کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-09-17 ساعت 14:32)majid89 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 12:04)ماندانا نوشته:  

ضمن تشکر از زحمات شما
در صورت امکان همین اطلاعات رو توی یه فایل اکسل (می تواند گوگل داکز باشد) قرار دهید تا با همکاری هم کم کم اطلاعات را تکمیل کنیم.
تا چند وقت دیگه بچه ها میرن برای مصاحبه ولی متاسفانه هنوز هیچ گونه جدولی نداریم....
من خیلی دوست دارم جدول درست کنم ولی به علت اینکه با دیال اپ به اینترنت وصل میشم وسرعتم پاینه و دوم اینکه من بعد از این که لاتاری قبول شدم کلاسهای زیادی ثبت نام کردم که اکثرا مهر شروع میشه و فکر نکنم وقت کافی برای این کار داشته باشم
اگر شما یا هر کدوم از بچهای دیگه این مسئولیت رو قبول کنید من قول میدم به شما کمک کنم

از بچهای 2012 کسی نمیخواد جدول درست کنه
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: Man ، Hornet ، arman_m
(2011-09-17 ساعت 14:45)ماندانا نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 14:32)majid89 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 12:04)ماندانا نوشته:  

ضمن تشکر از زحمات شما
در صورت امکان همین اطلاعات رو توی یه فایل اکسل (می تواند گوگل داکز باشد) قرار دهید تا با همکاری هم کم کم اطلاعات را تکمیل کنیم.
تا چند وقت دیگه بچه ها میرن برای مصاحبه ولی متاسفانه هنوز هیچ گونه جدولی نداریم....
من خیلی دوست دارم جدول درست کنم ولی به علت اینکه با دیال اپ به اینترنت وصل میشم وسرعتم پاینه و دوم اینکه من بعد از این که لاتاری قبول شدم کلاسهای زیادی ثبت نام کردم که اکثرا مهر شروع میشه و فکر نکنم وقت کافی برای این کار داشته باشم
اگر شما یا هر کدوم از بچهای دیگه این مسئولیت رو قبول کنید من قول میدم به شما کمک کنم

از بچهای 2012 کسی نمیخواد جدول درست کنه
ماندانا جان من حاضرم كمك كنم.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: behzad7 ، Man ، t.azimaie ، Hornet ، majid89
امید عزیز اگه میخوای جدول درست کنی به free_freeعزیز پیغام بده http://mohajersara.com/member.php?action...e&uid=6662
و ازش روش ساخت جدول رو بپرس منم اطلاعات رو در اختیارت میذارم
اگه کاری داشتی پیغام بده
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: Hornet ، ali.narooei ، SH1A2R3
(2011-09-17 ساعت 16:03)ماندانا نوشته:  امید عزیز اگه میخوای جدول درست کنی به free_freeعزیز پیغام بده http://mohajersara.com/member.php?action...e&uid=6662
اگه کاری داشتی پیغام بده

چقدر این بچه های 2012 سردا؟ بیایی گرمش کنید دیگه چقدر بی حالین
از ما 2011 یاد بگیرینBig Grin
تشکر کنندگان: alirezagh ، SH1A2R3 ، behzad7 ، t.azimaie ، frz61
(2011-09-16 ساعت 11:02)s_sh1355 نوشته:  سلام .....ما هم نامه دوم رو گرفتیم.. آبان میریم مصاحبه.....

سلام
من هم جواب ايميلم رو كه تاريخ مصاحبه رو از KCC پرسيده بودم گرفتم و با confirmation no. در سايت اوليه چك كردم و تاريخ مصاحبم رو ديدم.
منظور شما از نامه دوم همينه؟يا بايد منتظر نامه اي باشم كه پست بشه برام؟
حالا فرم خاصي رو بايد پر كنم و با مدارك ارسال كنم؟يا متظر نامه دوم باشم؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: javad_2 ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-09-17 ساعت 16:03)ماندانا نوشته:  امید عزیز اگه میخوای جدول درست کنی به free_freeعزیز پیغام بده http://mohajersara.com/member.php?action...e&uid=6662
اگه کاری داشتی پیغام بده

ok
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hornet ، behzad7
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلوی اسمشون ستاره داره اعلام کردند
sayeh21 <1
ARazmi*<2
s-sh1355*<3
shs* <4
nazanin_nik<5
MAN*<6
Rezameriam<7
dr4mir*<8
ali-narooei*<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*
n moslemie<12
outlaw*<13
loita<14
FREE-BIRD*<15
Edenbeast *<16
omaco<17
azad57 <18
oktay <19
talent <20
21>فاطمه نوری
maryam.r<22
Gholam<23
omidooo * <24
amirh<25
has118<26
VivaRasht<27
naazi<28
puyagroup*<29
n-hm1<30
armtin*<31
aminlio<32
33>سامان صفایی
mehrafarin <34
mehrnazi*<36

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzad7 ، kopol ، Serendipity
سلام
می خواستم بدونم ما که کیس نامبرمون (بالای 10000) هستش، امیدی به کارنت شدن تو نوامبر داشته باشیم؟

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
(2011-09-18 ساعت 13:20)sima s نوشته:  سلام
می خواستم بدونم ما که کیس نامبرمون (بالای 10000) هستش، امیدی به کارنت شدن تو نوامبر داشته باشیم؟

من فكر نميكنم
چون بولتن نوامبر اعلام شده . انشالا برا دسامبر
تشکر کنندگان: frz61 ، arman_m ، ali.narooei ، SH1A2R3
(2011-09-18 ساعت 13:20)sima s نوشته:  سلام
كيس شما توي دسامبر كارنت ميشه.
شماره کیس : 2012AS0##
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: arman_m ، ali.narooei ، SH1A2R3
آره تقریبا خودم هم همین حدس رو زدم ، ولی امیدم به تعداد کم کارنت شده در نوامبر نسبت به اکتبر بود و یه سوال دیگه اگه دسامبر کارنت شیم حتما باید ژانویه بریم مصاحبه یا میشه عقب بندازیم من اواخر دی به هیچ وجه نمی تونم برم.

بهتون تبریک میگم و میخواستم بدونم انجام کارهای بعدی جهت روز مصاحبه وقت گیره؟ از کجا شروع کنم؟ ترجمه ها، پاستور یا وقت دکتر؟
فرم های سری دوم را از کجا میشه DOWN LOAD کرد؟

تشکر کنندگان: frz61 ، javad_2 ، SH1A2R3
(2011-08-25 ساعت 00:02)Nazgol66 نوشته:  پس کارنت شدن من میشه برای مارچ تقریبا. این که من سوئد زندگی میکنم الان هیچ تاثیری روی زمانه مصاحبه که نداره؟ چون فکر نکنم از اینجا زیاد کسی درخواست داده باشه و سفارت خلوته . من اینجا تنها موندم که . راستی من که با ملیت ایران ثبت نام کردم و برای سفارت امریکا تو استکهلم درخواست دادم الان باید به کارنت شدنهای آسیا نگاه کنم یا اروپا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شماره کیس نامبرت نگاه کن برای اسیا AS داره
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-18 ساعت 15:15)sima s نوشته:  آره تقریبا خودم هم همین حدس رو زدم ، ولی امیدم به تعداد کم کارنت شده در نوامبر نسبت به اکتبر بود و یه سوال دیگه اگه دسامبر کارنت شیم حتما باید ژانویه بریم مصاحبه یا میشه عقب بندازیم من اواخر دی به هیچ وجه نمی تونم برم.

بهتون تبریک میگم و میخواستم بدونم انجام کارهای بعدی جهت روز مصاحبه وقت گیره؟ از کجا شروع کنم؟ ترجمه ها، پاستور یا وقت دکتر؟
فرم های سری دوم را از کجا میشه DOWN LOAD کرد؟

تاريخ مصاحبه شما به احتمال زياد همون دسامبر خواهد بود. عقب انداختن تاريخ مصاحبه ظاهرا يه كم مشكله ولي بودن كسايي كه اينكارو كردن.
شما فعلا وقت داري پس لازم نيست خيلي عجله كني. برو كارهاي ترجمه انجام بده . كارهاي مربوط به اسپانسر يا تمكين مالي هم پيگيري كن. پاستور هم برو چك كن كه اگه واكسني رو لازمه بزني.
شماره کیس : 2012AS0##
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3
مشکل من زمان مصاحبه است یعنی میشه همون دسامبر هم بریم برای مصاحبه؟

تشکر کنندگان:
(2011-09-19 ساعت 09:11)sima s نوشته:  مشکل من زمان مصاحبه است یعنی میشه همون دسامبر هم بریم برای مصاحبه؟

سيماي عزيز
چون كيس نامبر شما زير 11000 هست مطمئن باشيد كه برا دسامبر مصاحبه خواهيد شد. اگه يه نگاهي به روند كارنت شدن سال هاي پيش كه بچه ها زحمت كشيدن تو همين تاپيك گذاشتن بكنيد همه چي دستتون مياد.
موفق باشيد
تشکر کنندگان: ali.narooei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان