کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-05-14 ساعت 23:26)ماندانا نوشته:  نه مثل اینکه خبری نیست ؟؟؟

بچه ها شماهايي كه منتظر نامه ي دوم هستيد ... يكي دو روز كه بيخيالش بشيد سورپرايز ميشيد... كاري كه من كردم Smileچند روز چك نكردم بعدش يه دفعه ديدم ايميل اومده Smile)
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، MPU ، daria ، shadin_n ، mmmsdeghi ، کیانا ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-14 ساعت 23:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-14 ساعت 23:26)ماندانا نوشته:  نه مثل اینکه خبری نیست ؟؟؟

بچه ها شماهايي كه منتظر نامه ي دوم هستيد ... يكي دو روز كه بيخيالش بشيد سورپرايز ميشيد... كاري كه من كردم Smileچند روز چك نكردم بعدش يه دفعه ديدم ايميل اومده Smile)
ای کاش میشد
من که روز جمعه فقط نصف روز تونستم تحمل کنم وچک نکنمWink
عجب صبری خدادارد
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، ماندانا ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، shkhmo ، arman_m

دوستان میدونم که استرس و انتظار همه رو خسته کرده ولی بیایید کمی صبور باشیم من احتمال میدم از فردا شب نامه ها شروع به ارسال بشه و به امید اینکه فردا شب همه رو اینجا با تاریخ های مشخص شده مصاحبه بیبینیم.

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، ماندانا ، shadin_n ، smmyp ، SH1A2R3 ، کیانا ، shkhmo ، arman_m
آقا من هم میگم دوباره بریم تریپ کلاس گذاشتن.
بگیم اصلا ما نمیایم. وقتی kcc متوجه بشه که حضور پررنگ ما در کشورش داره کنسل میشه با نامه فدایت شوم میاد سراغ ایمیلمون.

هذا الیوم استعمال الچک الایمیل و السایت الانکارا الاحرام و الکیسیسی الممنوع بالتماس الی الزمانی ارسل الرساله الفدایی

خارج از شوخی این رو بگم که همون برنامه ریزی قبلی مون درست بود چون تا ۱۷ مرداد را که وقت دادند بنابراین مثلا خود من یا اواخر مرداد میشم یا همون اوایل شهریور که ار همون ابندا هم برنامه ریزی و پیش بینی کرده بودیم. که چه بهتر به واکسن و همه چیز سر فرصت میرسیم. فقز قضیه کارنت شدن همه این بود که تعداد پذیرفته شدگان تا اون تاریخ کفایت نمیکرد. ولی بقیه ماجرا روال خودش را داره.
تشکر کنندگان: smmyp ، ماندانا ، SH1A2R3 ، shadin_n ، کیانا ، ghorbat ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-15 ساعت 08:09)jordanir نوشته:  آقا من هم میگم دوباره بریم تریپ کلاس گذاشتن.
بگیم اصلا ما نمیایم. وقتی kcc متوجه بشه که حضور پررنگ ما در کشورش داره کنسل میشه با نامه فدایت شوم میاد سراغ ایمیلمون.

هذا الیوم استعمال الچک الایمیل و السایت الانکارا الاحرام و الکیسیسی الممنوع بالتماس الی الزمانی ارسل الرساله الفدایی

خارج از شوخی این رو بگم که همون برنامه ریزی قبلی مون درست بود چون تا ۱۷ مرداد را که وقت دادند بنابراین مثلا خود من یا اواخر مرداد میشم یا همون اوایل شهریور که ار همون ابندا هم برنامه ریزی و پیش بینی کرده بودیم. که چه بهتر به واکسن و همه چیز سر فرصت میرسیم. فقز قضیه کارنت شدن همه این بود که تعداد پذیرفته شدگان تا اون تاریخ کفایت نمیکرد. ولی بقیه ماجرا روال خودش را داره.
اخرین وقتی که دادن مربوط میشه به 28 جون یا همون 8 تیر خودمون اون چند تایی هم که میبینی تو جولای و اگوست وقت گرفتن به خاطر اینه که تاریخ مصاحبه رو عقب انداختن
99% مطمعن هستم که مصاحبه همه بچهای باقی مونده تو جولای هست
دیگه نهایتا تا امشب مشخص میشه

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: MPU ، jordanir ، SH1A2R3 ، daria ، shadin_n ، کیانا ، ghorbat ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-15 ساعت 10:37)ماندانا نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 08:09)jordanir نوشته:  آقا من هم میگم دوباره بریم تریپ کلاس گذاشتن.

اخرین وقتی که دادن مربوط میشه به 28 جون یا همون 8 تیر خودمون اون چند تایی هم که میبینی تو جولای و اگوست وقت گرفتن به خاطر اینه که تاریخ مصاحبه رو عقب انداختن
99% مطمعن هستم که مصاحبه همه بچهای باقی مونده تو جولای هست
دیگه نهایتا تا امشب مشخص میشه
خدا کنه. ولی تریپ کلاس گذاشتن را فراموش نکنید جواب میده ها!Big Grin
اصلا وقتی ایمیل داد یه چند روز محلش نذاریم.

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 08:09)jordanir نوشته:  خدا کنه. ولی تریپ کلاس گذاشتن را فراموش نکنید جواب میده ها!Big Grin
اصلا وقتی ایمیل داد یه چند روز محلش نذاریم.

جواب داد، الان از KCC زنگ زدن با کلی معذرت خواهی گفتن شما دیگه مصاحبه هم نمیخواد برین،‌ ویزا ها رو براتون پست کردیم، فقط زحمت چسبوندنش با خودتون. منم گفتم حالا شما بفرستین تا برسه من تصمیم میگیرم که بیام یا نه Tongue
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m
امیدوارم تا آخر امشب سایر دوستانی که مصاحبشون مشخص نشده خوشحال ببینیم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، ghorbat ، poone59 ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-15 ساعت 14:19)funnybluesolea نوشته:  امیدوارم تا آخر امشب سایر دوستانی که مصاحبشون مشخص نشده خوشحال ببینیم.

دم شما گرم که ما رو فراموش نکردین. به زور داریم این تاپیک رو سر پا نگه میداریم تا احساس تنهایی و پرت افتادن نکنیم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، funnybluesolea
ای خدا اگر امشب نیاد.... پس کی مییاد؟

به قول آقای صدا (ابی):
اون دوستان که آخر نشستن (منتظر مصاحبن ) حال میکنند؟
آ ماشااللللللللللللللللللللللللللللللله

شماره کیس : 71000
تعداد نفرات کيس: 4
رویت قبولی در سایت: 15 July
ارسال فرمهای سری اول: July
کنسولگری: آنکارا
تشکر کنندگان: ماندانا ، vroom ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
سلام دوستان ، بخدا این راهی را که میگم امتحان کنین جواب میده !!!!!!!!! اصلاً بهش فکر نکنید و دیگه منتظر ایمیل نباشد !! به جان خودم کمتر از 2 روز میاد اگه نیومد . . . !!!!! من همین کارو کردم یه روزه اومد .... آخه من خیلی جدی بیخیال شدم فردا صبح که بیدار شدم بازم ایمیلمو چک نکردم . . .با خودم گفتم بابا مرد باش بیخیال . . . خلاصه شب که چک کردم دیدم همون نصف شب اومده بوده !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin به امید موفقیت همه دوستان .Tongue
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shadin_n ، shkhmo
به نظرم اینا میخوان ما رو دق بدن... فکر کنم کلا بیخیال رفتن شیم بهتره

کسی زنگ نزد kcc ???
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 18:46)ماندانا نوشته:  به نظرم اینا میخوان ما رو دق بدن... فکر کنم کلا بیخیال رفتن شیم بهتره

کسی زنگ نزد kcc ???

من زنگ زدم گفت 5شنبه يا جمعه اعلام ميكنن!
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 18:54)amirhoseain نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 18:46)ماندانا نوشته:  به نظرم اینا میخوان ما رو دق بدن... فکر کنم کلا بیخیال رفتن شیم بهتره

کسی زنگ نزد kcc ???

چرا هی عقب میندازن پس SadSadSadSad
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، کیانا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 18:54)amirhoseain نوشته:  

کسی زنگ نزد kcc ???

راست میگی؟؟
وای نه
دقیقا چی گفتن

2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، کیانا ، shadin_n ، shkhmo ، smmyp ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان