موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
درود و آرزوی موفقیت برای دوستان،
لطفا در صورت امکان لینک فرم 9 سوالی رو بزارید، این فرم قالب و سربرگ سفارت داره؟خودم هم میتونم فرمو درست کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که الان ایران زندگی نمی کنم باید فرمهای ( DS 230 VA DSP 122 ) دوباره با اطلاعات جدید مثل آدرس و وضیعت تحصیلی و ... پر کنم و با بقیهٔ مدارکم برای مصاحبه بفرستم ؟ اطلاعات ضّد و نقیضی خوندم توی جاهای مختلف و کاملا گیج شدم در حال حاضر.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 08:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 11:45 توسط opayamani.)
دوستان سلام
ببخشید من یه سئوال دارم من هفته اول آگوست مصاحبه دارم می خواستم ببینم که بنظر شما آیا من می تونم سفارت رو به ابوظبی تغییر بدم و آیا کار درستی هست اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا من رو راهنمائی کنه ؟
با تشکر
ببخشید کسی اطلاع نداره جواب من رو بده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 08:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 08:21 توسط sal.)
(2012-06-30 ساعت 11:46)ho.b نوشته: سلام دوستان مصاحبه من دوشنبه است و یه بچه سه ساله دارم اگه پنجشنبه بلیط بگیرم برای مدیکال مشکلی پیش نمیاد؟ خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند من مجبور شدم بلیط برای 10 روز بکیرم که با توجه به این قیمتهای دلار خرجم خیلی بالا میره در ضمن با این بچه کوچیک که خیلی معده حساسی داره و این غذاهای رستوران نمیدونم چه کار کنم خواهش میکنم جواب بدید
ما هم با بچه کوچیک رفتیم،از جاها ی معتبر براش غذا بخرید،مثل مک دونالد،کینگ برگر... چیزیش نمی شه .
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 11:01 توسط schaghayegh.)
(2012-07-01 ساعت 03:39)late نوشته: من که الان ایران زندگی نمی کنم باید فرمهای ( DS 230 VA DSP 122 ) دوباره با اطلاعات جدید مثل آدرس و وضیعت تحصیلی و ... پر کنم و با بقیهٔ مدارکم برای مصاحبه بفرستم ؟ اطلاعات ضّد و نقیضی خوندم توی جاهای مختلف و کاملا گیج شدم در حال حاضر.
عزيزم شما مگه اسم و فاميل و محل تولد و نام پدر مادر و .... هم تعقير كرده؟! اگر مثلا ازدواج كرديد يا بچه دار شديد اينها رو بايد به KCC اطلاع ميداديد..... اگر تاريخ مصاحبتون معلوم شده.. بايد به سفارت اطلاع بديد... توي اين يكسال مدرك تحصيليتون بالاتر رفته؟!! پس حتما موقعي كه فرمها رو ميفرستاديد اعلام كرديد كه دانشجو هستيد ... اما حتي اگر هم درستون تموم شده فكر نكنم به اين زودي مدركتون آماده باشه... پس همون آخرين مدرك تحصيلي كه تو فرم هاي اوليه اعلام شده رو با خودتون ببريد.... اگر فقط محل زندگيتون عوض شده كه اين يه امر طبيعيه.. آيه نيومده كه شما بايد يه جا ثابت ميمونديد چون لاتاري قبول شدين و اين مسئله رو با ارسال همون فرم يكصفحه اي كه ازتون آدرس و تلفن و ... رو خواسته عنوان ميكنيد....
در ضمن شما امضاي خودتون رو كامل كنيد تا بدونيم وضعيتتون چيه.... ( كنترل پنل كاربر- سمت راست- تغيير امضا- كه بايد كيس نامبر- تاريخ مصاحبه... رو مشخص كنيد مثل ساير اعضاي مهاجر سرا)
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
یک سوال دارم.. آیا کسی هست که در بدو ورود به آمریکا هیچ کس رو اونجا نداشته باشه و خونه آشنا نرفته باشه ( یا قصد نداشته باشه که بره)؟؟ در این صورت می شه یه کم منو راهنمایی کنه که چطوری از ایران خونه، پانسیون یا هتل گرفته؟؟
ممنون از همکاریتون...
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که رفتند deeps hostelمیشه بگن چطوریه تمیزه یا نه . ظاهرا زیر زمینه پس ممکنه آفتابگیر نباشه؟ البته توی سایت که دیدم قیمتهاشم بالاست . یه سوال دیگه اینکه آپارتمانهایی که اجاره میدن امنیتش خوبه یا نه چون هیچ تضمینی نمیدن در ضمن اگه گزینه ای بهتر دارید میشه معرفی کنید که چکار کنم آخه مجبور شدم ده روزه بگیرم؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2012 سلام خسته نباشید ..... می دونم جای این سوال ممکنه اینجا نباشه ...... بنابراین جلو جلو از مدیران عذر خواهی می کنم ..... نکته ای که خیلی جالبه این که واقعا از بین دوستانی که رفتن واسه مصاحبه کسی نبوده که دیپلم یازده ساله فنی حرفه ای + فوق دیپلم + لیسانس داشته باشه ؟ (منظورم هر سه تاش هست) ... اونوقت اگه بوده می خوام ببینم .... کسی که لیسانس ناپیوسته داره دیگه پاش گیر نیست که چرا 12 سال درس نخونده واسه دیپلم ؟ مگه میشه کسی چنین شرایطی نداشته باشه ؟ من توی اکثر سفرنامه های خوندم که دوستان نوشتن موقع تحویل مدارک ...ازشون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستن .... حالا بعضی ها هم نوشتن تمام مدارک رو تحویل دادیم .... منظور از همه مدارک تمام مدارک تحصیلی هست ؟ یا کل مدارک چک لیست سفارت ؟.... می خوام ببینم شده آفیسر کلید کنه دیپلم 12 ساله رو بدین ؟....آخه توی سایت راهنما هم گفته مدارک معادل با 12 سال تحصیلات متوسطه در ایالات متحده.... اصن لازمه لیسانسم رو بندازم دور برم بشینم پیش دانشگاهی بخونم ؟ در ضمن نگین برو بگرد پیدا کن ...... سر این داستان ما با بچه های 2013 کلی بحث و جدل داشتیم که به نتیجه واضحی هم نرسیدیم .... دلیل پرسیدنش هم این بود که ببینم مثله ما کسی هست که امسال اقدام کرده و اینکه نتیجه اش چی شده ؟ مرسی از راهنمایی تون .....اجرتون با ایزد منان
پویا
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 16:52 توسط schaghayegh.)
(2012-07-01 ساعت 16:41)Given نوشته: دوستان 2012 سلام خسته نباشید ..... می دونم جای این سوال ممکنه اینجا نباشه ...... بنابراین جلو جلو از مدیران عذر خواهی می کنم ..... نکته ای که خیلی جالبه این که واقعا از بین دوستانی که رفتن واسه مصاحبه کسی نبوده که دیپلم یازده ساله فنی حرفه ای + فوق دیپلم + لیسانس داشته باشه ؟ (منظورم هر سه تاش هست) ... اونوقت اگه بوده می خوام ببینم .... کسی که لیسانس ناپیوسته داره دیگه پاش گیر نیست که چرا 12 سال درس نخونده واسه دیپلم ؟ مگه میشه کسی چنین شرایطی نداشته باشه ؟ من توی اکثر سفرنامه های خوندم که دوستان نوشتن موقع تحویل مدارک ...ازشون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستن .... حالا بعضی ها هم نوشتن تمام مدارک رو تحویل دادیم .... منظور از همه مدارک تمام مدارک تحصیلی هست ؟ یا کل مدارک چک لیست سفارت ؟.... می خوام ببینم شده آفیسر کلید کنه دیپلم 12 ساله رو بدین ؟....آخه توی سایت راهنما هم گفته مدارک معادل با 12 سال تحصیلات متوسطه در ایالات متحده.... اصن لازمه لیسانسم رو بندازم دور برم بشینم پیش دانشگاهی بخونم ؟ در ضمن نگین برو بگرد پیدا کن ...... سر این داستان ما با بچه های 2013 کلی بحث و جدل داشتیم که به نتیجه واضحی هم نرسیدیم .... دلیل پرسیدنش هم این بود که ببینم مثله ما کسی هست که امسال اقدام کرده و اینکه نتیجه اش چی شده ؟ مرسی از راهنمایی تون .....اجرتون با ایزد منان
پویا
دوست عزيز شرايط اينجوريه، يعني بايد يكي از اين شرايط و داشته باشي:
1- ديپلم 12 ساله
2- تحصيلات دانشگاهي( فوق ديپلم. ليسانس. كارشناسي ارشد. دكتري...)
3- حداقل 2 سال سابقه كار
شما اگه ديپلم 12 ساله داري كه مشكلي نيست
اگر تحصيلات دانشگاهي داري كه بازم مشكلي نيست
اگر ديپلم فني داري بايد سابقه كار ببري
اگر ديپلم فني داري و بعدش به صورت پيوسته يا ناپيوسته رفتي فوق ديپلم گرفتي يا ليسانس بازم مشكلي نيست
اگر ديپلم نداري حتما بايد سابقه كار داشته باشي
در مورد مسئله شما كلي از افراد بودند كه شرايط شما رو داشتند... با ديپلم فني وارد دانشگاه شدند و كارداني گرفتند و مدرك كاردانيشونو بردن...
شما بايد آخرين مدرك تحصيليتون رو ارائه بديد...
در ضمن اگر كسي ميگه برو بگرد براي خودتون بهتره چون اطلاعاتتون زيادتر ميشه و بعدا اگر كسي مشكلي داشت شما ميتونيد راهنماييش كنيد... خيلي وقتها لقمه ي آماده به دستتون نميرسه و خودتون بايد دنبالش باشيد
اميدوارم جواب سوالت رو گرفته باشي
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 19:18 توسط frozen mind.)
سلام دوستان
مرسي از ابراز احساسات گرم و خالصانتون
من اگر به هيچي هم نرسيدم اما يك سري دوستان خوب و مطلع پيدا كردم كه يه دنيا ارزش داره !
دوستان تجربه خيلي خيلي مهم هست ... پس سعي كنيد با كمك اين سايت و تجربيات ديگران راه خودتونو سخت تر نكنيد !
من كه اصلا يادم نمياد چرا اسم يكي از بچه ها رو وارد نكردم يا كامل وارد نكردم يا هرچي ولي رد شديم همانطور كه عرض شد ولي بعضي دوستان سايت لطف كردند و ضمن دلداري گرم و صادقانه اشون هر چي در توان داشتند گفتند و راقب كردن بنده رو كه اگر اشتباه سهوي و بدون قصد و غرض و سوء استفاده باشه حتماً كي سي سي مي تونه پرونده كيس ما رو مجدد بررسي كنه ! من خيلي خوشبين نيستم اما با اميد و انگيزه مضاعف مي خواهم دنبال كنم .
فقط از همه شما دوستان ، با تجربه ها ، مديران مي خوام من رو راهنمايي كنند و نظر بدن
چند تا سوال دارم و زحمت براي شما
١- كسي ميتونه متن رسمي قوانين لاتاري رو لينك يا خودشو برام بزاره ؟ اگر فارسي هم باشه با ترجمه حقوقي كه نو علي نور
٢-كسي بوده اشتباه اش مورد قبول واقع بشه ؟
٣- توي لاتاري اصلا دوبار مصاحبه معني داره ؟
٤- مرجع تصميم گيرنده كي سي سي هست ؟
٥- فكر ميكنيد حالا كه اينقدر متقبل هزينه شدم و نتيجه اي نداد ( البته بخاطر اشتباه سهوي خودم) هزينه وكيل گرفتن و ... و تلاش آخر را كردن ضرري ندارد ؟ ليست هزينه ها امضاء هست
ممنون از همه با انگيزه ها
(2012-06-30 ساعت 21:12)آرزوی دست یافتنی نوشته: با سلام
از اتفاق پیش آمده واقعا متاسفم.من هم در روزمصاحبه شاهد بودم که دو خانواده مثل شما ریجکت شدند که چرا اسم فرزندشون را در فرم اولیه ثبت نام نکرده بودند.ما در لابی هتل ددمان با فردی مشورت کردیم که گفت با گرفتن وکیلی در امریکا می شه این مسئله را حل کرد.من دیگه از اون خانواده اطلاع ندارم که چکار کردند،ولی اگر اسم اون آقایی که این اطلاعات را داد بخواهید با پیام خصوصی برایتان ارسال می کنم.
موفق باشید و امیدوار
ممنون ميشوم اطلاعات تون رو پيغام خصوصي كنيد.
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$