موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-12 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-12 ساعت 09:43 توسط maz1359.)
دوستان عزيز آخرين مهلت خروج تا تاريخی هست که مربوط به اعتبار ويزا هست يا اينکه زودتر بايد بری؟ من تا 10 نوامبر ويزام اعتبار داره و قصد دارم 20 روز قبلش برم. ضمن اينکه کيس من لاتاری هست.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 09:42)maz1359 نوشته: دوستان عزيز آخرين مهلت خروج تا تاريخی هست که مربوط به اعتبار ويزا هست يا اينکه زودتر بايد بری؟ من تا 10 نوامبر ويزام اعتبار داره و قصد دارم 20 روز قبلش برم. ضمن اينکه کيس من لاتاری هست.
اخرین مهلت خروج یا مهلت ورود به امریکا؟؟
من به پلیس +10 زنگیدم و پرسیدم.......گفت شما تا اخرین روز هم که پاستون اعتبار داره میتونید از کشور خارج بشید .
گفتم پس اون 6 ماه که میگن چیه؟
گفت : برای ویزاتون میگن که حداقل پاستون 6 ماه اعتبار داشته باشه تا برای ویزا مشکلی پیش نیاد ....ولی عملا میتونید تا لحظه اخر از کشور خارج بشید.........
اما مسئله دیگه میمونه ورود مجدد به ایران!!!
وقتی از ایران خارج بشید و بخواهید برگردید ، پاستون دیگه اعتبار نداره!!!
از پلیس +10 پرسیدم گفت باید مجوز وردد بگیرید
البته من دیگه دقیق نپرسیدم
شماهایی که اینجوری میشید برید دقیق بپرسید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
من یه سوالی در مورد فرم DS-230 داشتم. من در بند 12 فرم که مربوط به شغل فعلی هستش نوشتم student. من درسم تموم شده و مدارک تحصیلیم رو هم ترجمه کردم. منتها چون در حال زبان خوندم هستم نوشتم student. این مسئله ممکنه برام مشکل ایجاد کنه؟ آیا لازمه همراه مدارکی که به آنکارا میفرستم گواهی اشتغال به تحصیل هم ارسال کنم؟
ممنون
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 23:10)sbh نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
من یه سوالی در مورد فرم DS-230 داشتم. من در بند 12 فرم که مربوط به شغل فعلی هستش نوشتم student. من درسم تموم شده و مدارک تحصیلیم رو هم ترجمه کردم. منتها چون در حال زبان خوندم هستم نوشتم student. این مسئله ممکنه برام مشکل ایجاد کنه؟ آیا لازمه همراه مدارکی که به آنکارا میفرستم گواهی اشتغال به تحصیل هم ارسال کنم؟
ممنون
سلام عزیزم نگران نباش منم همین کارو کردم و زدم student ولی اگه اموزشگاه درس میخونی یه گواهی ازش بگیر ببر مشکلی نیست من فرمم واصلاح کردم و زدم house wifeهیچ مشکلی نیست هم میتونی اصلاحش کنی هم میتونی یه گواهی اشتغال به تحصیل از اموزشگات بگیری.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 23:36)sbh نوشته: (2012-08-12 ساعت 23:26)hadiseh.t نوشته: (2012-08-12 ساعت 23:10)sbh نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
ممنون
سلام عزیزم نگران نباش منم همین کارو کردم و زدم student ولی اگه اموزشگاه درس میخونی یه گواهی ازش بگیر ببر مشکلی نیست من فرمم واصلاح کردم و زدم house wifeهیچ مشکلی نیست هم میتونی اصلاحش کنی هم میتونی یه گواهی اشتغال به تحصیل از اموزشگات بگیری.
ممنون حدیثه جان. خیلی نگرانم. تو سفارت میشه اصلاح کرد؟
نگران نباش گلم هم میتونی همراه مدارکت فرم اپدیت شدتو بفرستی که من همین کارو کردم یا اینکه تو سفارت اصلاحش کنی.پپپپپپپپپپسسسسسسسسسسس نگران نباش.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان خوبم
یه سوال مهم داشتم که از اونجا که شما تجربهٔ بیشتری دارید خواستم از شما راهنمائی بگیرم ؛ لطفا اگر از اینکه پاسختون کاملا درسته مطمئن هستید من ر و راهنمائی کنید ؛
مادر من از برندگن ۲۰۱۳ است و پدر و خواهر من هم توی لیستش هستند ؛
با توجه به کس نامبر احتمالا حدود ۴-۵ ماه دیگه باید مصاحبه کنند ؛
ولی مساله اینه که پدر من به دلایلی تا ساله آینده قصد خروج از ایران رو نداره و ضمنا قاصد این رو هم ندارند که تاریخ مصاحبهرو عقب بندازند؛
حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه مادر من برندهٔ اصلی آیا این امکان وجود داره که در روز مصاحبه به همراه خواهرم حضور پیدا کنند و پدرم در مصاحبه حضور نداشته باشه ؟؟
آیا غیبت پدرم ممکن ویسی مادرم که برندهٔ اصلی و خواهرم رو دچار مشکل کنه ؟؟
خواهش میکنم در این زمینه منو راهنمایی کنید ؛
بسیار ممنونم
شماره کیس: 2013AS00007xxx
تاریخ رویت قبولی:02-May-2012
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 12-May-2012
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 23:54)tortori نوشته: با سلام به تمام دوستان خوبم
یه سوال مهم داشتم که از اونجا که شما تجربهٔ بیشتری دارید خواستم از شما راهنمائی بگیرم ؛ لطفا اگر از اینکه پاسختون کاملا درسته مطمئن هستید من ر و راهنمائی کنید ؛
مادر من از برندگن ۲۰۱۳ است و پدر و خواهر من هم توی لیستش هستند ؛
با توجه به کس نامبر احتمالا حدود ۴-۵ ماه دیگه باید مصاحبه کنند ؛
ولی مساله اینه که پدر من به دلایلی تا ساله آینده قصد خروج از ایران رو نداره و ضمنا قاصد این رو هم ندارند که تاریخ مصاحبهرو عقب بندازند؛
حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه مادر من برندهٔ اصلی آیا این امکان وجود داره که در روز مصاحبه به همراه خواهرم حضور پیدا کنند و پدرم در مصاحبه حضور نداشته باشه ؟؟
آیا غیبت پدرم ممکن ویسی مادرم که برندهٔ اصلی و خواهرم رو دچار مشکل کنه ؟؟
خواهش میکنم در این زمینه منو راهنمایی کنید ؛
بسیار ممنونم
دوست عزیز حتما باید پدرتون هم همراهشون برن من تو سفارت دیدم که یکی از دوستان 2 تا بچه داشت و بااینکه یکیشون نوزاد بود اونم خواستن ببینن و حتی به رنگ چشماش گیر دادن که این به کی رفته چشماش ابی و اون خانم گفت به داییش و من مطمینم که همه افراد کیس باید اونجا باشن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 00:41)dorrood نوشته: سلام بر همه دوستان . من ویزام آماده است و باید برم آنکارا بگیرم . تاریخ معاینه و آزمایشات دکتر تو آنکارا30 خرداد بوده و اونجور که خوندم تا 6 ماه پس از معاینه (اواخر آذر ) ویزا مهلت داره. ولی امسال به هیچ وجه نمیتونم برم. می خواستم راهنماییم کنید چطور میتونم تاریخ اولین ورود به آمریکا رو چند ماه عقب بندازم . مثلا تا اردیببشت سال دیگه ؟ خیلی ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن..
سلام دوست عزیز
ما هم می خواستیم تاریخ ورودمون رو کمی عقب بیاندازیم واسه همین با خانواده مجدد رفتیم آنکارا که دوباره مدیکال رو انجام بدیم. ولی منشیه دکتر قبول نکرد و گفت فقط در صورتی مجدد تست می گیریم که یک ماه به تاریخ انقضاش باشه.تو سفارت هم پرسیدم گفتن بهتره این کارو نکنی
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز حتما باید پدرتون هم همراهشون برن من تو سفارت دیدم که یکی از دوستان 2 تا بچه داشت و بااینکه یکیشون نوزاد بود اونم خواستن ببینن و حتی به رنگ چشماش گیر دادن که این به کی رفته چشماش ابی و اون خانم گفت به داییش و من مطمینم که همه افراد کیس باید اونجا باشن.
[/quote]
دوست عزیز
با تشکر از جوابتون ؛
به نظر میاد این موردی که شما میگید با مورد من فرق داره ؛
در مورد ما اسم پدر من تو فرم ثبتنام ذکر شده و ضمنا تمام مدارکش رو هم تحویل میدیم ولی خودش هم قصد مصاحبه نداره و هم نمیخواد ویزا بگیر
من میخوام اینو بدونم که اگر پدرم اصلا نخواد ویزا بگیره آیا این برای مادرم که برندهٔ اصلیه و همینطور خواهرم ممکن که مشکلی درست کنه یا اینکه غیبت پدر من در مصاحبه فقط باعث این میشه که به پدر من ویزا ندن ؟؟؟
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 01:21)tortori نوشته: دوست عزیز حتما باید پدرتون هم همراهشون برن من تو سفارت دیدم که یکی از دوستان 2 تا بچه داشت و بااینکه یکیشون نوزاد بود اونم خواستن ببینن و حتی به رنگ چشماش گیر دادن که این به کی رفته چشماش ابی و اون خانم گفت به داییش و من مطمینم که همه افراد کیس باید اونجا باشن.
دوست عزیز
با تشکر از جوابتون ؛
در مورد ما اسم پدر من تو فرم ثبتنام ذکر شده و ضمنا تمام مدارکش رو هم تحویل میدیم ولی خودش هم قصد مصاحبه نداره و هم نمیخواد ویزا بگیر
من میخوام اینو بدونم که اگر پدرم اصلا نخواد ویزا بگیره آیا این برای مادرم که برندهٔ اصلیه و همینطور خواهرم ممکن که مشکلی درست کنه یا اینکه غیبت پدر من در مصاحبه فقط باعث این میشه که به پدر من ویزا ندن ؟؟؟
[/quote]
دوست عزیز من منظورم این بود که حتی به این چیزای جزیی هم توجه میکنن شما حتما پدرتون باید بره هر کس موقع ثبت نام همراه کیس اصلی ثبت نام میشه باید روز مصاحبه باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 00:48)maka2 نوشته: (2012-08-12 ساعت 00:41)dorrood نوشته: سلام بر همه دوستان . من ویزام آماده است و باید برم آنکارا بگیرم . تاریخ معاینه و آزمایشات دکتر تو آنکارا30 خرداد بوده و اونجور که خوندم تا 6 ماه پس از معاینه (اواخر آذر ) ویزا مهلت داره. ولی امسال به هیچ وجه نمیتونم برم. می خواستم راهنماییم کنید چطور میتونم تاریخ اولین ورود به آمریکا رو چند ماه عقب بندازم . مثلا تا اردیببشت سال دیگه ؟ خیلی ممنون میشم دوستان نظراتشون رو بگن..
فکر کنم اوایل سپتامبر باید بری دکتر وبعد هم سفارت ویزا بگیری
من هم دارم همین کار رو می کنم با سفارت مکاتبه کردم گفتند مشکلی نداره سپس از بیمارستن آمریکایی ها وفت گرفتم تو استامبول (چون دکتر انگارا گیرهای الکی میده و مدیکال رو تمدید نمی کنه) نهایت هم تا 6 ماه بعد مدیکال وقت دارید که برووید اگر سوال دیگهایی داشتید من در خدمتم
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 11:02)jordanir نوشته: (2012-08-13 ساعت 01:21)tortori نوشته: دوست عزیز حتما باید پدرتون هم همراهشون برن من تو سفارت دیدم که یکی از دوستان 2 تا بچه داشت و بااینکه یکیشون نوزاد بود اونم خواستن ببینن و حتی به رنگ چشماش گیر دادن که این به کی رفته چشماش ابی و اون خانم گفت به داییش و من مطمینم که همه افراد کیس باید اونجا باشن.
دوست عزیز
با تشکر از جوابتون ؛
همانطور که دوستمون گفتند کلیه افراد کیس لاتاری حتما باید در مصاحبه شرکت کنند. ولی با اینحال اگر واقعا راهی نداره از سفارت با ایمیل سوال کن که البته خیلی بهت پیشنهاد نمیکنم این کار را بکنی چون ممکنه باعث حساس شدن روی کیست بشه ولی باز هم میگم اگر واقعا چاره ای نداری. ولی به نظر من روی پدرت کار کنی زودتر جواب میگیری.
[/quote]
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر موردی شبیه به مورد من میشناسن که توی ۲-۳ سال گذشته به این شکل مصاحبه کردند به من اطلاع بدهند که نتیجه اون چی شده؛
ضمنا اگر کسی اطلاعات بیشتری داره و میتونه به من کمک کنه خیلی از لطفش ممنون میشم
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز kcc دوشنبهها هم جواب ميده يا فقط 5 شنبههاست؟ميترسم دير شه و من كلا وقت مصاحبه بهم ندن............
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013