موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما قراره فرم هارو فردا یا پس فردا بفرستیم. البته دادیم به یه نفر!
---------------------------------------------------------------------
فقط این وسط مشکل سربازی من هست. من امسال بهمن 18 تموم میکنم.
از طرفی میگن که باید پاسپورت تفکیک بشه. برای تفکیک هم باید کارت پایان خدمت داشته باشم. کلا میشه یکی راهنمایی کنه من چطور میتونم برم و برگردم. نمیخوام برای یکبار خارج بشم ( مصاحبده) و در صورت قبولی بمونم تا ... اونطوری نمیتونم حداقل تا 4 سال لیسانس بیام ایران. راهی جز معافی وجود نداره که بتونم هی برم و برگردم؟؟؟؟ حالی پولی هم باشه عیبی نداره !
در مورد تفکیک پاسپورت هم توضیح بفرمایید لطفا
---------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم. فرم ها رو به یه نفر دادیم که از این فرم ها پر کرده. ولی واقعا نگرانیم توی پرکردن اشتباه کنه. کلا یک کمی نگرانم این ....
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم :
- من سال آینده کنکور دارم و الان میرم کلاس ( تقریبا پره وقتم ) از طرفی اینم تاثیر گذاشته. میگن تا آذر دی باید بریم مصاحبه ، حالا با این شرایط سربازی من ، شاید مجبور بشم برای یک بار برم و دیگه نیام ، کلا اونطوری وضعیت تحصیلی من چطور میشه؟ حالا فرض بر اینکه حل بشه. کلا پیشنهادی ندارین؟ من واسه کنکور بخونم یا بشینم تخصصی ها و زبان ...؟ چه قدر ممکنه شانس پذیرفته شدن داشته باشیم؟ خانواده 3 نفره تحصیل کرده و با سابقه کار بالا؟؟؟
با تشکر
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایمیل مبنی بر رسیدن مدارک به دستشون رو باید به آدرس KCCDV@state.gov بزنیم ؟ یا آدرس دیگه ای داره ؟
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-12 ساعت 18:35)mansour*** نوشته: در کل میشه با این تفاسیر نتیجه گرفت که شاهکاراکثریت قبول شدگان دراخذ گرین کارت داشتن اسپانسره که حداقل 80درصدشانسو بالا میبره حالا مهاجری مثل من که درفرم10و11آدرس نداره بهترین بهانه غیرموجه برای رد پرونده است اما واقعا عجب عدالتی داره امریکا این همه ازش دم میزنندنمردمو این عدالتو دیدم آخه یک نفر بگه مهاجر که برای بار اول قصد رفتن داره چگونه باید آدرس بده اخه اگر اینو از یک آمریکایی بخواهید او چی میگه؟؟؟لابد ادرس هم می دی خانم از خود راضی آفیسر هم در مصاحبه میگه خوب کسی که از بستگانت هست وبه تو آدرس داده چرا اسپانسرت نشده پس تو غیر قابل اعتمادی حالا چطوری اون گج فهمو میشه متقاعد کرد که بابا من خودم برای خودم آدمی هستم دستم تو جیبم هست پول هم دارم نیاز به منت گذاری کسی نیست اگر هم آدرس دادم صرفا برای اخذگرین کارت واس اس ان است خیر سرتان واقعا دیگه قاطی کردم با این قانون مسخره لاتاری به همه چیز شباهت داره غیر لاتاری.
آقای منصور من فکر نکنم به خاطر تنها این موضوع کسی رو رد کنن ،اینقدر بهانه های بزرگ برای رد کردن دارن که فکر نکنم برای این کسی رو اذیت کنن...من اگر جای شما و دوستانی که این مشکل رو دارن بودم یک ایمیل به kcc می زدم و می گفتم من با تمکن مالی خودم دارم می رم و دستم به دهنم می رسه و کسی رو اونجا ندارم تا آدرس بدم ،ببینید چی می گن،فکر نکنم گیری بدن چراکه سال های پیش هم ندادن...البته این نظر منه!
امیدوارم که همه ویزای یه ضرب بگیریم...به امید اون روز
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفاً به جای شایعه پراکنی وخالی کردن دل دوستان به اونها دلگرمی بدهیم تا فارغ از استرس به کارهاشون برسند ، به آفیسر هم بگوئید اسپانسر کیلویی چنده وخودتون تمکن مالی دارید ، البته دروغ نگید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه دوستانی که برنده شدن
ممنون از ادمین عزیز
من میخواستم بدونم برای لیست جاهائی که درس خوندیم باید تا راهنمائی و ابتدائی رو نوشت ، و اگه جا نبود چکار باید کرد ؟ این مدارک رو هم برای ترجمه میخواد ؟
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از اونجا که بعضی از تاپیکها دارای صفحات زیادی می باشد برای مثال واسه ما تازه واردا که نیازه تاپیکهای قدیمی رو هم مطالعه کنیم لود کردن و جابجایی بین صفحات یه جورایی وقت گیره.
شاید خیلی از شماها بدونید ولی خالی از لطف نیسته با نصب این افزونه Auto Page روی فایرفاکس بدون باز کردن صفحات متعدد همه صفحات یه جا زیر هم باز میشه و میتونید راحت تر رو موضعات بقیه دوستان که قرار دادند تسلط داشته باشید.
به این ادرس برید https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...autopager/ و برروی add to fire fox کلیک کنید و در پنجره باز شده گزینه install رو بزنید سپس مرورگرتون رو ریستارت کنید.
ببخشید که خارج از موضوع بود امیدوارم براتون مفید باشه.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امسال برنده شدم
یک سوال دارم
من در حال حاضر در آمریکا زندگی میکنم و ویزا دارم
ویزا من آپریل ۲۰۱۲ باطل میشه
آیا من الان میتونم status رو adjust کنم؟ یا باید برای Visa bulletin صبر کنم؟
دوم اینکه من سوال ۴ فرم ۱۲۲ رو BCIS جواب دادم چون میخوام مصاحبه در امریکا باشه آیا این درسته؟
و اینکه من برای دایی ام هم ثبت نام کردم و اون هم انتخاب شده اما روزی که ثبت نام میکردم تاریخ تولد رو اشتباه نوشتم اما این رو در فرم ۱۲۲ و ۲۳۰ تصحیح کردم
آیا مشکلی پیش نمیاید؟
در cut-off ،Visa bulletin ، به چه معنی میباشد؟
ممنون از لطفتون
--------------------------------------------------------------------------------
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای اطمینان از نداشتن مشکل درفرمها د هماهنگ بودن ان چه متن انگلیسی رو باید به kccفرستاد؟ممنون از راهنماییتون.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی