کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-11 ساعت 01:09)saljoogh نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 00:16)mo897sa نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 20:09)saljoogh نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 19:53)mo897sa نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 23:28)saljoogh نوشته:  چه سالی‌ برنده شدید شما؟ ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۳؟!

به احتمال ۹۹.۹۹%، ۲۰۱۲

تا چند روز دیگه تاریخ مصاحبه شما آماده می‌شه که براتون یه ایمیل میزنن که اون نامه رو از طریقه همون وبسایتی که براتون زدن میتونید ببینید و کپی‌ بگیرید. یعنی‌ در حقیقت بجای winning notification letter ایندفعه نامهٔ مصاحبتون رو می‌بینید.

مرسی.بله ۲۰۱۲ و از ۲۱ جولای فرم هام دستشونه و فقط همون ایمیلی که گفتم اومده و این یعنی وقب مصاحبه میدن بهم؟

همونطور که عرض کردم باید الان منتظر نامهٔ مصاحبتون باشید. البته وقتی‌ که آماده بشه براتون قانوناً یه ایمیل میزنن و ازتون میخوان که تو وبسایت dvlottery.state.gov چک کنید منتها پیشنهاد می‌کنم خودتونم هر ۱-۲ روز یک بار چک کنید چون ممکن که ایمیل‌شون به هر دلیلی‌ نرسه.

همونجایی که چک کردید برنده شدید رو چک کنید.
مرسی از لطفت که جواب دادی، هر ۱-۲ ساعت چک میکنم اما آیا ممکنه با اینکه گفته میس من کارنت شده اینترویو بهم ندن؟ جالبه که یه دوستی که فرماش از من دیرتر رسیده بود دستشون دیشب وقت مصاحبه شو دادن!!!

نگران نباش دوست من. معمولاً ۳-۴ روز میگن می‌کشه. اگه تا اون موقع نشد یه ایمیل بفرست kcc.

من ایمیل زدم که اون جواب رو داده و ضمناً الان حدود ۳-۴ هفته است که منتظر جواب ایمیل ام
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: shadin_n
سلام دوستان
من تو می 20012 قبولی آمده .تو آگوست دو فرم را فرستادم .زمان مصاحبه من کی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، arbasic
(2012-08-10 ساعت 02:22)mohamad_counter نوشته:  دوستان به نظرتون با این کمبود وقت برای 2012 کدوم سفارت رو انتخب کنم بهتره؟

به نظر من اگه شما انکارا رو انتخاب کنید خیلی بهتره
چون من که توی قسمت appointment های انکارا نگاه کردم جای خالی زیاد داشت Smile
بازم اگه دوستان نظری دارند بدن Wink
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: honey62 ، shadin_n ، mohamad_counter ، daria
دوستان
کسی میدونه چند نفر موندن تا مصاحبه بشن؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
میخواستم بدونم روز مصاحبه در مورد شغل کسی که آدرسش رو در بندهای 10 و 11 فرم DS-230 آوردیم سوال میکنن؟
ممنون
(2012-08-11 ساعت 15:00)frz61 نوشته:  دوستان یک سوال
برای رفتن از آنکارا به استانبول و بر عکس چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟

یه راهش اتوبوسه، که می تونید جزئیاتش رو تو سفرنامه من ببینید.
لینک سفرنامه ام در امضام هست.
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: nilufar ، shadin_n ، vroom ، schaghayegh ، frz61 ، daria ، behzad7
(2012-08-11 ساعت 17:52)sbh نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
میخواستم بدونم روز مصاحبه در مورد شغل کسی که آدرسش رو در بندهای 10 و 11 فرم DS-230 آوردیم سوال میکنن؟
ممنون

بعید میدونم سوال کنن من تا حالا چنین چیزی نشنیدم شاید اسپانسرو سوال کنن که اونم حتی ازم نپرسید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria
(2012-08-11 ساعت 07:21)mo897sa نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 20:09)saljoogh نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 19:53)mo897sa نوشته:  مرسی.بله ۲۰۱۲ و از ۲۱ جولای فرم هام دستشونه و فقط همون ایمیلی که گفتم اومده و این یعنی وقب مصاحبه میدن بهم؟

همونطور که عرض کردم باید الان منتظر نامهٔ مصاحبتون باشید. البته وقتی‌ که آماده بشه براتون قانوناً یه ایمیل میزنن و ازتون میخوان که تو وبسایت dvlottery.state.gov چک کنید منتها پیشنهاد می‌کنم خودتونم هر ۱-۲ روز یک بار چک کنید چون ممکن که ایمیل‌شون به هر دلیلی‌ نرسه.

مرسی از لطفت که جواب دادی، هر ۱-۲ ساعت چک میکنم اما آیا ممکنه با اینکه گفته میس من کارنت شده اینترویو بهم ندن؟ جالبه که یه دوستی که فرماش از من دیرتر رسیده بود دستشون دیشب وقت مصاحبه شو دادن!!!

نگران نباش دوست من. معمولاً ۳-۴ روز میگن می‌کشه. اگه تا اون موقع نشد یه ایمیل بفرست kcc.

من ایمیل زدم که اون جواب رو داده و ضمناً الان حدود ۳-۴ هفته است که منتظر جواب ایمیل ام

من پیشنهاد می‌کنم شما روز دوشنبه ساعت ۴ به وقت ایران یه ایمیل براشون بزن و بپرس که تاریخ مصاحبه کی‌ اعلام می‌شه. اینطوری یکم آرومتر میشی‌ ؛-) من که خودم ۲۰۱۳ هستم و کماکان در انتظار کارنت شدن. اگه تو نوشتن متن نامه کمک خواستی‌ حتما بهم بگو.
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shadin_n ، aziking ، daria
(2012-08-11 ساعت 21:26)saljoogh نوشته:  
(2012-08-11 ساعت 07:21)mo897sa نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 20:09)saljoogh نوشته:  همونطور که عرض کردم باید الان منتظر نامهٔ مصاحبتون باشید. البته وقتی‌ که آماده بشه براتون قانوناً یه ایمیل میزنن و ازتون میخوان که تو وبسایت dvlottery.state.gov چک کنید منتها پیشنهاد می‌کنم خودتونم هر ۱-۲ روز یک بار چک کنید چون ممکن که ایمیل‌شون به هر دلیلی‌ نرسه.

من پیشنهاد می‌کنم شما روز دوشنبه ساعت ۴ به وقت ایران یه ایمیل براشون بزن و بپرس که تاریخ مصاحبه کی‌ اعلام می‌شه. اینطوری یکم آرومتر میشی‌ ؛-) من که خودم ۲۰۱۳ هستم و کماکان در انتظار کارنت شدن. اگه تو نوشتن متن نامه کمک خواستی‌ حتما بهم بگو.

مرسی سعی میکنم یه ایمیل بزنم اما خیلی ایمیل زدم تا اون جوابو دادن
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
سلام بر همه دوستان . من ویزام آماده است و باید برم آنکارا بگیرم . تاریخ معاینه و آزمایشات دکتر تو آنکارا30 خرداد بوده و اونجور که خوندم تا 6 ماه پس از معاینه (اواخر آذر ) ویزا مهلت داره. ولی امسال به هیچ وجه نمیتونم برم. می خواستم راهنماییم کنید چطور میتونم تاریخ اولین ورود به آمریکا رو چند ماه عقب بندازم . مثلا تا اردیببشت سال دیگه ؟ خیلی ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن..
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
(2012-08-12 ساعت 00:41)dorrood نوشته:  سلام بر همه دوستان . من ویزام آماده است و باید برم آنکارا بگیرم . تاریخ معاینه و آزمایشات دکتر تو آنکارا30 خرداد بوده و اونجور که خوندم تا 6 ماه پس از معاینه (اواخر آذر ) ویزا مهلت داره. ولی امسال به هیچ وجه نمیتونم برم. می خواستم راهنماییم کنید چطور میتونم تاریخ اولین ورود به آمریکا رو چند ماه عقب بندازم . مثلا تا اردیببشت سال دیگه ؟ خیلی ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن..

فکر کنم اوایل سپتامبر باید بری دکتر وبعد هم سفارت ویزا بگیری
since 2012
تشکر کنندگان: honey62 ، shadin_n ، daria
سلام به همه دوستان.
من در مورد مدارک ارسالی به سفارت سوال داشتم.
1- لازمه که کپی پاسپورت قدیمیون رو بفرستیم و روز مصاحبه اصلش رو همراه داشته باشیم؟ (من یه سفر خارجی دارم که تو پاسپورت قدیمیم خورده.)
2- من به خود سفارت ایمیل زدم و در انتهای فایلی که مربوط به مدارک ارسالی هستش دو تا فرم یه صفحه ای هم هست. غیر از این دو تا فرم، فرم دیگه ای هم هست یا نه؟
3- همراه با مدارک ارسالی عکس رو لازمه ارسال کنیم؟
ممنون از راهنمایی.
1-پاسپورت من که جدید بود و خالی !! قبلی رو نخواستن.
2-همون فرم هست فقط
3- عکس هم باید بفرستید
since 2012
تشکر کنندگان: honey62 ، shadin_n ، daria
سلام.
مشکلی پیش نمیاد اگه عکسی رو که برای سفارت میفرستیم با عکسی که قبلا به KCC ارسال کردیم یکی نباشه؟
ممنون.
(2012-08-12 ساعت 01:37)sbh نوشته:  سلام.
مشکلی پیش نمیاد اگه عکسی رو که برای سفارت میفرستیم با عکسی که قبلا به KCC ارسال کردیم یکی نباشه؟
ممنون.

خير ، من عكس ثبت نامم با عكس ارسالي به سفارت و بعدش دو تا عكس توسفارت دادم كه مي خواستم جديد باشه همه فرق مي كرد.
since 2012
تشکر کنندگان: honey62 ، shadin_n ، mitr.p ، tandoreh ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان