کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام به دوستان گل مهاجرسرا
دوستان من برای اینکه مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه نهایت باید تا آخر این هفته پست کنم اما سند ملکم آماده نیست. حالا سوال اینجاست که اگر مدارک را چند روز دیرتر اما کامل پست کنم بهتره یا اینکه سایر مدارک را بفرستم و سند را هر وقت آماده شد دیرتر و جدا از بقیه ارسال کنم یا اینکه سند را روز مصاحبه با خودم ببرم؟
اگر مدارک ما به جای 15 روز قبل 10 روز قبل به سفارت برسه خیلی فرق میکنه؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، daria ، honey62
(2012-06-23 ساعت 17:42)mo* نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجرسرا
دوستان من برای اینکه مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه نهایت باید تا آخر این هفته پست کنم اما سند ملکم آماده نیست. حالا سوال اینجاست که اگر مدارک را چند روز دیرتر اما کامل پست کنم بهتره یا اینکه سایر مدارک را بفرستم و سند را هر وقت آماده شد دیرتر و جدا از بقیه ارسال کنم یا اینکه سند را روز مصاحبه با خودم ببرم؟

دوست گلم نگران نباش مشکلی پیش نمیادحتی میتونید روزمصاحبه تحویل بدین .
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Hediyeh ، mo* ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، daria ، schaghayegh
(2012-06-23 ساعت 17:58)shkhmo نوشته:  

دوست خوب من ممنون از راهنماییتون . نگران که نیستم فقط نمی دونم که سایر مدارک را زودتر پست کنم و فقط سند را روز مصاحبه ببرم یا سند را هم با بقیه مدارک بفرستم اما جوری که 8-9 روز قبل از مصاحبه میرسه نه 15 روز ؟ در هر دو حالت مشکلی پیش نمیاد? الان برام مهمه بدونم که اون 15 روز جدی و لازم الاجراست یا دیرتر برسه هم خیلی مهم نیست؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii
(2012-06-23 ساعت 00:24)taba60 نوشته:  سلام لطف می کنید فرم هایی که باید با مدارک به انکارا بفرستیم وبرام بگذارید؟اپدیت شدشو پیدا نمی کنم.ممنون

تو امضای من لینکش هست فقط باید بری صفحه اخر فایل pdf
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته:  دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟

بهترین راهش جمعه بازار همشهریه وسایلتون رو چند تایی با هم تو بخش های مختلفش با شماره های مختلف اگهی بدین(چون محدودیت تعداد داره). یک کم زمان بر هست ولی چون مصرف کننده ها هم میان بهتر از سمساری ها که بزخری میکنن میتونید بفروشید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، schaghayegh ، SH1A2R3
(2012-06-22 ساعت 21:25)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 21:06)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 20:27)S.M.K نوشته:  سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شدهTongue

دوست عزیز ، اگر تمامی فرم هاتون رو هم اینطوری که فرمودید پر کردین ، قبل از قسم خوردن به آفیسر متذکر شوید و بفرمایید این مورد به خاطر ۳ قسمتی بودن فامیلیتون بوده . حتما اصلاح همه فرم ها همراتون باشه ... موفق باشید.

من هم همچین مشکلی را داشتم. موقع ثبت نام لاتری یک قسمت از نام خانوادگیم رو نوشتم اما در فرم هایی که براشون فرستادم نام خانوادگیم رو کامل نوشتم. حالا منم نگران از اینکه مشکل پیش بیاد.

امیدوارم که مشکلی پیش نیاد توکل به خداSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، ronmony ، SH1A2R3 ، shadin_n
دوستان نامه دوم همون نامه ای است که وقت برای سفارت را دادن؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat
(2012-06-24 ساعت 00:50)nilufar نوشته:  دوستان نامه دوم همون نامه ای است که وقت برای سفارت را دادن؟

اره نیلوفر جان همونه که باید پرینت ازش بگیری با مدارک بفرستی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، mehdiii ، shadin_n ، nilufar ، ghorbat
(2012-06-24 ساعت 00:50)nilufar نوشته:  دوستان نامه دوم همون نامه ای است که وقت برای سفارت را دادن؟

بله interview apointment, گرفتيش به سلامتي؟
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، ghorbat
(2012-06-24 ساعت 01:00)maka2 نوشته:  

بله interview apointment, گرفتيش به سلامتي؟

بله ، برای اوایل آگوست وقت مصاحبه مون اعلام شده، ممنون از لطفت
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: maka2 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، mehdiii ، shadin_n ، bakhshandehgy ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 21:24)S.M.K نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 21:25)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 21:06)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-22 ساعت 20:27)S.M.K نوشته:  سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شدهTongue

دوست عزیز ، اگر تمامی فرم هاتون رو هم اینطوری که فرمودید پر کردین ، قبل از قسم خوردن به آفیسر متذکر شوید و بفرمایید این مورد به خاطر ۳ قسمتی بودن فامیلیتون بوده . حتما اصلاح همه فرم ها همراتون باشه ... موفق باشید.

من هم همچین مشکلی را داشتم. موقع ثبت نام لاتری یک قسمت از نام خانوادگیم رو نوشتم اما در فرم هایی که براشون فرستادم نام خانوادگیم رو کامل نوشتم. حالا منم نگران از اینکه مشکل پیش بیاد.

امیدوارم که مشکلی پیش نیاد توکل به خداSmile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
فامیلی من هم در شناسنامه 2 قسمتی هست ولی در پاسپورت سره هم شده. فرمهارو مثل شناسنامه پر کرده بودم. وقتی رفتیم مصاحبه دیدم خود آفیسر لاک زده و مثل پاسپورت نوشته.!!!! منم چیزی نگفتم و امضا کردم
اصلا نگرانه این چیزا نباشین...
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، shkhmo ، bakhshandehgy ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 16:32)babak 1234 نوشته:  سلام خدمت همگي دوستان

من یه سوالی داشتم از خدمت شما . من الان نتیجه ام اومده فراخوانده شدم برای دور بعد .اما post من را زده انکارا . من الان در ایران هستم اما تا دو سه ماه آینده برای تحصیل می روم فنلاند . حالا به نظر شما امکان داره محل مصاحبه را از انکارا بیاندازم هلسینکی . چطوری می توانم این کار را بکنم . به خود Kcc هم ایمیل زدم . فرم ها را فرستادم اما توش آدرس الان كه ايران است را نوشتم چون هنوز ادرسم تو فنلاند دقیق مشخص نیست محل اقامت زدم ایران . با KCC‌هم مكاتبه كردم مي گويند اگر آدرس شما عوض شده آدرس جديد تو كشور جديد را بدهيد چون ما بر اساس اولويت منطقه اي عمل مي كنيم . کیس نامبر من هم پایین است حدود 5000 که فکر کنم زود کارنت بشه .البته مسلما بعد از اكتبر است . اما من بايد آخر جولاي فنلاند باشم كه تا اون موقع قطعا آدرسم مشخص مي شود .
البته من برنده سال 2013 هستم اما اين سوال را در تالار 2013 پرسيدم كسي جواب نداد و ارجاع دادند شايد در اين قسمت تجربيات دوستان بيشتر باشد .
متشکر می شوم اگر راه حلی در این باره دارید بفرماييد .

دوست عزیز ضمن تبریک به شما، پیشنهاد میکنم برای ارسال فرم ها عجله نکنین، برای اینکه حتی اگه تو آگوست هم فرم ها رو بفرستین مطمئنا مشکلی پیش نمیاد و میتونین اون موقع با خیال راحت هم آدرس فنلاند رو بدین و هم سفارتتون رو توی فرم dsp-122 قسمت ۴، هلسینکی انتخاب کنین. ضمنا با توجه به کیس نامبر های امسال بعید میدونم مصاحبتون توی دو سه ماه اول باشه، چون ۵۰۰۰ حدودا وسط میشه برای ۲۰۱۳ (البته تو اکتبر ممکنه برندگان بیشتری اعلام بشه). ولی حتی اگه قرار بود مصاحبتون تو اکتبر هم باشه، آگوست دیر نبود برای ارسال فرم ها. یادتون باشه که ما ۲۰۱۲ ای ها تازه وسط جولای نتایجمون رو گرفتیم و اکثر بچه ها تو آگوست فرم هاشون رو فرستادن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3
دوستان یک راهنمایی میخواستم. از اونجایی که دلار امروز به ۱۸۷۷ تومان رسیده و ما یک ماه دیگه عازمیم برای مصاحبه، به نظرتون زودتر دلار بخرم یا صبر کنم شاید پایینتر بیاد؟‌ در واقع با توجه به مذاکرات ۳ جولای تو استانبول و باقی قضایا پیش بینیتون از قیمت دلار تا یک ماه دیگه چیه؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n ، bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-23 ساعت 18:22)mo* نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:58)shkhmo نوشته:  

دوست خوب من ممنون از راهنماییتون . نگران که نیستم فقط نمی دونم که سایر مدارک را زودتر پست کنم و فقط سند را روز مصاحبه ببرم یا سند را هم با بقیه مدارک بفرستم اما جوری که 8-9 روز قبل از مصاحبه میرسه نه 15 روز ؟ در هر دو حالت مشکلی پیش نمیاد? الان برام مهمه بدونم که اون 15 روز جدی و لازم الاجراست یا دیرتر برسه هم خیلی مهم نیست؟
با توجه به افرادي كه قبلاً رفتن مصاحبه و سفرنامشون را گذاشتن
اگه من بودم مدارك رو سريع ميفرستادم سند رو روز مصاحبه ميبردم چون شنيدم موقع مصاحبه از تمكن مالي ميپرسه اگه ناقص باشه و ميتوني كاملش كني حتي بعضي ها هم گفتن تمكن مالي يا وضعيت اسژانسرتون مبهم وقتي مياي واسه گرفتن ويزا آماده كن با خودت بيار
اين نظر منه
البته نبايد اگر چند روزي هم ديرتر به دستشون برسه مشكلي پيش بياد
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-21 ساعت 22:25)maka2 نوشته:  [quote='mehdi.pazoki' pid='184858' dateline='1340282548']
سلام دوستان
یک سوال دارم، همه میدونیم که داشتن ویزای شینگن، برای آفیسر میتونه آیتم مثبتی باشه، ولی اگر ویزارو گرفته باشی و ازش استفاده نکرده باشید یعنی به هیچ کدام از کشورهای اتحادیه اروپا سفر نکرده باشید با اون ویزا، به نظرتون بازهم آیتم مثبتی به حساب میاد یا برعکس ؟ مثلاً گیر بدن تو که شینگن داشتی چرا نرفتی اونجا ؟
مرسی
دوست عزیز ویزای شینگن برای کیس های لاتاری به حساب نمیاد، برای ویزای توریستی ایتم مثبتیه!! خود من موقعی که رفته بودم مصاحبه بهم گفت برو یه شینگن بگیر و دفعه بعد بیا برای امریکا اقدام کن......ولی اینجوری که من فهمیدم برای لاتاری اصلا این چیزا مهم نیست .....حتی امسال اون صفحه مدارک انکارا که سفرهای قبلی رو میخواست رو ورداشتن.
ممنون دوست عزیز
بیشتر منظورم اینه که کسی که شینگن میگیره طبیعتاً کمی در موردش تحقیق شده (از هر لحاظ) اگر این شخص برگه آبی دریافت کنه آیا داشتن شینگن ممکنه کمک کنه پروسه کلیرنس کوتاه تری داشته باشه یا خیر ؟ اونها هم ویزای شینگن رو قبول دارن و یک جور اعتبار ممکنه باشه.
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، honey62 ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، zina s
(2012-06-24 ساعت 12:23)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-06-21 ساعت 22:25)maka2 نوشته:  [quote='mehdi.pazoki' pid='184858' dateline='1340282548']
سلام دوستان
یک سوال دارم، همه میدونیم که داشتن ویزای شینگن، برای آفیسر میتونه آیتم مثبتی باشه، ولی اگر ویزارو گرفته باشی و ازش استفاده نکرده باشید یعنی به هیچ کدام از کشورهای اتحادیه اروپا سفر نکرده باشید با اون ویزا، به نظرتون بازهم آیتم مثبتی به حساب میاد یا برعکس ؟ مثلاً گیر بدن تو که شینگن داشتی چرا نرفتی اونجا ؟
مرسی
دوست عزیز ویزای شینگن برای کیس های لاتاری به حساب نمیاد، برای ویزای توریستی ایتم مثبتیه!! خود من موقعی که رفته بودم مصاحبه بهم گفت برو یه شینگن بگیر و دفعه بعد بیا برای امریکا اقدام کن......ولی اینجوری که من فهمیدم برای لاتاری اصلا این چیزا مهم نیست .....حتی امسال اون صفحه مدارک انکارا که سفرهای قبلی رو میخواست رو ورداشتن.
ممنون دوست عزیز
بیشتر منظورم اینه که کسی که شینگن میگیره طبیعتاً کمی در موردش تحقیق شده (از هر لحاظ) اگر این شخص برگه آبی دریافت کنه آیا داشتن شینگن ممکنه کمک کنه پروسه کلیرنس کوتاه تری داشته باشه یا خیر ؟ اونها هم ویزای شینگن رو قبول دارن و یک جور اعتبار ممکنه باشه.
من اينطور فكر نمي كنم. چون توي پاس فعلي من 5 تا ويزاي شينگن بود ولي برگه آبي گرفتم و يك ماه طول كشيد تا كلير بشم. Sad
البته اگه نظريه شما درست باشه، من بايد خيلي بيش از اينها معطل كليرنس مي شدم!Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، honey62 ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان