کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-26 ساعت 16:07)alexander نوشته:  
(2012-06-25 ساعت 20:20)shawn نوشته:  سلام یه سوال از دوستانی که کلیر شده اند؟
کدام یک از شما فرم ۹ سواالی را خواستند و زمان کلیرتون چقدر طول کشید
به نظرم از هرکی ۹سوال رو بخوان کارش بیشتر طول میکشه!!
از من خواستند و 63 روز طول کشید تا کلیر شدم
دقيقا من هم همين برداشت را دارم. احتمالا افرادي را كه درباره شون حساس ميشوند براشون فرم 9 سؤالي مي فرستند.Sad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: maka2 ، 3rip ، امیر مهاجر ، shadin_n ، shawn ، payan ، ghorbat ، کیانا
درود بر دوستان
ما رفتیم مصاحبه. از اول برگه آبی پیدا بود. به نظر من تصمیمشون رو از قبل گرفتن و ما رو فقط میخان رویت بفرمایند!! البته همه ترکها با شلوارک و لباس خواب آمدن و ویزای یک ضرب گرفتن. از اون روز به بعد دیگه اعصابم به هم ریخته!!
حالا یک میل شامل 9 سوال فرستادن که جواب بدم. ولی بعضی سوالها واقعا برام مجهوله! اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم:
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);
من تازه بعد از دریافت ویزا میخام دنبال کار بگردم. از الان که چیزی معلوم نبیت!!

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
من نامه تمکن مالی از بانک برای خودم و خانمم پست کرده ام که ایرادی هم نگرفتن. پس این چیه!!
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
در این مورد ایده ای ندارم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hoseyn ، shadin_n ، mehdiii ، Orchin ، ghorbat
(2012-06-25 ساعت 12:39)mohammadreza_sally نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه که ترجمه مدارک باید چند نسخه باشه؟
و اینکه باید اصل ترجمه برای سفارت ارسال بشه یا کپی هم قبوله؟

درود
دوست عزیز ما دو نسخه مدارک را ترجمه کردیم.یکی برای سفارت و یکی هم برای خودمون که اگه ی زمانی احتیاج شد داشته باشیم.برای ارسال مدارک به سفارت کپی را فرستادیم و اصل را هم روز مصاحبه تحویل گرفتند.ما خانواده سه نفره بودیم که فقط من یکضرب نگرفتم و دو هفته پیش در سایت اعلام کردند که مجددا" باید بروم سفارت و ویزا را بگیرم.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، کیانا
سلام یه سوال من مدرک دانشگاه ازادم مهرسنگی داره و تاییدیه وزارت علوم ولی مال همسرم هلوگرام داره و جفتش دادم ترجمه کردن کسی بوده بره سفارت ومدرکش مهر سنگی داشته باشه؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، 3rip
باسلام.من از برندگان 2013 هستم.1سوال از آقای اسمیت دارم.من معلولیت جسمی حرکتی ازناحیه پای راست دارم.معلولیتم شدید نیست.این نظر کارشناسان پزشکی تهران هست.عضوجامعه معلولین منطقه مون هستم.میخواستم بپرسم آیت احتیاج هست که عضویتمو در فرمها ذکر کنم یا نه؟مدرس تاروسه تار هستم.4سال در شرکت واحد اصفهان پست کنترل خطوط اتوبوس را داشتم.بصورت پیمان کاری.در حال حاظر تعمیرات تلفن همراه را انجام میدهم.دیپلم فنی گرفتم ولی پیش دانشگاهی ندارم.این سوال برام مطرح شده که با توجه به این سوابق کاری ونداشتن پیش دانشگاهی ایا مشکلی در مصاحبه وواگذاری مدارک پیش میاد یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما.
(2012-06-26 ساعت 21:20)kasra2600 نوشته:  باسلام.من از برندگان 2013 هستم.1سوال از آقای اسمیت دارم.من معلولیت جسمی حرکتی ازناحیه پای راست دارم.معلولیتم شدید نیست.این نظر کارشناسان پزشکی تهران هست.عضوجامعه معلولین منطقه مون هستم.میخواستم بپرسم آیا احتیاج هست که عضویتمو در فرمها ذکر کنم یا نه؟مدرس تاروسه تار هستم.4سال در شرکت واحد اصفهان پست کنترل خطوط اتوبوس را داشتم.بصورت پیمان کاری.در حال حاظر تعمیرات تلفن همراه را انجام میدهم.دیپلم فنی گرفتم ولی پیش دانشگاهی ندارم.این سوال برام مطرح شده که با توجه به این سوابق کاری ونداشتن پیش دانشگاهی ایا مشکلی در مصاحبه وواگذاری مدارک پیش میاد یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما.

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، 3rip ، hadiseh.t ، honey62
(2012-06-26 ساعت 21:20)kasra2600 نوشته:  باسلام.من از برندگان 2013 هستم.1سوال از آقای اسمیت دارم.من معلولیت جسمی حرکتی ازناحیه پای راست دارم.معلولیتم شدید نیست.این نظر کارشناسان پزشکی تهران هست.عضوجامعه معلولین منطقه مون هستم.میخواستم بپرسم آیت احتیاج هست که عضویتمو در فرمها ذکر کنم یا نه؟مدرس تاروسه تار هستم.4سال در شرکت واحد اصفهان پست کنترل خطوط اتوبوس را داشتم.بصورت پیمان کاری.در حال حاظر تعمیرات تلفن همراه را انجام میدهم.دیپلم فنی گرفتم ولی پیش دانشگاهی ندارم.این سوال برام مطرح شده که با توجه به این سوابق کاری ونداشتن پیش دانشگاهی ایا مشکلی در مصاحبه وواگذاری مدارک پیش میاد یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما.
(2012-06-26 ساعت 21:20)kasra2600 نوشته:  باسلام.من از برندگان 2013 هستم.1سوال از آقای اسمیت دارم.من معلولیت جسمی حرکتی ازناحیه پای راست دارم.معلولیتم شدید نیست.این نظر کارشناسان پزشکی تهران هست.عضوجامعه معلولین منطقه مون هستم.میخواستم بپرسم آیا احتیاج هست که عضویتمو در فرمها ذکر کنم یا نه؟مدرس تاروسه تار هستم.4سال در شرکت واحد اصفهان پست کنترل خطوط اتوبوس را داشتم.بصورت پیمان کاری.در حال حاظر تعمیرات تلفن همراه را انجام میدهم.دیپلم فنی گرفتم ولی پیش دانشگاهی ندارم.این سوال برام مطرح شده که با توجه به این سوابق کاری ونداشتن پیش دانشگاهی ایا مشکلی در مصاحبه وواگذاری مدارک پیش میاد یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما.

سلام دوست عزیز شما می تونید پیش دانشگاهی غیرحضوری بخونی و مدرکش رو بگیری تا زمان مصاحبه هم تموم می شه ایشااله یکسری اموزشگاه هست که راهنماییت می کنن تو فرم ها هم چیزی که من می دونم سوالی در مورد نقص عضو نکرده به خاطر همین لازم نیست چیزی بنویسی من اطلاع خاصی در مورد مشکل شما ندارم ولی می تونی از لیدر هایی که تو ترکیه هستن یه سوال کنی اونا اطلاعاتشون بیشتره در این مورد از عباس می تونی سوال کنی و جوابتونو فکر کنم بده.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، صبا راد ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat ، honey62 ، daria
(2012-06-27 ساعت 10:53)hadiseh.t نوشته:  
(2012-06-26 ساعت 21:20)kasra2600 نوشته:  باسلام.من از برندگان 2013 هستم.1سوال از آقای اسمیت دارم.من معلولیت جسمی حرکتی ازناحیه پای راست دارم.معلولیتم شدید نیست.این نظر کارشناسان پزشکی تهران هست.عضوجامعه معلولین منطقه مون هستم.میخواستم بپرسم آیت احتیاج هست که عضویتمو در فرمها ذکر کنم یا نه؟مدرس تاروسه تار هستم.4سال در شرکت واحد اصفهان پست کنترل خطوط اتوبوس را داشتم.بصورت پیمان کاری.در حال حاظر تعمیرات تلفن همراه را انجام میدهم.دیپلم فنی گرفتم ولی پیش دانشگاهی ندارم.این سوال برام مطرح شده که با توجه به این سوابق کاری ونداشتن پیش دانشگاهی ایا مشکلی در مصاحبه وواگذاری مدارک پیش میاد یا نه؟ممنونم از راهنمایی شما.

سلام دوست عزیز شما می تونید پیش دانشگاهی غیرحضوری بخونی و مدرکش رو بگیری تا زمان مصاحبه هم تموم می شه ایشااله یکسری اموزشگاه هست که راهنماییت می کنن تو فرم ها هم چیزی که من می دونم سوالی در مورد نقص عضو نکرده به خاطر همین لازم نیست چیزی بنویسی من اطلاع خاصی در مورد مشکل شما ندارم ولی می تونی از لیدر هایی که تو ترکیه هستن یه سوال کنی اونا اطلاعاتشون بیشتره در این مورد از عباس می تونی سوال کنی و جوابتونو فکر کنم بده.

سلام می شه اطلاعات تماس این آقای عباس رو بگذارید... و اگر اطلاعات تماس لیدر ها و تورهای دیگه در آنکارا رو دارید یک دنیا ممنون می شه اگه اعلام کنید
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
(2012-06-27 ساعت 11:40)صبا راد نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 10:53)hadiseh.t نوشته:  

سلام می شه اطلاعات تماس این آقای عباس رو بگذارید... و اگر اطلاعات تماس لیدر ها و تورهای دیگه در آنکارا رو دارید یک دنیا ممنون می شه اگه اعلام کنید

سلام براتون تو یه پیام خصوصی فرستادم.

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، ghorbat
دوستان کسی که fbi نخور ده و فقط نقص مدرک داره می تونه تنها بره و دیگه باقیه افراد کیس همراش نیان؟ من میخوام فبل رفتنم مدارک رو اسکن کنم براشون میل بزنم .که ببینم ذوباره ایراد نداشته باشه بنظرتون چه متنی بنویسم؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
(2012-06-27 ساعت 11:54)shadin_n نوشته:  دوستان کسی که fbi نخور ده و فقط نقص مدرک داره می تونه تنها بره و دیگه باقیه افراد کیس همراش نیان؟ من میخوام فبل رفتنم مدارک رو اسکن کنم براشون میل بزنم .که ببینم ذوباره ایراد نداشته باشه بنظرتون چه متنی بنویسم؟
دوست عزیز !
می بخشید می پرسم چه مدارکی کم داشتین که نقص مدارک خوردین؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
(2012-06-27 ساعت 12:21)nilufar نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 11:54)shadin_n نوشته:  دوستان کسی که fbi نخور ده و فقط نقص مدرک داره می تونه تنها بره و دیگه باقیه افراد کیس همراش نیان؟ من میخوام فبل رفتنم مدارک رو اسکن کنم براشون میل بزنم .که ببینم ذوباره ایراد نداشته باشه بنظرتون چه متنی بنویسم؟
دوست عزیز !

پرینت بانکیم مهر بر جسته و سر برگ رنگی نداشت و در برگه حضانت دخترمباید کلمه اجازه سفر مهاجرتی به us قید بشه
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، amin_gholian ، ghorbat ، daria
سلام دوستان خواهش میکنم بگید فرم آنکارا یک برگی پرکنم یا دوبرگی؟ برای همه اعضای خانواده یا فقط برنده میخوام همین امروز پست کنم خیلی فوریه......لطفا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، کیانا ، shadin_n ، ghorbat
(2012-06-27 ساعت 12:29)shadin_n نوشته:  
دوست عزیز !

پرینت بانکیم مهر بر جسته و سر برگ رنگی نداشت و در برگه حضانت دخترمباید کلمه اجازه سفر مهاجرتی به us قید بشه

دوستان عزیز، مگه پرینت بانکی حتما باید مهر برجسته داشته باشه ؟، من از بانک پاسارگاد پرینت بانکی گرفتم و فقط هلوگرام و مهر بین المللی داره. یعنی باید یرم شعبه مرکزی و عوضش کنم ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، کیانا ، shadin_n ، ghorbat ، aziking
(2012-06-27 ساعت 12:55)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 12:29)shadin_n نوشته:  
دوست عزیز !

دوستان عزیز، مگه پرینت بانکی حتما باید مهر برجسته داشته باشه ؟، من از بانک پاسارگاد پرینت بانکی گرفتم و فقط هلوگرام و مهر بین المللی داره. یعنی باید یرم شعبه مرکزی و عوضش کنم ؟

درود
دوستان عزیز
من از بانک ملی نامه لاتین گرفتم که موجودی حساب را نشون میداد.
و مهر خود شعبه را داشت.تحویل آفیسر خانم دادم و گفت اوکی هست.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، کیانا ، ghorbat ، honey62
(2012-06-27 ساعت 12:42)ho.b نوشته:  سلام دوستان خواهش میکنم بگید فرم آنکارا یک برگی پرکنم یا دوبرگی؟ برای همه اعضای خانواده یا فقط برنده میخوام همین امروز پست کنم خیلی فوریه......لطفا

سلام
به نظر من فرم يك برگي رو براي تمام اعضاي خانواده پر كنيد (هر چند روز مصاحبه مال من رو برگردوندند و مال همسرم كه برنده اصلي بود نگه داشتند) و بفرستيد. اگر سفر خارجي داشتيد فرم 2 برگي رو پر كنيد با خودتون ببريد.

بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان