موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-09 ساعت 15:50)shervn نوشته: (2012-04-09 ساعت 15:12)daria نوشته: خوب کسی میدونه الان تکلیف من که باید پاسپورتم رو عوض کنم چیه؟ پاس من تا آخر خرداد بیشتر زمان نداره و باید تعویض کنم، کارت معافیم هم قدیمیه! الان میتونم با همین کارت پاس جدید بگیرم؟
شما به هرحال برای تمدید پاسپورتتون باید اقدام کنید چون تا پایان خرداد بیشتر زمان نداره.....فقط یک لطفی بکنید بعدش نتیجشو به بچه ها بدید که ازتون کارت معافی قدیمیو قبول کردن یا نه تا بچه ها تکلیفشون مشخص بشه!
من امروز رفتم پلیس + 10 گفتن تا آخر اردیبهشت با همین کارت معافی میتونم برای پاسپورت اقدام کنم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممكنه منو راهنمايي كنيد.من هيچ كدوم از واكسن ها رو نزدم.چه واكسن هايي با يد زد؟
و اين كه من كسي مي دونه در شيراز كجا مي شه واكسن ها رو زد؟
چه حيف كه من اينقدر دير به مهاجر سرا اومدم و فكر مي كنم خيلي كم اطلاعات دارم.خيلي به راهنماييتون احتياج دارم....
ان فرم جهت اسپانسر بايد از كدوم قسمت سايت بگيريم؟
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 18:13)maryam_sh نوشته: ممكنه منو راهنمايي كنيد.من هيچ كدوم از واكسن ها رو نزدم.چه واكسن هايي با يد زد؟
و اين كه من كسي مي دونه در شيراز كجا مي شه واكسن ها رو زد؟
چه حيف كه من اينقدر دير به مهاجر سرا اومدم و فكر مي كنم خيلي كم اطلاعات دارم.خيلي به راهنماييتون احتياج دارم....
ان فرم جهت اسپانسر بايد از كدوم قسمت سايت بگيريم؟
سلام دوست عزیز ، در رابطه با واکسن ها باید بهتون بگم که یکمی باید عجله کنین این لیست واکسن ها است که در سایت اعلام شده
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.
برای کسب اطلاعات کافی به تاپیک مربوطه مراجعه کنین و تمام پاسخ های مورد نیازتونو اونجا هست .
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فرم جهت اسپانسر در كدوم قسمت سايت سفارت است؟
بايد اسپانسر خودش فرم هارو پرينت كنه و با پست واسه ي ما بفرسته؟
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-10 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-10 ساعت 22:42 توسط hoda2012.)
بچه ها فکر نمی کنین اینکه همه شماره ها رو یه دفعه کارنت کردن یه کمی ضد حال بود ؟
آخه هر کسی با یه سری محاسبات یه عددی رو پیش بینی میکرد و همه در حال کل کل بودیم
خیلی حال میداد
در هر حال تموم این حرف ها یه شوخی بود و میخواستم چند روز پیش رو یادتون بیارم
امیدوارم هرجه سریعتر تاریخ مصاحبه همه مشخص بشه تا همه بتونن برنامه ریزی کاملی در خصوص کار هاشون داشته باشن:
1- تهیه ترجمه و کپی مدارک
2- واکسیناسیون و تهیه کارت واکسن بین المللی
3- برنامه ریزی سفر از قبیل هماهنگی با تور های موجود یا رزرو هتل و تهیه بلیط
4- گرفتن وقت از دکتر جهت معاینات پزشکی
5- ارسال فرم ها و مدارک 15 روز قبل از مصاحبه
6- گرفتن ارز دولتی (چون اینجوری که بوش میاد تا چند وقت دیگه همین هم دیگه گیر کسی نمیاد)
7- پرواز
8- معاینات پزشکی و نوش جان کردن آمپول
9- مصاحبه
10- ویزای یک ضرب
11- UPS
12- هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ببخشید زیاد شد ، اگه چیزی جا مونده بگین اضافه کنم
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته: بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
سلام به همه دوستان در ادامه مطلب دوست خوبمون یه خواهشی که از تمام دوستان دارم اینه که اولاً همینطور که ما توقع داریم دوستان به سئوالات ما احترام بزارن و جواب بدن پس حداقل ما هم باید به قوانین دوستان و سایت احترام بزاریم . این موضوع خیلی میتونه به هممون کمک کنه ( منظورم تکمیل امضاء ) و یه سند خوبی بشه برای سال های بعد . به نظر من اگه قرار باشه ماها امروز از طریق این سایت پاسخ خیلی از ابهامات و سئوالاتمونو راحت و رایگان دریافت کنیم و بعداً که به موفقیت رسیدیم کلاً این سایتو فراموش کنیم خیلی بی انصافیه . . .!!!! ( البته منظورم تازه واردهایی هستش مثل خودم ) اکثر ماهایی که اقدام به عمل مهاجرت میکنیم یه جورایی دنبال یه تغییر و تحول بزرگی در زندگیمون هستیم پس بیاییم از خودمون شروع کنیم . . . چرا به اطلاع رسانی دوستان اهمیتی ندیم که دوستان مجبور شن برای برقراری نظم اقدام به . . . . ! از ماست که بر ماست . خواهشاً به قوانین احترام بزارین . به امید موفقیت تمام دوستان در این مسیر .
پایدار و پیروز باشیم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تازه عضو شدم اين قضيه امضا چيه و بايد چيكار كنم؟يعنى تا اين حد اهميت داره!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هرچی نگاه کردم جایی که بشه امضا رو ست کرد تو پروفایل پیدا نکردم
فکر کنم برا یوزر های جدید آپشن فعال نیست