کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-09-05 ساعت 16:34)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام خدمت دوستان منتظر،
سه روز ديگه تا بولتن نوامبر.(پنجشنبه بعد از ظهر)
ايشاله 12 رو بزنه. البته خودم بعيد مي‌دونم. به نظرم اگه 10 هم باشه باز خوبه.[/php]
ارادتمند

با درود فراوان خدمت دوستان
خوبه که خوشبین باشیم . ولی اگر کمی هم منطقی باشیم در می یابیم که با توجه به دوباره و دیر اعلام شدن قبولی امسال و در نتیجه آن ارسال دیر مدارک توسط قبول شدگان، امکان رشد زیادی در اعلام بولتن ویزا در این ماه وجود ندارد و رشد در ماههای بعدی رخ خواهد داد.
به امید پیروزی همه دوستان
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: behzad7 ، SH1A2R3 ، ETnakhausetelefonien
من هم احتمال میدم در ماه نوامبر نهایتا تا شماره 9000 را اعلام کنن ولی در ماههای بعدی اعلام شماره ها سرعت بیشتری بگیره فراموش نکنید سال گذشته ماه اول تا 9000 رو اعلام کردن و ماه دوم تا 9200
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ETnakhausetelefonien
پیش بینی من برای کارنتهای جدید بین 11000 تا 12000 هست کسی پیش بینی دیگه ای نداره
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
با سلام.
فردا بعد از ظهر منتظر باشيد.
خيلي دوست دارم به 12000 فكر كنم، ولي منم با بقيه موافقم، بعيد ميدونم خبر خاصي باشه.
ارادتمند
تشکر کنندگان: behzad7 ، الی الی
منم امیدوارم تا ۱۲۰۰۰ بره البته چون از آسیا فقط ۱۸ نفر به مصاحبه آنکارا دعوت شدن این خودش نشون دهنده اینه که خیلی سرشون شلوغ نیست و داوطلبان کمتری دارای کیس نامبر بودن حالا یا گم کردن یا ....
خدا کنه که تا ۱۲۰۰۰ اعلام بشه
(2011-09-07 ساعت 19:06)ماندانا نوشته:  پیش بینی من برای کارنتهای جدید بین 11000 تا 12000 هست کسی پیش بینی دیگه ای نداره

تشکر کنندگان: behzad7
(2011-09-08 ساعت 13:45)MORINIU نوشته:  طی تماسی که بنده با دوست دخترم در KCC که اتفاقا مسیئول تنظیم بولتن است، تا حدود 20000 اعلام می شود. ضمنا امسال قرار است تکلیف همه دوستان تا شب عید روشن شود.

جل الخالق !!! یکی میگه تا 20000 هزار اعلام میشه، یکی میگه امسال همه یک ضرب ویزا می گیرن! چه خبره اقا !!!
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 13:45)MORINIU نوشته:  طی تماسی که بنده با دوست دخترم در KCC که اتفاقا مسیئول تنظیم بولتن است، تا حدود 20000 اعلام می شود. ضمنا امسال قرار است تکلیف همه دوستان تا شب عید روشن شود.

آقا اينجا جاي شوخي نيست لطفا اجازه بدين اين سايت روال عادي خودش رو داشته باشه و به درد مردم بخوره! و به 1 سايت جك و طنز تبديل نشه!
ممنون دوست عزيز
تشکر کنندگان: AMI4SAL ، behzad7 ، kopol ، daria ، shadin_n
(2011-09-08 ساعت 15:16)amirhoseain نوشته:  

آقا اينجا جاي شوخي نيست لطفا اجازه بدين اين سايت روال عادي خودش رو داشته باشه و به درد مردم بخوره! و به 1 سايت جك و طنز تبديل نشه!
ممنون دوست عزيز

سلام به همه مهاجر سرایی های عزیز
پیشنهادی برای مدیران سایت دارم و اونم اینه که همانند فیس بوک این امکان باشه که کسی را ریپورت کرد. تا از این گونه اتفاقات جلوگیری بشه. لطفا نظر بدید .ممنون
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: hamid_reza ، الی الی ، arman_m
(2011-09-08 ساعت 15:31)omidooo نوشته:  

ممنون دوست عزيز

پیشنهادی برای مدیران سایت دارم و اونم اینه که همانند فیس بوک این امکان باشه که کسی را ریپورت کرد. تا از این گونه اتفاقات جلوگیری بشه. لطفا نظر بدید .ممنون

'omidooo جان
بابا بیخیال بنده خدا که چیزی نگفت همه ما نظر دادیم ایشون هم نظر دادن فقط با شوخی
فکر کنم محیط اینجا به شوخی نیاز داره چون همه خیلی اینجا جدی هستن

2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: Shezem
من فکر نمی کنم بیشتر از 10000 اعلام بشه...
باید منتظر بود و دید
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
(2011-09-07 ساعت 19:34)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام.
خيلي دوست دارم به 12000 فكر كنم، ولي منم با بقيه موافقم، بعيد ميدونم خبر خاصي باشه.
ارادتمند

پس چرا هنوز اعلام نشده
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: ETnakhausetelefonien ، الی الی
(2011-09-08 ساعت 20:03)ماندانا نوشته:  
(2011-09-07 ساعت 19:34)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام.
ارادتمند

پس چرا هنوز اعلام نشده

با سلام
تو دو ماه گذشته كه هر ماه راس هشتم بولتنو اپ كردن. خودشونم كه گفتن هشتم.
امروزم كه هنوز تموم نشده، تو كنتاكي ساعت هنوز حدود يكه.
ببينيم چي ميشه.
حالا به نظرم امروزم اگه اپ نكردن ببخشيمشون.Wink
ارادتمند
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 16:43)ماندانا نوشته:  
(2011-09-08 ساعت 15:31)omidooo نوشته:  

ممنون دوست عزيز

پیشنهادیرای مدیران سایت دارم و اونم اینه که همانند فیس بوک این امکان باشه که کسی را ریپورت کرد. تا از این گونه اتفاقات جلوگیری بشه. لطفا نظر بدید .ممنون

'omidooo جان
بابا بیخیال بنده خدا که چیزی نگفت همه ما نظر دادیم ایشون هم نظر دادن فقط با شوخی
فکر کنم محیط اینجا به شوخی نیاز داره چون همه خیلی اینجا جدی هستن

ماندانای عزیز
من هم با شما هم عقیده ام که شوخی لازم است و باید باشد اما در زمان و مکان خودش ، این را هم در نظر بگیرید که ما وقتمان را میگذاریم و به مهاجر سرا میام تا اطلاعات کسب کنیم نه اینکه شوخی های دیگران را بخوانیم.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: الی الی ، arman_m
ببخشید دوستان کسی میدونه چرا این بولتن ویزاها update نمیشه ؟ با تشکر
تشکر کنندگان:
منم بی صبرانه منتظرم هرچی رفرش می کنم خبری نیست
احتمالا لحظه آخر ساعات اداری این کار رو می کنن یعنی تا یک ساعت دیگه وقت هست

(2011-09-09 ساعت 00:51)elhamy نوشته:  ببخشید دوستان کسی میدونه چرا این بولتن ویزاها update نمیشه ؟ با تشکر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان