موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گل مهاجرسرا
دوستان من برای اینکه مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه نهایت باید تا آخر این هفته پست کنم اما سند ملکم آماده نیست. حالا سوال اینجاست که اگر مدارک را چند روز دیرتر اما کامل پست کنم بهتره یا اینکه سایر مدارک را بفرستم و سند را هر وقت آماده شد دیرتر و جدا از بقیه ارسال کنم یا اینکه سند را روز مصاحبه با خودم ببرم؟
اگر مدارک ما به جای 15 روز قبل 10 روز قبل به سفارت برسه خیلی فرق میکنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-22 ساعت 21:25)amin_gholian نوشته: (2012-06-22 ساعت 21:06)hossein1234 نوشته: (2012-06-22 ساعت 20:27)S.M.K نوشته: سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شده
دوست عزیز ، اگر تمامی فرم هاتون رو هم اینطوری که فرمودید پر کردین ، قبل از قسم خوردن به آفیسر متذکر شوید و بفرمایید این مورد به خاطر ۳ قسمتی بودن فامیلیتون بوده . حتما اصلاح همه فرم ها همراتون باشه ... موفق باشید.
من هم همچین مشکلی را داشتم. موقع ثبت نام لاتری یک قسمت از نام خانوادگیم رو نوشتم اما در فرم هایی که براشون فرستادم نام خانوادگیم رو کامل نوشتم. حالا منم نگران از اینکه مشکل پیش بیاد.
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد توکل به خدا
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامه دوم همون نامه ای است که وقت برای سفارت را دادن؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست *
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 00:50)nilufar نوشته: دوستان نامه دوم همون نامه ای است که وقت برای سفارت را دادن؟
اره نیلوفر جان همونه که باید پرینت ازش بگیری با مدارک بفرستی.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-23 ساعت 21:24)S.M.K نوشته: (2012-06-22 ساعت 21:25)amin_gholian نوشته: (2012-06-22 ساعت 21:06)hossein1234 نوشته: (2012-06-22 ساعت 20:27)S.M.K نوشته: سلام
من 28juneمصاحبمه به امید خدا یکشنبه شب پرواز دارم.فقط یه چیزه که ذهنم مشغول کرده اونم اینه که فامیلیه من 2 قسمته که موقع ثبت نام لاتاری قسمت اول توmiddle name نوشتم و قسمت دوم توfamily name.حالا امیدوارم که به این موضوع گیر ندن.چون منم اصلا به روی خودم نیاوردم که چنین اشتباهی شده
دوست عزیز ، اگر تمامی فرم هاتون رو هم اینطوری که فرمودید پر کردین ، قبل از قسم خوردن به آفیسر متذکر شوید و بفرمایید این مورد به خاطر ۳ قسمتی بودن فامیلیتون بوده . حتما اصلاح همه فرم ها همراتون باشه ... موفق باشید.
من هم همچین مشکلی را داشتم. موقع ثبت نام لاتری یک قسمت از نام خانوادگیم رو نوشتم اما در فرم هایی که براشون فرستادم نام خانوادگیم رو کامل نوشتم. حالا منم نگران از اینکه مشکل پیش بیاد.
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد توکل به خدا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
فامیلی من هم در شناسنامه 2 قسمتی هست ولی در پاسپورت سره هم شده. فرمهارو مثل شناسنامه پر کرده بودم. وقتی رفتیم مصاحبه دیدم خود آفیسر لاک زده و مثل پاسپورت نوشته.!!!! منم چیزی نگفتم و امضا کردم
اصلا نگرانه این چیزا نباشین...
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 16:32)babak 1234 نوشته: سلام خدمت همگي دوستان
من یه سوالی داشتم از خدمت شما . من الان نتیجه ام اومده فراخوانده شدم برای دور بعد .اما post من را زده انکارا . من الان در ایران هستم اما تا دو سه ماه آینده برای تحصیل می روم فنلاند . حالا به نظر شما امکان داره محل مصاحبه را از انکارا بیاندازم هلسینکی . چطوری می توانم این کار را بکنم . به خود Kcc هم ایمیل زدم . فرم ها را فرستادم اما توش آدرس الان كه ايران است را نوشتم چون هنوز ادرسم تو فنلاند دقیق مشخص نیست محل اقامت زدم ایران . با KCCهم مكاتبه كردم مي گويند اگر آدرس شما عوض شده آدرس جديد تو كشور جديد را بدهيد چون ما بر اساس اولويت منطقه اي عمل مي كنيم . کیس نامبر من هم پایین است حدود 5000 که فکر کنم زود کارنت بشه .البته مسلما بعد از اكتبر است . اما من بايد آخر جولاي فنلاند باشم كه تا اون موقع قطعا آدرسم مشخص مي شود .
البته من برنده سال 2013 هستم اما اين سوال را در تالار 2013 پرسيدم كسي جواب نداد و ارجاع دادند شايد در اين قسمت تجربيات دوستان بيشتر باشد .
متشکر می شوم اگر راه حلی در این باره دارید بفرماييد .
دوست عزیز ضمن تبریک به شما، پیشنهاد میکنم برای ارسال فرم ها عجله نکنین، برای اینکه حتی اگه تو آگوست هم فرم ها رو بفرستین مطمئنا مشکلی پیش نمیاد و میتونین اون موقع با خیال راحت هم آدرس فنلاند رو بدین و هم سفارتتون رو توی فرم dsp-122 قسمت ۴، هلسینکی انتخاب کنین. ضمنا با توجه به کیس نامبر های امسال بعید میدونم مصاحبتون توی دو سه ماه اول باشه، چون ۵۰۰۰ حدودا وسط میشه برای ۲۰۱۳ (البته تو اکتبر ممکنه برندگان بیشتری اعلام بشه). ولی حتی اگه قرار بود مصاحبتون تو اکتبر هم باشه، آگوست دیر نبود برای ارسال فرم ها. یادتون باشه که ما ۲۰۱۲ ای ها تازه وسط جولای نتایجمون رو گرفتیم و اکثر بچه ها تو آگوست فرم هاشون رو فرستادن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک راهنمایی میخواستم. از اونجایی که دلار امروز به ۱۸۷۷ تومان رسیده و ما یک ماه دیگه عازمیم برای مصاحبه، به نظرتون زودتر دلار بخرم یا صبر کنم شاید پایینتر بیاد؟ در واقع با توجه به مذاکرات ۳ جولای تو استانبول و باقی قضایا پیش بینیتون از قیمت دلار تا یک ماه دیگه چیه؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**