کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-29 ساعت 19:02)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
تو بخش های مختلف در خصوص کلاس زبان مناسب صحبت زیاد شده ، به نظرتون موسسه خوب برای من و امثال من که زبانمون بدک نیست و بیشتر دنبال مکالمه هستیم کجا مناسبه ؟ هممون اسم چندتا موسسه شنیدیم ولی اینکه کدومشون برای شرایط فعلی ما مناسب هستند نیاز به راهنمایی با تجربه ها داره !!
ممنون

واسه مکالمه بنظرم کلاس chat خوبه, یه کلاس active که آدم رو وادار کنه صحبت کنه زیاد موسسش تفامتی نمیکنه, فقط یه استاد باشه کلاس رو کنترل کنه و اشتباهات توی صحبت رو گوشزد کنه البته نظر کاملاً شخصیهWink
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 19:02)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
تو بخش های مختلف در خصوص کلاس زبان مناسب صحبت زیاد شده ، به نظرتون موسسه خوب برای من و امثال من که زبانمون بدک نیست و بیشتر دنبال مکالمه هستیم کجا مناسبه ؟ هممون اسم چندتا موسسه شنیدیم ولی اینکه کدومشون برای شرایط فعلی ما مناسب هستند نیاز به راهنمایی با تجربه ها داره !!
ممنون

دوست عزیز من پپیشنهادی که براتون دارم حالا علاوه بر کلاس زبان شروع به دیدن فیلم های با زیر نویس انگلیسی کنید. چیزی می گم واقعا نتیجه داره. من خودم از بچگی کلاس زبان می رفتم موسسه علوم و فنون کیش. اما 1 سال مونده به مهاجرتم به مالزی اصلا هیچ کلاسی نرفتم. وقتشم نداشتم. اما تو اون 1 سال خیلی فیلم دیدم. تاکید می کنم فیلم ها حتما باید با زیر نویس انگلیسی باشه. سعی کنید اگه تنها می بینید با هدفون باشه که واضح صدا ها رو بشنوید و با زیرنویس تطبیق بدید. اگه کلمه ای رو نمی دونستید و خواستید دنبال معنیش بگردید سریع بزنید تو گوگل یا دیکشنری. اما خیلی هم نگرانش نباشید. اگر یک فیلم رو 2-3 بار یا حتی بیشتر ببینید خیلی تاثیرش بیشتره. شما جملات و اصطلاحاتی رو به طور اتوماتیک یاد می گیرید و در ذهنتون می مونه بدون اینکه درگیر گرامر و فعل و فاعل بشید. این روش برای من که خیلی موثر بوده.
موفق باشید
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-06-28 ساعت 21:45)iranian1 نوشته:  با سلام من پارسال مرحله اول قبول نشدم وگویا مرحله دوم اجرا شد اما متاسفانه کانفروشماره قرعه کشی را گم کردم دیروزشمارمو پیدا کردم ووارد سایت شدم وقبول شدم شماره کیس 2012AS62000 است الان فرمها را دانلود کردم آیا به مصاحبه میرسم؟
شنبه میخوام پست کنم

شماره ما هم حدود 62000 بود اول می 2012 متوجه شدیم برنده شدیم 4 می فرم ها رو ایمیل کردیم یکی دو روز بعد گفتند رسیده نامه تعیین وقت سفارت یا همون نامه دوم 18 جون اومد و برای هفته دوم آگوست وقت سفارت دادند طی تماس تلفنی با کی سی سی سوال کردیم می رسیم به ویزا جواب دادند به احتمال 90 درصد می رسید. هیچکس نمی تونه بهتون بگه چی میشه فقط هر چی سریعتر فرمها رو با ایمیل بفرستید. فقط سعی کنید نکته مبهم تو کیس تون نباشه تا بتونید روی ویزای یکضرب حساب کنید وگرنه اگه برگ آبی بگیرید ممکنه به کلیرنس نرسید
تشکر کنندگان: frz61 ، Omidooo ، باران90 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Orchin ، bakhshandehgy ، iranian1 ، 3rip ، aziking ، MPU ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
بالاخره وقت انگشت نگاریم رسیدددددددددددددد
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، missi ، shadin_n ، frz61 ، hamedhamed ، bakhshandehgy ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
(2012-06-29 ساعت 21:08)mehrdad_f نوشته:  بالاخره وقت انگشت نگاریم رسیدددددددددددددد

ببخشید می شه بگید چقدر طول کشید؟ من بیشتر از 1 ماه نمی تونم بمونم و می رم اوهایو. فکر می کنید چقدر طول می کشه گرین کارتم بیاد و بعد پاس سفید بگیرم؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
با توجه به اینکه تعداد مصاحبه شوندگان ابوظبی یک دهمِ انکاراست آیا مثلا 4000 در ابوظبی زودتر از 4000 در آنکارا است؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
سلام شماره عباس اقا را ميخواستم.اگر كسي داره لطفا برام بنويسه با تشكر فراوان.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، ghorbat
سلام... بچه ها من می خوام برم ترکیه برای گرفتن ویزام... می خوام پزشکی ام رو تمدید کنم... کسی می دونه بهترین بازه برای تمدید پزشکی و دریافت ویزا کی هست؟؟ خودم فکر کردم یک پنجشنبه برم و پنجشنبه بعدش برگردم.. کسی پیشنهادی داره؟؟؟
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: hamedhamed ، كاميلا ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، Orchin ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-06-30 ساعت 10:16)ehsan1095 نوشته:  سلام شماره عباس اقا را ميخواستم.اگر كسي داره لطفا برام بنويسه با تشكر فراوان.
00905352238326 عباس Smile
خیلی مرد قابل اعتمادی
من خیلی قبولش دارم Smile
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، 3rip ، shadin_n ، daria ، ghorbat

(2012-06-27 ساعت 12:42)ho.b نوشته:  سلام دوستان خواهش میکنم بگید فرم آنکارا یک برگی پرکنم یا دوبرگی؟ برای همه اعضای خانواده یا فقط برنده میخوام همین امروز پست کنم خیلی فوریه......لطفا

یک برگی شک هم نکن
[/quote]

یه برگی بابا جان ،شک نکن .ما هم یه برگی فرستادیم.فقط یکی با اسم و مشخصات برنده.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
سلام دوستان مصاحبه من دوشنبه است و یه بچه سه ساله دارم اگه پنجشنبه بلیط بگیرم برای مدیکال مشکلی پیش نمیاد؟ خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند من مجبور شدم بلیط برای 10 روز بکیرم که با توجه به این قیمتهای دلار خرجم خیلی بالا میره در ضمن با این بچه کوچیک که خیلی معده حساسی داره و این غذاهای رستوران نمیدونم چه کار کنم خواهش میکنم جواب بدید
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
توی سایت ابوظبی در قسمتی که مخصوص ایرانی ها قرارداده شده
http://abudhabi.usembassy.gov/note-to-iranians.html
در پایان پاراگراف ششم نوشته شده
Police certificates and documents related to military service are NOT required from Iran.
این بدین معنیه که سوء پیشینه نمی خواد اما قسمت دومش یعنی درباره سربازی هم مدرکی نمی خواد یعنی معافی و پایان خدمت نمی خوان؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، aziking ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
(2012-06-30 ساعت 11:46)ho.b نوشته:  سلام دوستان مصاحبه من دوشنبه است و یه بچه سه ساله دارم اگه پنجشنبه بلیط بگیرم برای مدیکال مشکلی پیش نمیاد؟ خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند من مجبور شدم بلیط برای 10 روز بکیرم که با توجه به این قیمتهای دلار خرجم خیلی بالا میره در ضمن با این بچه کوچیک که خیلی معده حساسی داره و این غذاهای رستوران نمیدونم چه کار کنم خواهش میکنم جواب بدید
چه مشكلي؟ همون 5 شنبه تشريف ببريد مديكال و فردا هم نتايج را بگيريد.
ولي 10 روز يك كم زياده!
شايد حدس مي زنيد كه يك ضرب بگيريد؟ كه مي تونه منطقي باشه...
موفق باشيدWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: MPU ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat
(2012-06-30 ساعت 10:48)edge نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 10:16)ehsan1095 نوشته:  سلام شماره عباس اقا را ميخواستم.اگر كسي داره لطفا برام بنويسه با تشكر فراوان.
00905352238326 عباس Smile
خیلی مرد قابل اعتمادی
من خیلی قبولش دارم Smile

اومده بود تو هتل مراد كه چرا به چند نفر قيمت خوب داده هتلو!! ميگفت من مشتريام رو از دست ميدم و اين كار منه !!
دلسوز كسي نيست ، حواستون باشه!Cool فكر كنم اين سايت هم ميخونه براي اين اينجا نوشتم.
since 2012
تشکر کنندگان: amiry ، hoseyn ، hamedhamed ، schaghayegh ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، honey62 ، vroom ، SH1A2R3 ، daria ، funnybluesolea ، ghorbat
دوستان من 5 روز پیش مدارکمو فرستادم آنکارا با دی اچ ال. اما الان که سایتو چک میکنم انگار هنوز مدارکم تهرانه. یعنی چی؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان