کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-28 ساعت 22:10)missi نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 21:45)iranian1 نوشته:  با سلام من پارسال مرحله اول قبول نشدم وگویا مرحله دوم اجرا شد اما متاسفانه کانفروشماره قرعه کشی را گم کردم دیروزشمارمو پیدا کردم ووارد سایت شدم وقبول شدم شماره کیس 2012AS62000 است الان فرمها را دانلود کردم آیا به مصاحبه میرسم؟
شنبه میخوام پست کنم

فرم ها رو می تونید ایمیل هم بکنید برای تسریع کار. می تونید اول ایمیل کنید همین الان که فردا جمعه به دستشون برسه و بعد برای اینکه خیالتون راحت بشه شنبه دوباره پست کنید. بعد بهشون ایمیل بزنید و بینید که رسیده یا نه و منتظر بشید تا براتون وقت مصاحبه تعیین کنند. البته این نظر منه. حالا دوستان دیگه هم می تونن راهنمایی کنن.
دوستان گرامی
خواهشا با دقت راهنمایی کنید . این بنده خدا که دوبار پست کنه کیسش به خطر میفته.Sad
دوست گرامی میتونی یا ایمیل کنی یا پست کنی.

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، iranian1 ، vroom ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 04:46)omidooo نوشته:  
(2012-06-28 ساعت 21:45)iranian1 نوشته:  با سلام من پارسال مرحله اول قبول نشدم وگویا مرحله دوم اجرا شد اما متاسفانه کانفروشماره قرعه کشی را گم کردم دیروزشمارمو پیدا کردم ووارد سایت شدم وقبول شدم شماره کیس 2012AS62000 است الان فرمها را دانلود کردم آیا به مصاحبه میرسم؟
شنبه میخوام پست کنم

فرم ها رو می تونید ایمیل هم بکنید برای تسریع کار. می تونید اول ایمیل کنید همین الان که فردا جمعه به دستشون برسه و بعد برای اینکه خیالتون راحت بشه شنبه دوباره پست کنید. بعد بهشون ایمیل بزنید و بینید که رسیده یا نه و منتظر بشید تا براتون وقت مصاحبه تعیین کنند. البته این نظر منه. حالا دوستان دیگه هم می تونن راهنمایی کنن.
دوستان گرامی
خواهشا با دقت راهنمایی کنید . این بنده خدا که دوبار پست کنه کیسش به خطر میفته.Sad

امید خان کاملاً درست میفرمایند, به نظر من سریع فرم هاتو ایمیل کن وتوی همون ایمیل ازشون بخواه که که تایید رسیدن فرم ها رو واست بفرستند تا یکمی خیالت هم راحت بشه.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Omidooo ، امیر مهاجر ، amin_gholian ، shadin_n ، mehdiii ، iranian1 ، MPU ، ghorbat
من با ۱۲۲۰ تومان دلار خریدم.۲۰۱۰ اومدم امریکا.الان هرچی قیمتها رو میپرسم احساس میکنم اصحاب کهف شدم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، hamedhamed ، ASALI ، shadin_n ، mehdiii ، h4di ، mehdi47 ، aziking ، کیانا ، كاميلا ، *NASIM* ، daria ، ghorbat ، MPU
(2012-06-29 ساعت 07:15)hamedhamed نوشته:  
شنبه میخوام پست کنم

دوستان گرامی

امید خان کاملاً درست میفرمایند, به نظر من سریع فرم هاتو ایمیل کن وتوی همون ایمیل ازشون بخواه که که تایید رسیدن فرم ها رو واست بفرستند تا یکمی خیالت هم راحت بشه.

دوست عزیز شما تا آخر شهریور وقت داری فرم ها رو بفرستی KCC.
Good Luck Dud.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، iranian1 ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 09:02)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-29 ساعت 07:15)hamedhamed نوشته:  
شنبه میخوام پست کنم

دوستان گرامی

دوست عزیز شما تا آخر شهریور وقت داری فرم ها رو بفرستی KCC.
Good Luck Dud.

فکر کنم دوستان دست به دست هم دادن این بنده خدا رو بی ویزا کنن.
دوست گرامی اگه ایشون تا آخر 31 سپتامبر ویزا نگیره که ...
این بنده خدا که احتمالا با فرایند آشنا نیست .
اگه به حرف ما اعتماد کنه و فکر کنه تا آخر شهریور وقت داره بعد شهریور
مدارکشو بفرسته پس کی بره مصاحبه؟ اگه زمان بخواد تا کلیر بشه اون زمان کی خواهد بود؟
بابا بیام یه کم بیشتر رو پستامون دقت کنیم .
ممکنه مسیر زندگی یه نفر با یه پست ما عوض بشه.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
یه سوال: دوستانی که این روزا مصاحبه میرند با توجه به گرم بودن هوا بازم کت و شلوار و این جور لباسای رسمی پوشیدند؟ کلا جو اونجا چه جوریه. میشه با یه تیپ اسپرت ساده رفت؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، 3rip ، hamedhamed ، کیانا ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 10:49)leila20 نوشته:  یه سوال: دوستانی که این روزا مصاحبه میرند با توجه به گرم بودن هوا بازم کت و شلوار و این جور لباسای رسمی پوشیدند؟ کلا جو اونجا چه جوریه. میشه با یه تیپ اسپرت ساده رفت؟

راحت بپوشید. اسپرت هم میشه پوشید.
اونجا خود کارمندای سفارتم کت و شلوار و لباس رسمی نپوشیدن همشون راحت پوشیدن (البته به جز گاردشون که خب لباس گارد پوشیدن). پس چه لزومیه ما رسمی بپوشیم. Rolleyes

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، Orchin ، hamedhamed ، vroom ، كاميلا ، leila20 ، honey62 ، daria ، ghorbat
سلام به همه عزیزان که دلسوزانه من را نصیحت وراهنمایی می کنند من فرمها را کامپیوتری تکمیل کردم وانشاالله با بهترین سرویس پستی ارسال می کنم.ایمیل نکردم چونکه با توجه به کوتاه بودن زمان جبران مشکلات واشتباهات بعدی آن طاقت فرسا میباشد.اما اگر چند ماه پیش مطلع میشدم حتما با ایمیل ارسال میکردم.
دوستان سوالی دارم من در یک سانحه کوهنوردی هر دو پای خودم را از دست دادم احتمال داره به من ویزا ندهند؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، 3rip ، Orchin ، hamedhamed ، M.Haghighi ، کیانا ، mmmsdeghi ، MPU ، daria ، funnybluesolea ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 10:49)leila20 نوشته:  یه سوال: دوستانی که این روزا مصاحبه میرند با توجه به گرم بودن هوا بازم کت و شلوار و این جور لباسای رسمی پوشیدند؟ کلا جو اونجا چه جوریه. میشه با یه تیپ اسپرت ساده رفت؟

بله دوست عزیز میشه با لباس اسپرت هم رفت، فقط ما ایرانی ها قضیه رو سخت میگیریم، من وقتی رفتم مصاحبه خود ترکها رو دیدم، کلی افسوس خوردم که چرا کت شلوار به این سنگینی از اینجا کشوندم بردم اونجا؟ Sad (چون اکثر دوستان مهاجر سرا در اون موقع گفته بودند).
اصلا مهم نیست چی بپوشی،یه پسره ترک که هم سن و سال خودم بود با شلوارک و دمپایی لا انگشتی اومده بود. من نمیدونم چرا بعضی از دوستان تاکید می فرمایند که حتما رسمی لباس بپوشید؟ من اگه دوباره بخوام برم مصاحبه با همین لباس اسپرت که هر روز تنم میکنم (تمیز و مرتب) میرم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، 3rip ، ASALI ، mehdiii ، Orchin ، hamedhamed ، كاميلا ، leila20 ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 13:30)iranian1 نوشته:  سلام به همه عزیزان که دلسوزانه من را نصیحت وراهنمایی می کنند من فرمها را کامپیوتری تکمیل کردم وانشاالله با بهترین سرویس پستی ارسال می کنم.ایمیل نکردم چونکه با توجه به کوتاه بودن زمان جبران مشکلات واشتباهات بعدی آن طاقت فرسا میباشد.اما اگر چند ماه پیش مطلع میشدم حتما با ایمیل ارسال میکردم.
دوستان سوالی دارم من در یک سانحه کوهنوردی هر دو پای خودم را از دست دادم احتمال داره به من ویزا ندهند؟

برای اتفاقی که براتون افتاده متاسفم. اما خیالتون راحت اصلا تاثیری در پروسه ویزا گرفتنتون نداره.

در مورد نحوه ارسال خب هم پست کنید هم ایمیل . مشکلی نداره که
تشکر کنندگان: shadin_n ، iranian1 ، ASALI ، کیانا ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 13:30)iranian1 نوشته:  سلام به همه عزیزان که دلسوزانه من را نصیحت وراهنمایی می کنند من فرمها را کامپیوتری تکمیل کردم وانشاالله با بهترین سرویس پستی ارسال می کنم.ایمیل نکردم چونکه با توجه به کوتاه بودن زمان جبران مشکلات واشتباهات بعدی آن طاقت فرسا میباشد.اما اگر چند ماه پیش مطلع میشدم حتما با ایمیل ارسال میکردم.

دوست عزیز شما که دور از جونتون بیمار خطرناک برای سلامت جامعه نیستین که بخوان ویزا ندن! اصلا از بابت وضعیت خاص جسمیتون نگران نباشید, در آزمون پزشکی فقط سلامت فرد برای حفظ بهداشت و سلامت جامعه امریکا و سلامت خودش چک میشه , و درمورد سفارت هم فقط کافیه بدونن که از نظر مالی مشکلی ندارید .
امیدوارم همه کارهاتون درست پیش برن
2012AS00049xxx
رویت قبولی:یکم دیر Big Grin
ارسال فرمها:27dec
کارنت شدن:Apr
مصاحبه:14Jun
دربافت ویزا :16Jun
تاریخ ورود به آمریکا : 18 oct مقصد : Colorado
تعداد : خودم
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، iranian1 ، 3rip ، hamedhamed ، frz61 ، Omidooo ، کیانا ، honey62 ، daria ، ghorbat
بچه ها من در مورد گرفتن حواله ارز مسافرتی سوال دارم اینکه جز مدارکی که باید ببریم بانک بلیط هم هست، بلیط الکترونیک رو پرینت بگیریم ببریم کافیه؟ بعد اگه یه نفرمون بره با پاسپورتها و بلیطها هم برای خودش و هم برای همراهش می تونه بگیره حواله رو یا هر کسی باید باشه با پاس و بلیط برای خودش بگیره؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، iranian1 ، hamedhamed ، Orchin ، mehdiii ، ASALI ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 14:02)باران90 نوشته:  

دوست عزیز شما که دور از جونتون بیمار خطرناک برای سلامت جامعه نیستین که بخوان ویزا ندن! اصلا از بابت وضعیت خاص جسمیتون نگران نباشید, در آزمون پزشکی فقط سلامت فرد برای حفظ بهداشت و سلامت جامعه امریکا و سلامت خودش چک میشه , و درمورد سفارت هم فقط کافیه بدونن که از نظر مالی مشکلی ندارید .
امیدوارم همه کارهاتون درست پیش برن

مطمئن باشین انسانیت برای اونها خیلی مهمتر از این اینجاست امیدوارم کارهاتون درست بشه و بتونید برید آمریکا چون مطمئن هستم اونجا زندگی راحت تری خواهید داشت
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، 3rip ، frz61 ، mehdiii ، ASALI ، امیر مهاجر ، Omidooo ، iranian1 ، کیانا ، honey62 ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 14:17)poone59 نوشته:  بچه ها من در مورد گرفتن حواله ارز مسافرتی سوال دارم اینکه جز مدارکی که باید ببریم بانک بلیط هم هست، بلیط الکترونیک رو پرینت بگیریم ببریم کافیه؟ بعد اگه یه نفرمون بره با پاسپورتها و بلیطها هم برای خودش و هم برای همراهش می تونه بگیره حواله رو یا هر کسی باید باشه با پاس و بلیط برای خودش بگیره؟

سلام حتما بأيد روي بليط مهر اژانس باشد و هر فرد بايد خودش باشد .البته ما از بانك خودمون پرسيديم نميدونم ايا اين بخش نامه است يا نه؟
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Orchin ، daria ، poone59 ، ghorbat
سلام دوستان
تو بخش های مختلف در خصوص کلاس زبان مناسب صحبت زیاد شده ، به نظرتون موسسه خوب برای من و امثال من که زبانمون بدک نیست و بیشتر دنبال مکالمه هستیم کجا مناسبه ؟ هممون اسم چندتا موسسه شنیدیم ولی اینکه کدومشون برای شرایط فعلی ما مناسب هستند نیاز به راهنمایی با تجربه ها داره !!
ممنون
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، shadin_n ، کیانا ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان