کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-11 ساعت 21:47)mehrdad_f نوشته:  خداااا
الان با كي سي سي حرف زدم
به دليل اينكه من تو امريكا هستم به من وقت مصاحبه نميدن
يعني خودم بايد وقت بكيرم كه بيشتر زمان ميبره
به نظر شما ميشه مصاحبه رو از امريكا به تركيه تغيير بدم؟

مهرداد جان
در فرم 122 یا 230 که پر کردی کدام سفارت را برای محل مصاحبه ات انتخاب کردی ؟ اگر آنکارا بوده که نیازی نیست تغییر بدی اگه نه بگو کجا را انتخاب کردی تا یه بررسی کنیم ببینیم چکار میشه کرد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، mehrdad_f ، ghorbat
(2012-04-11 ساعت 23:11)mhamzeh نوشته:  سلام

به نظر من که قانون بسیار جدی اجرا می شه و شما هیچ شانسی نداری اما با شرکت کردنت در این قرعه کشی شانس یه نفر دیگر رو گرفتی. پول خودت رو هدر نده.

موفق باشی

(2012-04-11 ساعت 22:41)bakhtiari659 نوشته:  همیشه استثنایی وجود داره اینو شک نکن
(2012-04-11 ساعت 22:31)edge نوشته:  سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم که بخوام حرف دلم رو بزنم
همه شرایط منو فکر کنم بدونید به جز جدید ها که من دیپلم ندارم والانم دارم سال سوم رو میگذرونم
میدونم میدونم نمیخواد بگید بچه ها این حرف ها رو خیلی به من زدید که نرو سفارت شما ردی
ولی این تنها امید منه , من دلم فقط به این خوشه , دیگه چیزی واسه دل خوشی ندارم
شما جای من بودید نمیرفتید ؟؟؟ من دارم از استرس کلافه میشم
نمیدونم فریاد بزنم چکار کنم
تمام فکر و ذکر من شده , این چند وقت فقط بگذره
بچه ها این فقط حرف دلم بود نه چیز دیگه ای , کاشکی کسی بود که میتونست شرایط منو درک کنه

سلام دوست عزیز.من دیپلم11 ساله داشتم و فوق دیپلم هم داشتم .که روز مصاحبه دیپلم را قبول نکرد و از من ریز نمرات فوق را خواست که ارسال کردم و سابقه کار 20 ساله در یک رشته خوب را ارایه کردم ولی هنوز پس از 60 روز منتظر کلیر هستم.سفارت با کسی شوخی نداره اگر کسی شرایط نداشته باشه رد می شه من نمی دونم شما چند ساله هستی و ایا پاسپورت داری یا نه .به هر حال اگر جوان باشی حالا حالا وقت داری .موفق باشی
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: edge ، poone59
همه کارنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شدیممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5692.html
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، MPU
(2012-04-11 ساعت 23:24)parsy631 نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 21:47)mehrdad_f نوشته:  خداااا
الان با كي سي سي حرف زدم
به دليل اينكه من تو امريكا هستم به من وقت مصاحبه نميدن
يعني خودم بايد وقت بكيرم كه بيشتر زمان ميبره
به نظر شما ميشه مصاحبه رو از امريكا به تركيه تغيير بدم؟

مهرداد جان
در فرم 122 یا 230 که پر کردی کدام سفارت را برای محل مصاحبه ات انتخاب کردی ؟ اگر آنکارا بوده که نیازی نیست تغییر بدی اگه نه بگو کجا را انتخاب کردی تا یه بررسی کنیم ببینیم چکار میشه کرد.

توي فرم هاي ٢٣٠ محل مصاحبه وو انكارا ننوشتم به جاش نوشتم :Michigan,United States
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 23:42)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 23:11)mhamzeh نوشته:  سلام

به نظر من که قانون بسیار جدی اجرا می شه و شما هیچ شانسی نداری اما با شرکت کردنت در این قرعه کشی شانس یه نفر دیگر رو گرفتی. پول خودت رو هدر نده.

موفق باشی

(2012-04-11 ساعت 22:41)bakhtiari659 نوشته:  همیشه استثنایی وجود داره اینو شک نکن
(2012-04-11 ساعت 22:31)edge نوشته:  سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم که بخوام حرف دلم رو بزنم
همه شرایط منو فکر کنم بدونید به جز جدید ها که من دیپلم ندارم والانم دارم سال سوم رو میگذرونم
میدونم میدونم نمیخواد بگید بچه ها این حرف ها رو خیلی به من زدید که نرو سفارت شما ردی
بچه ها این فقط حرف دلم بود نه چیز دیگه ای , کاشکی کسی بود که میتونست شرایط منو درک کنه

سلام دوست عزیز.من دیپلم11 ساله داشتم و فوق دیپلم هم داشتم .که روز مصاحبه دیپلم را قبول نکرد و از من ریز نمرات فوق را خواست که ارسال کردم و سابقه کار 20 ساله در یک رشته خوب را ارایه کردم ولی هنوز پس از 60 روز منتظر کلیر هستم.سفارت با کسی شوخی نداره اگر کسی شرایط نداشته باشه رد می شه من نمی دونم شما چند ساله هستی و ایا پاسپورت داری یا نه .به هر حال اگر جوان باشی حالا حالا وقت داری .موفق باشی

من متولد 74 هستم و امسال دارم دیپلم میگیرم
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: 3rip
(2012-04-12 ساعت 00:17)sal نوشته:  همه کارنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شدیممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5692.html
ینی من قربون اون دل خجستت برم من D: الان از اون روز مبارک یه 5، 6 روزی گذشته D:
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، poone59 ، hoda2012 ، پرنیان90 ، ghorbat ، faranak.n
سلام دوستانCool
اطلاعیه جدید و مهم سفارت مجازی آمریکا برای برندگان 2012 : (آخرین مهلت برای ارسال مدارک و شانس مصاحبه تا قبل از سی ام سپتامبر)

اطلاعیه مهم برای متقاضیان روادید گونه گونی سال ۲۰۱۲: ما شرکت کنندگانی را که در قرعه کشی موفق شده اند به ارسال فوری مدارک مورد نیاز به مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) تشویق می کنیم تا پیش از پایان برنامه امسال قرار مصاحبه ای در کنسولگری یا سفارتخانه مناسب برای آنها تعیین شود. متقاضیان برای تعیین قرار مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا باید ابتدا فرم ۱۲۲DSP- و فرم ۲۳۰DS- را به مرکز کنتاکی ارسال کنند. سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا هر ماه، از جمله در ماه سپتامبر، تعداد قرارهای مصاحبه محدودی برای متقاضیان روادید گونه گونی دارند، بنابر این ارسال هر چه سریعتر این مدارک برای متقاضیان بسیار حیاتی است.

برنامه روادید مهاجرتی سال ۲۰۱۲ در سی ام سپتامبر ۲۰۱۲ خاتمه می یابد. اگر حداکثر تعداد ۵۰۰۰۰ روادید گونه گونی پیش از این تاریخ (سی ام سپتامبر) صادر شوند، برنامه در همان زمان خاتمه خواهد یافت. سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا تنها شش ماه فرصت دارند تا روادید متقاضیان ذی صلاح برنامه روادید گونه گونی سال ۲۰۱۲ را صادر کنند. متقاضیان موفق باید همینک اقدام کنند. روادید مهاجرتی سال ۲۰۱۲ پس از سی ام سپتامبر ۲۰۱۲ قابل صدور نیست. متقاضیان را تشویق می کنیم وضعیت پرونده خود را از طریق www.dvlottery.state.gov و شماره تاییدی (confirmation number) که پس از ارسال اولیه درخواستشان دریافت کرده اند، تعقیب کنند.

لطفا برای نشانی صحیح ارسال مدارکتان به دستورالعملی که در تارنمای تعقیب وضعیت پرونده داوطلبان موجود است مراجعه کنید.

منبع:
http://persian.iran.usembassy.gov/dvvisa2013.html
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: ghorbat ، anikoo ، arman_m ، SH1A2R3 ، edge

اطلاعیه مهم برای متقاضیان روادید گونه گونی سال ۲۰۱۲: ما شرکت کنندگانی را که در قرعه کشی موفق شده اند به ارسال فوری مدارک مورد نیاز به مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) تشویق می کنیم تا پیش از پایان برنامه امسال قرار مصاحبه ای در کنسولگری یا سفارتخانه مناسب برای آنها تعیین شود. متقاضیان برای تعیین قرار مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا باید ابتدا فرم ۱۲۲DSP- و فرم ۲۳۰DS- را به مرکز کنتاکی ارسال کنند. سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا هر ماه، از جمله در ماه سپتامبر، تعداد قرارهای مصاحبه محدودی برای متقاضیان روادید گونه گونی دارند، بنابر این ارسال هر چه سریعتر این مدارک برای متقاضیان بسیار حیاتی است.

1-مگر نباید مدارک را به سفارت بفرستیم؟Rolleyes
2-یعنی یک بار دیگه باید برای کی سی سی مدارک بفرستیم؟
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-12 ساعت 02:01)shervn نوشته:  سلام دوستانCool
اطلاعیه جدید و مهم سفارت مجازی آمریکا برای برندگان 2012 : (آخرین مهلت برای ارسال مدارک و شانس مصاحبه تا قبل از سی ام سپتامبر)

برنامه روادید مهاجرتی سال ۲۰۱۲ در سی ام سپتامبر ۲۰۱۲ خاتمه می یابد. اگر حداکثر تعداد ۵۰۰۰۰ روادید گونه گونی پیش از این تاریخ (سی ام سپتامبر) صادر شوند، برنامه در همان زمان خاتمه خواهد یافت. سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا تنها شش ماه فرصت دارند تا روادید متقاضیان ذی صلاح برنامه روادید گونه گونی سال ۲۰۱۲ را صادر کنند. متقاضیان موفق باید همینک اقدام کنند. روادید مهاجرتی سال ۲۰۱۲ پس از سی ام سپتامبر ۲۰۱۲ قابل صدور نیست. متقاضیان را تشویق می کنیم وضعیت پرونده خود را از طریق www.dvlottery.state.gov و شماره تاییدی (confirmation number) که پس از ارسال اولیه درخواستشان دریافت کرده اند، تعقیب کنند.

لطفا برای نشانی صحیح ارسال مدارکتان به دستورالعملی که در تارنمای تعقیب وضعیت پرونده داوطلبان موجود است مراجعه کنید.

منبع:

دستت درد نکنه دوست عزیز ، من فکر کنم با اون کارنت کردن فضایی یکدفه و پایین آوردن قیمت صدور ویزا در 2 مرحله و این خبری که دوستمون زحمتشو کشیده . . . KCC میخواد این دوره بدجوری بترکونه ، خداییش یکم روی این قضایا فکر کنیم میفهمیم که تعداد مدارک ارسال شده شاید به دلیل تجدید قرعه کشی امسال کمه Wink خلاصه از صمیم قلب آرزو داریم که آخرش ختم به شادی بشه . . انشااله Big Grin

سلام به همه دوستان گل ، برای گواهی بانکی جهت تمکن مالی آیا فقط برای فرد برنده لازمه یا مثلاً اگر زوج هشتند برای همسر هم لازمه ؟ و این که چند روز باید قبل از تاریخ مصاحبه این گواهی را از بانک بگیریم ؟ و اگه برنده و همراه حساب مشترک داشته باشند از نظر سفارت یک گواهی حساب مشترک کافیه ؟ لطفاً اگه اطلاعاتی در این مورد دارین لطف کنین ، ممنون میشم ازتون .
پایدار و پیروز باشین .Smile
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: golesang ، SH1A2R3 ، shervn ، arman_m
(2012-04-12 ساعت 02:17)ghorbat نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 02:01)shervn نوشته:  سلام دوستانCool

منبع:

دستت درد نکنه دوست عزیز ، من فکر کنم با اون کارنت کردن فضایی یکدفه و پایین آوردن قیمت صدور ویزا در 2 مرحله و این خبری که دوستمون زحمتشو کشیده . . . KCC میخواد این دوره بدجوری بترکونه ، خداییش یکم روی این قضایا فکر کنیم میفهمیم که تعداد مدارک ارسال شده شاید به دلیل تجدید قرعه کشی امسال کمه Wink خلاصه از صمیم قلب آرزو داریم که آخرش ختم به شادی بشه . . انشااله Big Grin

سلام به همه دوستان گل ، برای گواهی بانکی جهت تمکن مالی آیا فقط برای فرد برنده لازمه یا مثلاً اگر زوج هشتند برای همسر هم لازمه ؟ و این که چند روز باید قبل از تاریخ مصاحبه این گواهی را از بانک بگیریم ؟ و اگه برنده و همراه حساب مشترک داشته باشند از نظر سفارت یک گواهی حساب مشترک کافیه ؟ لطفاً اگه اطلاعاتی در این مورد دارین لطف کنین ، ممنون میشم ازتون .
پایدار و پیروز باشین .Smile

دوست من سوالتو جداگانه مطرح كن و در پاسخ يك سوال غير مرتبط مطرح نكن. جواب سوال شما بارها و بارها در اين سايت داده شده ولي من يكبار ديگه تكرار مي كنم:
گواهي تمكن مالي از سوي بانك بايد براي هر نفر جداگانه گرفته شه.
معمولا تا يك ماه قبل ولي هرچه نزديكتر به زمان مصاحبه باشه بهتر.
شايد حساب مشترك را قبول كنن ولي بايد ميزان موجوديت بايد به اندازه دو نفر باشه ولي چه كاريه شما كه داريد گواهي مي گيريد بهتر جدا بگيريد.
(2012-04-11 ساعت 17:24)bakhshandehgy نوشته:  دوستان فرم آنكارا شامل آدرس و مشخصات در ايران و آمريكا بايد براي همه افراد خانواده پر شود يا فقط براي نفر اصلي؟

سوال من موند رو زمين لطفا كسي كه ميدونه جواب بده. توسايت چيزي در اين مورد نديدم . ممنون
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان:
گواهی تمکن مالی را میتوان به اسم برنده اصلی و به اندازه تعداد اعضای خانواده گرفت و نیازی به گرفتن جداگانه برای هر نفر نیست . ما هم همینکار رو کردیم و قبول کردند.
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان: ghorbat ، bakhshandehgy ، arman_m
akhar nagoftin govahiye tamkine mali cheghadre?
تشکر کنندگان:
(2012-04-12 ساعت 02:15)anikoo نوشته:  اطلاعیه مهم برای متقاضیان روادید گونه گونی سال ۲۰۱۲: ما شرکت کنندگانی را که در قرعه کشی موفق شده اند به ارسال فوری مدارک مورد نیاز به مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) تشویق می کنیم تا پیش از پایان برنامه امسال قرار مصاحبه ای در کنسولگری یا سفارتخانه مناسب برای آنها تعیین شود. متقاضیان برای تعیین قرار مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا باید ابتدا فرم ۱۲۲DSP- و فرم ۲۳۰DS- را به مرکز کنتاکی ارسال کنند. سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا هر ماه، از جمله در ماه سپتامبر، تعداد قرارهای مصاحبه محدودی برای متقاضیان روادید گونه گونی دارند، بنابر این ارسال هر چه سریعتر این مدارک برای متقاضیان بسیار حیاتی است.

1-مگر نباید مدارک را به سفارت بفرستیم؟Rolleyes
2-یعنی یک بار دیگه باید برای کی سی سی مدارک بفرستیم؟

نخیر دوست عزیز... مدارکو شما به همون سفارت بفرستید.... در اینجا منظورشون کسانی هستند که هنوز اقدام اولیه رو نکردن و مدارک رو به kcc نفرستادن !
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، ghorbat ، anikoo
(2012-04-12 ساعت 11:57)frz61 نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 11:34)elias نوشته:  akhar nagoftin govahiye tamkine mali cheghadre?
بر اساس مصاحبه یکی از دوستان 18000$ برای هر نفر یا معادل ریالی آن
مرسی ! من 30،000،000 گذاشتم کافیه؟

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat

سلام دوست من .
من به کارت ایمان دارم، فقط آفیسر مصاحبه کننده ست که تصمیم میگیره شما ویزا بگیری یا نه . اگه اون بخواد بهت ویزا بده میده، حتی اگه شرایطش رو نداشته باشی.
پس به حرفای ناامید کننده گوش نده، کاری که فکر میکنی درسته انجام بده. نه من ، نه تو و نه هیچ کس دیگه مطمعن نیستیم که روز مصاحبه قبول میشیم یا ریجکت میشیم.

از خدا بخواه، کارت درست میشه. ماهم واست دعا میکنیم. قول میدم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge ، frz61 ، leilit ، kopol ، MPU ، ghorbat ، bakhtiari659 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان