کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
امروز بیکار و بی عار نشسته بودم، به خودم گفتم پاشو یه کار مفید انجام بده انقدر یه قول دوقول بازی نکنBig Grin

رفتم تو سایت، تعداد برنده های کشور هارو با هم جمع کردم تا مجموع برنده های قاره هارو بدست بیارم Cool. نتیجه این شد که می بینید :

آفریقا : 49991 نفر
آسیا : 15002 نفر
اروپا: 30982 نفر
آمریکای شمالی: 15 نفر
اقیانوسیه: 1369 نفر
آمریکای جنوبی و مرکزی: 2002 نفر

مجموع : 99361 نفر

فکر کن مثلا کیس نامبرت باشه 99361
تشکر کنندگان: h4di ، kopol ، الی الی ، arman_m
(2011-08-12 ساعت 18:35)mansour*** نوشته:  در کل میشه با این تفاسیر نتیجه گرفت که شاهکاراکثریت قبول شدگان دراخذ گرین کارت داشتن اسپانسره که حداقل 80درصدشانسو بالا میبره حالا مهاجری مثل من که درفرم10و11آدرس نداره بهترین بهانه غیرموجه برای رد پرونده است اما واقعا عجب عدالتی داره امریکا این همه ازش دم میزنندنمردمو این عدالتو دیدم آخه یک نفر بگه مهاجر که برای بار اول قصد رفتن داره چگونه باید آدرس بده اخه اگر اینو از یک آمریکایی بخواهید او چی میگه؟؟؟لابد ادرس هم می دی خانم از خود راضی آفیسر هم در مصاحبه میگه خوب کسی که از بستگانت هست وبه تو آدرس داده چرا اسپانسرت نشده پس تو غیر قابل اعتمادی حالا چطوری اون گج فهمو میشه متقاعد کرد که بابا من خودم برای خودم آدمی هستم دستم تو جیبم هست پول هم دارم نیاز به منت گذاری کسی نیست اگر هم آدرس دادم صرفا برای اخذگرین کارت واس اس ان است خیر سرتان واقعا دیگه قاطی کردم با این قانون مسخره لاتاری به همه چیز شباهت داره غیر لاتاری.

دوست عزیز قاطع و مستند بهت میگم که با عذرخواهی باید بنویسم تک تک جملات این پستت اشتباهه و دقیقا هر چی نوشتی عکسش صادقه

کی گفته اسپانسر 80% شانسو میبره بالا
اصلا اصلا اصلا
تمکن مالی خوب ببری 100% بهتره
خیلیها اسپانسرشون مشکل داره و خودشون نمیدونن
موفق باشید
تشکر کنندگان: kopol ، Masoudpish ، afshin4749 ، الی الی ، matinam ، sinswimer
سلام
ما قراره فرم هارو فردا یا پس فردا بفرستیم. البته دادیم به یه نفر!
---------------------------------------------------------------------
فقط این وسط مشکل سربازی من هست. من امسال بهمن 18 تموم میکنم.
از طرفی میگن که باید پاسپورت تفکیک بشه. برای تفکیک هم باید کارت پایان خدمت داشته باشم. کلا میشه یکی راهنمایی کنه من چطور میتونم برم و برگردم. نمیخوام برای یکبار خارج بشم ( مصاحبده) و در صورت قبولی بمونم تا ... اونطوری نمیتونم حداقل تا 4 سال لیسانس بیام ایران. راهی جز معافی وجود نداره که بتونم هی برم و برگردم؟؟؟؟ حالی پولی هم باشه عیبی نداره !
در مورد تفکیک پاسپورت هم توضیح بفرمایید لطفا
---------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم. فرم ها رو به یه نفر دادیم که از این فرم ها پر کرده. ولی واقعا نگرانیم توی پرکردن اشتباه کنه. کلا یک کمی نگرانم این ....

با تشکر
تشکر کنندگان:
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم :
- من سال آینده کنکور دارم و الان میرم کلاس ( تقریبا پره وقتم ) از طرفی اینم تاثیر گذاشته. میگن تا آذر دی باید بریم مصاحبه ، حالا با این شرایط سربازی من ، شاید مجبور بشم برای یک بار برم و دیگه نیام ، کلا اونطوری وضعیت تحصیلی من چطور میشه؟ حالا فرض بر اینکه حل بشه. کلا پیشنهادی ندارین؟ من واسه کنکور بخونم یا بشینم تخصصی ها و زبان ...؟ چه قدر ممکنه شانس پذیرفته شدن داشته باشیم؟ خانواده 3 نفره تحصیل کرده و با سابقه کار بالا؟؟؟

با تشکر
تشکر کنندگان:
دوستان ایمیل مبنی بر رسیدن مدارک به دستشون رو باید به آدرس KCCDV@state.gov بزنیم ؟ یا آدرس دیگه ای داره ؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 18:35)mansour*** نوشته:  در کل میشه با این تفاسیر نتیجه گرفت که شاهکاراکثریت قبول شدگان دراخذ گرین کارت داشتن اسپانسره که حداقل 80درصدشانسو بالا میبره حالا مهاجری مثل من که درفرم10و11آدرس نداره بهترین بهانه غیرموجه برای رد پرونده است اما واقعا عجب عدالتی داره امریکا این همه ازش دم میزنندنمردمو این عدالتو دیدم آخه یک نفر بگه مهاجر که برای بار اول قصد رفتن داره چگونه باید آدرس بده اخه اگر اینو از یک آمریکایی بخواهید او چی میگه؟؟؟لابد ادرس هم می دی خانم از خود راضی آفیسر هم در مصاحبه میگه خوب کسی که از بستگانت هست وبه تو آدرس داده چرا اسپانسرت نشده پس تو غیر قابل اعتمادی حالا چطوری اون گج فهمو میشه متقاعد کرد که بابا من خودم برای خودم آدمی هستم دستم تو جیبم هست پول هم دارم نیاز به منت گذاری کسی نیست اگر هم آدرس دادم صرفا برای اخذگرین کارت واس اس ان است خیر سرتان واقعا دیگه قاطی کردم با این قانون مسخره لاتاری به همه چیز شباهت داره غیر لاتاری.

آقای منصور من فکر نکنم به خاطر تنها این موضوع کسی رو رد کنن ،اینقدر بهانه های بزرگ برای رد کردن دارن که فکر نکنم برای این کسی رو اذیت کنن...من اگر جای شما و دوستانی که این مشکل رو دارن بودم یک ایمیل به kcc می زدم و می گفتم من با تمکن مالی خودم دارم می رم و دستم به دهنم می رسه و کسی رو اونجا ندارم تا آدرس بدم ،ببینید چی می گن،فکر نکنم گیری بدن چراکه سال های پیش هم ندادن...البته این نظر منه!
امیدوارم که همه ویزای یه ضرب بگیریم...به امید اون روز
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، 3rip ، Masoudpish ، kopol ، California
(2011-08-12 ساعت 19:15)mansour*** نوشته:  موید عرض بنده پست های 2011است برای اثبات آن میتوانید مطالعه کنید ویک آمار بدست بیاورید. دوست گرامی مثل اینکه متوجه داستان نشدید از همین الان کنتاکی برای بعضی ها که فرم 10و11را N/A زدند ایراد گرفته اینو چگونه توجیه می کنید؟ حالا من بگم بچه قارونم اصلا به مصاحبه کشیده نمیشه عزیزمن فرم توی کنتاکی گیر میکنه میگه آدرس آدرس
الان هم برای دوستان ایمیل زده برای رفع ایراد که چرا N/A زدید این کجاش دفاع داره؟
من پستهای 2011 رو خوندم دوست خوبم
هرجا که گفته اسپانسر بهتره یا تمکن مالی نظر شخصی افراد بوده و لاغیر
آیا غیر از اون یک نفر که اینجا پست زده مورد دیگه ای هم سراغ دارید که فرمهاشو ایراد گرفته باشند؟
اگر ندارید موضوع رو بسط ندید لطفا .

اگه هست بیاید بگید. دوستانی که N/A زدند براشون ایمیلی اومده؟

نمیخوام به کسی بی احترامی کنم ولی لطفا سری به تاپیک " ترول" تو همین مهاجرسرا بزنید لطفا.
در بهترین حالت این کاربر محترم چون به گفته خودشون سفید گذاشتند اون جاها رو ازشون خواستند که پر کنند.
اگر اسپانسر اجباری بود توی سایت dvlottery موقع ثبت نام میگفتند از ایران اگه ثبت نام میکنید حتما قبلش یکیو تو US داشته باشید.
منی که با پرینت 30 میلیونی برا 2 نفر ویزامم گرفتم و دارم میرم این حرفو به شما میزنم و با اطمینان بهتون میگم اگه این موضوع رو مستند و بدور از شایعه پراکنی ثابت کردید ومثلا ایمیل KCC یا سفارتو برای من FW کردید که بدون اسپانسر لاتاری نیاد اینجا من دیگه هیچ حرفی نمیزنم.
موفق باشید
تشکر کنندگان: faranak.n ، 3rip ، kopol ، Masoudpish ، frz61 ، California ، User
دوستان لطفاً به جای شایعه پراکنی وخالی کردن دل دوستان به اونها دلگرمی بدهیم تا فارغ از استرس به کارهاشون برسند ، به آفیسر هم بگوئید اسپانسر کیلویی چنده وخودتون تمکن مالی دارید ، البته دروغ نگید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، California ، faranak.n ، afshin4749 ، Masoudpish ، parydaryai ، sinswimer ، **USA**
سلام و تبریک به همه دوستانی که برنده شدن
ممنون از ادمین عزیز
من میخواستم بدونم برای لیست جاهائی که درس خوندیم باید تا راهنمائی و ابتدائی رو نوشت ، و اگه جا نبود چکار باید کرد ؟ این مدارک رو هم برای ترجمه میخواد ؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 19:05)vahidvm60 نوشته:  

دوست عزیز قاطع و مستند بهت میگم که با عذرخواهی باید بنویسم تک تک جملات این پستت اشتباهه و دقیقا هر چی نوشتی عکسش صادقه

کی گفته اسپانسر 80% شانسو میبره بالا
اصلا اصلا اصلا
تمکن مالی خوب ببری 100% بهتره
خیلیها اسپانسرشون مشکل داره و خودشون نمیدونن
موفق باشید

دوست عزيز من هم موافقم . آخه اگه آدم تمكن مالي خوب داشته باشه چه نيازي به اسپانسر داره ؟ توي شرايط خودشون هم نوشته يا تمكن مالي يا اسپانسر و يا داشتن يك درخواست شغلي . اين مسائل به روشني گفته شده . آخه مگه چند درصد از هموطنان من كه در لاتاري شركت ميكنن فاميل و آشنا و يا خانواده در آمريكا دارن . آيا خود اونا اينو نميدونن ؟ اگه اين باشه كه 80 درصد از شركت كنندگان رد شدني هستن .
تشکر کنندگان: Masoudpish ، frozen mind ، ali.narooei ، الی الی ، parydaryai ، vahidvm60 ، sinswimer
(2011-08-12 ساعت 21:52)mansour*** نوشته:  از همه دوستانم ممنونم که پاسخ می دید دوست بزرگوارم آنچه از سوی من ادعا شد لینک آن را را درصفحه قبل گذاشتم به هر روی من روی حرف شما بحثی ندارم هر چی باشد وحقیقت دارد شماها زودتر وارد این وادی شدید وتجربه بیشتر هم دارید.من هر چی گفتم مربوط به کیس وپرونده خودم بود نه القا به دوستانم من برای اینکه قانع بشم سوالم را پیرامون این مبحث خاتمه میدم اما آخرین پرسشم این است:
1-چنانچه من آدرسی ندارم وفرم 230 شماره های11و10را N/Aبزنم کنتاکی ایراد نمیگیره؟
2-چنانچه ایراد نگرفت در مصاحبه از من پرسش نخواهند کرد که آقای...شما چرا اینجا را پر نکردید وچگونه کارت سبزیا اس اس ان را دریافت خواهید کرد؟ومن چه جوابی دارم بدهم بغیراز اینکه...
3-حالا پس ازرد کردن هفت خان رستم در فرودگاه امریکا یک فرم است که بایدپر کنم و نشانی بدهم آن را چکارباید بکنم؟
ممنون میشم جهت رفع ابهام راهنمایی کنیدگر چه من طلب کارنیستم وانتظاری هم از دوستان بزرگوارم ندارم هر چی هست لطف وبزرگواری شماست.

مرسی

جواب سوالات شما:

1_ در این مقطع خیر ایرادی نمی گیرند

2_ در روز مصاحبه دیگه باید حتما آدرس ارائه کنید وگرنه چک می خورید و تا زمانی که آدرس ندید به شما ویزا نمیدن

3_ می توانید همان آدرس که در سفارت دادید را دوباره بنویسید و یا آدرس جدید بدهید تا گرین کارت و سایر مدارک به آدرس جدید پست شود
فقط اگر آدرس جدید دادید حتما روی آن تاکید کنید مثلا بگویید در آدرس قبلی کسی نیست که نامه ها رو بگیره و از این جور حرفا

تشکر کنندگان: frozen mind ، afshin4749 ، ali.narooei ، vahidvm60
دوستان از اونجا که بعضی از تاپیکها دارای صفحات زیادی می باشد برای مثال واسه ما تازه واردا که نیازه تاپیکهای قدیمی رو هم مطالعه کنیم لود کردن و جابجایی بین صفحات یه جورایی وقت گیره.
شاید خیلی از شماها بدونید ولی خالی از لطف نیسته با نصب این افزونه Auto Page روی فایرفاکس بدون باز کردن صفحات متعدد همه صفحات یه جا زیر هم باز میشه و میتونید راحت تر رو موضعات بقیه دوستان که قرار دادند تسلط داشته باشید.
به این ادرس برید https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...autopager/ و برروی add to fire fox کلیک کنید و در پنجره باز شده گزینه install رو بزنید سپس مرورگرتون رو ریستارت کنید.
ببخشید که خارج از موضوع بود امیدوارم براتون مفید باشه.

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: الی الی ، arman_m ، mmmsdeghi ، Kivan
(2011-08-12 ساعت 23:54)Masoudpish نوشته:  دوستان از اونجا که بعضی از تاپیکها دارای صفحات زیادی می باشد برای مثال واسه ما تازه واردا که نیازه تاپیکهای قدیمی رو هم مطالعه کنیم لود کردن و جابجایی بین صفحات یه جورایی وقت گیره.
شاید خیلی از شماها بدونید ولی خالی از لطف نیسته با نصب این افزونه Auto Page روی فایرفاکس بدون باز کردن صفحات متعدد همه صفحات یه جا زیر هم باز میشه و میتونید راحت تر رو موضعات بقیه دوستان که قرار دادند تسلط داشته باشید.
به این ادرس برید https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...autopager/ و برروی add to fire fox کلیک کنید و در پنجره باز شده گزینه install رو بزنید سپس مرورگرتون رو ریستارت کنید.
ببخشید که خارج از موضوع بود امیدوارم براتون مفید باشه.

مممنون ولی من لینک رو زدم صفحه اش یه جوری بود.مثل بعضی وقتها که ایمیل رو بد باز می کنه....یه صفحه سفید و نوشته ها ردیفی دنبال هم.......آیا موقتی مشکلی بوده چون در ضمن گزینه ای با عنوان دقیق add to fire fox نداشت!
Add to Search Bar 2.0 داشت و همچنین به جایinstall ، گزینه Download Now داشت!!!
آیا همینه منظور؟
سپاس
تشکر کنندگان:
من امسال برنده شدم
یک سوال دارم
من در حال حاضر در آمریکا زندگی میکنم و ویزا دارم
ویزا من آپریل ۲۰۱۲ باطل میشه
آیا من الان میتونم status رو adjust کنم؟ یا باید برای Visa bulletin صبر کنم؟
دوم اینکه من سوال ۴ فرم ۱۲۲ رو BCIS جواب دادم چون میخوام مصاحبه در امریکا باشه آیا این درسته؟
و اینکه من برای دایی ام هم ثبت نام کردم و اون هم انتخاب شده اما روزی که ثبت نام میکردم تاریخ تولد رو اشتباه نوشتم اما این رو در فرم ۱۲۲ و ۲۳۰ تصحیح کردم
آیا مشکلی پیش نمیاید؟
در cut-off ،Visa bulletin ، به چه معنی میباشد؟
ممنون از لطفتون

--------------------------------------------------------------------------------
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان:
سلام.برای اطمینان از نداشتن مشکل درفرمها د هماهنگ بودن ان چه متن انگلیسی رو باید به kccفرستاد؟ممنون از راهنماییتون.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان