن
ممنون ولی اینا مدارکن من فرمی که با مدارک می فرستن می خوام.
سلام دوست عزیز ممنون ولی فقط همین یه فرم من قبلا 2 تا فرم دیدم.
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همگي دوستان
من یه سوالی داشتم از خدمت شما . من الان نتیجه ام اومده فراخوانده شدم برای دور بعد .اما post من را زده انکارا . من الان در ایران هستم اما تا دو سه ماه آینده برای تحصیل می روم فنلاند . حالا به نظر شما امکان داره محل مصاحبه را از انکارا بیاندازم هلسینکی . چطوری می توانم این کار را بکنم . به خود Kcc هم ایمیل زدم . فرم ها را فرستادم اما توش آدرس الان كه ايران است را نوشتم چون هنوز ادرسم تو فنلاند دقیق مشخص نیست محل اقامت زدم ایران . با KCCهم مكاتبه كردم مي گويند اگر آدرس شما عوض شده آدرس جديد تو كشور جديد را بدهيد چون ما بر اساس اولويت منطقه اي عمل مي كنيم . کیس نامبر من هم پایین است حدود 5000 که فکر کنم زود کارنت بشه .البته مسلما بعد از اكتبر است . اما من بايد آخر جولاي فنلاند باشم كه تا اون موقع قطعا آدرسم مشخص مي شود .
البته من برنده سال 2013 هستم اما اين سوال را در تالار 2013 پرسيدم كسي جواب نداد و ارجاع دادند شايد در اين قسمت تجربيات دوستان بيشتر باشد .
متشکر می شوم اگر راه حلی در این باره دارید بفرماييد .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد etroit
A journey of thousand miles begins with a single step
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 13:59)hadiseh.t نوشته: (2012-06-23 ساعت 13:27)leila20 نوشته: من همین الان متوجه اشتباه بزرگی در فرم 230 شدم. سوالی31 که میپرسه افرادی که میخواهید الان باهاتون بیان آمریکا رو جواب ندادم و سوال بعدیش که میگه افرادی که بعدا میان را جواب دادم و اسم خودم و دخترمو اونجا نوشتم. به نظرتون چکار کنم؟ دوباره این فرمارو بفرستم با مدارکم به آنکارا؟ممنون از راهنماییتون.
سلام اگه مدارکو نفرستادی انکارا فرم اپدیت شده رو می تونی بفرستی دوست عزیز مکا فرم جدید انکارا رو گذاشتن که تو فرم قسمت 13 اضافه شده که فرماتون رو می تونید بفرستید.
توي فرم انكارا ايتم شماره ١٣ اضافه شده ، كه گفته مي تونيم فرم هاي ٢٣٠ و 122 اپديت شده رو با مدارك بفرستيم!!! فكر ميكن بخاطر اشتباهات زيادي كه دوستان در سفارت تصحيح ميكردند اينو اضافه كردن. براي دوستاني كه مداركشون رو هم ارسال كردن اگه اپديتي دارن بد نيست اماده كنند و اونجا با اصل مدارك ارائه بدن .