کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
ببخشید من یه سوالی داشتم .من یک ایمیل به kcc زدم مبنی بر اینکه تاریخ مصاحبه من چه زمانی هستDear Sir/Madam

I would highly appreciate it, if you let me know when I will approximately receive the letter mentioning the date and place of my interview.
و در جواب نامه ام امد
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
با توجه به این که کیس نامبر من 2012AS00061xxxهست منظورشون November2012
هستش؟
مرسی
(2011-05-03 ساعت 17:07)alisarshar نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 16:23)raimand نوشته:  سلام دوستان.
ببخشید سوالی داشتم. منظورتون از کارنت شدن چی هست؟
میشه یه مقدار توضیح بدید؟
اخه من تجربه ای در مورد لاتاری نداشتم و یه بار شرکت کردم و به لطف خدا قبول شدم Smile
ممنونم

کارنت شدن یعنی اینکه .. اول کمی توضیح از کل پروسه بررسی پرونده:
فرم ها رو که فرستادین، یه بررسی اولیه، ثبت و ارسال به کنسولگری که اعلام کردید.
بر حسب شماره کیس شما به ترتیب نوبت رسیدگی به پرونده ها می رسه. یعنی مصاحبه.
وبسایت وزارت لاتاری! هم ماه یک لیست ارائه میده و مشخص می کنه که در هر ماه چه شماره هایی از چه قاره هایی برای مصاحبه دعوت می شوند.
چون در اون ماه اون شماره ها پرونده هاشون در جریان است. برای همینه که میگن کارنت!

سلام
ببخشید من یه سوالی داشتم .من یک ایمیل به kcc زدم مبنی بر اینکه تاریخ مصاحبه من چه زمانی هستDear Sir/Madam

I would highly appreciate it, if you let me know when I will approximately receive the letter mentioning the date and place of my interview.
و در جواب نامه ام امد
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
با توجه به این که کیس نامبر من 2012AS00061xxxهست منظورشون November2012
هستش؟
مرسی
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 20:54)javad_2 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 20:26)mahdicivil نوشته:  دوستان به نظر من اینطور که میگید نیست
این 50000 نفر برنده اصلی هستند. و این قانون 7% هم مربوط به همین برندگان اصلی میشه. همسر و فرزندان برنده اصلی جز این قانون فکر نکنم حساب بشن. این 4453 نفر که امسال قبول شدند جمع برندگان اصلی و وابستگانشون هست. یعنی تقریبا 3000 تا برنده اصلی بودند که بازم در کل از 3500 تا کمتره
هر چند منم قبول دارم هر کسی که تو لاتاری قبول بشه ویزا نمیگیره

سلام

دوست عزیز 100000 نفری که انتخاب میشن 50000 ویزا میدن این 50000 تا نفر اصلی هستن و افراد تحت تکفل جزو این تعداد محاسبه نمیشن
4453 نفری که از ایران اتخاب شدن نفرات اصلی هستن و از این تعداد 3500 افراد اصلی + افراد تحت تکفل ویزا میگیرن انشاالله
اگر ایجوری که شما میگید باشه اگر کسی ازدواج کنه یا بچه دار بشه اون همسر و یا بچه چون جزو انتخاب شده ها نیست ویزا نمیگیره که اینطور نیست
شما اگر 1 روز هم قبل از سفرتون بچه دارشدین در فرودگاه هم به اون ویزا میدنWink

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو پست های قبلی خوندم این 4453 نفر تعداد برندگان اصلی هراه با خانواده اشون می شود و تقریبا تعداد برندگان اصلی بسیار کمتر از این تعداد می باشد. و هر زمان تعداد ویزاهای صار شده به سقف 7 درصد یا همون 3500 برسد صدور ویزا متوقف می شود. یعنی افراد برنده همراه با خانواده اشون در کل به 4453 نفر می رسند که تعداد 3500 نفر ویزا دریافت خواهند کرد.
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: ParsTrader ، SH1A2R3
[/quote]

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو پست های قبلی خوندم این 4453 نفر تعداد برندگان اصلی هراه با خانواده اشون می شود و تقریبا تعداد برندگان اصلی بسیار کمتر از این تعداد می باشد. و هر زمان تعداد ویزاهای صار شده به سقف 7 درصد یا همون 3500 برسد صدور ویزا متوقف می شود. یعنی افراد برنده همراه با خانواده اشون در کل به 4453 نفر می رسند که تعداد 3500 نفر ویزا دریافت خواهند کرد.
[/quote]
بهزاد عزیز دقیقا همینطوره که شما میفرماید .من اینو تو یکی‌ از اینترویو‌های مربوط به لاتاری ۲۰۱۲ با مسئولان مربوطه در یوتیوب شنیدم

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: behzad7 ، ali.narooei ، SH1A2R3
اونایی که قرمز شدن اعلام کردن تاریخ مصاحبه دریافت کردن پس بقیه کجان

[عکس: vwut47mfh6hf7c3xbhm7.png]
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3
(2011-09-20 ساعت 20:29)bfarhadm نوشته:  دوست عزیز سلام
من برنده ۲۰۱۱ هستم و هفته پیش مصاحبه داشتم و یک ضرب visa گرفتم .دیپلمم هم نظام قدیم مال ۱۵ سال پیش بود .و هیچ مشکلی نداشتم . case نامبر بالا هم داشتم ۴۲۰۰۰ .اونهایی که case نامبر بالا دارن نگران نباشند .همین الان از دوستانی که ۲۰۱۱ case نامبر ۲ رقمی داشته کلر نشدنو پشت داره سفارت ها منتظرن.
همگی موافق باشید

ببخشید ممکنه در مورد مصاحبه تون و سئوال های مطرح شده ازتون بنوسید؟
تبریک میگم بهتون امیدوارم موفق باشید
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: behzad7 ، ali.narooei ، SH1A2R3
سلام

برداشت شما از قانون اشتباهه. ۳۵۰۰ نفر حداکثر از هر کشوری می تونند ویزا بگیرند که شامل برنده اصلی و وابستگان هم می شه. لطفا برداشت خودتون رو از قانون رو نگید
(2011-09-20 ساعت 20:54)javad_2 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 20:26)mahdicivil نوشته:  دوستان به نظر من اینطور که میگید نیست
این 50000 نفر برنده اصلی هستند. و این قانون 7% هم مربوط به همین برندگان اصلی میشه. همسر و فرزندان برنده اصلی جز این قانون فکر نکنم حساب بشن. این 4453 نفر که امسال قبول شدند جمع برندگان اصلی و وابستگانشون هست. یعنی تقریبا 3000 تا برنده اصلی بودند که بازم در کل از 3500 تا کمتره
هر چند منم قبول دارم هر کسی که تو لاتاری قبول بشه ویزا نمیگیره

سلام

دوست عزیز 100000 نفری که انتخاب میشن 50000 ویزا میدن این 50000 تا نفر اصلی هستن و افراد تحت تکفل جزو این تعداد محاسبه نمیشن
4453 نفری که از ایران اتخاب شدن نفرات اصلی هستن و از این تعداد 3500 افراد اصلی + افراد تحت تکفل ویزا میگیرن انشاالله
اگر ایجوری که شما میگید باشه اگر کسی ازدواج کنه یا بچه دار بشه اون همسر و یا بچه چون جزو انتخاب شده ها نیست ویزا نمیگیره که اینطور نیست

تشکر کنندگان: ParsTrader ، SH1A2R3
(2011-09-21 ساعت 18:45)SANI HAGHIGHI نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 20:29)bfarhadm نوشته:  دوست عزیز سلام
من برنده ۲۰۱۱ هستم و هفته پیش مصاحبه داشتم و یک ضرب visa گرفتم .دیپلمم هم نظام قدیم مال ۱۵ سال پیش بود .و هیچ مشکلی نداشتم . case نامبر بالا هم داشتم ۴۲۰۰۰ .اونهایی که case نامبر بالا دارن نگران نباشند .همین الان از دوستانی که ۲۰۱۱ case نامبر ۲ رقمی داشته کلر نشدنو پشت داره سفارت ها منتظرن.
همگی موافق باشید

ببخشید ممکنه در مورد مصاحبه تون و سئوال های مطرح شده ازتون بنوسید؟
تبریک میگم بهتون امیدوارم موفق باشید
سلام دوست عزیز
در رابطه با درخواستتون ، باید اینجور اطلاعات در رابطه با مصاحبه رو از قسمت سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا بخونید.
این لینک سال قبل میتونی اطلاعات مفیدی پیدا کنی
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2457
پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3
دوستانی که کیس نامبر بالا دارید،
اصلا نگران نباشید...همه کارنت میشن و میرن مصاحبه.
جیزی که به نظر می رسه مانع اصلی برای گرفتن ویزا بشه کلیرنس طولانی هست نه چیز دیگه... که اون هم البته برای درصد کمی مشکل ساز میشه...
پس نگران نباشید.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، Hornet ، SH1A2R3 ، odiseh
(2011-08-17 ساعت 01:56)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 20:42)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 12:05)emran_no نوشته:  تو ویزا بولتن که نگاه کردم یه آمار جالب داده نوشته از ایران 4453 نفر برنده داشتیم واسه dv2012 حالا چندتا سوال؟
اگه سقف تعداد ویزا ها 6000 باشه آیا می شه نتیجه گرفت که همه سال بعد آمریکائیم ؟
آیا تو صدور ویزا و شمارش اون خانواده ها هم جزو این 6000 تا هستن یا اینکه این تعداد فقط مربوط به برنده هاست ؟

این عدد 6000 رو از کجا کشف کردین؟؟؟؟سقف ویزا 3850میباشد.

سقفش 7% کل 50000 تاست یعنی 3500تا
موفق باشید

اما فکر کنم اشتباه میکنید. سقف 7% کل 55000 تاست یعنی 3850. به آمار سالهای قبل کشورهایی مثل بنگلادش توجه کنید.
(2011-08-15 ساعت 13:07)behzad7 نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 09:17)omidooo نوشته:  
(2011-08-14 ساعت 15:31)t.azimaie نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 14:44)Nazem نوشته:  برای سال 2010 چندین گردهمایی توسط مدیران سایت سازماندهی شد ، برای سال 2011 فقط یک گردهایی سازماندهی شد و بعد از آن بدلیل جلوگیری از مشکلات امنیتی و ... برای سایت و افراد دست اندرکار و شرکت کنندگان قرار شد که تیم مدیریت مهاجرسرا هیچ فعالیتی در این زمینه انجام ندهد و همچنین از طریق صفحات عمومی سایت تبلیغی صورت نپذیرد.

اما با این حال اگر دوستان به همدیگر اطمینان و اعتماد کامل دارند از طریق پیام های خصوصی می توانند برنامه ریزی گردهمایی خصوصی را برای خودشان ترتیب دهند و مهاجرسرا هیچگونه مسئولیتی برای این امر را بعهده نمی گیرد.

میشه یه صفحه تو فیس بوک درست کرد و همه اونجا عضو بشن، و از اون طریق برنامه ریزی کرد

منم پايه انيكار هستم. پيشنهاد بسيار به جايي است

لطفا به من هم خبر بدید من هم پایه این کار هستم. لازمه موفقیت در پروسه مهاجرت و زندگی در خود آمریکا داشتن اطلاعات صحیح می باشد که در غالب یک شبکه اجتماعی ، بهتر به دست می آید.

ایده جالبیه. اما از اونجایی که بعضی ها بدلایل شخصی دوست ندارن دیگران از برنده شدنشون با خبر شن (مثلا خودم)، شاید نتونن این موضوع رو تو facebook که تقریبا همه دوست و فامیل عضوش هستند پیگیری کنن...
راه حل دیگه ای یا شبکه اجتماعی دیگری به کارآمدی فیسبوک سراغ دارین؟

دوستان این که مشکلی نیست راحت میشه یه secrect group تو فیس بوک ساخت که کسی نتونه ببینه . دوستانی که پایه هستن من یه گروه میسازم ایمیلشونو پیغام خصوصی بدن که ادشون کنم
شماره کیس : 2012AS00024XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 25 July
تاریخ دریافت ویزا: 10 Sep
تشکر کنندگان: SallyD ، Hornet ، SH1A2R3 ، Man ، behzad7

دوستان این که مشکلی نیست راحت میشه یه secrect group تو فیس بوک ساخت که کسی نتونه ببینه . دوستانی که پایه هستن من یه گروه میسازم ایمیلشونو پیغام خصوصی بدن که ادشون کنم
[/quote]

دوست عزیز ساخته شده، ولی متاسفانه یک عده اینقدر اعضا رو ترسوندن که عضو زیاد نداره، شما اگه حوصله دارید لطفا یک YAHOO GROUP درست کنید تا اونایی که دوست ندارن فیس بوک رو یا به طور کلی لو رفتنشون تا گرفتن ویزا، اونجا بتونن غضو شن تا یه گروه حداکثری داشته باشیم
ممنون
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، ETnakhausetelefonien ، behzad7
(2011-09-22 ساعت 20:33)t.azimaie نوشته:  دوستان این که مشکلی نیست راحت میشه یه secrect group تو فیس بوک ساخت که کسی نتونه ببینه . دوستانی که پایه هستن من یه گروه میسازم ایمیلشونو پیغام خصوصی بدن که ادشون کنم

دوست عزیز ساخته شده، ولی متاسفانه یک عده اینقدر اعضا رو ترسوندن که عضو زیاد نداره، شما اگه حوصله دارید لطفا یک YAHOO GROUP درست کنید تا اونایی که دوست ندارن فیس بوک رو یا به طور کلی لو رفتنشون تا گرفتن ویزا، اونجا بتونن غضو شن تا یه گروه حداکثری داشته باشیم
ممنون
[/quote]

آخه اونی که ساخته شده public page هستش منظور من secrect group بود از این گروهها بود که فقط اعضاش میتونن مطالبش رو ببینن و کسای دیگه تو فیس بوک حتی نمیتونن بفهمن شما عضو چنین گروهی هستین . خیالتون هم از هر لحاظ راحت باشه . بهر حال من یه دونه میسازم دوستانی که میخوان آدرسه فیس بوکشونو بدن تو گروه ادشون کنم چون همینجوری نمیشه سرچ کرد دیدتش .
شماره کیس : 2012AS00024XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 25 July
تاریخ دریافت ویزا: 10 Sep
تشکر کنندگان: ali.narooei ، Hornet ، t.azimaie ، SH1A2R3 ، behzad7
اونایی که قرمز شدن اعلام کردن تاریخ مصاحبه دریافت کردن پس بقیه کجان

[عکس: cddoi2a8pr19y6jf8wq.png]
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: Hornet ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، Man ، Masoudpish ، behzad7
من با امارگیری از کل قسمتهای مربوط به برندگان 2012
اماری به دست اوردم که اینجا براتون میذارم
شماره کیسهای *** تعداد
00000-10000 *** 35
10000-20000 *** 22
20000-30000 *** 25
30000-40000 *** 26
40000-50000 *** 25
50000-60000 *** 36
60000-70000 *** 29
70000-80000 *** 7
جمعا 205شماره کیس تا حالا اعلام شده تو مهاجر سرا
از برندگان 2012 می خوام که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arash004 ، t.azimaie ، SallyD ، SH1A2R3 ، Man ، behzad7
من متاسفانه یه خبر بد واسه خودم دارم . من کیسمو **55 خونده بودم.در صورتی که کیسم ***55 Sad خواهشا اسم منو از لیست اونایی که کارنت شدن بر دارین فعلا تا سکته نکردم Sad یکم منو دلداری بدین لصفا دارم سکترو میزنمSad
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، ETnakhausetelefonien
(2011-09-24 ساعت 01:58)amirh نوشته:  من متاسفانه یه خبر بد واسه خودم دارم . من کیسمو **55 خونده بودم.در صورتی که کیسم ***55 Sad خواهشا اسم منو از لیست اونایی که کارنت شدن بر دارین فعلا تا سکته نکردم Sad یکم منو دلداری بدین لصفا دارم سکترو میزنمSad
امیر جان اینکه ناراحتی‌ نداره.مهم این است که قبول شدی اونم بین این همه شرکت کننده.بقول معروف دیر و زود داره ولی‌ سوخت و سوز نداره.از کجا معلوم شاید قرار است جای اینکه زود میرفتی و تا آخر سپتامبر منتظر کلیر شدن میشدی ،انشا‌الله آگست یا سپتامبر میری و یک ضرب ویزا را میگیری.اگر یک نگاهی‌ به کلیر دوستان ۲۰۱۱ بندازی میبینی‌ که اکثر دوستانی که سپتامبر مصاحبه داشتند یک ضرب ویزا گرفتند ولی‌ دوستانی که حتا در نوامبر مصاحبه شدند هنوز منتظر کلیر هستند.به امید خدا امسال همهٔ قبولیها می‌رویم مصاحبه و ویزا میگیرم.از اول تا آخر

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Hornet ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، Man ، behzad7 ، ETnakhausetelefonien ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان