کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-09-13 ساعت 09:27)ماندانا نوشته:  عزیزان سامان صفایی و aminlio و shadin_n و تمام دوستانی که کارهای زیر رو انجام ندادند خواهش میکنم انجام بدن
که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن یا هر شکل دیگه فقط کیس نامبر داشته باشه و تعداد نفرات
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم

انجام شد
شماره کیس : 2012AS00065XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: july 27/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:18 Aug
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :

2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، outlaw ، frz61 ، behzad7
من صبرم لبریز شد و 1 ایمیل دادم که تاریخ مصاحبمو بگن.Big Grin متنم می زارم شاید یکی خواست.Cool

Dear Sir/Madam,
According to visa bulletin my case No. (AS00005xxx) is current for the month of October and i have to send my documents at least 15 days before the interview date to Ankara embassy.It will be very kind of you to send me the exact date of my interview .
Kind Regards,
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، odiseh
2012AS9XXX
سلام

کی سی سی در جواب ایمیل من اینو نوشته ولی من تو سایت جائی واسه زمان اینترویو پیدا نکردم

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters.

Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان: outlaw ، arman_m ، Hornet ، oe163
(2011-09-13 ساعت 23:26)puyagroup نوشته:  2012AS9XXX
سلام

کی سی سی در جواب ایمیل من اینو نوشته ولی من تو سایت جائی واسه زمان اینترویو پیدا نکردم

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters.

Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

دوست عزیز جواب من هم دقیقا همین دادند.تا زمان مشخص نکنند اون صفحه ( همونی که توش قبولی رو دیدی )تغییر نمیکنه.
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3
ممنون از راهنمائی ولی معمولا چقدر طول میکشه و آیا کسی تجربه مشابه داره ؟
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
(2011-09-12 ساعت 21:41)shadin_n نوشته:  سلام میشه لطفا توضیح بدید که در سایت بولتن > ماه اکتبر، منظورشون از آسیا 10000 چیه؟ من که کیس نامبرم 65*** ( 65 هزار)هست آیا کارنت شدم یا نه؟ چجوری بفهمم که شدم یعنی الان تا 40000 کارنت شدن؟
ممنونم

(2011-09-12 ساعت 23:17)omidooo نوشته:  
(2011-09-12 ساعت 21:41)shadin_n نوشته:  سلام میشه لطفا توضیح بدید که در سایت بولتن > ماه اکتبر، منظورشون از آسیا 10000 چیه؟ من که کیس نامبرم 65*** ( 65 هزار)هست آیا کارنت شدم یا نه؟ چجوری بفهمم که شدم یعنی الان تا 40000 کارنت شدن؟
ممنونم

دوست عزیز
میشه بگی این عدد 40000 رو چجوری حساب کردی؟ فکر کنم شما از 50000 تا 10000 کم کردی . فکر کنم شما این تاپیک رو بصورت کامل نخوندی ، دوستم منظورشون از عدد 10000 اینه که تا این شماره کارنت شدند ( به عبارت cut off توجه کنید)
به امید موفقیت همه

(2011-09-12 ساعت 22:55)aminlio نوشته:  با سلام
ضمن عرض تبریک به همه دوستان. در خصوص دوستانی که مثل من شمارشون کارنت شده باید بگم که می تونید ایمیل بزنید و تاریخ دقیق رو بپرسید ولی اگر یه 3 روزی صبر کنید مطمئنا خودشون ایمیل می زنند. چون امسال با سالهای قبل فرق کرده و طبق فرمی که پر کردیم ایمیل بهمون می زنند و مارو از وقت دقیق مصاحبه مطلع می کنند.
با تشکر

دوست عزیز منظورتون اینه که چند روزی صبر کنیم تا تاریخ مصاحبه رو بهمون از طریق ای میل خبر بدند؟
و اگه خبری نشد خودمون ایمیل بزنیم؟ واینکه به سفارت آنکارا میل بزنیم یا KCC؟
به امید موفقیت همه
مرسی

سلام
من به kcc ایمیل زدم و تاریخ دقیق مصاحبه رو ازشون خواستم ولی گفتن که به محض اینکه تاریخ دقیق مشخص بشه می تونید از تو سایت ببینید و ما جواب نمیدیم(البته به کمک CONFIRMATION NUMBER)
اینم متن نامه:

شماره کیس: 2012AS00007XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: oct
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ مصاحبه: 1 Nov
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: فعلا 150 تومان ترجمه مدارک و 5 تومان عکس و 50 تومان پست
[

[/quote]

سلام
من به kcc ایمیل زدم و تاریخ دقیق مصاحبه رو ازشون خواستم ولی گفتن که به محض اینکه تاریخ دقیق مشخص بشه می تونید از تو سایت ببینید و ما جواب نمیدیم(البته به کمک CONFIRMATION NUMBER)
اینم متن نامه:
دوست عزیز معلومه کهKCC تاریخ مصاحبه را نمیتونه به شما عالم کنه چون اصلا به اونا ربطی‌ نداره بلکه این وظیفه سفارت است. KCCفقط مدارک را رویو می‌کند و میفرستد برای سفارت مربوطه.اگر هم جائی‌ ازطریق ایمیل پاسخگو باشند فقط سفارت است.

تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
[/quote]

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: outlaw ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-09-14 ساعت 16:52)cmbt نوشته:  [

سلام
اینم متن نامه:
دوست عزیز معلومه کهKCC تاریخ مصاحبه را نمیتونه به شما عالم کنه چون اصلا به اونا ربطی‌ نداره بلکه این وظیفه سفارت است. KCCفقط مدارک را رویو می‌کند و میفرستد برای سفارت مربوطه.اگر هم جائی‌ ازطریق ایمیل پاسخگو باشند فقط سفارت است.

تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
[/quote]

[/quote]

شما درست میگین دوست عزیز اما کی سی سی صفحه رو تغییر میده و اونم در جریانه.به بقیم کی سی سی گفته برین وقت مصاحبه رو ببینین.
2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-09-14 ساعت 16:52)cmbt نوشته:  [

سلام
اینم متن نامه:

[/quote]
سلام

تا زمان مصاحبه تمام مسائل به كي سي سي مربوط ميشه.اين كي سي سي هست كه سايت dvlottery رو آپديت ميكنه نه سفارت.اول بايد از كي سي سي اوكي ارسال مدارك رو گرفت و بعد با سفارت هماهنگ كرد.من خودم براي اولين بار تارخ مصاحبه و حتي كپي سري دو نامه ها از كي سي سي گرفتم.

خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: arman_m ، Hornet ، outlaw ، SH1A2R3 ، free_free
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلوی اسمشون ستاره داره اعلام کردند
sayeh21 <1
ARazmi<2
s-sh1355<3
shs <4
nazanin_nik<5
MAN<6
Rezameriam<7
dr4mir<8
ali-narooei<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*
n moslemie<12
outlaw<13
loita<14
FREE-BIRD*<15
Edenbeast *<16
omaco<17
azad57 <18
oktay <19
talent <20
21>فاطمه نوری
maryam.r<22
Gholam<23
omidooo <24
amirh<25
has118<26
ARazmi<27
VivaRasht<28
naazi<29
puyagroup<30
n-hm1<31
armtin*<32
aminlio<33
34>سامان صفایی
mehrafarin <35

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hornet ، arman_m ، MPU ، t.azimaie ، behzad7 ، odiseh
سلام به همه دوستای مهاجر سرایی
شب جمعه ای گفتیم یه سر بریم بیرون چرخی بزنیم از فکر تاریخ مصاحبه و ... بیام بیرون. حدود ساعت 12:30 شب سایت اصلی رو که برنده شدنم رو از توش دیده بودم رو چک کردم . چشمم به جمال نامه جدید KCC جونم روشن شد که تاریخ و ساعت مصاحبه رو اعلام کرده بود. منم متن نامه رو (پس از حذف اطلاعات شخصی) براتون میذارم میدونم که کمکمون میکنه. امید وازم برا همه این روند سریعتر بشه:
This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2012 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location. The applicant and all members of the family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment.
The applicant and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2012 visa by September 30, 2012, your registration will expire. Applicant and family members cannot be issued a diversity visa or accompany you or join you in the United States under DV-2012 program after September 30, 2012.
Please follow instructions provided in step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in the preparation for your interview. All fees must be paid before the visa interview and are non-refundable if the visa is refused.
Interview Appointment

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
ANKARA
TURKEY

تاریخ و ساعت مصاحبه
The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate either by telephone or letter, always refer to the applicants’ name and case number exactly as they appear below.
Case Number: 2012AS000091XX
Principal Applicant Name: XXXXX, XXXX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview.
Case Number: 2012AS000091XX
Applicant Name: XXXX
Beneficiaries: None

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: arman_m ، leili ، t.azimaie ، flake ، behzad7 ، javad_2 ، SH1A2R3 ، Hediyeh
من هم نامه رو گرفتم، وقت زیادی ندارم. 3 نوامبر
تصمیمم واسه ترتیب انجام کار اینه:
اول رزرو بلیط هواپیما و هتل
بعد فرستادن مدارک به سفارت
کارت واکسیناسیون
گرفتن وقت از دکتر اونگان

این ایمیل هم از KCC دریافت کردم که برو استاتوستو چک کن!
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: arman_m ، frz61 ، behzad7 ، علیرضا م ، javad_2 ، a.behzadi ، SH1A2R3
با عرض تبریک به دوستان گلم
خیلی خوشحال شدم که شنیدم بالاخره نامه مصاحبتون رو تونستین ببینین.امیدوارم که باقی دوستان که کارنت شدن هم هرچه زود تر نامه شونو بتونن تو سایت ببینن.
لطفا ما رو در جریان کارهاتون قرار بدین.
به امید دریافت ویزای یکضرب برای همه دوستان.
پیروز باشید....
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ARazmi ، Omidooo ، behzad7 ، SH1A2R3
(2011-09-15 ساعت 18:19)ماندانا نوشته:  طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
sayeh21 <1
ARazmi<2
.
.
.
.
.
has118<26
ARazmi<27

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین
یکی باید کم کنی، منو دوبار نوشتی عزیز!
شماره 2 و 27
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: behzad7 ، SH1A2R3
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
sayeh21 <1
ARazmi*<2
s-sh1355*<3
shs <4
nazanin_nik<5
MAN<6
Rezameriam<7
dr4mir*<8
ali-narooei<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*