موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه نفر به من بگه چه خبره !!!! دیشب سایت رو چک کردم خبری نبود !!!! امروز صبح اومدم سر کار ! طبق معمول اول اومدم مهاجر سرا !!!!! دیدم همه دارن تبریک می گن !!!! من که هنگ کردم !!!! اما فکر نکنم همه رو توی یک ماه مصاحبه کنن !!! دیگه به جای این که ماه ماه اعلام کنن ، همه رو اعلام کردن ، الان توی چند ماه وقت مصاحبه می دن !!! مگر اینکه به قول دوستان مدارک خیلی کمی به دستشون رسیده باشه !!!! برای همه آرزوی ویزای یک ضرب می کنم !!!! امروز هم یکی از روزهای خوب بود برای من !!!!!
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی کنید الان باید به کی سی سی ایمیل بزنیم تا تاریخ مصاحبون مشخص کنند؟ لطفا دوستان پیشکسوت جواب دهند همه ما الان نگرانیم و نمیدونیم چه اقداماتی باید انجام بدیم.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
اولاً تبريك به همه دوستان
ثانياً به نظرم اين لاتاري 2012 داستاني شده ها. هر روز يه شك جديد، حالا خوب و بدش بماند. نه به اونكه از 23900 شد 27000. نه اينكه از 40500 شد كارنت.
بهر حال نظر منم يه كمي عجيب ميرسه كه اين همه آدمو بخوان تو يه ماه مصاحبه كنن. ما ها رو نبينين فقط، آفريقاييها هم همه كارنت شدن اونا معمولاً تا اون ته مهاش كيس نامبر دارن. موضوع بعدي كه عجيبه اينه كه exceptهاي آفريقا رو هم ورداشتن. اين موضوع هم در طول تاريخ بي سابقه بوده.
بابا ماشاءاله مهاجرسراييهاي بالاي 40500 خودشون ده بيست هزار نفرن. ان شاءاله كه خيره.
بچهها يه احتمالي هم وجود داره. ممكنه اگه تعداد زيادي از كشورهاي توي يك قاره تعداد پروندههاي ارساليشون به kcc خيلي كم باشه، اونا مجبور ميشن عدد زيادي رو براي اون قاره كارنت كنن كه يه تعداد قابل قبول مصاحبه براي همه كشورها داشته باشن. درسته كه اين وسط به نفع كشورهايي ميشه كه به اندازه كافي پرونده فرستادن و اونها هم زودتر كارنت ميشن. اما فراموش نكنين كه وقت مصاحبه رو هنوز اونا خودشون تنظيم مي كنن و ميتونن اين موضوع رو مديريت كنن.
بازم تبريك به همه.
پانويس : دلم براي كاركنان سفارت تركيه چقدر ميسوزه الان. تنشون داره ميلرزه بنده هاي خدا. براي آدماي يه كشور ديگه بايد انقدر زور مفت بزنن.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 09:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 10:06 توسط shkhmo.)
سلام به همه دوستان
من از پانزدهم خرداد تا 31 خردادماه امتحانات پایان ترمم هست و این ترم آخرین ترمم میشه لطفا منو راهنمایی کنید چه متنی برای کی سی سی ایمیل کنم که خواهش کنم اگر بشه تاریخ مصاحبم از 22 جون به بعد بندازند بنظرتون امکان پذیر هست ؟ برام بد نمیشه؟
من انگلیسیم خیلی ضعیفه لطفا از بچه هایی که زبانشون خوبه یک متن مناسبی برام بزارید .باتشکر فراوان
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 10:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 10:12 توسط hoda2012.)
(2012-04-07 ساعت 01:32)hoda2012 نوشته: [quote='fifi22' pid='159521' dateline='1333741694']
با سلام
کیس نامبر من ****4 هست و هنوز هیچ چیزی برای سفارت آماده نکردم
میشه یک توضیح به من بدین برای صفارت چه چیزهایی لازم هست؟
از کجا میتونم تمام مدارکو ببینم ؟ لطفا" به من کمک کنین
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به این سایت خوش آمد میگم
اگه میشه لطف کنین امضاء تون رو تکمیل کنین تا بشه راحتتر جوابتون رو داد چون من متوجه نشدم شما فرم های اولیه رو واسه KCC ارسال کردین یا نه؟
به هر حال ..........
میتونین از لینک زیر کلیه مراحل رو از اول تا آخر پیش ببرین
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
در حالت کلی:
1- باید کلیه فرم های خواسته شده رو برای تمام اعضای همراه این پرونده تکمیل کرده و واسه KCC پست کنین
2- اگه مرحله قبل رو قبلاً انجام دادین حالا باید منتظر اعلام ویزا بولتن واسه شماره پرونده خودتون باشید (الان دیگه نمی خواد همه کارنت شدیم ، آخه وقتی من داشتم جواب شما رو تایپ میکردم مثل اینکه KCC ترکونده بود و من خبر نداشتم) بعد باید سایت سفارتی که واستون مشخص شده رو چک کنین تا روز مصاحبه تون مشخص بشه ، توی این فاصله باید کلیه مدارک خواسته شده رو ترجمه رسمی کنین و واکسن هاتون رو هم تا جایی که میتونین کامل کنین
............. اگه لطف کنین بیشتر راجع به اینکه چه کار هایی رو انجام دادین و چه کارهایی رو انجام ندادین توضیح بدین بیشتر میشه کمکتون کرد
در ضمن لینک های زیر هم خیلی کمک میکنه:
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B1%D8%A7...8%A7%D9%86
http://mohajersara.com/thread-4033.html
http://mohajersara.com/thread-4034.html
http://mohajersara.com/thread-4463.html
در ضمن اگه تا الان هیچ فرمی واسه KCC نفرستادین سریعاً فرم هاتون رو تکمیل کنین (البته با دقت) و بعد از ارسال سعی کنین یه چرخ خدا پسندانه تو این سایت بزنین چیز های مفیدی توش پیدا میکنین
بازم اگه سوالی بود رو کمک من و دوستان میتونین حساب کنین
"مدیران محترم اگه جای پست ایشون درست نیست اصلاح بفرمایند"
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 09:40)Serendipity نوشته: (2012-04-07 ساعت 09:05)3rip نوشته: (2012-04-07 ساعت 08:54)shkhmo نوشته: سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی کنید الان باید به کی سی سی ایمیل بزنیم تا تاریخ مصاحبون مشخص کنند؟ لطفا دوستان پیشکسوت جواب دهند همه ما الان نگرانیم و نمیدونیم چه اقداماتی باید انجام بدیم.
دیگه نگرانی نداره که . کارنت شدید. الان باید منتظر باشید اونا بهتون ایمیل بزنند.
بچهها نه اونا ایمیل میزنند، نه نیازی هست شما ایمیل بزنید، برید تو سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ تازیخ مصاحبهتون رو ببینید!
درود
من چک کردم نوشته اگه جا باشه اطلاع میدیم بیا برای مصاحبه: اینم متنش:
Please be advised that your case may not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. You will only be contacted by the Kentucky Consular Center when a visa appointment is scheduled.
غمگین شدم همی!
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 10:46)shkhmo نوشته: درود
Please be advised that your case may not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. You will only be contacted by the Kentucky Consular Center when a visa appointment is scheduled.
غمگین شدم همی!
سلام
این متن کجا نوشته من که روی فرم اولیم نگاه کردم هیچ چیزی اضافه نشده(همان فرمی که شماره ام اعلام کرده بودند ) در این سایتhttps://www.dvlottery.state.gov/
[/quote]
سلام - این متن توی نامه من هم هست ولی این از ابتدا بوده ، لذا فکر می کنم یک نمونه از متن های فرمال است . جای نگرانی برای شما با اون شماره کیس نیست . منتظر باشید .
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 09:46)shkhmo نوشته: سلام به همه دوستان
من از پانزدهم خرداد تا 31 خردادماه امتحانات پایان ترمم هست و این ترم آخرین ترمم میشه لطفا منو راهنمایی کنید چه متنی برای کی سی سی ایمیل کنم که خواهش کنم اگر بشه تاریخ مصاحبم از 22 جون به بعد بندازند بنظرتون امکان پذیر هست ؟ برام بد نمیشه؟
من انگلیسیم خیلی ضعیفه لطفا از بچه هایی که زبانشون خوبه یک متن مناسبی برام بزارید .باتشکر فراوان
Very Important Notice for Diversity Visa Applicants
Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason.
این متن رو از سایت سفارت آمریکا تو آنکارا ور داشتم:
http://turkey.usembassy.gov/reschedule_a...ments.html
منظورش اینه که غیر از موارد اضطراری و پزشکی به هیچ وجه زمان مصاحبه لاتاری تغییر نمیکنه
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-07 ساعت 10:46)shkhmo نوشته: درود
غمگین شدم همی!
سلام
این متن کجا نوشته من که روی فرم اولیم نگاه کردم هیچ چیزی اضافه نشده(همان فرمی که شماره ام اعلام کرده بودند ) در این سایتhttps://www.dvlottery.state.gov/
[/quote]
دوباره تو همون سایت اولی که قبولیمونو چک کردیم رفتم و اینو دیدم. همون لینک شما. شما هم چک کردید؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش