کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-11 ساعت 11:14)shahab2000 نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 01:12)الی الی نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 15:37)msi نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 15:30)arman_m نوشته:  نه اون مربوط به اینه که امسال 4453 نفر از ایران برنده شدند و این یک افزایش دور از انتظار نسبت به سالهای قبله.
اگر حدود 7% هم نتونند برن سهم ایران حدود 900 نفر میشه که این یه خورده نگران کنندست.
حالا اگه دوستان دیگه توضیحات کاملتری دارن ممنون میشم که اینجا بنویسن تا همه رو از نگرانی در بیارن.
پیروز باشیدد
(2011-08-10 ساعت 13:45)msi نوشته:  تو همین بخش برا ایران رو هم نوشته که تا ۴۴۵۳ فکر کنم کارنت میشه ،درسته ؟
پس با این شرایط خیلی سخت شده ،چون فکر کنم از ایران حدوده ۲۸۰۰ نفر میرفتن قبلا،کسایی مثل من که کیس نامبرشون بالاست حدوده ۴۷۰۰۰ نباید زیاد امید داشته باشن Sad

بچه ها درست مطالعه کنید الکی نگران نباشید وبقیه رو هم نگران نکنید!!!!. این تعداد کساییه که از ایران ثبت نام کردن(registered) و به قبولی ربطی نداره. یعنی معلوم نیست که چند نفر از این 4453 نفر که ثبت نامشون تایید شده جزو برندگان لاتری هستند.
وشاید اگه این تعداد به 5000 برسه در سالهای بعد اصلا خوب نیست چون ممکنه ایران مثل بعضی کشورها مثل چین از لیست بره بیرون...اونم هنوز معلوم نیست تا سالهای بعد.....
اگه جایی غلطه بچه ها بگن. اینم متنش:
The following is the statistical breakdown by foreign-state chargeability of those registered for the DV-2012 program:
با سلام
من همه اون اعداد رو با هم جمع زدم و به عدد 100 هزار نفر رسيدم. يعني تو بولتن ويزا تعداد افراد برنده شده از هر كشور رو درج كرده و نه افراد شركت كننده رو. لذا از ايران 4453 نفر قبول شدن و با توجه به قانون 7% از 50 هزار نفر، حداكثر 3500 نفر از اين افراد ويزا خواهند گرفت و متأسفانه 953 نفر نمي تونن ويزا بگيرن.
اين برداشت منه و اميدوارم كه اشتباه كرده باشم و همه بتونن ويزا رو بگيرن.
دوست من همینجوریشم اگه سالهای قبل رو نگاه کنی حداکثر دریافت ویزا از بین برنده های ایرانی 60درصد بوده.پس نگران نباشین.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: frz61
(2011-08-10 ساعت 22:31)Amir Hussein نوشته:  دوستان من حساب تمکن مالیم توی یه موسسه ی مالی اعتباری {مولل موحدین} هست. خودشون می گن ما زیر پوشش بانک مرکزی هستیم، فکر می کنین قابل قبوله براشون یا لازمه بانک و عوض کنم؟

دوست عزيزم سعي كن فوري فوري عوضش كني چون موسسه مالي اعتباري براي اونا شناخته شده نيست به خصوص با اين نام

دوستان من يه بررسي كلي در مورد كيس نامبر خودم كردم و ديدم بر خلاف روزهاي اول كه قبول شده بودم و فكر ميكردم كه عالي هستم كيس نامبر من هم خيلي خيلي عالي نيست . طبق محاسبات من در صورت كارنت شدن ممكنه بين فاصله ماههاي Oct و Nov مصاحبه من باشه . در ضمن آيا كسي ميدونه شروع كيس نامبر دوستان ايراني از چه عددي بوده ؟
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-08-11 ساعت 11:24)ماندانا نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 09:46)kopol نوشته:  سلام دوستان من در تاپیکها خونده بودم که هنگام ایمیل زدن به kcc بلافاصله یک ایمیل اتوماتیک از kcc دریافت می کنید ولی من بعد از یک روز از ارسال ایمیلم به kcc هنوز ایمیلی دریافت نکردم آدرس ایمیل و.... همه درست هستند به نظر شما باید دوباره ایمیل بفرستم

دوست عزیز احتمالا ادرس ایمیل رو درست وارد نکردی دوباره به ادرس درست ایمیل بزن
KCCDV@state.gov
آدرس رو درست تایپ کردم (KCCDV@state.gov )چون sent شده ولی جواب ایمیل اتوماتیک برایم نیامده ، آیا تحت هر شرایطی ایمیل اتوماتیک باید ارسال بشه ؟؟؟؟ درضمن از برندگان 2012 کسی جوابی از kcc مبنی بر تحویل مدارک گرفته ؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
(2011-08-11 ساعت 14:33)kopol نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 09:46)kopol نوشته:  سلام دوستان من در تاپیکها خونده بودم که هنگام ایمیل زدن به kcc بلافاصله یک ایمیل اتوماتیک از kcc دریافت می کنید ولی من بعد از یک روز از ارسال ایمیلم به kcc هنوز ایمیلی دریافت نکردم آدرس ایمیل و.... همه درست هستند به نظر شما باید دوباره ایمیل بفرستم

KCCDV@state.gov
آدرس رو درست تایپ کردم (KCCDV@state.gov )چون sent شده ولی جواب ایمیل اتوماتیک برایم نیامده ، آیا تحت هر شرایطی ایمیل اتوماتیک باید ارسال بشه ؟؟؟؟ درضمن از برندگان 2012 کسی جوابی از kcc مبنی بر تحویل مدارک گرفته ؟؟؟؟

نه دوست من، بعضي وقت ها هم اون ايميل اتوماتيك نميرسه دستتون... كلا 4-5 روز كاري طول ميكشه تا پاسخ درخواستتون و جواب بدن.....

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: kopol ، arman_m

KCCDV@state.gov

من خودم 4 اگوست ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده (البته اون پیغام اتوماتیک همون لحظه که نامه رو فرستادم اومد)5 اگوست جواب دادن که رسیده واین پیغام اومد
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received.

Please refer to the website at www.dvlottery.state.gov for further instructions.

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
[دوستان من يه بررسي كلي در مورد كيس نامبر خودم كردم و ديدم بر خلاف روزهاي اول كه قبول شده بودم و فكر ميكردم كه عالي هستم كيس نامبر من هم خيلي خيلي عالي نيست . طبق محاسبات من در صورت كارنت شدن ممكنه بين فاصله ماههاي Oct و Nov مصاحبه من باشه . در ضمن آيا كسي ميدونه شروع كيس نامبر دوستان ايراني از چه عددي بوده ؟
[/quote]

اگه شما اینطوری بگین که من با کیس 33000 رسما باید قطع امید کنمSad

تشکر کنندگان: الی الی
(2011-08-11 ساعت 16:15)parydaryai نوشته:  [دوستان من يه بررسي كلي در مورد كيس نامبر خودم كردم و ديدم بر خلاف روزهاي اول كه قبول شده بودم و فكر ميكردم كه عالي هستم كيس نامبر من هم خيلي خيلي عالي نيست . طبق محاسبات من در صورت كارنت شدن ممكنه بين فاصله ماههاي Oct و Nov مصاحبه من باشه . در ضمن آيا كسي ميدونه شروع كيس نامبر دوستان ايراني از چه عددي بوده ؟

[/quote]

دوست عزیز می شه بگید چه بررسی انجام دادید که به همچین نتیجه جالبی رسیدید؟ تا 8000 برای oct کارنت شده اونوقت کیس نامبر شما بده؟ شما احتمالاً در دوره بعد کارنت خواهی شد خودتونم همین رو گفتید بعد حالا این چیش بده؟ بعدشم اینجا کیس نامبر 68000 هم دیده شده! این درسته که تو دله مردم رو اینجوری خالی کنیم؟؟؟ به امید قبولی همگی!!!

p.s: مدارک من هم بعد از 6 روز رسید، با dhl
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: الی الی ، h4di ، ali.narooei ، Masoudpish
(2011-08-11 ساعت 14:07)afshin4749 نوشته:  [quote='Amir Hussein' pid='125754' dateline='1312999300']
دوستان من حساب تمکن مالیم توی یه موسسه ی مالی اعتباری {مولل موحدین} هست. خودشون می گن ما زیر پوشش بانک مرکزی هستیم، فکر می کنین قابل قبوله براشون یا لازمه بانک و عوض کنم؟

دوست عزيزم سعي كن فوري فوري عوضش كني چون موسسه مالي اعتباري براي اونا شناخته شده نيست به خصوص با اين نام

ممنون از راهنمایی، بانک خاصی رو پیشنهاد می کنین؟

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:

شما میتونید در عرض کسری از ساعت یک حساب مطمئن توی یک بانک مطمئن باز کنید پس چرا روزه شک دار می گیرید؟

به دوستان 2012 توصیه میکنم حسابی رو که میخوان ببرن برای تمکن ارزی باشه چون اینجوری دلار مورد نیاز تو آمریکاتون رو هم به قیمت خوب خرید و ذخیره می کنید چه بسا که تا سال دیگه قیمت ها تو این سطح نمونه

(2011-08-11 ساعت 18:02)Amir Hussein نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 14:07)afshin4749 نوشته:  [quote='Amir Hussein' pid='125754' dateline='1312999300']
دوستان من حساب تمکن مالیم توی یه موسسه ی مالی اعتباری {مولل موحدین} هست. خودشون می گن ما زیر پوشش بانک مرکزی هستیم، فکر می کنین قابل قبوله براشون یا لازمه بانک و عوض کنم؟

ممنون از راهنمایی، بانک خاصی رو پیشنهاد می کنین؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: California ، الی الی ، MPU
(2011-08-11 ساعت 16:39)faranak.n نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 16:15)parydaryai نوشته:  [دوستان من يه بررسي كلي در مورد كيس نامبر خودم كردم و ديدم بر خلاف روزهاي اول كه قبول شده بودم و فكر ميكردم كه عالي هستم كيس نامبر من هم خيلي خيلي عالي نيست . طبق محاسبات من در صورت كارنت شدن ممكنه بين فاصله ماههاي Oct و Nov مصاحبه من باشه . در ضمن آيا كسي ميدونه شروع كيس نامبر دوستان ايراني از چه عددي بوده ؟

دوست عزیز می شه بگید چه بررسی انجام دادید که به همچین نتیجه جالبی رسیدید؟ تا 8000 برای oct کارنت شده اونوقت کیس نامبر شما بده؟ شما احتمالاً در دوره بعد کارنت خواهی شد خودتونم همین رو گفتید بعد حالا این چیش بده؟ بعدشم اینجا کیس نامبر 68000 هم دیده شده! این درسته که تو دله مردم رو اینجوری خالی کنیم؟؟؟ به امید قبولی همگی!!!

[/quote]

دوست عزيز لطفاً دچار احساسات نشيد !! منظور من رو متوجه بشيد بعد قضاوت بفرماييد . منظور من اين بود كه فكر ميكردم سري اول اعلام كيس نامبرها تا 9000 خواهد بود يعني مثل دوره قبل و زمان مصاحبه كوتاهتر در نتيجه براي من حداقل زمان كليرنس 9 ماه خواهد شد . اما اينطور نشد و اگر روند سال گذشته رو ملاحظه فرماييد متوجه خواهيد شد . با توجه به مطالب عنوان شده زمان تقريبي كليرنس من بين 6 تا 7 ماه خواهد بود و براي من كه در زمينه كاري پيچيدگي خاصي دارم اين زمان زياد هم طولاني نخواهد بود !!! حال متوجه شديد دوست عزيز . من نگفتم كه كسي كارنت و دعوت به مصاحبه نخواهد شد . سوال كنيد بعد قضاوت بفرماييد

تشکر کنندگان:
(2011-08-11 ساعت 20:52)nellyala نوشته:  
دوستان من يه بررسي كلي در مورد كيس نامبر خودم كردم و ديدم بر خلاف روزهاي اول كه قبول شده بودم و فكر ميكردم كه عالي هستم كيس نامبر من هم خيلي خيلي عالي نيست . طبق محاسبات من در صورت كارنت شدن ممكنه بين فاصله ماههاي Oct و Nov مصاحبه من باشه . در ضمن آيا كسي ميدونه شروع كيس نامبر دوستان ايراني از چه عددي بوده ؟

دوست عزیز اولین گروهی که برای مصاحبه می روند اکتبر مصاحبه می شوند. متوجه نشدم اگر شما فکر می کنید اکتبر یا نوامبر مصاحبه می شوید پس چرا به این نتیجه رسیدید که کیس نامبر خوبی ندارید؟
ضمنا تصور می کنم اینکه کیس نامبر برندگان ایران از چه عددی شروع می شود اهمیتی ندارد چون شماره ها بر اساس قاره اعلام می شوند نه کشور. موفق باشید.

KCCDV@state.gov

دوست عزیز اینکه ایمیل send شود دال بر اینکه آدرس ایمیل صحیح است، نیست. دوباره امتحان کنید. احتمالا راهنمایی ایشان درست است، من هم حدس می زنم آدرس ایمیل kcc را درست وارد نکردید و اگر نه ایمیل اتوماتیک را دریافت می کردید.
[/quote]

منم امیل اتوماتیک دریافت نکردم ولی امروز بهم امیل زدن که مدارکم رسیده .
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-08-11 ساعت 22:33)afshin4749 نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 16:39)faranak.n نوشته:  

دوست عزيز لطفاً دچار احساسات نشيد !! منظور من رو متوجه بشيد بعد قضاوت بفرماييد . منظور من اين بود كه فكر ميكردم سري اول اعلام كيس نامبرها تا 9000 خواهد بود يعني مثل دوره قبل و زمان مصاحبه كوتاهتر در نتيجه براي من حداقل زمان كليرنس 9 ماه خواهد شد . اما اينطور نشد و اگر روند سال گذشته رو ملاحظه فرماييد متوجه خواهيد شد . با توجه به مطالب عنوان شده زمان تقريبي كليرنس من بين 6 تا 7 ماه خواهد بود و براي من كه در زمينه كاري پيچيدگي خاصي دارم اين زمان زياد هم طولاني نخواهد بود !!! حال متوجه شديد دوست عزيز . من نگفتم كه كسي كارنت و دعوت به مصاحبه نخواهد شد . سوال كنيد بعد قضاوت بفرماييد

[/quote]

شما با شماره 13000 تا 9 ماه دیگه؟؟؟ فکر نکنم! آخع خودتون هم گفتید که بین اکتبر و نوابر،به هر فکر کنم اشتباه می کنید و زودتر از اینت مصاحبه داشته باشید من روند سال پیش رو هم دیدم...ضمناً من فقط گفتم با اعلام حدس گمان هامون بقیه رو دچار استرس نکنیم ببخشید اگر ناراحت شدید...موفق باشید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان چند تا سوال دارم:
بچه ها گفتن که حدود 30 تا 40 هزار دلار بزاریم کافیه.ولی :
1. اگه بانک تاریخ افتتاح حساب رو تو گواهی میزنه که تابلو میشه چند روز قبل بریزیم؟
1. مبلغ گردش حساب باید تقریبا چقدر باشه برای هر ماه ؟(با فرض بر اینکه 3 ماه دیگه مصاحبه بشی)
2.باید ماهیانه و مرتب باشه؟یا بانک مبلغ گردش روکلی میده؟
مثلا یه بار یه گردش 20000$ داشته باشیم کافیه ؟ یا بهتره ده تا 2000$ گردش بشه ؟ اصلا فرقی میکنه؟(یعنی پرینت میخوان؟)
3. یه نفر که سنش زیر 30 باشه و سابقه کار نداره و مجرده نمیگن این پول از کجا اومده؟خصوصا اگه مبلغش بالا باشه! یا اینکه خوشحالم میشن؟
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان:
من امسال برنده شدم
یک سوال دارم
من در حال حاضر در آمریکا زندگی میکنم و ویزا دارم
ویزا من آپریل ۲۰۱۲ باطل میشه
آیا من الان میتونم status رو adjust کنم؟ یا باید برای Visa bulletin صبر کنم؟
دوم اینکه من سوال ۴ فرم ۱۲۲ رو BCIS جواب دادم چون میخوام مصاحبه در امریکا باشه آیا این درسته؟
و اینکه من برای دایی ام هم ثبت نام کردم و اون هم انتخاب شده اما روزی که ثبت نام میکردم تاریخ تولد رو اشتباه نوشتم اما این رو در فرم ۱۲۲ و ۲۳۰ تصحیح کردم
آیا مشکلی پیش نمیاید؟
در cut-off ،Visa bulletin ، به چه معنی میباشد؟
ممنون از لطفتون
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 00:35)الی الی نوشته:  سلام
دوستان چند تا سوال دارم:
بچه ها گفتن که حدود 30 تا 40 هزار دلار بزاریم کافیه.ولی :
1. اگه بانک تاریخ افتتاح حساب رو تو گواهی میزنه که تابلو میشه چند روز قبل بریزیم؟
1. مبلغ گردش حساب باید تقریبا چقدر باشه برای هر ماه ؟(با فرض بر اینکه 3 ماه دیگه مصاحبه بشی)
2.باید ماهیانه و مرتب باشه؟یا بانک مبلغ گردش روکلی میده؟
مثلا یه بار یه گردش 20000$ داشته باشیم کافیه ؟ یا بهتره ده تا 2000$ گردش بشه ؟ اصلا فرقی میکنه؟(یعنی پرینت میخوان؟)
3. یه نفر که سنش زیر 30 باشه و سابقه کار نداره و مجرده نمیگن این پول از کجا اومده؟خصوصا اگه مبلغش بالا باشه! یا اینکه خوشحالم میشن؟

سلام الیTongue
من 20000$ فقط میتونم ببرم ..براشون کافی نیس؟با توجه به اینکه 21 سالم هست و اسپانسر هم ندارم..دوستانی که تجربشو دارن میشه بگن امکانش هس با این شرایط بهم ویزا بدن؟؟؟؟؟فکر میکنم اسپانسر الزامی نیس ولی با این حساب بانکی 20000$ و بدون اسپانسر ریسک نمیشه برم مصاحبه؟Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان