کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-23 ساعت 20:24)rasbor نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 20:03)کیانا نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 19:01)Orchin نوشته:  دوستان من همین الان تماس گرفتم با کی سی سی واونهاگفتندکه پروندهها بررسی شده ولی از۱۵می درسایت چک کنید.
پس تااون موقع استرس نداشته باشید
به نظرمن هم درترکیه زمان مصاحبه کم آورده اندواگرنه وقت میدادند
به امیدویزای یکضرب دوستانی که مصاحبه دارندوانرژی مثبت همه دوستان برای اعلام مصاحبه ماآخرخطی ها
پس باید تا ۲۶ ادیبهشت صبر کنیم خیلی سخته . امیدوارم این افکار مالیخولیایی منو ول کنه . وبتونم
خونسرد باشم باز هم ممنون منهم میخواستم امشب زنگ بزنم

مطمئن باشید. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. من منتظرم که گزارش KCC برای آمار نهایی تعداد ویزاهای امسال اعلام بشه. من مطمئن هستم که از 50000 تا سهمیه ویزا امسال ، ویزاهای صادره به زور به 25000 تا برسه چون فکر میکنم خیلی از کسانی که قبول شدند تو کل دنیا به خاطر اینترنتی شدن نتایج و لغو نتایج سری اول از قبولیشون اطلاع پیدا نکردند. در این صورت یک نکته مثبت دیگه هم داره که به دلیل کمی تعداد کسایی که پیگیر کارشون شدند FBI هم سرش خلوت تره و پروسه کلیرنس سریع تر انجام میشه و تعداد ویزاهای یک ضرب بیشتر میشه.پس بجای شور زدن الکی توکل کنیم و خودمون را برا رفتن آماده کنیم.
خیلی ممنون از انرژی مثبتتون لطفا هر کی اطاعاتی گرفت سریع به بقیه اطلاع بده
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
من الان کنار پنجره نشستم منتظر پستمSad
شاید نامه ای بیاد...!
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، hoda2012 ، shadin_n ، bakhshandehgy
(2012-04-23 ساعت 21:19)mehrdad_f نوشته:  من الان کنار پنجره نشستم منتظر پستمSad
شاید نامه ای بیاد...!
مهرداد جان انشااله که زود میاد . . . Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
یک سئوال داشتم من باید به سفارت میل بزنم ؟؟ تاریخ مصاحبم 19 june هست
شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-23 ساعت 19:01)Orchin نوشته:  دوستان من همین الان تماس گرفتم با کی سی سی واونهاگفتندکه پروندهها بررسی شده ولی از۱۵می درسایت چک کنید.
به امیدویزای یکضرب دوستانی که مصاحبه دارندوانرژی مثبت همه دوستان برای اعلام مصاحبه ماآخرخطی ها
پس باید تا ۲۶ ادیبهشت صبر کنیم خیلی سخته . امیدوارم این افکار مالیخولیایی منو ول کنه . وبتونم

مطمئن باشید. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. من منتظرم که گزارش KCC برای آمار نهایی تعداد ویزاهای امسال اعلام بشه. من مطمئن هستم که از 50000 تا سهمیه ویزا امسال ، ویزاهای صادره به زور به 25000 تا برسه چون فکر میکنم خیلی از کسانی که قبول شدند تو کل دنیا به خاطر اینترنتی شدن نتایج و لغو نتایج سری اول از قبولیشون اطلاع پیدا نکردند. در این صورت یک نکته مثبت دیگه هم داره که به دلیل کمی تعداد کسایی که پیگیر کارشون شدند FBI هم سرش خلوت تره و پروسه کلیرنس سریع تر انجام میشه و تعداد ویزاهای یک ضرب بیشتر میشه.پس بجای شور زدن الکی توکل کنیم و خودمون را برا رفتن آماده کنیم.
کاملا با شما موافقم، مطمئن باشید از نظر تعداد ویزاها هیچ نگرانی وجود نداره. فراموش نکنیم که امسال 2 تا اتفاق مهم افتاد... 1- اینترنتی شدن 2- اشتباه در اعلام برندگان. این دو مورد تاثیر زیادی داره در کم شدن افراد متقاضی

(2012-04-23 ساعت 21:19)mehrdad_f نوشته:  من الان کنار پنجره نشستم منتظر پستمSad
شاید نامه ای بیاد...!

مهرداد جان چرا کنار پنجره؟ مگه نامت رو قراره کبوتر بیاره؟ Big Grin شک نداشته باش که می یاد. من هم دعا می کنم زودتر از نگرانی در بیای.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، daria ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-22 ساعت 21:12)Orchin نوشته:  
(2012-04-22 ساعت 20:10)SANI HAGHIGHI نوشته:  دوستان خوبم نامه دوم من from:noreply@state.gove و با subject:required Entry Status check for Dv submission امده گفتم شاید بعضی دوستان منتظر نامه از طرف KCC Dv باشند
دوست عزیزمطمینی؟ تاانجاکه یادم است ایمیل ها قیدشده که فقط از kccباید آمده باشد.
ممنون میشوم اگراشتباه میکنم تصحیح کنید

سلام.متن ایمیل منم همین بود و از طرف noreply@state.gov اومده بود Smile
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
سلام به همه دوستان، جهت اطلاع من دیروز بعدازظهر تماس گرفتم. 15 می که بعضی دوستان فرمودن درسته ولی به این معنی نیست که زودتر نتایج اعلام نشه. پس لطفا از همین امروز مرتب سایت رو چک کنید اگر آپ دیت شده بود به بقیه دوستان هم اطلاع بدین. ممنون
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m

سلام شاید به حرفم بخندید اما میشه عکس نامه دوم رو یکنفر بذاره ما ببینیم چه شکلیه . PIEASEEEEEEE
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: omidb ، daria ، oe163 ، SH1A2R3
من 1 سوال دارم!
دوستاني كه كارنت شدن تاريخهاي مصاحبشونو اعلام كردن توي سايت آنكارا نگاه كنن ببينن تاريخشونو سايت آنكارا اعلام كرده؟
چون به عنوان مثال يكي از دوستان با كيس 65000 تاريخشون 21 جون هست ولي سايت آنكارا 21 جون اصلا مصاحبه ندارن!
يكي اين معما رو حل كنه؟
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، batis2010
(2012-04-24 ساعت 19:57)amirhoseain نوشته:  من 1 سوال دارم!
دوستاني كه كارنت شدن تاريخهاي مصاحبشونو اعلام كردن توي سايت آنكارا نگاه كنن ببينن تاريخشونو سايت آنكارا اعلام كرده؟
چون به عنوان مثال يكي از دوستان با كيس 65000 تاريخشون 21 جون هست ولي سايت آنكارا 21 جون اصلا مصاحبه ندارن!
يكي اين معما رو حل كنه؟

هنوز سایت آنکارا آپدیت نشده اگر دقت کنید شماره ها زیر 40500 است که مصاحبه شون افتاده تو ماهه ژوئن.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، batis2010 ، arman_m
(2012-04-24 ساعت 20:11)oe163 نوشته:  
يكي اين معما رو حل كنه؟

هنوز سایت آنکارا آپدیت نشده اگر دقت کنید شماره ها زیر 40500 است که مصاحبه شون افتاده تو ماهه ژوئن.

تاريخ آپديتش امروز هست ولي شماره ها زير 40500 ولي تاريخ جون رو اعلام كرده!! يعني دوباره تاريخ جون رو هم دوباره اعلام مي كنه؟
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehran2012 ، SH1A2R3 ، batis2010
دوستان سلام. من چند روز پیش یک ایمیل فرستادم به KCC به این مضمون که پیرو اطلاعات سایت شما ما کارنت شدیم لطفا زمان دقیق و تاریخ مصاحبه ما رو برای کارها و مراحل بعدی اعلام کنید. جواب ایمیل رو دادند که یکم عجیبه. راستش من زبانم بدک نیست ولی هرچی میخونمش مفهوم پاراگراف اول را نمیفهمم. البته فقط مفهومش نه ترجمش چون بنظرم تناقض بین چیزهایی که گفتن و تو این ایمیل نوشتن وجودداره. تو ایمیل گفته زمانبندی برای ماه جون درحال انجامه در حالیکه تلفنی بخودم گفت مصاحبه شما احتمالا در جولای است. از طرفی بقول بچه ها زمان بندی جونی ها تمام شده به همشون ایمیل زدند و ..... !!!!!!!!!!. در ضمن ایمیل اتوریپلای نیست و خانمی به اسم ماری که مسول یه قسمتی هستش و امضای الکترونیکیش زیر نامه است فرستاده.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of June. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Entry Status Check (www.dvlottery.state.gov/ESC) will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.
This will also be the means by which selectees are informed of their DV visa interview appointment date. The KCC will not be sending selectees mailed letters informing them of their interview appointment.

2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، shadin_n
(2012-04-24 ساعت 20:30)amirhoseain نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 20:11)oe163 نوشته:  
يكي اين معما رو حل كنه؟

تاريخ آپديتش امروز هست ولي شماره ها زير 40500 ولي تاريخ جون رو اعلام كرده!! يعني دوباره تاريخ جون رو هم دوباره اعلام مي كنه؟

حق با شما است تاریخ آپدیت مربوط به امروزه، پس باید تا آپدیت بعدی منتظر باشیم Wink
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، batis2010 ، shadin_n ، arman_m
(2012-04-24 ساعت 21:35)bakhshandehgy نوشته:  دوستان سلام. من چند روز پیش یک ایمیل فرستادم به KCC به این مضمون که پیرو اطلاعات سایت شما ما کارنت شدیم لطفا زمان دقیق و تاریخ مصاحبه ما رو برای کارها و مراحل بعدی اعلام کنید. جواب ایمیل رو دادند که یکم عجیبه. راستش من زبانم بدک نیست ولی هرچی میخونمش مفهوم پاراگراف اول را نمیفهمم. البته فقط مفهومش نه ترجمش چون بنظرم تناقض بین چیزهایی که گفتن و تو این ایمیل نوشتن وجودداره. تو ایمیل گفته زمانبندی برای ماه جون درحال انجامه در حالیکه تلفنی بخودم گفت مصاحبه شما احتمالا در جولای است. از طرفی بقول بچه ها زمان بندی جونی ها تمام شده به همشون ایمیل زدند و ..... !!!!!!!!!!. در ضمن ایمیل اتوریپلای نیست و خانمی به اسم ماری که مسول یه قسمتی هستش و امضای الکترونیکیش زیر نامه است فرستاده.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of June. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Entry Status Check (www.dvlottery.state.gov/ESC) will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.
This will also be the means by which selectees are informed of their DV visa interview appointment date. The KCC will not be sending selectees mailed letters informing them of their interview appointment.
منم هفته ی پیش ایمیل زدم بهشون فرداش همینو نوشن برام متن رو میذارم که چک کنی

Mary

KCCDV/Public Inquiry

Kentucky Consular Center

Support Contractor - Serco - NA

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، batis2010 ، shadin_n
(2012-04-24 ساعت 11:41)کیانا نوشته:  

سلام شاید به حرفم بخندید اما میشه عکس نامه دوم رو یکنفر بذاره ما ببینیم چه شکلیه . PIEASEEEEEEE

[عکس: 09898841930229100404_thumb.jpg]
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Big Grin
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
تشکر کنندگان: edge ، daria ، batis2010 ، shadin_n ، کیانا ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان