کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
فوآد عزیز، با توجه به این که از مدتها قبل توسط خودتان با پرونده تان آشنا هستم، از نتیجه ی پرونده تان بسیار متاسفم.

اگر دوستان می توانند به هر یک از سوالات فوآد عزیز پاسخ دهند، لطفا دریغ نفرمایند.

در عین حال، توصیه من به شما دوست عزیز این است که در اسرع وقت با حوصله به کاوش مهاجرسرا و سایر انجمن های مهاجرتی به زبان های انگلیسی بپردازید. ممکن است پاسخهای خوبی بیابید. این کم هزینه ترین کاری است که در حال حاضر می توانید انجام دهید. چه بسا راهنمایی های مفید و حتی وکلای خوبی بتوانید در حین جستجو پیدا کنید تا کمکتان کنند.

کاش می توانستم کمکتان کنم. متاسفانه بسیار گرفتارم و در عین حال تجربه و دانشم در زمینه لاتاری خیلی کم است.

موفق باشید
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-06-30 ساعت 16:00)فوآد نوشته:  دوستان
خانواده ما بعلت مغايرت اطلاعات با فرم اوليه ثبت نام اينترنتي رد شد
و زندگي همچنان جاري است.... كلي كسل و داغون شدند
مرسي از همه مهاجرسرايي ها با كمك ها و راهنماييهاشون در اين زمان طولاني
وظيفه داشتم از همه بخصوص مديران و نخبگان سايت تشكر كنم.  

فوآد جان
الان دیدم چه اتفاقی افتاده جدا متاسف شدم. بچه ها چطورند؟آیا نمی شد توضیح بدهیذ یا کار دیگری بکنید . اسم کلا نیامده بود یا اشتباه تایپی داشتید؟ کمی تو ضیح بده ببینیم کاری می شود کرد؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2012-06-30 ساعت 17:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 17:29)late نوشته:  یه سوال دیگه،من که خارج از کشور زندگی‌ می‌کنم مدارکمو باید با UPS بفرستم نه DHL ؟؟؟

تاكيد نكردن كه شما مجبوريد با يه پست خاص مداركتون رو بفرستيد.... از هر پستي كه به نظرتون قابل اطمينان هست استفاده كنيد حالا ميتونه DHL يا UPS يا آرامكس و يا هر پست ديگه اي باشه....

سلام شقایق جان
تو INSTRUCTION گفته شده که مدارک رو باید با پست UPS بفرستید، البته ایران رو مستثنی قرار داده... متنش به این شکله:
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United Parcel Service (UPS) to the U.S. Embassy in Ankara at least 15 days before their appointment date. As UPS services are not available in Iran, applicants in Iran may send their documents to our office by any reliable courier service.

این متن دقیقا صفحه اول INSTRUCTION هستش، پاراگراف دوم.

موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، SH1A2R3 ، daria ، Orchin ، mehdiii ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، zina s ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n ، mgolchin13 ، ghorbat
دوستان مهاجرسرایی عزیزم ،
فروزن مایند دوست بسیار خوب و صمیمی ام ،
پارسی جان عزیز،
خوبی انسان این است که هر روزکه می گذرد بیشتر آن را فراموش می کند اما شاید بشه به قسمت و تقدیر خداوند هم ربط داد ولی می خواهم آخرین تلاش خودم را هم بکنم و امیدم را از دست نمی دهم.

جریان از این قرار هست که 2 سال پیش هنگام ثبت نام اولیه ، پدرم که خودش ثبت نام کرده بود و خودش هم اتفاقاً برنده شد ظاهراً اسم یکی از بچه ها ( فرزند شون ) را وارد نکرده بودند سهواً ...
البته خود پدر هم اصلاً این موضوع را قبول ندارد و می گوید امکان ندارد و ثبت نام کرده بودم.... ولی در هر صورت چون حتی به ذهمان هم خطور نمیکرد اشتباه به این صورت داشته باشیم ، بنده یک سال حدوداً پیگیر برنده شدن پدر شدم و فرم ها و مدارک را ارسال کردیم ( یعنی برای حتی فرزندی که ظاهرا ثبت نام نشده بود فرم پر کردیم و فرستادیم ) و مثل بقیه روال کارنت شدن و مصاحبه طی شد و در روز مصاحبه راهی مصاحبه شدند ایشان و فقط فقط به سفید و آبی فکر می کردیم که خیلی شیک آفیسر به پدر گفت آی ام ساری و .... !!

در هر صورت این را برای آن دسته نوشتم که تجربه بشود و دین خود را ادا کنم به دوستان گلم که رهنمای من بوده اند...

ولی حالا
می خواهم با مشورت دوستان و نامه به کی سی سی اشتباه سهوی پدرم را ثابت کنم و با دلیل بگویم این اشتباه ناشی از وارد نبودن پدر با کامپیوتر و حواس پرتی بوده نه غزض و عمد و اشتباهی

در اولین فرصت هم از همه دوستان می خواهم
1-متن قوانین را که چند باری مطرح کردم برایم بزارند ! من که پیدا نکردم ( آفیسر از پدرم پرسید آیا قانون لاتاری را میدانستید که اشتباه کردید ؟! )
2- به من کمک کنند که آیا راهی هست با سفارت و یا کی سی سی بتوان دوباره وقت گرفت ؟ چه جوری ؟
3- وکیل گرفتن خوب هست ؟ ( البته می دانم این یک دعوای حقوقی نیست اما فقط و فقط می خواهیم ثابت کنیم یک اشبتاه سهوی بوده )
4- هر نظر و یا کیس مشابه که معرفی و توضیح دهید قطعا ما را در این روند کمک خواهد کرد ، بدون شک ما تا آخر سپتامبر بیشتر نمی توانییم از خودمان دفاع کنیم ...

مرسی از همه
حق گرفتنی است نه دادنی : این جمله را هر روز باید تکرار کنم !!!
با امید و انگیزه و البته کمک شما می روم دنبال این قضیه

شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، smmyp ، SH1A2R3 ، 3rip ، zina s ، honey62 ، daria ، parsy631 ، shkhmo ، mehdiii ، alexander ، hoseyn ، shadin_n ، mgolchin13 ، Orchin ، ghorbat ، aziking
(2012-07-02 ساعت 02:29)funnybluesolea نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 17:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 17:29)late نوشته:  یه سوال دیگه،من که خارج از کشور زندگی‌ می‌کنم مدارکمو باید با UPS بفرستم نه DHL ؟؟؟

تاكيد نكردن كه شما مجبوريد با يه پست خاص مداركتون رو بفرستيد.... از هر پستي كه به نظرتون قابل اطمينان هست استفاده كنيد حالا ميتونه DHL يا UPS يا آرامكس و يا هر پست ديگه اي باشه....

سلام شقایق جان
تو INSTRUCTION گفته شده که مدارک رو باید با پست UPS بفرستید، البته ایران رو مستثنی قرار داده... متنش به این شکله:
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United Parcel Service (UPS) to the U.S. Embassy in Ankara at least 15 days before their appointment date. As UPS services are not available in Iran, applicants in Iran may send their documents to our office by any reliable courier service.

موفق باشید

مرسي دوست عزيز.... ((من فكر كردم اجبار نيست چون بعضي از دوستاني كه خارج از كشور بودند مداركشون رو با پست همون كشور فرستاده بودند به سفارتي كه قرار بوده مصاحبه شوند.....)) به هر حال ممنون كه اصلاح كردي Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، 3rip ، honey62 ، daria ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، Orchin ، ghorbat
دوستان عزیز، سؤالی برام پیش اومده.
وقتی که لیست اعضای خانواده که beneficiary برنده اصلی هستند توی نامه یا روی سایت مشخص میشه، آیا بر اساس اطلاعات ثبت نام اولیه (اینترنتی) است یا بر اساس فرمهای سری اول؟
یه خاطر این میپرسم که برای دوستمون فوآد اسم اون فرزندی که از قلم افتاده بوده، توی نامه دوم اگر بعنوان beneficiary آمده بوده، پس معنیش اینه که بر اساس فرمهای اولیه بوده و نه بر اساس اطلاعات ثبت نام اینترنتی؟! وگرنه زودتر متوجه این مشکل میشدند!
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، zina s ، honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، mgolchin13 ، hamedhamed ، Omidooo ، Orchin ، victorygo ، ghorbat ، ASALI
دوست نداشتم برای این موضوع یک پست جداگانه درست کنم.. به هر حال از صمیم قلب امیدوارم مشکلتون حل بشه آقا فواد... حتما ما رو در جریان کارهاتون قرار بدید.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، schaghayegh ، امیر مهاجر ، zina s ، daria ، parsy631 ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، ghorbat
(2012-07-02 ساعت 13:12)funnybluesolea نوشته:  دوست نداشتم برای این موضوع یک پست جداگانه درست کنم.. به هر حال از صمیم قلب امیدوارم مشکلتون حل بشه آقا فواد... حتما ما رو در جریان کارهاتون قرار بدید.
من هم از صمیم قلب امیدوارم مشکلتون حل بشه اقا فواد
ولی اگه خدایی نکرده حل نشد حتما سال بعد دوباره ثبت نام کنین.
شاید امسال قسمت نبوده.
البته میدونم چقدر براتون سخته ولی اگه اعتقاد قلبی به خدای مهربونمون داشته باشیم میبینیم که اون چیزهایی که به ضررمونه و ما از انها بیخبریم خدا ازمون دور میکنه.من خودم به این حرف خیلی ایمان دارم.نمونه چیزهایی که بزور از خدا خواسته میشه شاید دیده باشین.من که بارها و بارها شاهد این قضیه بودم پس با توکل به خدا شما تمام سعی رو بکن.هر چی خیر و مصلحت باشه همون میشه.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، missi ، daria ، mrhj50 ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، Orchin ، honey62 ، ghorbat
(2012-06-30 ساعت 15:34)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 14:53)maka2 نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 14:44)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
برای ترجمه مدرک دانشگاهی و ریز نمرات (اگر قصد ادامه تحصیل نداشته باشیم) باز هم نیاز به تایید مدارک توسط وزارت علوم هست یا خیر ؟ چون صبح مدرک رو بردم میگن باید برگه تسویه حساب با دانشگاه و چندتا چیز دیگه رو داشته باشی.

دوست عزيز شما قيد وزارت و دادگستري رو كلا بزن.... اگه داروالترجمه اصرار داره برو جاي ديگه...
دوست من، اصلا کاری به دادگستری و امور خارجه ندارم. سوال من در خصوص وزارت علوم و دارالترجمه است .
وزارت علوم!! اها.... نه دوست من ، مدارک من که نیاز نداشت!!! برای ترجمه فقط رسمی از شما تاییدیه می خوان؟
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، ghorbat
(2012-07-02 ساعت 11:45)فوآد نوشته:  می خواهم با مشورت دوستان و نامه به کی سی سی اشتباه سهوی پدرم را ثابت کنم و با دلیل بگویم این اشتباه ناشی از وارد نبودن پدر با کامپیوتر و حواس پرتی بوده نه غزض و عمد و اشتباهی

1-متن قوانین را که چند باری مطرح کردم برایم بزارند ! من که پیدا نکردم ( آفیسر از پدرم پرسید آیا قانون لاتاری را میدانستید که اشتباه کردید ؟! )
2- به من کمک کنند که آیا راهی هست با سفارت و یا کی سی سی بتوان دوباره وقت گرفت ؟ چه جوری ؟
3- وکیل گرفتن خوب هست ؟ ( البته می دانم این یک دعوای حقوقی نیست اما فقط و فقط می خواهیم ثابت کنیم یک اشبتاه سهوی بوده )
4- هر نظر و یا کیس مشابه که معرفی و توضیح دهید قطعا ما را در این روند کمک خواهد کرد ، بدون شک ما تا آخر سپتامبر بیشتر نمی توانییم از خودمان دفاع کنیم ...

مرسی از همه

دوست عزيز از آنجاييكه علت اصلي ردي كيس شما بدليل عدم درج نام يكي از اعضاي خانواده بوده است بايد بگويم مكاتبه با KCC نتيجه نخواهد داد و دليل عدم آشنايي فرد با كامپيوتر در زمان ثبت نام منطقي نيست كماكان كه دو مورد از كيسهاي امسال به همين دليل رد شده اند . البته شما قبل از هزينه كردن بايد آن را وقتي كه نامه دوم را رويت نموديد و در قسمت Beneficiaries فقط نام خودتان و مادرتان را ديديد متوجه مي شديد . در روز مصاحبه هم وقتي انگشت نگاري فقط از برنده اصلي و هزينه مصاحبه 330 دلارفقط براي يك نفر دريافت شد مي توانستيد موضوع را حدس بزنيد. ولي در يكي از پستهاي قبلي شما خوانده بودم كه اسم به طور كامل وارد نشده است يعني ‌اگر اسم برادر يا خواهر شما دو كلمه است يك قسمت آن وارد نشده است كه اگر دليل ردي كيس بخاطر موضوع فوق باشد با مكاتبه با KCC احتمالاً به نتيجه خواهيد رسيد. در هر حال از موضوع پيش آمده متأسفم و اميدوارم كه موفق باشيد.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-07-02 ساعت 12:23)امیر مهاجر نوشته:  دوستان عزیز، سؤالی برام پیش اومده.
وقتی که لیست اعضای خانواده که beneficiary برنده اصلی هستند توی نامه یا روی سایت مشخص میشه، آیا بر اساس اطلاعات ثبت نام اولیه (اینترنتی) است یا بر اساس فرمهای سری اول؟
یه خاطر این میپرسم که برای دوستمون فوآد اسم اون فرزندی که از قلم افتاده بوده، توی نامه دوم اگر بعنوان beneficiary آمده بوده، پس معنیش اینه که بر اساس فرمهای اولیه بوده و نه بر اساس اطلاعات ثبت نام اینترنتی؟! وگرنه زودتر متوجه این مشکل میشدند!

امیر جان، شما تو فرمهای اولیه هرکس را که معرفی کنید در قسمت beneficiary اسمش میاد، حتی اگه تو ثبت نام اولیه نباشه. مثلا شما ممکنه بعد از ثبت نام اولیه ازدواج کرده باشین و یا بچه دار شده باشین، که باید روز مصاحبه ثابت کنین که این اتفاق بعد از ثبت نام افتاده. مشکل زمانی پیش میاد که مشخص بشه شما مثلا زمان ثبت نام اولیه هم بچه داشتین ولی اعلام نکردین. به هر حال KCC کیس رو تا زمان مصاحبه رد نمیکنه، زمانی رد میکنه که هنگام مصاحبه اشتباه براشون محرز بشه.
در مورد کیس فوآد ولی کمتر شنیده بودم کیس رد بشه به خاطر اشتباه در اسم. چون اسم را به هر حال اعلام کرده بودن ولی اشتباه بوده ظاهرا. برای همین شاید با پیگیری کردن با KCC مشکل حل بشه. (امیدورام که اینطور بشه)
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، honey62 ، amiry ، parsy631 ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، Orchin ، ghorbat ، MPU
(2012-07-02 ساعت 11:57)schaghayegh نوشته:  [quote='funnybluesolea' pid='187750' dateline='1341179964']
سلام شقایق جان

موفق باشید

مرسي دوست عزيز.... ((من فكر كردم اجبار نيست چون بعضي از دوستاني كه خارج از كشور بودند مداركشون رو با پست همون كشور فرستاده بودند به سفارتي كه قرار بوده مصاحبه شوند.....)) به هر حال ممنون كه اصلاح كردي Smile

[/quotمن برادرم مدارك اسپانسرو با پستي غير از UPS فرستاده(USPS) و الآن هم رسيده و من ايميل زدم به سفارت مشكلي هم نبود! تجربه ي شخصي :دي!
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، shkhmo ، mehdiii ، shadin_n ، schaghayegh ، hamedhamed ، Orchin ، ghorbat
(2012-07-02 ساعت 11:45)فوآد نوشته:  دوستان مهاجرسرایی عزیزم ،
فروزن مایند دوست بسیار خوب و صمیمی ام ،
پارسی جان عزیز،
خوبی انسان این است که هر روزکه می گذرد بیشتر آن را فراموش می کند اما شاید بشه به قسمت و تقدیر خداوند هم ربط داد ولی می خواهم آخرین تلاش خودم را هم بکنم و امیدم را از دست نمی دهم.

جریان از این قرار هست که 2 سال پیش هنگام ثبت نام اولیه ، پدرم که خودش ثبت نام کرده بود و خودش هم اتفاقاً برنده شد ظاهراً اسم یکی از بچه ها ( فرزند شون ) را وارد نکرده بودند سهواً ...
البته خود پدر هم اصلاً این موضوع را قبول ندارد و می گوید امکان ندارد و ثبت نام کرده بودم.... ولی در هر صورت چون حتی به ذهمان هم خطور نمیکرد اشتباه به این صورت داشته باشیم ، بنده یک سال حدوداً پیگیر برنده شدن پدر شدم و فرم ها و مدارک را ارسال کردیم ( یعنی برای حتی فرزندی که ظاهرا ثبت نام نشده بود فرم پر کردیم و فرستادیم ) و مثل بقیه روال کارنت شدن و مصاحبه طی شد و در روز مصاحبه راهی مصاحبه شدند ایشان و فقط فقط به سفید و آبی فکر می کردیم که خیلی شیک آفیسر به پدر گفت آی ام ساری و .... !!

در هر صورت این را برای آن دسته نوشتم که تجربه بشود و دین خود را ادا کنم به دوستان گلم که رهنمای من بوده اند...

ولی حالا
می خواهم با مشورت دوستان و نامه به کی سی سی اشتباه سهوی پدرم را ثابت کنم و با دلیل بگویم این اشتباه ناشی از وارد نبودن پدر با کامپیوتر و حواس پرتی بوده نه غزض و عمد و اشتباهی

مرسی از همه

دوست عزیز فواد جان
چند لینک زیر را برایت می گذارم خوب بررسی کن.
اولی instruction 2012 است . به آدرس :
http://travel.state.gov/pdf/1318-DV2012I...s-ENGL.pdf
در مورد قوانین و مقررات بهترین مرجع سایت زیر است :
http://travel.state.gov/law/law_1734.html
همانطور که ملاحظه می کنی تمامی قوانین و مقررات مربوط به مهاجرت را می توانی اینجا پیداکنی در عین حال در همین سایت بخشی برای مشاوره حقوقی وجود دارد.در Judicial assistance توصیه می کنم به وکلای این بخش ایمیلی بفرستی شرح ماجرا شفاف و کامل توضیح بدهی تا ببینی چگونه راهنمایی ات می کنند . لطفا اگر پاسخی گرفتی ما را هم در جریان بگذار. هر کمکی هم خواستی روی من حساب کن. بالاخره frozen mind توصیه شما را کرده است . خودمان هم از قبل ارادت داشتیم . امیدوارم موفق باشیSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، smmyp ، mehdiii ، امیر مهاجر ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، Orchin ، honey62 ، victorygo ، ghorbat
سلام دوستان
من دارم تلاش میکنم از شرکت محل کارم گواهی اشتغال به کار بگیرم،
بنظرتون گیرنده اگر بصورت زیر باشه اشکالی داره ؟:
سفارت ایالات متحده آمریکا - آنکارا - ترکیه

(2012-07-02 ساعت 13:36)maka2 نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 15:34)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 14:53)maka2 نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 14:44)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
برای ترجمه مدرک دانشگاهی و ریز نمرات (اگر قصد ادامه تحصیل نداشته باشیم) باز هم نیاز به تایید مدارک توسط وزارت علوم هست یا خیر ؟ چون صبح مدرک رو بردم میگن باید برگه تسویه حساب با دانشگاه و چندتا چیز دیگه رو داشته باشی.

دوست عزيز شما قيد وزارت و دادگستري رو كلا بزن.... اگه داروالترجمه اصرار داره برو جاي ديگه...
دوست من، اصلا کاری به دادگستری و امور خارجه ندارم. سوال من در خصوص وزارت علوم و دارالترجمه است .
وزارت علوم!! اها.... نه دوست من ، مدارک من که نیاز نداشت!!! برای ترجمه فقط رسمی از شما تاییدیه می خوان؟
ترجمه کرد، من خودم گفتم مدرک دانشگاه رو میخوام ببرم برای تایید اونهم گفت باید ریز نمرات رو هم ببری، شاید فکر کرده که برای ادامه تحصیل میخوام ولی بعد که از شما و بقیه دوستان پرسیدم و مطمئن شدم بهشون گفتم و اونها هم ترجمه کردن، بهرحال ممنون از لطفتون.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، hamedhamed ، Omidooo ، Orchin ، honey62 ، ghorbat
(2012-07-02 ساعت 16:21)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
من دارم تلاش میکنم از شرکت محل کارم گواهی اشتغال به کار بگیرم،
بنظرتون گیرنده اگر بصورت زیر باشه اشکالی داره ؟:
سفارت ایالات متحده آمریکا - آنکارا - ترکیه

معمولا می نویسن to whom it may concern حالا دوستان دیگه هم راهنمایی کنن لطفا.

Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان