کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام دوستان، برای من هم مشخص شد......
july 23

برای همه از جمله خودم آرزوی موفقیت میکنم Big Grin
-----------------------------------------------------
کیس: 72000
آنکارا
DV2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، ماندانا ، ghorbat ، daria ، frz61 ، kopol ، panteha ، parsy631 ، H-K ، arman_m
(2012-05-18 ساعت 02:03)ماندانا نوشته:  ایمیلها اومد
هورااااااااااااااااااااااااا
Big GrinTongueBig GrinTongueBig GrinTongueCool

تاریخ مصاحبه ما 25 جولای هست با جناب bakhshandehgy

تاریخ مصاحبه دوستم با کیس 71XXX
2 جولای هست
کیا با ما هم تاریخ هستن ؟؟؟

ماندانا جون ، orchin و bakhshandegy عزيز خدا رو شكر كه بالاخره تاريخ مصاحبه شما هم مشخص شد و شما هم وارد مرحله جديد شديد من هر روز به اين تاپيك سر مي زدم و مي ديدم كه شما همچنان منتظريد ولي امروز خيلي خيلي خوشحال شدم .به اميد دريافت ويزاي همگي
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، ماندانا ، bakhshandehgy ، Orchin ، ghorbat ، daria ، kopol ، parsy631 ، H-K ، arman_m
دوستان یک سوال دیگه میشه از سفارت برا گرفتن یه تاریخ دیگه برا مصاحبه اقدام کرد؟ چطوریه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، kopol ، H-K
(2012-05-11 ساعت 21:55)Zhoopin نوشته:  با سلام به همۀ دوستان
عزیزان خواهشاً من را راهنمایی کنید
ماه پیش در سایت نامۀ دوم من آمد و وقت مصاحبه را هفت ژوئن زده اند ولی در سایت کنسولگری بمبئی شمارۀ کیس من برای ماه ژوئن نیست....آیا باید به آنهاخبر میدادم؟ منظور اینکه من با سفارت یا کنسولگری باید چیزی اطلاع بدم؟ یا اینکه به طور اتوماتیک اونها خودشون میدونن که من کی مصاحبه دارم.....
همۀ مدارک من آماده هست و آزمایشات پزشکی را نیز انجام داده ام... آیا فرم اسپانسر مستقیماً از طرف اسپانسر به آنها باید فرستاده بشه یا من در روز مصاحبه باید ببرم؟

خواهشاً اطلاعات مفیدتان دریغ نکنین

متشکرم

.....................................................................................
شماره کیس : 2012AS00052XXX
رویت قبولی :16july
ارسال فرمهای سری اول:Oct.2011 DHL
کنسولگری: بمبئی
کارنت شدن کیس: aprill
مصاحبه: june

2 جولای هست

تبریک میگمممممممممممم خیلی خوشحالمSmile
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا ، ماندانا ، ghorbat ، frz61 ، kopol ، arman_m
(2012-05-18 ساعت 02:20)ماندانا نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 02:17)ghorbat نوشته:  

2 جولای هست
سلام دوست عزیز تبریک ، به جان خودم الان تو فکر شما بودم . . . !!!!؟؟؟ گفتم این بنده خدا چی شد ؟؟؟ آخه دیدم خیلی نگرانین . . . ولی با خودم گفتم که حتماً ندیده هنوز . خداروشکر بلاخره یواش یواش همه دوستان دارن همه تجربه های خوب. تجربه میکنند . با آرزوی موفقیت Big Grin:

ممنون از اینکه به فکر ما هستید
ماندانا جان خیلی‌ خوشحال شدم که تاریخ مصاحبه شما هم معلوم شد.شما از اول پر انرژی ظاهر شدید و در تهیه جدول بسیار زحمت کشیدید .امیدوارم همینطور موفق و پر انرژی به پیش بروید.در ضمن بهتر است دوستان تاریخ دقیق مصاحبه خود را فعلا الام نکنند و حدود آن را بگویند(به خاطر اینکه این تاپیک‌ها عمومی‌ است و هر کسی‌ آن را میتواند ببیند و از روی تاریخ دقیق و چک کردن آن با جدول سفارت کیس نامبر‌ها معلوم میشود(گاهی)،و خوب میدونید که این شماره باید کاملا شخصی‌ بماند.میدونم خیلی‌ سختگیرانه است ولی‌ خوب فعلا برای چند ماه آینده بیش از حد احتیاط کنید ضرری نداره.همگی‌ موفق باشید..

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، ماندانا ، mmmsdeghi ، MPU ، ghorbat ، daria ، frz61 ، kopol ، parsy631 ، Omidooo ، H-K ، arman_m
بچه ها تبریک فراوان میگم بهتون.
دیگه وقتشه بیایین تو تاپیکهای ارسال مدارک و مصاحبه. بذاریم این تاپیک بیچاره بازنشسته بشه.
Smile
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، ماندانا ، bakhshandehgy ، mmmsdeghi ، Orchin ، MPU ، ghorbat ، daria ، frz61 ، kopol ، parsy631 ، arman_m
(2012-05-18 ساعت 08:17)gulu نوشته:  

2 جولای هست

ماندانا جون ، orchin و bakhshandegy عزيز خدا رو شكر كه بالاخره تاريخ مصاحبه شما هم مشخص شد و شما هم وارد مرحله جديد شديد من هر روز به اين تاپيك سر مي زدم و مي ديدم كه شما همچنان منتظريد ولي امروز خيلي خيلي خوشحال شدم .به اميد دريافت ويزاي همگي

GULU جان و بقیه دوستانی که به فکر ما بودند صمیمانه از شما تشکر میکنم امیدوارم که همگی موفق باشید و هممون اوون ویزا خوشگله رو بگیریم. ولی خودمونیما انتظار خیلی چیز سختیه خیلی آروم و با تومانینه با اعصاب آدم بازی بازی میکنه.Big GrinBig GrinBig Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، ماندانا ، daria ، frz61 ، kopol ، gulu ، parsy631 ، کیانا ، arman_m
ما هم مشخص شديم!!!!!!!!!!!!!!!!
19 جولاي
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، Orchin ، shadin_n ، MPU ، ghorbat ، bakhshandehgy ، poone59 ، ماندانا ، daria ، frz61 ، kopol ، parsy631 ، کیانا ، H-K ، arman_m
ماندانای عزیز

با توجه به اینکه سایت انکارا 17 می آپدیت شده ممکنه امار بدین تا آخر می جمعا چند تا کیس نامبر از آسیا در آنکارا مصاحبه خواهند شد؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: kopol ، shadin_n ، ماندانا ، ghorbat ، H-K ، arman_m
دوستان یک سوال دیگه....
میشه از سفارت برا گرفتن یه تاریخ دیگه برا مصاحبه اقدام کرد؟ چطوریه؟
تشکر کنندگان: kopol ، shadin_n ، ghorbat

2 جولای هست
تبریک به ماندانا خانوم و همه دوستان عزیزی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده وانشاء ا... همگی ویزاتون رو یکضرب بگیرید

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: shadin_n ، ماندانا ، کیانا ، daria ، bakhshandehgy ، Omidooo ، ghorbat ، arman_m ، **USA**
دیگه آخرین پستهای این تاپیکه، ,واسه همینم یه بارم که شده قوانین سایت رو زیر پا بزارم و به جای کوبیدن رو دکمه تبریک و تشکر با همین پست بتون تبریک بگم (آخیش! چه حالی می ده قانون شکنی) منم خیلی خوشحالم... تبریک می گم به دوستان
ماندانا، Bakhshandehgy، orchin, daria, MPU,poone59, کیانا, rasbor و سایر دوستان. ایشالله یه راست تا ویزای یکضرب
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، parsy631 ، MPU ، کیانا ، daria ، Orchin ، bakhshandehgy ، mmmsdeghi ، poone59 ، H-K ، hoda2012 ، arman_m ، shkhmo ، mirman ، ماندانا
(2012-05-18 ساعت 02:20)ماندانا نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 02:17)ghorbat نوشته:  

2 جولای هست
سلام دوست عزیز تبریک ، به جان خودم الان تو فکر شما بودم . . . !!!!؟؟؟ گفتم این بنده خدا چی شد ؟؟؟ آخه دیدم خیلی نگرانین . . . ولی با خودم گفتم که حتماً ندیده هنوز . خداروشکر بلاخره یواش یواش همه دوستان دارن همه تجربه های خوب. تجربه میکنند . با آرزوی موفقیت Big Grin:
صمیمانه به همگی تبریک میگم . به امید ویزای یکضرب
ممنون از اینکه به فکر ما هستید

شماره کیس: 2012AS00072XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011 ,July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Sept, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: may, 2012
تاریخ دریافت نامه دوم: may, 2012
تاریخ مصاحبه: July, 2012
تاریخ دریافت ویزا:July, 2012
تاریخ ورود به آمریکا: :
تاریخ دریافت گرین کارت:
تعداد نفرات: 1+2
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، shadin_n ، s$s ، H-K ، shkhmo ، ماندانا
بچه ها از مهرداد چه خبر بلاخره تونست در امریکا وقت مصاحبه بگیره ؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، daria ، arman_m ، shkhmo ، ماندانا
تبریک پس بالاخره کارنتی ها معلوم شد!! به همه بچه هایی که چشم انتظار بودن ....مانداناو .....بقیه دوستان، به امید یه ضرب برای مهاجرسرایی ها.... Smile
since 2012
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، Orchin ، ghorbat ، arman_m ، schaghayegh ، ماندانا ، shkhmo ، frz61 ، shadin_n ، behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان