کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان عزيز 2012 سلام Big Grin
به نظر من كه بولتن ماه Dec ميتونه از اهميت خاصي برخوردار باشه،‌از اين لحاظ كه ميتونه مشخص كنه كه روند امسال منطبق بر روند كدام يك از سالهاي قبله.
اگه به مدلهايي كه در پست 305 همين تاپيك آوردم دقت بفرماييد،‌روند امسال تا حالا بيشتر بر سال 2009 منطبق است. و از اين رو ميتوان عدد تقريبي 14500 رو براي ماه Dec پيشبيني نمود.Cool
البته لازم به ذكره كه اينها برداشت شخص بنده است و قابل استناد نيست Wink

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: behzad7 ، cmbt ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، emran_no
آنچه مشخص و واقع بینانه هست اینه که برای دسامبر حتما تا ۱۲۰۰۰ کارنت میشن ولی بیشتر از اون قابل پیش بینی نیست
من که امیدوارم انشالله تمامی ۲۰۱۲ هایی ها براحتی ویزاشونو بگیرن حالا یا یک ضرب یا با کلیرنس کوتاه ... آمین
(2011-10-01 ساعت 19:35)Hornet نوشته:  دوستان عزيز 2012 سلام Big Grin
به نظر من كه بولتن ماه Dec ميتونه از اهميت خاصي برخوردار باشه،‌از اين لحاظ كه ميتونه مشخص كنه كه روند امسال منطبق بر روند كدام يك از سالهاي قبله.
اگه به مدلهايي كه در پست 305 همين تاپيك آوردم دقت بفرماييد،‌روند امسال تا حالا بيشتر بر سال 2009 منطبق است. و از اين رو ميتوان عدد تقريبي 14500 رو براي ماه Dec پيشبيني نمود.Cool
البته لازم به ذكره كه اينها برداشت شخص بنده است و قابل استناد نيست Wink

خوب و خوش باشيد

تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، shadin_n
(2011-09-30 ساعت 23:22)javad_2 نوشته:  
(2011-09-30 ساعت 19:23)omidooo نوشته:  
(2011-09-30 ساعت 11:36)javad_2 نوشته:  
(2011-09-30 ساعت 11:05)sima s نوشته:  یه سوال؟
به محض اینکه کارنت بشیم تاریخ مصاحبه مشخص میشه؟

سلام
بله روز و ساعت مشخص میشهSmile

خیر دوست عزیز
برا من و چند نفری که میشناسم اینجوری نبوده. یعنی اینکه ما کارنت شده بودیم ولی ار تاریخ مصاحبه خبر نداشتیم
حدودا بعد از 10 روز با چک کردن سایتی که برنده شدنمون رو دیده بودیم زمان مصاحبه رو دیدیم.برای شخص بنده هیچ ایمیلی نیومد و فقط صرفا با چک کردن سایت بوده
به امید موفقیت همه
سلام
این خیر رو نمیدونم برای چی بود ولی ایمیل که میدونم نمیاد با چک کردن سایت و در زمان کارنت شدن میتونه روز و ساعت مصاحبه رو بفهمهCool

قابل توجه دوست عزيزمون كه وقتی صفحه Entry Status آپديت ميشه و تاريخ مصاحبه در اوون درج ميشه، يك ايميل از سايت state.gov برای شما ارسال ميشه كه اعلام ميكنه صفحه شما آپديت شده و برای چك كردن به سايت مراجعه كنيد.برای يكسری از دوستان همزمان با كارنت شدن و برای بعضی ديگه چند روز بعد ارسال شده.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hornet ، AMI4SAL
بچه ها من یه راهنمایی کوچیک میخوام.من کیسم بالاست ولی فکر نمیکنم حالا حالا ها نوبت به من برسه ولی میخواستم بدونم حالا که وقت دارم برای مصاحبه کلا" چه مدارکی باید آماده کنم و با خودم ببرم. اگه فقط عنوان مدارک مورد نیازم بهم بگین ممنون میشم چون من اطلاعات کافی در این رابطه ندارم.سپاس گذارم
تشکر کنندگان: SH1A2R3
یک سوال ترجمه سابقه کار برای همه اونایی که شاغل بودن قبلا لازم هست یا فقط اونایی که به جای مدرک تحصیلی می خواهند سابقه کار بدهند یعنی پیش دانشگاهی ندارند؟
(2011-10-02 ساعت 18:20)javad_2 نوشته:  
(2011-10-02 ساعت 18:06)amirh نوشته:  بچه ها من یه راهنمایی کوچیک میخوام.من کیسم بالاست ولی فکر نمیکنم حالا حالا ها نوبت به من برسه ولی میخواستم بدونم حالا که وقت دارم برای مصاحبه کلا" چه مدارکی باید آماده کنم و با خودم ببرم. اگه فقط عنوان مدارک مورد نیازم بهم بگین ممنون میشم چون من اطلاعات کافی در این رابطه ندارم.سپاس گذارم

سلام دوست عزیز
مدارک مورد نیاز:
1 -ترجمه مدرک تخصیلی ( گواهی موقت یا اصل )
2 - ترچمه شناسنامه
3 - ترجمه پایان خدمت سربازی یا معافیت
4 - ترجمه کارت ملی
5 - ترجمه سند ازدواج ( درصورت تاهل)
6 - ترجمه پرینت حساب بانکی یا نامه I - 134 درصورت داشتن اسپانسر
7 - کارت واکسن بین المللی
8 - ترجمه سابقه کار ( درصورت شاغل بودن )
9 - آدرس در آمریکا ( محلی که گرین کارت به اونجا ارسال میشه )

تشکر کنندگان: behzad7 ، SH1A2R3 ، odiseh
پس چرا ویزا بولتن کامینگ سون نمی زنه واسه نوامبر؟؟؟
مرسی از راهنماییت دوست عزیزم

تشکر کنندگان:
دوستان فردا اولین عضو از اعضای خانواده2012 مصاحبه داره.بیایید انرژیهای مثبتمونو براش بفرستیم و از خدا بخواییم که این انرژی تا پایان سپتامبر سال بعد ادامه داشته باشه و شامل حال هممون باشه.من از صمیم قلب برای مصاحبه شونده فردا و هممون ارزوی موفقیت و ویزای یک ضرب دارم.منتظر سفرنامه هستیم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: AMI4SAL ، faranak.n ، cmbt ، behzad7 ، ali.narooei ، Serendipity ، viona ، odiseh ، سامان صفایی ، t.azimaie ، shadin_n
(2011-10-03 ساعت 02:26)SH1A2R3 نوشته:  دوستان فردا اولین عضو از اعضای خانواده2012 مصاحبه داره.بیایید انرژیهای مثبتمونو براش بفرستیم و از خدا بخواییم که این انرژی تا پایان سپتامبر سال بعد ادامه داشته باشه و شامل حال هممون باشه.من از صمیم قلب برای مصاحبه شونده فردا و هممون ارزوی موفقیت و ویزای یک ضرب دارم.منتظر سفرنامه هستیم.

اااااااا کی؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: faranak.n ، sezar ، frz61 ، SH1A2R3
خط شکن کی هست؟
(2011-10-03 ساعت 11:11)sezar نوشته:  خط شکن کی هست؟
سزار عزیز این چه عکسی‌ هست که انتخاب کردی...دلم ریش شد...Sadیک گلی‌،بلبلی چیزی ...آخه این خون و خونریزیها چیه...دوران کلیرنست طولانی‌ می‌شه هاBig Grin

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: sezar ، SH1A2R3
(2011-10-03 ساعت 11:28)cmbt نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 11:11)sezar نوشته:  خط شکن کی هست؟
سزار عزیز این چه عکسی‌ هست که انتخاب کردی...دلم ریش شد...Sadیک گلی‌،بلبلی چیزی ...آخه این خون و خونریزیها چیه...دوران کلیرنست طولانی‌ می‌شه هاBig Grin
به روی چشم راستی سی ام بی تی عزیز کیس نامبرهامون نزدیک همه هماهنگ کنیم (تعدادمون هم بین 16000 تا 18000 سه چهار نفر بیشتر نیستیم) اگه مصاحبه مون یه روز باشه تور و هتل باهم بگیریم
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3 ، ali.narooei
دوستان من 17 اکتبر مصاحبه دارم کی از من زودتر مصاحبه داره؟؟؟ اگه کسی هست لطفا اعلام کنه... SH1A2R3 عزیز شما میدونی؟؟؟
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
با توجه به جدولی که تو تاپیک "خلاصه پیشرفت برندگان 2012" دیدم، یکی از دوستان، FREE BIRD، دو اکتبر مصاحبه داشته، درسته؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-10-03 ساعت 13:03)ali.narooei نوشته:  دوستان من 17 اکتبر مصاحبه دارم کی از من زودتر مصاحبه داره؟؟؟ اگه کسی هست لطفا اعلام کنه... SH1A2R3 عزیز شما میدونی؟؟؟
نه عزیزم ولی کیسش 5128 هست.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ali.narooei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان