کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-12 ساعت 12:16)farzane ghasemi نوشته:  سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم به ما کمک کنید چون تو شرایط خیلی بدی هستیمSad
برادر من 10 جولای مصاحبه داشت که البته یکبار به خاطر امتحانات پایان ترم مصاحبشو عقب انداخت سربازی هم نرفته ....خلاصه تا قبل از 10ام کلی اینور اونور زد تا آخرش گفتن ترم آخری نمیشه بری نمره یکی از امتحاناشم ندادن که فارغ التحصیل بشه دید کارش گیر کرده میل زد به سفارت که 1 هفته عقب بندازن و رفت سراغ ویزای زیارتی و جورش کرد ... ولی به 10ام نرسید سفارت هرچی که میل میزنه جواب نداده تا الان. نمیدونیم باید چه کار کرد و خودشم اینقدر این مدت بهش فشار اومده که کلن به هم ریختهSad خواستم از شما کمک بگیرم ...بره آنکارا همینجوری فایده داره ...از دوستان کسانی که الان آنکارا هستن کسی میتونه لطف کنه از اونجا این مسئله رو پیگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
من آنکارا نبودم، اما اگه براتون زیاد زحمت نمیشه و خرجش هم فشار نمیاره، شاید بهتر باشه که هر چه سریعتر بره آنکارا. حداقلش اینه که اونجا رودررو با سفارت و مسئولینش صحبت می‌کنه، و با ارائه مدرک ( کتبی باشه بهتره)، دلیل تاخیرش را میگه و امیدواریم که سفارت هم کمک کنه. به احتمال خیلی زیاد، سفارت این مسئله دانشجو بودن را مد نظر خواهد داشت (آمریکا به تحصیل کرده ها نیاز داره) و پوئن مثبت به حساب میاد. و سفارت هم ببینه که خودش اومده دنبال کارش احتمالا به این مسئله هم ارزش قائل میشه.
من اگه بودم، همین کار را می‌کردم، از راه دور با تلفن و نامه نمیشه یه همچین کاری ر ا پیش‌برد. چون سفارت تا بیاد جواب بده، ۳ هفته طول میکشه و احتمالا هم میگه سند و مدرک بیار، تا شما مدرک بفرستی و به دست اونا برسه و اگه بخواهند یک وقت دیگه بدهند، شاید سپتامبر هم به آخر برسه، و فرصت از دست بره.
و این را هم بگم که من بعد از ورود به آمریکا کسانی را دیدم که واسه همین گرین کارت سالها منتظر شده‌اند و تازه، کلی هم خرج وکیل داده‌اند. حالا نمی‌دونم برای برادرتون دیگه چقدر مهم است.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shadin_n ، mojtaba_k ، nahid.t ، mehdiii ، daria ، storagemeter ، hamedhamed ، Orchin ، کیانا ، shkhmo ، aziking
(2012-07-10 ساعت 08:46)opayamani نوشته:  دوستان سلام

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت رو بگیرم یا فقط اون صفحاتی که مهر داره و مدارک مالی یعنی گواهی بانک رو کپی رو بفرستم بعد اصلش رو با خودم ببرم و دو فرم آنکارا را برای افراد بالای 16 سال پر کنم یا برای همه فقط برای بالای 16 قسمت مسافرت های خارجی اش رو تکمیل کنم من مدارک اینها رو آماده کردم:
1-ترجمه شناسنامه و کارت ملی
2-آخریم مدرک تحصیلی
3-عقد نامه
4-کارت واکسیناسیون بچه ها که برای دکتر ترجمه کردم و با خودم می برم
5-کارت معافیت
6-مدارک مالی
7-دو قطعه عکس 5*5
8-کپی صفحات پاسپورت
9-فرم 2 صفحه ای سفارت
سلام
ما فقط صفحاتی که مهر داشت را کپی گرفتیم و فرم یک صفحه ای برای تک تک پر کردیم و مشکلی هم از این بابت نداشتیم البته بعد از مصاحبه کپی پاسپورتها و فرم یک صفحه ای را بعنوان مدارک اضافی بهمون پس دادن.فکر کنم لازم ندارن البته بعضی از دوستان هم بودن که اینها را پس ندادن.گواهی بانک هم میشه کپی را فرستاد و وقت مصاحبه با اصل بقیه مدارک تحویل داد ولی ما اصل را ارسال کردیم.
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، hamedhamed ، shadin_n ، Shezem ، mehdiii ، shkhmo
با سلام. من دو هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتم و از ریه ام عکس گرفتند و به دلیل مشکلی که وجود داشت ازم آزمایش گرفتند و گفتند جوابش 2 ماه دیگر در تاریخ 3 سپتامبر حاضر می شود و نتیجه را ایمیل می زنند اما من در روز مصاحبه هم قسم خوردم و هم هزینه 330 دلار را پرداخت کردم و به من برگه آبی دادند. آیا ممکن است با توجه به این که فقط تا 30 سپتامبر فرصت مصاحبه وجود دارد ظرفیت تا آن زمان پر شده و به من ویزا ندهند؟
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، Shezem ، کیانا ، shkhmo ، alexander ، MPU
(2012-07-12 ساعت 17:38)darya 1950 نوشته:  با سلام. من دو هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتم و از ریه ام عکس گرفتند و به دلیل مشکلی که وجود داشت ازم آزمایش گرفتند و گفتند جوابش 2 ماه دیگر در تاریخ 3 سپتامبر حاضر می شود و نتیجه را ایمیل می زنند اما من در روز مصاحبه هم قسم خوردم و هم هزینه 330 دلار را پرداخت کردم و به من برگه آبی دادند. آیا ممکن است با توجه به این که فقط تا 30 سپتامبر فرصت مصاحبه وجود دارد ظرفیت تا آن زمان پر شده و به من ویزا ندهند؟

من به شخصه فکر می کنم امسال همه ویزا میگیرن و ویزاها تموم نمیشه.
شما هم لطفا یک کم بیشتر توضیح بدین که مشکل چی بوده؟‌ چرا دو ماه باید صبر کنین؟ به این فکر کنین که شاید دوستان دیگه ای هم مشکل شما رو داشته باشن ولی دو ماه بعد از زمان مصاحبشون بیفته بعد از ۳۰ سپتامبر. در این صورت شانس گرفتن ویزا رو از دست میدن، در صورتیکه اگه شما تجربتونو با دیگران قسمت کنین، کسایی که مشکل مشابه دارن میتونن دو ماه زودتر از زمان مصاحبه برای مدیکال مراجعه کنن که تا زمان مصاحبه نتیجه آزمایششون آمده باشه.
ضمنا برگه آبی رو فقط برای نقص مدیکال بهتون دادن یا گفتن مراحل اداری هم باید طی بشه؟‌ اگه فقط نقص مدیکال زدن براتون که همون موقع که جواب رو میگیرین میتونین ویزاتون رو هم دریافت کنین.
خلاصه که همه برندگان ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و سالهای بعد منتظر سفرنامه شما هستن تا بتونن از تجربیاتتون استفاده کنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، Shezem ، darya 1950 ، کیانا ، shkhmo
سلام من یه سوال داشتم می خواستم برم گواهی تمکن مالی بگیرم این سوال برام پیش اومد که من یه خانه دارم گواهی تمکن مالی 45 میلیونی باعث نمی شه که اونا فکر کنن من این پولو از کجا اوردم؟لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید.ممنون می شم من شوهرم برنده اصلیه گواهی تمکن مالیشم 65 تا گرفت.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Shezem ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، shkhmo
(2012-07-12 ساعت 23:44)hadiseh.t نوشته:  سلام من یه سوال داشتم می خواستم برم گواهی تمکن مالی بگیرم این سوال برام پیش اومد که من یه خانه دارم گواهی تمکن مالی 45 میلیونی باعث نمی شه که اونا فکر کنن من این پولو از کجا اوردم؟لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید.ممنون می شم من شوهرم برنده اصلیه گواهی تمکن مالیشم 65 تا گرفت.
تجربه من،
من تنها ۸۰۰۰ یورو در حسابم داشتم، اسپانسر و خونه هم نداشتم. خانم مصاحبه کننده فقط خیلی ساده پرسید این پول از کجا به حسابم اومده، منم گفتم که پس‌اندازم می‌باشد. دیگه چیزی نگفت.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، shkhmo
(2012-07-12 ساعت 20:19)daria نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 17:38)darya 1950 نوشته:  با سلام. من دو هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتم و از ریه ام عکس گرفتند و به دلیل مشکلی که وجود داشت ازم آزمایش گرفتند و گفتند جوابش 2 ماه دیگر در تاریخ 3 سپتامبر حاضر می شود و نتیجه را ایمیل می زنند اما من در روز مصاحبه هم قسم خوردم و هم هزینه 330 دلار را پرداخت کردم و به من برگه آبی دادند. آیا ممکن است با توجه به این که فقط تا 30 سپتامبر فرصت مصاحبه وجود دارد ظرفیت تا آن زمان پر شده و به من ویزا ندهند؟

شما هم لطفا یک کم بیشتر توضیح بدین که مشکل چی بوده؟‌ چرا دو ماه باید صبر کنین؟ به این فکر کنین که شاید دوستان دیگه ای هم مشکل شما رو داشته باشن ولی دو ماه بعد از زمان مصاحبشون بیفته بعد از ۳۰ سپتامبر. در این صورت شانس گرفتن ویزا رو از دست میدن، در صورتیکه اگه شما تجربتونو با دیگران قسمت کنین، کسایی که مشکل مشابه دارن میتونن دو ماه زودتر از زمان مصاحبه برای مدیکال مراجعه کنن که تا زمان مصاحبه نتیجه آزمایششون آمده باشه.
ضمنا برگه آبی رو فقط برای نقص مدیکال بهتون دادن یا گفتن مراحل اداری هم باید طی بشه؟‌ اگه فقط نقص مدیکال زدن براتون که همون موقع که جواب رو میگیرین میتونین ویزاتون رو هم دریافت کنین.
خلاصه که همه برندگان ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و سالهای بعد منتظر سفرنامه شما هستن تا بتونن از تجربیاتتون استفاده کنن.

دلیل این که گفتن دو ماه صبر کنم اینه که آزمایشی که از خلط گرفتن آزمایش کشت بوده و دو ماه طول می کشه تا جوابش آماده شه. بله فقط نقص مدیکال زدن.
تشکر کنندگان: shadin_n ، کیانا ، hamedhamed ، shkhmo ، aziking ، MPU
(2012-07-13 ساعت 00:02)darya 1950 نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 20:19)daria نوشته:  

دلیل این که گفتن دو ماه صبر کنم اینه که آزمایشی که از خلط گرفتن آزمایش کشت بوده و دو ماه طول می کشه تا جوابش آماده شه. بله فقط نقص مدیکال زدن.

یعنی برگه ابی گرفتنتون برای نقص مدیکال بود پس مشکلی نیست 2 ماه دیگه ویزات امادست و میری ویزاتو می گیری وقتی جواب ازمایشت اماده شد و ویزاهاهم تموم نمی شه نگران نباش .اگر فکر می کنی که ویزاها تموم می شه یه سر به جدول احسان بزن متوجه می شی چقدر تعداد زیادی ویزا باقی مونده خیلی لز افراد نمی دونن جوابهای دور اول لاتاری باطل شده خود من 2 ماه پیش متوجه شدم برنده شدم البته خیلی شانسی بود مقتی به دوستام و اشنا هام گفتم اونا هم نمی دونستن بیشتراز 10نفرشون ورقه ثبت نامشونو پاره کرده بودن خیالت راحت و اصلا استرس اینکه ویزا بهت نرسه رو فراموش کن.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: darya 1950 ، shadin_n ، کیانا ، hamedhamed ، shkhmo
دوست من نگران نباش چون مادر منم مشكل شمارو داشت و ديروز بعد از٧ هفته گفتن جواب مديكالت فرستاديم سفارت.
منمومطمئنم ويزا به شما ميرسه.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: outlaw ، mehdiii ، shadin_n ، کیانا ، shkhmo ، darya 1950 ، MPU
دوستان کسی می دونه پست از امریکا تا آنکارا چقدر طول می کشه؟چون اسپانسرم مدارک و فرستاده سفارت
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، shkhmo
(2012-07-12 ساعت 23:44)hadiseh.t نوشته:  سلام من یه سوال داشتم می خواستم برم گواهی تمکن مالی بگیرم این سوال برام پیش اومد که من یه خانه دارم گواهی تمکن مالی 45 میلیونی باعث نمی شه که اونا فکر کنن من این پولو از کجا اوردم؟لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید.ممنون می شم من شوهرم برنده اصلیه گواهی تمکن مالیشم 65 تا گرفت.

اگر براشون ابهامی باشه سوال می کنند. شما هم میتونید بگید موقع ازدواجمون خانواده خودم و همسرم بهمون کمک کردن.
تشکر کنندگان: shadin_n ، schaghayegh ، hadiseh.t ، mehdiii ، hamedhamed ، shkhmo
(2012-07-13 ساعت 02:30)sgh نوشته:  دوستان کسی می دونه پست از امریکا تا آنکارا چقدر طول می کشه؟چون اسپانسرم مدارک و فرستاده سفارت

با هر پستی باشه می تونین با شماره روی قبضش رهگیری کنین، اما حدودا4 روز کاری
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: shadin_n ، hamedhamed ، shkhmo
شما می تونید تمام پول رو تو یه حساب مشترک قرار بدید و خودتون رو راحت کنید. نگران نباشید . تاپیک مربوطه هم در این باره توضیح داده . موفق باشید
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، mehdiii ، shkhmo ، daria
من از برندگان 2012 هستم و تازه متوجه شدم کمکم کنید چی کار باید کنم کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: smk2 ، کیانا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-07-13 ساعت 17:25)asxz نوشته:  من از برندگان 2012 هستم و تازه متوجه شدم کمکم کنید چی کار باید کنم کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز Big Grin
اولاً مباركت باشه .
دوماً‌ شما كه از اعضاي السابقون السابقون مهاجرسرايي ديگه چرا !!!!
تا حالا پس كجا بودي ؟‌! چي شد كه چك كردي ؟ دو رقم بعد از AS دركيس نامبرت چنده ؟
زود باش فرمهاي DS-230 و DSP-122 رو پر كن و به همراه 2 قطعه (اگه اشتباه نكنم )عكس 5*5 سريع به آدرس KCC كه پايين نامه قبوليت هست پست كن. فرمها رو با ايميل هم مي توني بفرستي .اگه مجردي كه يكسري فرم كافيه ولي اگه متأهلي و فرزند هم داري واسه اونا هم بايد پركني +عكس از اونها.
حتماً فرمهاتو با دقت پر كن چون ديگه وقتي واسه اصلاح و نامه نگاذي مجدد نداري . امشب تا صبح بيدار بمون و نحوه پر كردن فرمها رو از تاپيكهاي 2012 , 2013 بخون . زود باش از همين الان شروع كن وقتي مداركت به دست KCC برسه خودشون برات يه وقت مصاحبه تعيين مي كنن.حالا بقيه اطلاعات رو بعدأ از بچه ها مي توني بگيري ...Tongue
برات آرزوي موفقيت مي كنم
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، پرنیان90 ، کیانا ، shadin_n ، hamedhamed ، shkhmo ، daria ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان