کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام،
دوستان يه سوال .....
امروز سايت آنكارا آپديت شد،‌اما خبري از كيس نامبر هاي جديد كه كارنت شدن نيست.... يعني تاريخ مصاحبه من كه 19 جون هست و نشون نميداد... ممكنه تاريخش تغيير كنه؟ من ميخواستم بليط بگيرم.... چيكار كنم؟!!
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: edge ، batis2010 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-24 ساعت 23:10)ماندانا نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 21:35)bakhshandehgy نوشته:  دوستان سلام. من چند روز پیش یک ایمیل فرستادم به KCC به این مضمون که پیرو اطلاعات سایت شما ما کارنت شدیم لطفا زمان دقیق و تاریخ مصاحبه ما رو برای کارها و مراحل بعدی اعلام کنید. جواب ایمیل رو دادند که یکم عجیبه. راستش من زبانم بدک نیست ولی هرچی میخونمش مفهوم پاراگراف اول را نمیفهمم. البته فقط مفهومش نه ترجمش چون بنظرم تناقض بین چیزهایی که گفتن و تو این ایمیل نوشتن وجودداره. تو ایمیل گفته زمانبندی برای ماه جون درحال انجامه در حالیکه تلفنی بخودم گفت مصاحبه شما احتمالا در جولای است. از طرفی بقول بچه ها زمان بندی جونی ها تمام شده به همشون ایمیل زدند و ..... !!!!!!!!!!. در ضمن ایمیل اتوریپلای نیست و خانمی به اسم ماری که مسول یه قسمتی هستش و امضای الکترونیکیش زیر نامه است فرستاده.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of June. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
منم هفته ی پیش ایمیل زدم بهشون فرداش همینو نوشن برام متن رو میذارم که چک کنی

خوب سوال من هم همینه برای چی نوشته برای ماه جون؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: batis2010 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-24 ساعت 21:35)bakhshandehgy نوشته:  دوستان سلام. من چند روز پیش یک ایمیل فرستادم به KCC به این مضمون که پیرو اطلاعات سایت شما ما کارنت شدیم لطفا زمان دقیق و تاریخ مصاحبه ما رو برای کارها و مراحل بعدی اعلام کنید. جواب ایمیل رو دادند که یکم عجیبه. راستش من زبانم بدک نیست ولی هرچی میخونمش مفهوم پاراگراف اول را نمیفهمم. البته فقط مفهومش نه ترجمش چون بنظرم تناقض بین چیزهایی که گفتن و تو این ایمیل نوشتن وجودداره. تو ایمیل گفته زمانبندی برای ماه جون درحال انجامه در حالیکه تلفنی بخودم گفت مصاحبه شما احتمالا در جولای است. از طرفی بقول بچه ها زمان بندی جونی ها تمام شده به همشون ایمیل زدند و ..... !!!!!!!!!!. در ضمن ایمیل اتوریپلای نیست و خانمی به اسم ماری که مسول یه قسمتی هستش و امضای الکترونیکیش زیر نامه است فرستاده.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of June. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Entry Status Check (www.dvlottery.state.gov/ESC) will be the sole means of informing you of your selection for DV-2012, providing instructions to you on how to proceed with your application, and notifying you of your appointment for your immigrant visa interview, so it is essential you retain your confirmation number.
This will also be the means by which selectees are informed of their DV visa interview appointment date. The KCC will not be sending selectees mailed letters informing them of their interview appointment.
به نظر من که فرقی با چیزی که تلفنی گفتن نداره. گفته الان دارن مصاحبه های ماه جون رو در این منطقه برنامه ریزی میکنن و این یعنی برنامه ریزی ماه جولای بعدا انجام میشه.

(2012-04-24 ساعت 23:59)viper نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 11:41)کیانا نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 20:24)rasbor نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 20:03)کیانا نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 19:01)Orchin نوشته:  دوستان من همین الان تماس گرفتم با کی سی سی واونهاگفتندکه پروندهها بررسی شده ولی از۱۵می درسایت چک کنید.
پس تااون موقع استرس نداشته باشید
به نظرمن هم درترکیه زمان مصاحبه کم آورده اندواگرنه وقت میدادند
به امیدویزای یکضرب دوستانی که مصاحبه دارندوانرژی مثبت همه دوستان برای اعلام مصاحبه ماآخرخطی ها
پس باید تا ۲۶ ادیبهشت صبر کنیم خیلی سخته . امیدوارم این افکار مالیخولیایی منو ول کنه . وبتونم
خونسرد باشم باز هم ممنون منهم میخواستم امشب زنگ بزنم

مطمئن باشید. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. من منتظرم که گزارش KCC برای آمار نهایی تعداد ویزاهای امسال اعلام بشه. من مطمئن هستم که از 50000 تا سهمیه ویزا امسال ، ویزاهای صادره به زور به 25000 تا برسه چون فکر میکنم خیلی از کسانی که قبول شدند تو کل دنیا به خاطر اینترنتی شدن نتایج و لغو نتایج سری اول از قبولیشون اطلاع پیدا نکردند. در این صورت یک نکته مثبت دیگه هم داره که به دلیل کمی تعداد کسایی که پیگیر کارشون شدند FBI هم سرش خلوت تره و پروسه کلیرنس سریع تر انجام میشه و تعداد ویزاهای یک ضرب بیشتر میشه.پس بجای شور زدن الکی توکل کنیم و خودمون را برا رفتن آماده کنیم.
سلام شاید به حرفم بخندید اما میشه عکس نامه دوم رو یکنفر بذاره ما ببینیم چه شکلیه . PIEASEEEEEEE

[عکس: 2h64iza.jpg]

تاریخ مصاحبه کجاست؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: batis2010 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-24 ساعت 23:59)viper نوشته:  
(2012-04-24 ساعت 11:41)کیانا نوشته:  
(2012-04-23 ساعت 20:24)rasbor نوشته:  [quote='کیانا' pid='163569' dateline='1335195214']
سلام شاید به حرفم بخندید اما میشه عکس نامه دوم رو یکنفر بذاره ما ببینیم چه شکلیه . PIEASEEEEEEE

تاریخ مصاحبه کجاست؟

محل درج تاریخ و ساعت مصاحبه
[عکس: 3sfwklzc99efie9woxo3_thumb.jpg]
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Big Grin
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، odiseh ، daria ، bakhshandehgy ، arman_m
(2012-04-25 ساعت 00:07)schaghayegh نوشته:  سلام،
دوستان يه سوال .....
امروز سايت آنكارا آپديت شد،‌اما خبري از كيس نامبر هاي جديد كه كارنت شدن نيست.... يعني تاريخ مصاحبه من كه 19 جون هست و نشون نميداد... ممكنه تاريخش تغيير كنه؟ من ميخواستم بليط بگيرم.... چيكار كنم؟!!

شما بلیطت رو بگیر ......
interview appointment رو گرفتید ! همون رو پرینت بگیر و تاریخ مصاحبت هم قطعیه مطمئن باش.
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، bakhtiari659
سلام یکی از کیس بالایی ها ازم خواسته تعداد کیسهایی که تا به امروز دعوت به مصاحبه شدن رو براشون بگم:
تا به حال 508 کیس نامبر اعلام شده البته برای انکارا و این تعداد خیلی کمه.پس نگران هیچی نباشین.

ماندانا جون اینشالله اپدیت بعدی شما هم تاریخت مشخص بشه

در مورد سوال بعضی از دوستان تاریخها که تازه اپدیت شده و کیس هایی که تاریخشون مشخصه ولی در اپدیت نیست نگران نباشن در اپدیت بعدی وارد خواهد شد.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shadin_n ، edge ، honey62 ، ماندانا ، mmmsdeghi ، bakhshandehgy ، alexander ، daria ، arman_m
(2012-04-25 ساعت 12:49)SH1A2R3 نوشته:  سلام یکی از کیس بالایی ها ازم خواسته تعداد کیسهایی که تا به امروز دعوت به مصاحبه شدن رو براشون بگم:
تا به حال 508 کیس نامبر اعلام شده البته برای انکارا و این تعداد خیلی کمه.پس نگران هیچی نباشین.

ماندانا جون اینشالله اپدیت بعدی شما هم تاریخت مشخص بشه

در مورد سوال بعضی از دوستان تاریخها که تازه اپدیت شده و کیس هایی که تاریخشون مشخصه ولی در اپدیت نیست نگران نباشن در اپدیت بعدی وارد خواهد شد.

منون از آمارتون آیا آمار سال گذشته رو دارین که چند کیس برای آنکارا دعوت شدند؟
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
(2012-04-21 ساعت 18:13)MORINIU نوشته:  دوستان من 6 ژون هستم. خوشحال می شم با کسانیکه همزمان هستیم همراه شویم

منم 7 junen هستم. تو کی میری؟

(2012-04-21 ساعت 18:13)MORINIU نوشته:  دوستان من 6 ژون هستم. خوشحال می شم با کسانیکه همزمان هستیم همراه شویم

منم 7 jun هستم. تو کی میری؟
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m
(2012-04-25 ساعت 11:34)maka2 نوشته:  
دوستان يه سوال .....

شما بلیطت رو بگیر ......
interview appointment رو گرفتید ! همون رو پرینت بگیر و تاریخ مصاحبت هم قطعیه مطمئن باش.

آخه تو آپديت سفارت آنكارا نبود..... ميگم نكنه بيوفته براي ماه بعدي ..... !!
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، a.behzadi ، SH1A2R3
مگه interview apointment رو نگرفتي از kcc؟
اگه گرفتيد كه اصلا اونو بايد پرينت بگيريد با خودتون پيش دكتر ببريد.
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، كاميلا
(2012-04-26 ساعت 00:03)schaghayegh نوشته:  
دوستان يه سوال .....

شما بلیطت رو بگیر ......

دوست عزیز
تاریخ مصاحبه ما در نامه دوم 24اپریل بود که حتی تو سایت سفارت هم به همین تاریخ بود ولی طی یک ایمیل تاریخ ما را عوض کردند وما هم که بلیط خریده بودیم خیلی ضرر کردیم .
پس قطعی نیست به خصوص اینکه هنوز شمارتون تو سایت آنکارا نیومده با توجه به تجربه ما اصلا بلیط ترکیش غیر قابل استرداد نخرید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، mehran2012 ، shadin_n ، كاميلا ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy
حالا خوبه بما تغيير بخوره!Big Grin

پولش به كنار! روز قبل سفر و روز بعد سفر امتحان دانشگاه دارم!!
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، كاميلا ، SH1A2R3 ، frz61
(2012-04-22 ساعت 15:55)daria نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 08:59)bakhshandehgy نوشته:  من ديشب زنگ زدم KCC كلي توضيح دادم كه شما تا شماره حدود 66000 تا را اعلام كرديد و فقط اين چند هزارتاي آخري را نگفتيد. بهم گفت چون زمانهاي ماه جون پر شده تا 15 May بايد صبر كني و هيچ راهي نداره و هنوز زمانبندي ماههاي جولاي و آگوست و سپتامبر انجام نشده و نميتونيم چيزي بگيم ولي احتمالا شما جولاي هستيد ولي فرض مصاحبه در دوماه ديگرش هم بعيد نيست. خلاصه خيلي كلي گويي كرد و سعي كرد چيزي نگه من هم هي آرتيست بازي در مياوردم و سوالم يجور ديگه ميپرسيدم آخرش چيز خاصي دستگيرم نشد جز اونهاييي كه گفتم كلي هم خورده تو ذوقم و تا صبح داشتم همش خواب مصاحبه و آنكارا واين جور چيزها ميديدم.

آخه پس چرا مال ابوظبی همه کیس ها آمده حتی اونایی که افتادن جولای!
سلام دوستان
میشه بیزحمت لینک مصاحبه های اعلام شده ی ابو ظبی رو بذارید من هر چی میگردم پیدا نمیکنم، مرسی
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-26 ساعت 00:03)schaghayegh نوشته:  
دوستان يه سوال .....

شما بلیطت رو بگیر ......

فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیافته. معمولا سایت سفارت برنامه مصاحبه ها را تا یک ماه بعد نشان می ده .الان تا پایان ماه may را اعلام کرده و فعلا برنامه مصاحبه ماه ژوئن را نزده جز آنهایی که تاریخ شان را عوض کرده اند . پس نگران نباشید و بلیط را رزرو کنید . قطعا به نفع شماست.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat
یعنی چی اسم ماها رو سایت سفارت نیست؟؟؟
ما چی کار کنیم؟؟ بلیط بگیریم یا نه؟
شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان