کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-14 ساعت 01:22)asxz نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 00:03)funnybluesolea نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 22:36)asxz نوشته:  با سلام به همه
من کانفیرمیشن نامبر خودم رو گم کرده بودم که همین امروز یک ایمیل برام اومد و شماره کانفیرمیشن من رو با یک لینک بهم داد.
من هم رفتم و دیدم خوشبختانه قبول شدم
چون فرصت کمی دارم برام دعا کنید
ممنون از همه

با سلام و تبریک فراوان
خیلی جالبه که امروز برات امیل اومده... قبلا همون حول و حوش 15 جولای ایمیل حاوی کانفرمیشن نامبر میومد اونم فقط واسه کسایی که توی ماه "می" چک کرده بودن که برنده شدن یا نه.
اگر ممکنه بگید که شما 1 می چک کرده بودید یه نه؟ یکی 2 تا از دوستان من هستند که کانفرمیشن نامبرشون رو گم کرده بودند و هیچ کاری برای بازیابیش نتونستن بکنن. ممنون می شم جواب بدید.
موفق باشید
بله من اول می چک کرده بودم سایت رو ولی الان برام میل اومده!!!!!!!!!1

خوب یه سوالی برام پیش اومد اونا که می خواستن ایمیل بزنن چرا انقدر دیر زدن عجیبه واقعا؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: 3rip ، mehdiii ، shkhmo ، shadin_n ، کیانا ، zina s ، funnybluesolea ، asxz
(2012-07-14 ساعت 01:37)hadiseh.t نوشته:  
من کانفیرمیشن نامبر خودم رو گم کرده بودم که همین امروز یک ایمیل برام اومد و شماره کانفیرمیشن من رو با یک لینک بهم داد.
ممنون از همه

با سلام و تبریک فراوان
خیلی جالبه که امروز برات امیل اومده... قبلا همون حول و حوش 15 جولای ایمیل حاوی کانفرمیشن نامبر میومد اونم فقط واسه کسایی که توی ماه "می" چک کرده بودن که برنده شدن یا نه.
اگر ممکنه بگید که شما 1 می چک کرده بودید یه نه؟ یکی 2 تا از دوستان من هستند که کانفرمیشن نامبرشون رو گم کرده بودند و هیچ کاری برای بازیابیش نتونستن بکنن. ممنون می شم جواب بدید.
موفق باشید
به نظر شما امیدی هست؟ مدارک رو بفرستم کی مصاحبه میشم؟

خوب یه سوالی برام پیش اومد اونا که می خواستن ایمیل بزنن چرا انقدر دیر زدن عجیبه واقعا؟

تشکر کنندگان: 3rip ، mehdiii ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-14 ساعت 05:37)asxz نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 01:37)hadiseh.t نوشته:  
ممنون از همه

با سلام و تبریک فراوان
موفق باشید
به نظر شما امیدی هست؟ مدارک رو بفرستم کی مصاحبه میشم؟

نه دوست من دیر نیست . هنوز فرصت دارید . بفرستید و سریع پیگیری کنید تا زمان مصاحبتون رو مشخص کنند.
تشکر کنندگان: mehdiii ، shkhmo ، shadin_n ، کیانا ، zina s ، honey62
(2012-07-11 ساعت 12:32)shkhmo نوشته:  سلام به همه دوستان گل و گلاب مهاجرسرایی
دوستان اگرشخصی باردارباشه و برای یکی -دوماه بیاد امریکا و بعدازگرفتن کارت سوشیال بیاد ایران و درایران وضع حمل کنه برای رفتن بخاطریک عضوجدید هنگام ورودبه مشکل برنمیخوره؟
بایدتوایران براش پاسپورت گرفت ویادرپاسپورت جدید پدرو مادر به عنوان همراه اضافه میشه؟
وضعیت ویزایی که توی پاس خورده چی میشه؟
سلام - من فکر کنم جواب سئوالتون را بتونم بدم . پسر من کانادا بدنیا آمد که قوانینش کم و بیش شبیه امریکا است . اولا شما تا قبل از هفت ماهگی باید پرواز کنید . چون اجازه پرواز داده نمی شود . بعد از ورود پیشنهاد می کنم سریعا دنبال دکتر برای زایمان باشید چون از یک محدوده به بعد یافتن دکتری که خانم باردار بالای 7 ماه را بپذیرد یک کم سخت است .
وقتی به سلامتی زایمان کردید اتوماتیک لی ایشان امریکائی می شود و قبل از شما پاس امریکایی را خواهد داشت . به دفتر حافظ منافع ایران در امریکا هم میتوانید مراجعه کرده برگ تولد را دریافت می کنید و متعاقب آن مجوز ورود به ایران و بعد هم به سلامتی شناسنامه و پاسپورت گرفته خواهد شد .

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: Orchin ، Shezem ، shadin_n ، کیانا ، mehdiii ، shkhmo ، arbasic ، payan ، zina s ، honey62 ، MPU ، frz61 ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani
بچه ها لطفا اطلاع رسانی کنید یه ایمیل برای برندگان 2012 می یاد که شما قبول شدید کسانی که ثبت نام کردند و سایت وچک نکردند یا کانفیرمیشن نامبرشونو گم کردند به دوستانتون اطلاع بدید که ایمیلاشونو چک کنند.من یکی از دوستانم امروز از طریق ایمیل متوجه شد که برنده شده امیدوارم دیر نشده باشه؟؟؟؟/
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، Shezem ، shkhmo ، shadin_n ، نخجیر ، zina s ، honey62 ، MPU ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، behrooz ramezani
(2012-07-13 ساعت 17:54)asxz نوشته:  من از برندگان 2012 هستم و تازه متوجه شدم کمکم کنید چی کار باید کنم کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تبریک می گم فقط یادت باشه فرمها رو با دقت و کاملاً درست پر کنی اگه بازم در فرم پر کردن سوالی داشتی از بچه های مهاجر سرا بپرس همه دیگه با تجربه شدند و کمکت می کنند. فقط فرمهارو صحیح و دقیق پر کن . تو همین سایت سرچ کنی راهنمائی جهت پر کردن فرمها هست. سریع مدارکت و کارهای واکسنت رو جمع آوری کن و کارهای ترجمه ات رو شروع کن که همه چیز از قبل آماده باشه و خدای نکرده ذر روز مصاحبه کسر مدرک و.... نخوری. تو تمام مراحلی که انجام میدی حتما با ایمیل زدن به KCCو سفارت از روند کارهات و دریافت مدارک ارسالی اطمینان پیدا منBig GrinTongue
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: mehdiii ، Shezem ، shkhmo ، shadin_n ، zina s ، honey62 ، SH1A2R3
سلام دوستان یه سوال داشتم تو فرم انکارا بند 13 اومده می شه اطلاعات رو اپدیت کرد به نطرتون من اشتباه تو فرمام دارم فرم اپدیت شده رو بفرستم یا نه؟مشکل ساز نمی شه؟یا همون جا اشکالام و درست کنم.

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n
(2012-07-14 ساعت 10:44)hadiseh.t نوشته:  بچه ها لطفا اطلاع رسانی کنید یه ایمیل برای برندگان 2012 می یاد که شما قبول شدید کسانی که ثبت نام کردند و سایت وچک نکردند یا کانفیرمیشن نامبرشونو گم کردند به دوستانتون اطلاع بدید که ایمیلاشونو چک کنند.من یکی از دوستانم امروز از طریق ایمیل متوجه شد که برنده شده امیدوارم دیر نشده باشه؟؟؟؟/

اتفاقا همین که الان دارن ایمیل میزنن نشون میده که هم هنوز دیر نشده و هم کلی ویزا براشون مونده که باعث شده سعی کنن هر جور شده به کسانی که برنده شدن اطلاع بدن که فرمهاشون رو بفرستن.
فکر کنم آخرش تو سپتامبر اعلام میکنن که هر کس حتی اگه برنده هم نشده سریع خودشو برسونه سفارت تا ویزاشو بگیره. Tongue
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، shkhmo ، Shezem ، mehdiii ، shadin_n ، کیانا ، mojtaba_k ، frz61 ، payan ، funnybluesolea ، honey62
(2012-07-14 ساعت 15:40)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم تو فرم انکارا بند 13 اومده می شه اطلاعات رو اپدیت کرد به نطرتون من اشتباه تو فرمام دارم فرم اپدیت شده رو بفرستم یا نه؟مشکل ساز نمی شه؟یا همون جا اشکالام و درست کنم.

من چند تا اشتباه داشتم فرم اصلاح شده را پرینت گرفتم وقتی برای مصاحبه رفتم گفتم اشتباه دارم و فرم جدید را می خواهم جایگزین کنم فرم های جدید را ازم گرفت و جایگزین کرد.
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، shkhmo ، hadiseh.t ، shadin_n ، Shezem ، daria
(2012-07-14 ساعت 17:43)mojtaba_k نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 15:40)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم تو فرم انکارا بند 13 اومده می شه اطلاعات رو اپدیت کرد به نطرتون من اشتباه تو فرمام دارم فرم اپدیت شده رو بفرستم یا نه؟مشکل ساز نمی شه؟یا همون جا اشکالام و درست کنم.

من چند تا اشتباه داشتم فرم اصلاح شده را پرینت گرفتم وقتی برای مصاحبه رفتم گفتم اشتباه دارم و فرم جدید را می خواهم جایگزین کنم فرم های جدید را ازم گرفت و جایگزین کرد.
من هم شماره تلفن منزل عوض شده بود در فرم کانتکت آنکارا فقط توضیح دادم حالا یا خودشون درست میکنند یا قبل از مصاحبه میگم.
حالا بعد مصاحبه خبرش رو میدم که فایده داره یا نه.
بوی مصاحبه میاد. ولی هنوز نه ارز دولتی و نه چمدان خبری نیست.Big Grin ولی خودم حاضر هستم.Cool
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، Shezem ، honey62 ، shadin_n ، daria
(2012-07-14 ساعت 10:44)hadiseh.t نوشته:  بچه ها لطفا اطلاع رسانی کنید یه ایمیل برای برندگان 2012 می یاد که شما قبول شدید کسانی که ثبت نام کردند و سایت وچک نکردند یا کانفیرمیشن نامبرشونو گم کردند به دوستانتون اطلاع بدید که ایمیلاشونو چک کنند.من یکی از دوستانم امروز از طریق ایمیل متوجه شد که برنده شده امیدوارم دیر نشده باشه؟؟؟؟/

دوست عزيز شما مطمئني ؟؟ چون تو خود سايت هم نوشته كه به هيج وجه ايميل نمياد!!...
البته ايميل هاي كلاهبرداري كه هست.
since 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، payan ، shkhmo ، mehdiii ، Shezem ، shadin_n
سلام دوستان
من حدود 24 روز پیش در آنکارا مصاحبه داشتم. حالا می خواهم یک نامه به سفارت بزنم. از شما خواهش می کنم در نوشتن نامه به من کمک کنید.
می خوام تو نامه بنویسم که من با توجه به اینکه سربازی نرفتم و شغل دولتی و سفر خارجی هم نداشتم چرا تا الان کلیرنسم نیومده؟
پیشاپیش از شما دوستان مهاجرسرایی عزیز متشکرم
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n
(2012-07-15 ساعت 00:30)usa19 نوشته:  سلام دوستان
من حدود 24 روز پیش در آنکارا مصاحبه داشتم. حالا می خواهم یک نامه به سفارت بزنم. از شما خواهش می کنم در نوشتن نامه به من کمک کنید.
می خوام تو نامه بنویسم که من با توجه به اینکه سربازی نرفتم و شغل دولتی و سفر خارجی هم نداشتم چرا تا الان کلیرنسم نیومده؟
پیشاپیش از شما دوستان مهاجرسرایی عزیز متشکرم

دوست خوبم به نظر من درست نیست که از اونها الان خواهان علت بشید یک ایمیل بزنید و وضعیت کیستون را جویا شید خودم این ایمیل را زدم و جواب دادند که پروستون هنوز کامل نشده ولی 2 روز بعدش شمارم را تو سایت زدند
Dear Sir/Madam,
I am a 2012 DV lottery applicant.My name is .... and my case number is .....,
I and my spouse have been interviewed on.. of..[/align] and our case was selected for administrative processing..
It would be really appreciated should you let me know about my case status.
we wish to take this opportunity to thank you for consideration in this matter and if we can be of any further assistance to you,please do not hesitate to contact us.
Yours very truly,
name and family
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: sayeh_m ، payan ، usa19 ، کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، Shezem ، honey62 ، shadin_n ، daria
(2012-06-15 ساعت 23:32)jordanir نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 23:03)shahab.ra نوشته:  نقل قول
دوست عزیز فارسی تایپ کنید لطفا حتی اگر ترکیه هستید با بهنویس:

نقل قول:سلام خوب هستین من یکی‌ از دوستانم اینجا معرفی‌ کرد من واقعا الان انقد استرس دارم نمیدونم کجا ، چطوری مشکلمو بگم ، من در حال حاضر آنکارا هستم ، مادر من لاتاری در اومد و منم چون زیر سن ۲۱ بودم باهاش اومدم ، ۱۴ ژون اینترویو داشتیم ، آزمایشات انگشت نگاری حتی پول و قسم هم خوردیم در مرحله آخر ، گفتن چون مادرتون در اول کار اسم شما نزده ، شما کلا رجکت میشین ولی‌ ما سری دوم اسم منو زدیم و فرستادیم ، کی سی سی و اونا هم جواب دادن و اسم من تو نامه دوم بود حالا بنظرتون می‌شه اعتراض کرد ، چون هر دوی مارو رجکت کردن و هیچ مهری هم تو پاسمون نزدن

و نظر من اینه که اگر واقعا شما در روز ثبت نام اسمتون را با مادر ننوشتید خوب هیچ راهی نداره.
حالا خودتون یه راه پیشنهاد کنید که آفیسر بتونه انجام بده.در کیس لاتاری اینطور که تو فرومهای انگلیسی خوندم تنها و تنها اطلاعات غلط کیس را باطل میکنه البته به غیر از ما ها و کوبی و چین و کره شمالی که مسایل دیگری هم داریم.Big Grin
ولی باز با توجه به این همه هزینه معنوی و مادی که روی این قضیه داشتید باز به نظر من یک نامه بلند بالا به کی سی سی و با رونوشت به سفارت آنکارا بفرستبد و ازشون تقاضای تجدید نظر یا لااقل توضیح در مورد رد شدنتون بخواهید. ولی آیا واقعا علتی داشته که شما اسمتون را ننوشتید؟ کس دیگری براتون انجام داده بود؟ خب اگه علتی داره توضیح بدین. تلاشتون را بکنید ولی خیلی از لحاظ روحی روش هزینه نکنید چون احتمالش ضعیفه ولی غیرممکن نیست.
موفق باشید.

نقل قول جهت آگاهی مجدد
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2012

(Jun-16-2012 11:37 AM)mmmsdeghi نوشته است:

(Jun-16-2012 11:10 AM)daria نوشته است:

(Jun-16-2012 11:04 AM)mmmsdeghi نوشته است:

(Jun-15-2012 11:02 PM)کیانا نوشته است: وای خدای من .من خودم کم استرس دارم این موارد هم حالمو خراب میکنه .آخه ماهم ازطریق یک سایت که یکی از دوستان معرفی کرده بود ثبت نام کردیم . خوب اگر اینطوریه چرا آدمو میکشونن اونجا بعد ردت میکنن .این تناقض که در اطلاعات بین فرم اولیه وفرم کی سی سی هست .. وهمونجا مشخصه .واقعاحالم بد شد..

به نظرم مشکل پر کردن سری اول فرم ها بوده . وقتی نفرات همراه رو در Beneficiaries پائین نامه دعوت به مصاحبه اعلام میکنه دیگه مشکی در خصوص نفرات قبلا ثبت نام نشده وجود نداره

چرا اکه ثابت بشه بهشون که موقع ثبت نام هم مثلا اون بچه که اسمش نیست وجود داشته یا مثلا فرد متاهل بوده ولی اسم همسرشو موقع ثبت نام ننوشته باز هم مشکل پیش میاد. شما اسم هر کسیو تو فرم های سری اول به عنوان همسر یا فرزند بدین اسمش تو قسمت Beneficiaries میاد، ولی باید ثابت کنین بعد از ثبت نام ازدواج کردین یا بجه دار شدین.

ثبت نام اولیه رو کس دیگه ای برام انجام داده (شرکت در لاتاری) و دخترم رو ثبت نام نکرده! بعد از برنده شدن فرم های 230 و 123 رو خودمون صحیح انجام دادیم و اسم همه تو نامه دوم بود

به نظرم بهتره این بحث رو دیگه ادامه ندیم، (به خصوص تو این تاپیک که قرار بود بحث جدی نداشته باشیم و برای درد دل ها و انرژی دادن به هم باشه) چون حتی خود من که پرینت کامل ثبت نام شرکت در لاتاری رو دارم هم استرس گرفتم، چه برسه به دوستانی که دیگران براشون ثبت نام کردن، و تنها چیزی که این روزها اصلا بهش احتیاج نداریم همین استرسه.
برای شما دوست عزیزم هم با کلی انرژی مثبت آرزو می کنم هیچ مشکلی پیش نیاد و حدود یک ماه دیگه همینجا با هم براتون هورا بکشیم.

متاسفانه هورای ما هم تبدیل به گریه شد چون همین مشکل دام گیرمون شد، این ها رو دوباره نوشتم برای عبرت دیگران در مرحله ثبت نام

شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: hoseyn ، aziking ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، daria ، behrooz ramezani
سلام دوستان

من دیروز ای میل دریافت کردم که برنده لاتاری شدم.2 سوال مهم:
1.Rank Order Number چیه?

2.بایدسه تا فرم ارسال کرد درسته؟دو تا 230 و یکی دیگه supplemenetal registration for the diversity immigration visa program

اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید.ضمنا فرمها رو باید با پست سفارشی فرستاد؟

من حدود 20 سال دنبال کار مهاجرت بودم.درست نشد حالا که ویزای استرالیام جور شد و آمدم اینجا لاتاری برنده شدم.موندم چیکار کنم من اقامت دایم استرالیا رو دارم و 3 سال دیگه واجد شریط سیتیزنشیپی میشم.تصمیم گیری برام الان سخته.کاش کسی که تو شرایط من بود میتونست راهنمایی کنه.
یه سوال دیگه

من دیر متوجه شدم که لاتاری برنده شدم به نظرتون اگه تازه بخوام فردا فرمها رو بفرستم امکانش هست تا آخر سپتامبر پروسه رو نهایی کرد؟به نظرتون خیلی عقب نیستم؟

پیشاپیش ممنون
تشکر کنندگان: shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان