کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان من همین الان - ساعت 19:15 - با kcc تماس گرفتم گفتند در حال زمانبندی هستند و هفته بعد اعلام میکنند ولی احتمالا دوشنبه مشخص خواهد شد و به من گفت مصاحبه شما در Jully است حالا چندمش دوشنبه مشخص می شود.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، ghorbat ، daria ، mmmsdeghi ، کیانا ، shkhmo ، panteha ، MPU
(2012-05-11 ساعت 19:23)bakhshandehgy نوشته:  دوستان من همین الان - ساعت 19:15 - با kcc تماس گرفتم گفتند در حال زمانبندی هستند و هفته بعد اعلام میکنند ولی احتمالا دوشنبه مشخص خواهد شد و به من گفت مصاحبه شما در Jully است حالا چندمش دوشنبه مشخص می شود.

وای من دیگه نمیتونم تحمل کنم
چرا اینا اینقدر بیخیالن Sad
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: shadin_n ، Orchin ، arman_m ، ghorbat ، کیانا ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 19:27)ماندانا نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 19:23)bakhshandehgy نوشته:  دوستان من همین الان - ساعت 19:15 - با kcc تماس گرفتم گفتند در حال زمانبندی هستند و هفته بعد اعلام میکنند ولی احتمالا دوشنبه مشخص خواهد شد و به من گفت مصاحبه شما در Jully است حالا چندمش دوشنبه مشخص می شود.

وای من دیگه نمیتونم تحمل کنم
چرا اینا اینقدر بیخیالن Sad

سلام دوستان
میدونم انتظار خیلی سخته ولی چه میشه کرد .کاری که از دست ما بر نمیاد.باید منتظر بمونیم.
همونطور که بچه ها میگن به کارای بعدی بعد از رویت نامه مصاحبه متمرکز شین.
وقتی که نامه به دستتون میرسه اینطوری نباشه که کلی کار جلو روتون باشه.
همشو هماهنگ کرده باشین
به غیر از تاریخ دقیق پرواز و رزرو دقیق هتل و در نهایت ارسال مدارک به سفارت.
حالا که معلومه همه تو جولای مصاحبه خواهید داشت
نگران نباشید و به خدا توکل کنید
شادو پیروز باشیدSmile
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: shadin_n ، bakhshandehgy ، ماندانا ، ghorbat ، smmyp ، daria ، shkhmo ، کیانا
با سلام به همۀ دوستان
عزیزان خواهشاً من را راهنمایی کنید
ماه پیش در سایت نامۀ دوم من آمد و وقت مصاحبه را هفت ژوئن زده اند ولی در سایت کنسولگری بمبئی شمارۀ کیس من برای ماه ژوئن نیست....آیا باید به آنهاخبر میدادم؟ منظور اینکه من با سفارت یا کنسولگری باید چیزی اطلاع بدم؟ یا اینکه به طور اتوماتیک اونها خودشون میدونن که من کی مصاحبه دارم.....
همۀ مدارک من آماده هست و آزمایشات پزشکی را نیز انجام داده ام... آیا فرم اسپانسر مستقیماً از طرف اسپانسر به آنها باید فرستاده بشه یا من در روز مصاحبه باید ببرم؟

خواهشاً اطلاعات مفیدتان دریغ نکنین

متشکرم

.....................................................................................
شماره کیس : 2012AS00052XXX
رویت قبولی :16july
ارسال فرمهای سری اول:Oct.2011 DHL
کنسولگری: بمبئی
کارنت شدن کیس: aprill
مصاحبه: june
کیس نامبر;2012AS52xxx
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3
[quote='Zhoopin' pid='172059' dateline='1336757157']
با سلام به همۀ دوستان
ماه پیش در سایت نامۀ دوم من آمد و وقت مصاحبه را هفت ژوئن زده اند ولی در سایت کنسولگری بمبئی شمارۀ کیس من برای ماه ژوئن نیست....آیا باید به آنهاخبر میدادم؟ منظور اینکه من با سفارت یا کنسولگری باید چیزی اطلاع بدم؟ یا اینکه به طور اتوماتیک اونها خودشون میدونن که من کی مصاحبه دارم.....

شما با کنسولگری مکاتبه کنید ضرر نداره ولی در کل تاریخ مصاحبه همونه که کنسولگری اعلام می کنه برای ما هم همینطور بود تاریخ مصاحبه ایی که kcc اعلام کرد توسط سفارت عوض شد و در سایت سفارت تاریخ دیگری اعلام شد که ما اون تاریخ را رفتیم ومصاحبه شدیم

2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، Zhoopin ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-05-11 ساعت 21:55)Zhoopin نوشته:  با سلام به همۀ دوستان
همۀ مدارک من آماده هست و آزمایشات پزشکی را نیز انجام داده ام... آیا فرم اسپانسر مستقیماً از طرف اسپانسر به آنها باید فرستاده بشه یا من در روز مصاحبه باید ببرم؟

خواهشاً اطلاعات مفیدتان دریغ نکنین

متشکرم

.....................................................................................
شماره کیس : 2012AS00052XXX
رویت قبولی :16july
ارسال فرمهای سری اول:Oct.2011 DHL
کارنت شدن کیس: aprill
مصاحبه: june
دوست عزیز به سفارت و KCC یه ایمیل بزن و قضیه را براشون توضیح بده !!! که فردا روزی حداقل یه مدرکی دستت باشه و یا شایدم با این کار باید حتماً اطلاع رسانی کنی بهشون بلاخره خطری که نداره انجامش بده !!!Wink در مورد اسپانسر هم که میتونین هم خودتون ببرین سفارت و هم خودش ( اسپانسرتون ) ارسال کنه که در این صورت بر طبق گفته دوستان اطلاعات مربوط به اسپانسر شمارو به شما نمیدن . . !Big Grin از تمام ایمیل ها و مکاتباتتون با KCC و سفارت پرینت بگیرید و در روز مصاحبه حتماً حاضر بشین . . . !!!!

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3
دوستان من همین الان زنگ زدم KCC و گفتم بر اساس بولتن ویزا، کیس ما برای جون کارنت شده ولی هنوز تاریخ مصاحبه برامون نیامده. شماره کیس و بقیه مشخصات رو پرسید و گفت این کیس در حال بررسی برای تعیین زمان مصاحبه است و تا ۱۵ همین ماه مشخص میشه،‌ بعد گفت شما اگه چهارشنبه تماس بگیرین احتمالا تاریخ مشخص شده و بهتون میگیم. حرفی از ماه مصاحبه هم نزد ولی طبق گفته بقیه دوستان احتمال زیاد همه همون جولای مصاحبه میشیم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ماندانا ، bakhshandehgy ، mirman ، arman_m ، ghorbat ، کیانا ، shkhmo ، panteha ، shadin_n ، SH1A2R3
سلام دوستان عزیز
تا دوشنبه صبر کنید حتماً همه جواب می گیرید 100در100....
چرا استرس و نگرانی همه قبولیم 100در100
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره مطمن باشید100در100
تازه ویزای همگی هم یک ضربه باور کن و ایمان داشته باش اینهم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: mirman ، arman_m ، ghorbat ، daria ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، MPU
(2012-05-12 ساعت 00:26)H-K نوشته:  سلام دوستان عزیز
تازه ویزای همگی هم یک ضربه باور کن و ایمان داشته باش اینهم انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اچ کی عزیز منم مطمینم ۱۰۰*۱۰۰که همگی یکضرب قبولیم
اماخودمانیم شماره کیستان کجاست دوست عزیزShy
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، poone59 ، daria ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
بولتن این ماه هم آپدیت شد و تاریخ ما مشخص نشد
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، smith ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 08:10)rasbor نوشته:  بولتن این ماه هم آپدیت شد و تاریخ ما مشخص نشد

زمان من هم مشخص نشده ، باز با این حال حتما پیگیری ایمیل یا تلفنی انجام بدین ممکنه پروندتون در حال بررسی باشه
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 18:24)mmmsdeghi نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 08:10)rasbor نوشته:  بولتن این ماه هم آپدیت شد و تاریخ ما مشخص نشد

زمان من هم مشخص نشده ، باز با این حال حتما پیگیری ایمیل یا تلفنی انجام بدین ممکنه پروندتون در حال بررسی باشه
سلام دوست عزیز ، کاملاً میتونم شرایطتتونو درک کنم !!! ولی اگه به پست های برنده های 2011 یه نگاه کنی میبینی که افراد با شماره کیس مثلاً 30000 تازه برای جولای یا آگست رفتن برای مصاحبه . . . پس ماها خیلی خوش شانس بودیم که در کارنت ماه جون همرو کارنت کردن . . . به نظر من این به این معنی است که از نظر تعداد ویزا مشکل ندارن Big Grin مطمئن هستم که برای شما تا بیستم همین ماه وقت مصاحبه میدن اصلاً نگران نباشید و برید دنبال کاراتون و اونارو انجام بدین که بعداً وقت کم نیارین Big Grin برید از حالا دنبال تدارک سفر برای آنکارا باشید که یه مسافرت اجباری را به همراه خانواده محترم افتادید Tongue با ارزوی موفقیت و شادی برای همه دوستان Wink

تشکر کنندگان: shadin_n ، کیانا ، mmmsdeghi ، arman_m ، shkhmo ، H-K
از لحاظ تعداد ویزا مشکل ندارن و خیالتون راحت باشید.
ولی شماره 30000 که شما اشاره کردید جزو شماره های آخر برندگان 2011 بوده و امسال بخاطر ابطال سری اول شکل شماره ها عوض شده.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 18:57)maka2 نوشته:  از لحاظ تعداد ویزا مشکل ندارن و خیالتون راحت باشید.
ولی شماره 30000 که شما اشاره کردید جزو شماره های آخر برندگان 2011 بوده و امسال بخاطر ابطال سری اول شکل شماره ها عوض شده.
سلام خدمت دوست عزیز maka2 ، در ابتدا جا داره خدمتتون عرض کنم که ما مخلصه همه دوستان گل مهاجرسرا هم هستیم Cool ولی من یکم نظرم متفاوته . . .اگر به روند کارنت شدن کیس نامبر ها در این دوره توجه کنین میبینین که روند نرمال و معقولی را تا ماه می داشته و در جون یکدفعه ورق برگشت !!!!؟؟؟ امسال در جدولی که احسان جان زحمتشو کشیدن ما از ایران همه جور کیس نامبر داشتیم از 3 رقمی گرفته تا 73000 !!!! پس تنها دلیل به نظر من اینه که در طی 2 مرحله قرعه کشی خیلی ها یا دیگه متوجه برنده شدن نشدن ( مثل خود بنده ) و یا بعد از چک کردن اولیه چون دیدن که برنده نشدن و دیگه نسبت به ذخیره اطلاعات کانفرمیشن نامبر اقدام نکردن و متاسفانه وقتی متوجه شدن که لاتاری دوباره قرعه کشی کرده نتونسته اند آن را پیدا کنند و گم کردن . . . !!! اخه این قضیه که فقط مختص ایران نیست و در کل کشورهای مجاز اتفاق افتاده !! به همین خاطر من فکر کنم که درسته که این دوره برای شرکت کننده هایی که دوره اول برنده شدن و بعد از مدتی متوجه باطل شدن نتایج شدن و کلی هم ناراخت شدن ، برای کسانی که در دور دوم برنده شدن از بهترین دوره هاست Big GrinBig GrinBig Grin در پایان فقط برای هممون آرزوی موفقیت میکنم حالا تحت هر شرایطی که هست Wink

تشکر کنندگان: daria ، Hediyeh ، shadin_n ، maka2 ، SH1A2R3 ، arman_m ، shkhmo ، MPU ، smmyp ، tartar
(2012-05-12 ساعت 01:01)Orchin نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 00:26)H-K نوشته:  سلام دوستان عزیز

اچ کی عزیز منم مطمینم ۱۰۰*۱۰۰که همگی یکضرب قبولیم
اماخودمانیم شماره کیستان کجاست دوست عزیزShy

سلام عزیزم
اینم شماره کیسسسسسسسس
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله