کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
ممنون از شما . آیا ممکنه که واسه فردا update بشه ؟ یا سر تاریخ معین ( هشتم هر ماه ) اعلام میشه ؟
تشکر کنندگان:
راستش نمی دونم چون خود کی سی سی که گفته ۱۵ هر ماه ولی خب ماهه قبل می گن که هشتم اعلام شده ولی من الان پست ماه قبل رو نگاه کردم ماه قبل اولین نفری که دید بولتین رو و پست کرد من بودم و تاریخ ۱۰ آگوست ساعت یک بامداد بود
پس باید صبر کرد
(2011-09-09 ساعت 01:10)elhamy نوشته:  ممنون از شما . آیا ممکنه که واسه فردا update بشه ؟ یا سر تاریخ معین ( هشتم هر ماه ) اعلام میشه ؟

تشکر کنندگان: الی الی ، Shezem
(2011-09-09 ساعت 02:23)javad_2 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 01:10)elhamy نوشته:  ممنون از شما . آیا ممکنه که واسه فردا update بشه ؟ یا سر تاریخ معین ( هشتم هر ماه ) اعلام میشه ؟

سلام

قانونا 15 هر ماه عوض میشه ولی بیشتر وقها 14 ماه هم عوض شده

سلام دوستان عزیز... نگران نباشید... معمولا دهم , یازدهم هر ماه میاد.. من که لاتاری ۲۰۱۱ بودم اینجوری کارنت میکرد
شماره کیس:2011as00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:11may2010
کنسولگری :ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای اول: 5july2010
تاریخ کارنت شدن: july2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 21june2011
تاریخ مصاحبه:4 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب روز مصاحبهBig Grin
تاریخ ورود به آمریکا: 18 آگوست 2011
دریافت سوشیال:30 آگوست 2011
تشکر کنندگان: arman_m

منم منتظرم. ولی به هر حال چون تو سایت نوشته تا 15 هر ماه (و من تلفنی هم از کی سی سی پرسیدم) تا 15 سپتامبر وقت دارن که لیست جدید رو بذارن تو سایت. البته من فکر می کنم همین امروز و فردا سایت رو update میکنن.
تشکر کنندگان:
دوستان دقایقی پیش kcc جواب ایمیل من رو داد و اشاره کرده که تا 10000 کارنت شدند ، البته این جوابی است که به من در خصوص اشتباه در فرمهام داده :
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 10,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
پس به احتمال زیاد برای ماه بعد تا 10000 کارنت شدن
البته تو ایمیل شما نوشته برای ماه اکتبر 10000 نفر کارنت شدن شاید اشتباه کردن چون باید مینوشتن نوامبر
KCC is currently scheduling visa numbers below 10,000 for Asia for the month of October.
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز با سلام
مسوول تنظيم بولتن kcc نيست, بلكه us department of stateه.
تو همون صفحه اي كه ميريد ببينيد بولتن اپ كرده يا نه، پايين پايين صفحه يه فايل pdf هست كه اسمش هست operation of the numerical control process، كه توي اون فايل روش محاسبه روند كارنت شدن ها و تنظيم ويزا بولتن رو نشون مي ده. البته روندي كه توضيح داده بيشتر مربوط به ويزاهاي مهاجرت خانوادگيه اما بهرحال اين روند ماهيانه تنظيم بولتنه.
توي اخرين پاراگراف صفحه اول به صراحت گفته ٨م هر ماه يا دوروبرش بولتن اپ ميشه.
اميدوارم امروز ديكه بياد، چون اگه نياد بعيد مي دونم فردا و پس فردا كه شنبه يكشنبه است خبري بشه.
ارادتمند 
تشکر کنندگان: AMI4SAL
(2011-08-19 ساعت 20:00)outlaw نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 19:21)sezar نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم عنوان ایمیل kcc چیه و تو inbox میاد یا spam آخه من روزی 60-70 تا ایمیل بیخودی برام میاد همه رو نخونده پاک میکنم
با تشکر از اینکه جواب میدین

DVKCC@state.gov

KCC DV in onvane emailet hast
تشکر کنندگان:
این جوابی که به شما دادن یعنی همون کارنتی اوکتبر رو گفتن و منظور از زیر ۱۰۰۰۰ همون ۸۰۰۰ هست که کارنت شدن

(2011-09-09 ساعت 11:51)kopol نوشته:  دوستان دقایقی پیش kcc جواب ایمیل من رو داد و اشاره کرده که تا 10000 کارنت شدند ، البته این جوابی است که به من در خصوص اشتباه در فرمهام داده :
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 10,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.

تشکر کنندگان:
از بس چک کردم و نوشته coming soonدیگه خسته شدم .چجوری باید تا سپتامبر سال دیگه صبر کرددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: DIVE
دوستان خوبم ، دیگه نیازی نیست که سایت رو چک کنید !!! نامه ای که برای این دوستمون در بالا اومده نشون میده که در ماه اکتبر تا 10،000 کارنت شده . نامه ای که قبلاً برای من و همین دوستمون اومده بود حکایت از 8،000 بود اما حالا دیگه دلیلی نداره که منتظر تغییر وضعیت سایت باشیم . اونها هم دلیلی نداره همینطوری دو تا آمار متفاوت اعلام کنن . خونسرد باشید و به خدا توکل کنید .
(2011-09-09 ساعت 16:01)SH1A2R3 نوشته:  از بس چک کردم و نوشته coming soonدیگه خسته شدم .چجوری باید تا سپتامبر سال دیگه صبر کرددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صبور باش دوست خوبم .
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-09 ساعت 16:23)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، دیگه نیازی نیست که سایت رو چک کنید !!! نامه ای که برای این دوستمون در بالا اومده نشون میده که در ماه اکتبر تا 10،000 کارنت شده . نامه ای که قبلاً برای من و همین دوستمون اومده بود حکایت از 8،000 بود اما حالا دیگه دلیلی نداره که منتظر تغییر وضعیت سایت باشیم . اونها هم دلیلی نداره همینطوری دو تا آمار متفاوت اعلام کنن . خونسرد باشید و به خدا توکل کنید .
(2011-09-09 ساعت 16:01)SH1A2R3 نوشته:  از بس چک کردم و نوشته coming soonدیگه خسته شدم .چجوری باید تا سپتامبر سال دیگه صبر کرددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صبور باش دوست خوبم .

افشین جان یعنی استدلال شما اینه مه برای ماه اکتبر تا 10000 کارنت شدن؟پس چرا تو خود سایتشون زده بود تا 8000 و اینکه آیا میشه طبق نامه ای که برای دوستمون اومده عمل کرد . چون کیس نامبر من حدود 9000 هستش.
ای خدا کاشکی زودتر این سایتشون آپ دیت شه راحت شیم
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: arman_m
اگر بخوان مثل ماهه پیش آپ کنند تقریبا ۵ ساعت دیگه باید آپ بشه
تشکر کنندگان:
(2011-09-09 ساعت 19:44)MORINIU نوشته:  20,000 !

فکر کنم هر کی یه ارتباطی با اسم مورینیو داره یه جورایی خاصه و عاشق جنگ روانیه! Big Grin دوست عزیز گیر دادی ول نمی کنی ها !
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-09-09 ساعت 19:00)omidooo نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 16:23)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، دیگه نیازی نیست که سایت رو چک کنید !!! نامه ای که برای این دوستمون در بالا اومده نشون میده که در ماه اکتبر تا 10،000 کارنت شده . نامه ای که قبلاً برای من و همین دوستمون اومده بود حکایت از 8،000 بود اما حالا دیگه دلیلی نداره که منتظر تغییر وضعیت سایت باشیم . اونها هم دلیلی نداره همینطوری دو تا آمار متفاوت اعلام کنن . خونسرد باشید و به خدا توکل کنید .

صبور باش دوست خوبم .

افشین جان یعنی استدلال شما اینه مه برای ماه اکتبر تا 10000 کارنت شدن؟پس چرا تو خود سایتشون زده بود تا 8000 و اینکه آیا میشه طبق نامه ای که برای دوستمون اومده عمل کرد . چون کیس نامبر من حدود 9000 هستش.
ای خدا کاشکی زودتر این سایتشون آپ دیت شه راحت شیم

دوست خوبم براتون دعا میکنم . فکر میکنم همونطور که توی نامشون گفتن تا این تعداد ( 10،000) رو کارنت کنن وگرنه چه دلیلی داشت که در پاسخ به اون دوستمون این تعداد رو اعلام کنن . موفق و پیروز باشی چون هرچه زودتر بری به نفع شماست لااقل از نظر نوسانات دلار

تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان