موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و با تبریک مجدد به همه
میخواستم ببینم کسی خبر داره نامه دوم را که بهمون میفرستند ؟ حلا که یک سری جدید کارنت شدن کی نامه اونارو براشون میذارن تو سایت .
با تشکر .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-04-07 ساعت 00:18)fifi22 نوشته: با سلام
کیس نامبر من ****4 هست و هنوز هیچ چیزی برای سفارت آماده نکردم
میشه یک توضیح به من بدین برای صفارت چه چیزهایی لازم هست؟
از کجا میتونم تمام مدارکو ببینم ؟ لطفا" به من کمک کنین
دوست عزیز و همه دوستان به این بند از بولتن توجه کنن:
[en]
There are several reasons why successful entrants should submit their documents to KCC now. First, there are 50,000 DVs available for DV-2012. Once all of the 50,000 DV visas have been issued for DV 2012, the program will end. In addition, because no more than 3,500 individuals from a single country may receive DVs in a given year, once 3,500 from an individual country have received a DV, other selectees from that country will no longer be eligible to receive a DV. Finally, U.S. Embassies and Consulates only have six months left to issue visas to eligible applicants in the DV 2012 program.
[/en]
اگر کسی هست که هنوز مدارک نفرستاده هر چه زودتر این کارو بکنه چون ممکنه سهمیه 3500 ویزای هر کشور (از جمله ایران) تموم بشه و ویزا به همه نرسه. پس بشتابید!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 05:17)frozen mind نوشته: (2012-04-07 ساعت 00:18)fifi22 نوشته: با سلام
کیس نامبر من ****4 هست و هنوز هیچ چیزی برای سفارت آماده نکردم
میشه یک توضیح به من بدین برای صفارت چه چیزهایی لازم هست؟
از کجا میتونم تمام مدارکو ببینم ؟ لطفا" به من کمک کنین
دوست عزیز و همه دوستان به این بند از بولتن توجه کنن:
[en]
There are several reasons why successful entrants should submit their documents to KCC now. First, there are 50,000 DVs available for DV-2012. Once all of the 50,000 DV visas have been issued for DV 2012, the program will end. In addition, because no more than 3,500 individuals from a single country may receive DVs in a given year, once 3,500 from an individual country have received a DV, other selectees from that country will no longer be eligible to receive a DV. Finally, U.S. Embassies and Consulates only have six months left to issue visas to eligible applicants in the DV 2012 program.
[/en]
اگر کسی هست که هنوز مدارک نفرستاده هر چه زودتر این کارو بکنه چون ممکنه سهمیه 3500 ویزای هر کشور (از جمله ایران) تموم بشه و ویزا به همه نرسه. پس بشتابید!
دوست عزیز منظورت از ارسال مدارک ، ارسال به KCC است یا ارسال به سفارت آنکارا یا ابوذبی ؟ آخه تا تاریخ مصاحبه که مشخص نشه نمیتونیم مدارک ارسال کنیم .
با تشکر .
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-04-07 ساعت 05:30)ghorbat نوشته: (2012-04-07 ساعت 05:17)frozen mind نوشته: دوست عزیز و همه دوستان به این بند از بولتن توجه کنن:
[en]
[/en]
دوست عزیز منظورت از ارسال مدارک ، ارسال به KCC است یا ارسال به سفارت آنکارا یا ابوذبی ؟ آخه تا تاریخ مصاحبه که مشخص نشه نمیتونیم مدارک ارسال کنیم .
با تشکر .
من با فرض این که تمامی متقاضیان ویزای لاتاری به زبان انگلیسی آشنا هستن و بی صبرانه می خوان به کشوری برن که زبان رسمیش انگلیسی هستش، اون بخش از ویزا بولتن رو عینا اینجا پیست و جمله های مهمشو بولد کردم. اما ترجمه نکردم.
خلاصه این که در جمله بولد شده اول به صراحت گفته هرکسی مدارکشو به KCC نفرستاده همین الآن بفرسته.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هامن نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت، از طرفی استرس کارنت شدن یا نشدن از رو ما کیس بالایی ها برداشته شد، از طرفی کلی برنامه ریزی ها رو به هم زد. راستش من تو واکسن زدن یه مشکل کوچک دارم، یه بنده خدا نیاز به پلاکت خون داره و من داوطلب شدم و قول دادم که کمک کنم، تا اونجایی که می دونم قضیه مرگ و زندگیه، منتظرم که بم خبر بدن که برای کمک بشون اقدام کنم. از طرفی شنیدم که تا اون موقع هیچ واکسنی نباید بزنم... هنوز برای واکسن هیچ اقدامی نکردم. ممنون می شم اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی کنن.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 05:44)frozen mind نوشته: (2012-04-07 ساعت 05:30)ghorbat نوشته: (2012-04-07 ساعت 05:17)frozen mind نوشته: دوست عزیز و همه دوستان به این بند از بولتن توجه کنن:
[en]
[/en]
با تشکر .
من با فرض این که تمامی متقاضیان ویزای لاتاری به زبان انگلیسی آشنا هستن و بی صبرانه می خوان به کشوری برن که زبان رسمیش انگلیسی هستش، اون بخش از ویزا بولتن رو عینا اینجا پیست و جمله های مهمشو بولد کردم. اما ترجمه نکردم.
خلاصه این که در جمله بولد شده اول به صراحت گفته هرکسی مدارکشو به KCC نفرستاده همین الآن بفرسته.
دوست عزیز سلام ، ممنونم از پاسخ زیباتون ، اگه یه نگاه به امضای بنده بندازین متوجه میشین که کلا از لاتاری شناخت و اطلاعات کافی نداشتم و سعادت نصیبمون شد که عضو این سایت قوی شدیم و نهایتاً سعادت استفاده از تجربیات دوستان با تجربه ای مثل شمارو پیدا کردیم ! تو این چند روزه که اینقدر مطالب جور و واجور دیدیم که در مقابل هرگونه اطلاع رسانی جدید از طرف دوستان ، حس کنجکاویمون را بطور عجیبی چند برابر میشه . اگه اجازه بدین یه نکته ای را میخوام بگم ، دوست عزیز شما که این قدر صمیمانه اقدام به اطلاع رسانی میکنین در نظر بگیرین که افرادی وجود دارن که یا بدلیل ندانستن زبان ، حساسیت بیش از حد ، نداشتن اطلاعات کافی و یا داشتن گیرایی پایین در درک ابتدایی یکسری مسائل ( مثل خود بنده که کلاً IQ پایینی دارم ) بصورت کاملاً طبیعی متوجه بعضی از مراحل کار در ابتدا نمیشوند . پس دوست عزیز اگر هدف از این کار کمک به دوستان و هموطنان عزیزه پس بهتره که از باز گو کردن یک سری مطالب که شاید باعث سرخوردگی بعضی از دوستان بشه جلوگیری کنیم . . . امیدوارم که با این نوشته دوست عزیز را آزرده خاطر نکرده باشم . دوست خوبم متاسفانه من در حال حاضر سعادت زندگی در کنار خانواده ام را ندارم و در خارج از ایران زندگی میکنم .
با آرزوی موفقیت و سربلندی ..... پایدار باشی عزیز .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اول اگه راسته تبریک
دوم من اصلا نمیتونم باور کنم
یکی بیدارم کنه از خواب
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 07:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 09:54 توسط SH1A2R3.)
سلام و صبح بخیر به بچه های گل
شما تونستین بخوابین؟من که منگ منگم چون نتونستم بخوابم.
تبریک به همه عزیزان و با ارزوی ویزای یکضرب.
i love u kcc
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 07:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 08:01 توسط ghorbat.)
(2012-04-07 ساعت 07:29)funnybluesolea نوشته: بچه هامن نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت، از طرفی استرس کارنت شدن یا نشدن از رو ما کیس بالایی ها برداشته شد، از طرفی کلی برنامه ریزی ها رو به هم زد. راستش من تو واکسن زدن یه مشکل کوچک دارم، یه بنده خدا نیاز به پلاکت خون داره و من داوطلب شدم و قول دادم که کمک کنم، تا اونجایی که می دونم قضیه مرگ و زندگیه، منتظرم که بم خبر بدن که برای کمک بشون اقدام کنم. از طرفی شنیدم که تا اون موقع هیچ واکسنی نباید بزنم... هنوز برای واکسن هیچ اقدامی نکردم. ممنون می شم اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی کنن.
سلام دوست عزیز ، در ابتدا جا داره که از این عمل انسان دوستانه شما به نوبه خودم تشکر و قدر دانی کنم . فکر کنم که در تاپیک مناسبی سئوالتونو مطرح نکردین به هر حال برای کسب اطلاعات بهتر لطفاً به تاپیک مربوطه مراجعه کنین . دوست خوبم من هم زیاد اطلاعاتم کافی نیست ولی چون خودم هم مشکل واکسن را داشتم . شما باید قبل از مصاحبه اقدام کنین به گرفتن جواب معاینات پزشگیتون از دکتر معرفی شده از طرف سفارتتون . چون در آن زمان از شما یکسری ازمایشات میگیرن و به دلیل اینکه خطایی در آنها بوجود نیاید حتماً باید از تاریخ آخرین واکسن زدن شما ( البته فکر کنم ویروس ضعیف شده ) حداقل یک ماه گذشته باشد . پس بهتره با مطرح کردن این قضیه با پزشک مربوطه مشورت نمایید . یا میتوانید این موضوع را با دکتر سفارت مطرح نمایید و از عواقب کار مطلع شوید . اگر سفارت شما آنکارا است این آدرس دکتر سفارته www.doctorun.com
نگران نباشید حتماً راه حلی براش پیدا میشه . . . مگه میشه که نشه اونم برای چنین کار خوبی . . .
موفق و پیروز باشی عزیز .
(2012-04-07 ساعت 07:44)SH1A2R3 نوشته: لام و صبح بخیر به بچه های گل
شما تونستین بخوابین؟من که منگ منگم چون نتونستم بخوابم.
تبریک به همه عزیزان و با ارزوی ویزای یکضرب.
i love u kcc
سلام و امیدواریم . . . .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 08:07)funnybluesolea نوشته: (2012-04-07 ساعت 07:59)ghorbat نوشته: (2012-04-07 ساعت 07:29)funnybluesolea نوشته: بچه هامن نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت، از طرفی استرس کارنت شدن یا نشدن از رو ما کیس بالایی ها برداشته شد، از طرفی کلی برنامه ریزی ها رو به هم زد. راستش من تو واکسن زدن یه مشکل کوچک دارم، یه بنده خدا نیاز به پلاکت خون داره و من داوطلب شدم و قول دادم که کمک کنم، تا اونجایی که می دونم قضیه مرگ و زندگیه، منتظرم که بم خبر بدن که برای کمک بشون اقدام کنم. از طرفی شنیدم که تا اون موقع هیچ واکسنی نباید بزنم... هنوز برای واکسن هیچ اقدامی نکردم. ممنون می شم اگر از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی کنن.
سلام دوست عزیز ، در ابتدا جا داره که از این عمل انسان دوستانه شما به نوبه خودم تشکر و قدر دانی کنم . فکر کنم که در تاپیک مناسبی سئوالتونو مطرح نکردین به هر حال برای کسب اطلاعات بهتر لطفاً به تاپیک مربوطه مراجعه کنین . دوست خوبم من هم زیاد اطلاعاتم کافی نیست ولی چون خودم هم مشکل واکسن را داشتم . شما باید قبل از مصاحبه اقدام کنین به گرفتن جواب معاینات پزشگیتون از دکتر معرفی شده از طرف سفارتتون . چون در آن زمان از شما یکسری ازمایشات میگیرن و به دلیل اینکه خطایی در آنها بوجود نیاید حتماً باید از تاریخ آخرین واکسن زدن شما ( البته فکر کنم ویروس ضعیف شده ) حداقل یک ماه گذشته باشد . پس بهتره با مطرح کردن این قضیه با پزشک مربوطه مشورت نمایید . یا میتوانید این موضوع را با دکتر سفارت مطرح نمایید و از عواقب کار مطلع شوید . اگر سفارت شما آنکارا است این آدرس دکتر سفارته www.doctorun.com
نگران نباشید حتماً راه حلی براش پیدا میشه . . . مگه میشه که نشه اونم برای چنین کار خوبی . . .
موفق و پیروز باشی عزیز .
حق با شماست غربت جان، من هر دو فروم بولتن ویزا و کارنت شدن و همچنین فروم واکسن رو همزمان باز کرده بودم اما این بی خوابی و شوک all current انقدر شدید بود که باعث اشتباهم شد. ممنون از جوابت و عذرخواهی می کنم به خاطر این اشتباه.
خواهش میکنم دوست عزیز ، هدف از باز گو کردن مطلب فقط احترام به قوانین سایت بود . . . البته این کاملاً طبیعی است که بعد از کارنت شدن . . . ! امیدوارم که یه ضرب ویزاتو بگیری و تمام این بی خوابی و شوکه شدنت تلافیش در بیاد . . .