کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام با تبریک به همه دوستان برای من ایمیل نیومد ولی نامه دوم رسیده خیلی نگرانم تا حالا سابقه داشته لطفا جواب بدید
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، shadin_n ، ماندانا
(2012-05-18 ساعت 21:51)ho.b نوشته:  سلام با تبریک به همه دوستان برای من ایمیل نیومد ولی نامه دوم رسیده خیلی نگرانم تا حالا سابقه داشته لطفا جواب بدید

سلام
بله سابقه داشته. ايميل اصلا مهم نيست، فقط نامه دومه كه مهمه. تو ايميل هيچ اطلاعاتي نميده و فقط ازتون ميخواد سايتو چك كنين. ولي توي نامه دوم تاريخ و ساعت مصاحبه نوشته شده و شما اگه اين نامه رو گرفتين يعني انشالله تو امريكا ميبينمتون ؛)
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، shadin_n ، ماندانا
از صمیم قلب به همه دوستان مهاجرسرایی که ایمیل شون رو دریافت کردند تبریک می گم.

خودمونیم ها وقتی یه موج خوشحالی راه می افته چه انرژی مثبتی با خودش میاره و چه کیفی داره وقتی همه با هم خوشحالیم Smile

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، poone59 ، Orchin ، H-K ، daria ، arman_m ، ماندانا ، shkhmo ، mirman ، shadin_n ، ghorbat
من ۲۴ جولای برابر با سوم مرداد ماه.
فکر کنم بهتره تا آپدیت شدن سایت ترکیه صبر کنیم و بلیط تهیه نکنیم نظر شما ها چیه؟
راستی همسفر کیو داریم؟
به امید شاد شدن همه دوستان همراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom ، H-K ، ghorbat ، daria ، arman_m ، ماندانا ، bakhshandehgy ، shkhmo ، omidb ، frz61 ، shadin_n
(2012-05-18 ساعت 23:52)jordanir نوشته:  من ۲۴ جولای برابر با سوم مرداد ماه.
فکر کنم بهتره تا آپدیت شدن سایت ترکیه صبر کنیم و بلیط تهیه نکنیم نظر شما ها چیه؟
راستی همسفر کیو داریم؟

من که بلیط وکلیه کارهام رامیکنم تاحالابه ندرت شده که تاریخها باهم فرق کنندبین نامه وآنکارا
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، H-K ، ghorbat ، daria ، arman_m ، shkhmo ، MPU ، shadin_n ، ماندانا
(2012-05-18 ساعت 23:17)odiseh نوشته:  از صمیم قلب به همه دوستان مهاجرسرایی که ایمیل شون رو دریافت کردند تبریک می گم.

خودمونیم ها وقتی یه موج خوشحالی راه می افته چه انرژی مثبتی با خودش میاره و چه کیفی داره وقتی همه با هم خوشحالیم Smile

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

جدی کل قضیه مهاجرت و لاتاری و مصاحبه و ویزا یک طرف، این تجربه یک ساله گروهی تو مهاجرسرا یک طرف. واقعا به طرز عجیبی به اینجا وابسته شدم و فکر کنم هیچ وقت مهاجرسرا رو ترک نکنم.

(2012-05-19 ساعت 00:14)Orchin نوشته:  
راستی همسفر کیو داریم؟

من که بلیط وکلیه کارهام رامیکنم تاحالابه ندرت شده که تاریخها باهم فرق کنندبین نامه وآنکارا

منم ترجیح میدم به نامه اعتماد کنم و بلیط و هتل رو بگیرم. اگه یک در صد قرار باشه تاریخ مصاحبه عوض بشه حتی بعد از آپدیت شدن سایت آنکارا هم ممکنه اتفاق بیفته.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، ماندانا ، shkhmo ، mirman ، shadin_n
بلیط رو سعی کنید تا یک ماه قبل از پرواز گرفته باشین. چون کلاس های ارزون زود پر میشه.
یه توصیه هم برای بانک، اگر چند تا حساب دارین حتما گواهیشونو تو یک روز بگیرین و قبل از گرفتن گواهی از مسئولشون بپرسین که حتما اون روز گواهی رو میدن یا نه.
من سر گرفتن گواهی حساب دومم، مسئول صادر کردنش رفته بود بود گل بچینه. مجبور شدم چند روز بعد دوباره برای هر دوبانک اقدام کنم و به اندازه یک فراید چیکن 3 تیکه ضرر کردم. چون برای دادن گواهی ازتون پول میگیرن. :دی
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shkhmo ، MPU ، panteha ، daria ، funnybluesolea ، ghorbat ، shadin_n ، ماندانا ، arman_m ، کیانا
اينطور كه معلومه خدا را شكر همه بچه ها وقت مصاحبه شون تعيين شده.
خيلي تبريك ميگم و بهتون قول مي دم اكثرتون يكضرب ويزا مي گيريد.
من هر روز يك سري به اين تاپيك مي زدم كه از وضعيت مطلع بشم و امروز اين خوشحالي يك روحيه خوبي بهم داد.
به اميد موفقيت در تمام مراحل زندگيتون
شاد و دير زي......
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shkhmo ، MPU ، panteha ، bakhshandehgy ، daria ، frz61 ، ghorbat ، mirman ، shervn ، shadin_n ، ماندانا ، arman_m ، Orchin ، کیانا
سلام - به همه بچه هایی که تاریخ مصاحبه براشون آمد تبریک می گم . حالا باید در یک مارتون بزرگتر که تهیه مدارک و ترجمه و ارسال است شرکت کنید . موفق و پایدار باشید .
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، SH1A2R3 ، frz61 ، ghorbat ، daria ، bakhshandehgy ، shadin_n ، ماندانا ، arman_m ، Orchin ، کیانا ، H-K
به همگی بچه هایی که منتظر تاریخ مصاحبه بودند تبریک فراوان و به امید موفقیت همگیتون
و یک توصیه زود بلیط نخرید بگذارید سایت آپدیت شه بعد ،چون خودم خیلی ضرر کردم می گم .(تاریخ مصاحبه ما رو یک بار عوض کردند)
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: daria ، ماندانا ، ghorbat ، Orchin ، shadin_n ، frz61 ، shkhmo
(2012-05-19 ساعت 17:26)alexander نوشته:  به همگی بچه هایی که منتظر تاریخ مصاحبه بودند تبریک فراوان و به امید موفقیت همگیتون
و یک توصیه زود بلیط نخرید بگذارید سایت آپدیت شه بعد ،چون خودم خیلی ضرر کردم می گم .(تاریخ مصاحبه ما رو یک بار عوض کردند)

معمولا سايت كي آپديت ميشه با فرض اينكه 5 شنبه 17 مي ايميل زدند؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ماندانا ، ghorbat ، کیانا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-19 ساعت 00:14)Orchin نوشته:  
راستی همسفر کیو داریم؟

خوب کاری کردی. آخه چیکار کنم من همیشه دقیقه نودیم.
ان شا الله آخر خرداد بلیط رزرو کنم خوبه؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
(2012-05-19 ساعت 17:40)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-19 ساعت 17:26)alexander نوشته:  به همگی بچه هایی که منتظر تاریخ مصاحبه بودند تبریک فراوان و به امید موفقیت همگیتون

معمولا سايت كي آپديت ميشه با فرض اينكه 5 شنبه 17 مي ايميل زدند؟

معمولا 1 هفته بعدش ولی اصلا کارهاشون قابل پیش بینی نیست فقط یک حدسه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، کیانا
با سلام به دوستای عزیزم
من یک مشکلی پیدا کردم
من فرمهایی که به kcc فرستادم حرف ی بزرگ نوشته شده و من همین طوری تایپ کردم و فرستادم
حالا وقت مصاحبم هم در اواسط جون هست ...
میشه راهنماییم کنید که به مشکل می خورم یا نه و چی کار کنمSad
خواهش می کنم کمک کنید...
شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
سلام دوستان عزیز

یک سوال:آیا از دوستان کسی هست شماره عباس لیدر که کارش ترانسفر است تو آنکارا داشته باشه ؟؟؟ممنون میشم کسانی که با این آقا در ارتباط بودند منو راهنمایی کنند و شمارشو واسم بذارند ....ممنون
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان