موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-11 ساعت 13:10)SH1A2R3 نوشته: (2012-04-11 ساعت 10:31)parsy631 نوشته: دوستان عزیز
به نظرم kcc با هماهنگی سفارت در حال برنامه ریزی و زمان بندی برای مصاحبه دوستان است. اگر پست های قبلی بنده را ببینید ، توضیح داده ام که منظور از کارنت کردن مرحله به مرحله چه بوده است. به هر حال بر اساس صحبت تلفنی مهرداد عزیز با KCC احتمالا تا 20 آپریل نامه دوم همه دوستان که حاوی زمان و تاریخ مصاحبه است ذر سایت آپلود می شود و احتمالا ایمیل آن را هم دریافت می کنیم. به نظر نمی رسد مصاحبه همه کارنت شدگان در ماه june شدنی باشد. این موضوعی است که در بولتن اخیر هم تصریح شده است و گفته شده تعداد مصاحبه ها در هر سفارت محدود است لذا حتما برای ماه های بعدی هم مصاحبه خواهیم داشت . این تجربه برای دوستان مارچ هم بود که مصاحبه تعدادی از آنها به آپریل منتقل شد. به نظرم باید از فرصت باقی استفاده کنیم ، ترجمه مدارک ، تزریق واکسن ها ، تهیه عکس های جدید ، تمهیدات لازم برای ارائه تمکن مالی و ... را انجام بدهیم تا تاریخ مصاحبه تعیین شود و بتوانیم بلیط و هتل را رزرو کنیم.همگی پیروز باشید
عزیز دلم اگه خلاصه پیشرفت 2009 رو نگاه کنین اونهایی که برای ماه جولای all current شدن همشون بلااستثنا برای مله جولای مصاحبه شدن و هیچکدوم برای ماه اگوست نمونده به نظر من همه ماه جوون مصاحبه میشن مگر کسی خودش تاریخو به تعویق بندازه.
سلام شایرای عزیز یعنی شما میگید من هم که ۶۷۰۰۰ هستم ماه جوون مصاحبه میشم ؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-11 ساعت 14:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-11 ساعت 14:46 توسط Hamed112.)
اين كه همه ميگن توى انكارا نسبت به ابوظبى سخت گيرى بيشترى خرج ميدن و يكم اذيت ميكنن درست اين قضيه يا نه من مصاحبم انكارا است خيلى نگرانم؟؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرم آنكارا شامل آدرس و مشخصات در ايران و آمريكا بايد براي همه افراد خانواده پر شود يا فقط براي نفر اصلي؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-11 ساعت 16:10)SH1A2R3 نوشته: (2012-04-11 ساعت 14:09)کیانا نوشته: (2012-04-11 ساعت 13:10)SH1A2R3 نوشته: (2012-04-11 ساعت 10:31)parsy631 نوشته: دوستان عزیز
به نظرم kcc با هماهنگی سفارت در حال برنامه ریزی و زمان بندی برای مصاحبه دوستان است. اگر پست های قبلی بنده را ببینید ، توضیح داده ام که منظور از کارنت کردن مرحله به مرحله چه بوده است. به هر حال بر اساس صحبت تلفنی مهرداد عزیز با KCC احتمالا تا 20 آپریل نامه دوم همه دوستان که حاوی زمان و تاریخ مصاحبه است ذر سایت آپلود می شود و احتمالا ایمیل آن را هم دریافت می کنیم. به نظر نمی رسد مصاحبه همه کارنت شدگان در ماه june شدنی باشد. این موضوعی است که در بولتن اخیر هم تصریح شده است و گفته شده تعداد مصاحبه ها در هر سفارت محدود است لذا حتما برای ماه های بعدی هم مصاحبه خواهیم داشت . این تجربه برای دوستان مارچ هم بود که مصاحبه تعدادی از آنها به آپریل منتقل شد. به نظرم باید از فرصت باقی استفاده کنیم ، ترجمه مدارک ، تزریق واکسن ها ، تهیه عکس های جدید ، تمهیدات لازم برای ارائه تمکن مالی و ... را انجام بدهیم تا تاریخ مصاحبه تعیین شود و بتوانیم بلیط و هتل را رزرو کنیم.همگی پیروز باشید
عزیز دلم اگه خلاصه پیشرفت 2009 رو نگاه کنین اونهایی که برای ماه جولای all current شدن همشون بلااستثنا برای مله جولای مصاحبه شدن و هیچکدوم برای ماه اگوست نمونده به نظر من همه ماه جوون مصاحبه میشن مگر کسی خودش تاریخو به تعویق بندازه.
سلام شایرای عزیز یعنی شما میگید من هم که ۶۷۰۰۰ هستم ماه جوون مصاحبه میشم ؟
of course
شایرای عزیز چطوری ؟ اینهمه را میشه مصاحبه کرد دارم از خوشحالی واسترس میمیرم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
کیانا جون و همه کیس بالایی ها اصلا نگران نباشین قانون جذب داره برامون بهترینها رو رقم میزنه.با تمام انرژی مدارک و کارهای باقیمانده رو انجام بدین و زبانتونو تقویت کنین که خیلی مهمه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همگى بزودى ميريم براى مصاحبه امسال چون نتايج باطل شد دور دوم خيلى ها اصلا ديگه دنبالش نبودن و متوجه نشدن شايد اين كارنت شدن زود هنگام يه علتش همين باشه نظر دوستان چيه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خداااا
الان با كي سي سي حرف زدم
به دليل اينكه من تو امريكا هستم به من وقت مصاحبه نميدن
يعني خودم بايد وقت بكيرم كه بيشتر زمان ميبره
به نظر شما ميشه مصاحبه رو از امريكا به تركيه تغيير بدم؟
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم که بخوام حرف دلم رو بزنم
همه شرایط منو فکر کنم بدونید به جز جدید ها که من دیپلم ندارم والانم دارم سال سوم رو میگذرونم
میدونم میدونم نمیخواد بگید بچه ها این حرف ها رو خیلی به من زدید که نرو سفارت شما ردی
ولی این تنها امید منه , من دلم فقط به این خوشه , دیگه چیزی واسه دل خوشی ندارم
شما جای من بودید نمیرفتید ؟؟؟ من دارم از استرس کلافه میشم
نمیدونم فریاد بزنم چکار کنم
تمام فکر و ذکر من شده , این چند وقت فقط بگذره
بچه ها این فقط حرف دلم بود نه چیز دیگه ای , کاشکی کسی بود که میتونست شرایط منو درک کنه
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همیشه استثنایی وجود داره اینو شک نکن
(2012-04-11 ساعت 22:31)edge نوشته: سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم که بخوام حرف دلم رو بزنم
همه شرایط منو فکر کنم بدونید به جز جدید ها که من دیپلم ندارم والانم دارم سال سوم رو میگذرونم
میدونم میدونم نمیخواد بگید بچه ها این حرف ها رو خیلی به من زدید که نرو سفارت شما ردی
ولی این تنها امید منه , من دلم فقط به این خوشه , دیگه چیزی واسه دل خوشی ندارم
شما جای من بودید نمیرفتید ؟؟؟ من دارم از استرس کلافه میشم
نمیدونم فریاد بزنم چکار کنم
تمام فکر و ذکر من شده , این چند وقت فقط بگذره
بچه ها این فقط حرف دلم بود نه چیز دیگه ای , کاشکی کسی بود که میتونست شرایط منو درک کنه
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :